fbpx

2024 IK LUST JE RAUW

Ruimte claimen  –  Keuzes maken  –  Loslaten  –  Schaamteloos jezelf zijn

In 2024 Ik lust je RAUW neem ik je in 4 weken mee in een transformerende reis.

Klinkt super spiritueel verantwoord, toch? ;) Maar het is wel zo.

Wat je hier vindt is van een ander niveau

Niks verlangens uitspreken en dan maar hopen dat het zichzelf op wonderbaarlijke wijze manifesteert.

Nee hier vatten we de koe bij de horens (bij wijze van spreken hè, ik ben tenslotte vegan) en veranderen we rigoureus je manier van denken en je manier van doen.

Heb jij voor 2024 bedacht dat dit het jaar wordt dat je écht voor jezelf gaat kiezen?

Dat je je leven op JOUW manier gaat leven, dat je je minder onzeker laat maken door anderen en dat je gaat doen wat goed voelt voor jou?

Zodat je je wél uit gaat spreken op social media over waar je voor staat. Dat je niet langer aan jezelf twijfelt als 1 toetsenbord-held iets lelijks over je roept.

En dat je niet compleet instort wanneer de klanten voor je nieuwe traject toch niet in rijen van 3 voor je deur staan.

Dan is dit voor jou!

VERGEET AL DIE 'NEW YEAR NEW YOU' BULLSHIT WAARIN JE MET VISION BORDS EN AFFIRMATIES AAN DE SLAG GAAT. ALS JE DAAR NAAR ZOEKT, ZOU IK EVEN VERDER KIJKEN.

Door de manier waarop ik in het leven sta en kijk naar de obstakels die we tegenkomen, laat ik je zien dat het leven en het ondernemerschap eigenlijk veel makkelijker zijn dan je zelf had bedacht.

Niet door te ontkennen wat er is en door door te rammen, maar door het vanuit een andere hoek te bekijken. Dit is mijn superpower.

Testimonials

“Heerlijk verfrissend hoe Silvia je laat twijfelen over dingen die zo logisch lijken. ‘Don’t go with the flow’ zou zo haar levensmotto kunnen zijn. Door overal vraagtekens bij te zetten leer ik steeds beter inzien hoe het óók kan en mag en wat hierin uiteindelijk het beste bij mij past.”

Martine Hol

Succesmomenten

Silvia is niet een doorsnee business coach, alles behalve dat! Ik heb het afgelopen jaar geleerd om anders te denken en te doen, gewoontes en gedachten te bekijken maar vooral ook te voelen. Silvia heeft dit jaar voor mij echt een positieve bijdrage geleverd aan mijn mentale en lichamelijke welzijn. Ik leer mezelf beter kennen en ook dichter bij mezelf te blijven. Met de tools die zij me heeft aangereikt, kan ik makkelijker loslaten en naar mezelf luisteren, maar ook beter communiceren naar en met mijn klanten.”

Nathalie Brink

Nathaliebrink.nl

Wat we gaan doen

In 4 weken geef ik 4 trainingen op 4 verschillende onderwerpen. En dit zijn geen ‘oh ja leuk en ik ga weer door met mijn leven’ trainingen maar momenten die je bijblijven omdat dat het punt was waarop je wereldbeeld veranderde.

Keuzes maken – 16 januari

En dan zeker op ondernemersvlak. Want wie maakt eigenlijk jouw keuzes? Jij, de mensen om je heen of de omstandigheden? Vaak hebben we de ballen niet om knopen door te hakken en laten we dingen op z’n beloop waardoor de keuze door iets of iemand anders voor jou wordt gemaakt. Interessante strategie wanneer het om jouw leven en jouw business gaat… Ik leer je hoe je naar de toekomst toe super makkelijk knopen doorhakt, zonder je daarna nog 34 jaar af te vragen of je het wel goed hebt gedaan. En dit werkt op alle vlakken: kiezen wat je vanavond gaat eten, beslissen welke auto je gaat kopen, bepalen welk coachtraject je gaat volgen.

Ruimte claimen –
25 januari

Fysiek, energetisch, spiritueel. Of het nu gaat om tijdens een feestje in het eeuwige gangpad blijken te staan (oh ja sorry ik ga wel aan de kant), om dat jij altijd die vriendin bent die wel meegaat in wat de rest wil of de persoon bent die in de er-zijn-al-zo-veel-coaches-markt haar plek wil claimen: I got you. Dus als je nu nog het type bent dat zich meestal wel aanpast omdat je niet zo moeilijk wilt doen, de lieve vrede wilt bewaken en graag aardig gevonden wilt worden dan gaat deze je helpen. Voortaan claim jij je plek. In je ondernemerschap, in je gezin, bij je vriendinnen, aan de bar.

Loslaten –
31 januari

Van alles wat niet dient. Of het nu klanten zijn, jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het resultaat van je klanten, eetgewoontes (hallo kerstkransjes), vriendschappen of wat je 14 jaar geleden hebt gezegd tegen die ene leuke gozer wat echt super lame klonk en waar je je nu nog van afvraagt hoe het had kunnen zijn als… Je ontdekt waarom ‘we’ loslaten zo ontzettend moeilijk vinden en hoe je het super simpel kunt maken.

Schaamteloos jezelf zijn –
8 februari

Iets wat we allemaal willen zijn en bijna niemand is. Want er is altijd wel iemand (je moeder, je ietwat labiele vriendin, die studiegenoot wiens business niet van de grond komt) waarvoor je je inhoudt. Want we willen vooral niemand kwetsen of tegen de schenen schoppen. Dus maak jij jezelf maar kleiner alsof dat veel minder erg is… This.ends.here! In 2024 BEN jij JIJ. SCHAAMTELOOS! (Dus geen fake it till you make it)

Testimonials

“Ik geniet van de totaal andere zienswijze, voorbeelden en close up coaching die Silvia uit haar mouw weet te schudden. En dan ook nog eens ten aanzien van really important thema’s in het leven van mij als ondernemer. Mijn ervaring in werken met haar: On point, snel, game changing voor mijn mindset en veel plezier. Als je de kans krijgt met Silvia te werken: DOEN!”

Marilein de Bruijn

Ondernemer

“Silvia heeft een heel duidelijke manier van vertellen en kan je flink confronteren. Wel altijd met respect voor de ander en in een veilige omgeving. Het centrale thema is de bullshit die je jezelf vertelt. Durf hier doorheen te prikken en dit bij jezelf te (h)erkennen). Ze maakt ruimte voor jou, met haar humor en scherpte breekt ze overal doorheen waardoor ik flink ben gaan groeien in mijn traject met haar.”

Aurélie Veltema

Aurélie Veltema Advies

waarom je hier bij wilt zijn

  • Je bent HE-LE-MAAL klaar met je eigen getrut & gedraai en je uitstelgedrag om hier iets aan te doen
  • Je beseft dat om te groeien als ondernemer, je actie hebt te ondernemen op de onderwerpen die behandeld worden
  • De wens te veranderen is inmiddels behoorlijk groter dan de angst voor de verandering

Je bent vet nieuwsgierig of ik het inderdaad zo makkelijk kan maken als ik beweer (I see your scepticism)

“Silvia is een meester in het laten zien waar we onszelf zitten te verkopen of totaal onlogische gedachtes hebben. Dat is confronterend, bij tijd en wijle hilarisch maar vooral bevrijdend.”

Esther van Berk

De Visiegraaf

“Ik vind het heerlijk hoe Silvia je heel simpel en effectief kan laten inzien dat je een probleem of overtuiging op een hele makkelijke manier anders kan bekijken en zelfs anders kan aanvliegen, waardoor het zo veel makkelijker wordt om in actie te komen. Het gevolg is dat het vaak allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn als je het jezelf vaak maakt, wat zorgt voor veel meer lichtheid, ruimte en plezier in niet alleen het ondernemen maar voor mij zeker ook op persoonlijk vlak!”

Inge Hol

Gelukkiger met Geld

praktisch

  • De sessies zijn online in Zoom en duren 1,5 uur per stuk. De datums zijn dinsdag 16 januari om 9.30 uur, donderdag 25 januari om 13.00 uur, woensdag 31 januari om 9.00 uur en donderdag 8 februari om 11.00 uur.
  • Het is een combinatie van teachings en (veel) hot seat coaching. Je wordt dus ter plekke door mij gecoacht op jouw eigen blokkades en niet helpende gedachten zodat je ook ziet hoe het voor jou persoonlijk zal werken.
  • Alles wordt opgenomen en de opnames blijven onbeperkt beschikbaar. Wel raad ik je aan er live bij te zijn want van live leer je meer en dan heb je dus de kans dat je persoonlijk door mij wordt gecoacht.

Wie is silvia bogers?

Ik ben er voor ondernemers die ontdekt hebben dat hun volgende stap in groei niet zit in meer kennis tot je nemen maar juist in meer jezelf worden. Meer staan, meer (zelf)vertrouwen, meer zelfkennis. Meer ballen, meer ruggengraat, meer ZIJN. En dan niet vanuit verharding, maar juist vanuit verzachting. Oude shit oplossen en loslaten.

Wat dan ook meteen tering eng en kwetsbaar voelt. I know.

Maar de vrouw waar ik het liefste mee werk snakt hier naar. Ze heeft al heel wat coaches én zichzelf voor de gek kunnen houden en ze wil nu iemand die dwars door haar heen kijkt. Het is klaar met de poppenkast.

Ik ben bloedeerlijk, prik dwars door al je bullshit heen en mijn werk begint daar waar de meeste anderen stoppen. Ik heb namelijk nergens de ambitie je vriendin te worden dus ik ben geenszins bang door te gaan en door te graven naar waar jouw diepste en donkerste overtuigingen en blokkades zitten.

Gelukkig ben ik ook heel lief (mijn klanten bevestigen dat) en betekent werken met mij heel veel lachen. Want hoezo zou inner work alleen maar zwaar en moeilijk moeten zijn?

Ik waarschuw wel alvast dat mijn grappen niet per se allemaal goed zijn ;)

"Waar ik voor vreesde gebeurde.."

“Ik had geen idee hoe het me zou helpen, maar ik voelde wel heel duidelijk dat ik bij Silvia mocht zijn. Ze is in mijn ogen echt iemand die weet wat ze doet en ik voelde me bij haar veilig en vertrouwd om dit stuk te doorbreken. Tegelijkertijd vond ik het echter ook heel spannend en merkte ik op de dag dat ik naar haar toe reed dat er al allerlei emoties loskwamen. 

Waar ik voor vreesde gebeurde; zodra ik in de stoel ging zitten begonnen tijdens het vertellen al bijna direct de tranen te stromen. In plaats van er echter in mee te gaan, bleef Silvia heel kalm en rustig en hielp ze me stap voor stap te ontrafelen waar het patroon waar ik tegenaan liep vandaan kwam. Tijdens de sessie kwam ik er nogmaals achter waarom ik dit niet alleen op had kunnen lossen. Het patroon bleek namelijk een totaal andere oorzaak te hebben dan ik zelf dacht, iets waar ik dankzij de goede vragen van Silvia achter kwam.”

– Liza van der Veeken | lizavanderveeken.nl

It’s time to put on your big girl pants for 2024!

De investering is € 397 maar je betaalt nu slechts € 297 of 3 termijnen van € 122.

Betaal je in 1 keer, dan krijg je als extra bonus een 1-op-1 Whatsapp coachdag van me cadeau ter waarde van € 250.