fbpx
Speciaal aanbod verkooptraining

“Hoe verkopen leuk en makkelijk wordt”

Ik weet niet of jij je praktijk al bent gestart of dat je nog vooral met ideeën bezig bent, maar als je een beetje op mij (of de meeste van mijn klanten) lijkt dan verwacht je dat zodra jij wereldkundig maakt dat je een praktijk hebt, dat klanten jou gewoon gaan bellen toch?

Ik had dat in ieder geval wel! Ik vond mijn eigen aanbod zo fakking fantastisch dat ik me niet in kon denken dat er iemand is die het niet wil hebben ;) Hier had ik me (natuurlijk) een héél klein beetje in vergist en gaandeweg ontdekte ik dat er bij een eigen praktijk ook zoiets hoort als sales…

En zoals 95% van de ondernemers waar ik mee werk, was ook ik in die tijd niet bepaald fan van verkopen. Dat leuren met je diensten, mensen iets ‘aansmeren’, proberen ze over de streep te trekken… Niet precies waar je ondernemer voor bent geworden toch?

Kan het niet anders? Kunnen die klanten niet gewoon naar jou toekomen? Je hebt tenslotte een mega tof aanbod dus hoezo wil niet iedereen dat meteen hebben nadat je er 1 keer iets over hebt gezegd op Instagram?

Verkooptraining Silvia Bogers Coaching

Hoop jij ook dat die klanten vanzelf naar je toe komen en jij je vooral niet met sales bezig hoeft te houden?

Herken je dit?
 • Je hebt iets super moois en waardevols te bieden waar je mensen echt mee kunt helpen, het lijkt alleen alsof niemand het wil hebben
 • Je vertelt soms wel iets over je aanbod op Instagram maar je wilt ook niet all day every day aan het verkopen zijn. Daar zit toch niemand op te wachten?
 • Als je aan verkopen denkt word je eigenlijk niet heel blij of enthousiast. Het voelt toch altijd een beetje alsof je iemand iets aan aan het smeren bent en het laatste wat je wilt is dat mensen je pusherig over vinden komen
 • Je ideale verdienmodel is mond-tot-mond reclame. Want laten we eerlijk zijn, iets verkopen aan iemand die toch al geïnteresseerd is, is een stuk minder moeilijk
 • Wanneer je wel een verkoopgesprek hebt ben je best zenuwachtig. Je doet (vanzelfsprekend) enorm je best, vertelt uitgebreid over jouw aanbod maar aan het einde van zo’n gesprek hoor je dan toch meestal dat ze het wel duur vinden of er even over na willen denken. Vervolgens ga je zitten wachten tot ze erop terug gaan komen maar dat gebeurt dan niet of je krijgt een appje dat ze er toch maar vanaf zien…
 • Als je vooraf had geweten dat verkopen zo moeilijk zou zijn, misschien was je dan liever geen ondernemer geworden. Het is toch een stuk lastiger dan je had bedacht…
Hoe zou het voor je zijn als je
 • Ontdekt hoe je kunt verkopen zonder verkoperig of pusherig te zijn? Het kan namelijk echt, want als je het mij vraagt, heeft verkopen helemaal niks te maken met ‘aansmeren’ of ‘overhalen’. Ik geloof in verkopen vanuit verbinding en ik ga jou laten zien hoe dat werkt!
 • Leert hoe je je aanbod zo kunt brengen dat jouw potentiële klant al met zijn of haar bankpas in de hand staat om af te rekenen
 • Ontdekt dat verkopen niet alleen je plicht is als ondernemer, maar dat het stiekem ook nog best leuk is om te doen! En ja ik weet dat je nu nog niet gelooft dat het leuk kan zijn, maar ik ga je leren dat het wel zo is ;)
 • Vol vertrouwen verkoopgesprekken ingaat omdat jij simpelweg weet hoe je zo’n gesprek kan voeren. En bezwaren als ‘te duur’ of opmerkingen als ‘daar wil ik nog even over nadenken’ daar schrik jij niet van terug. Je snapt namelijk waarom iemand dit zegt en weet hoe je erop kan reageren.
 • Inziet dat verkopen inderdaad bij ondernemerschap hoort, maar dat het geen stuk is waar je je tegen hoeft te verzetten :)

Klinkt dit als iets wat jij ook wel wilt? Mooi want dat ga je allemaal leren in de online training

Hoe verkopen leuk en makkelijk wordt!

Als je doet wat je altijd deed, zal je krijgen wat je altijd kreeg!

Wat deze training je oplevert!

Je kijkt heel anders tegen verkopen aan. Het is niet meer iets wat je ‘moet’ en wat een soort noodzakelijk kwaad is, maar het is iets wat simpelweg hoort bij het ondernemerschap en waar je ook nog energie van krijgt!

Je weet hoe je verbinding maakt met je potentiële klanten en vanuit daar een verkoop kunt doen. Zonder pushen en zonder verkoperig te zijn.

Je bent niet langer afhankelijk van mond-tot-mond reclame maar weet hoe je ook zelf actief kunt zorgen dat mensen klant bij jou worden.

Je hebt geleerd hoe je een verkoopgesprek voert op zo’n manier dat je niet al jouw kennis en informatie over die ander uitstort maar juist die connectie maakt vanuit waar je vervolgens je aanbod kunt doen.

Je weet hoe je om kunt gaan met bezwaren. Want heel eerlijk, ‘te duur’ heeft vaak niks met geld te maken, ‘geen geld’ niks met euro’s en ‘een nachtje over slapen’ kan gewoon resulteren in dat iemand vol enthousiasme ja zegt!

Meld je nu aan voor de training

en krijg maar liefst 105,- korting!

Jouw investering is nu geen 127,- maar slechts 22,-!

Deze training van 2,5 uur heb ik eerder gegeven en stel ik nu voor een minimale investering aan jou beschikbaar. Dit doe ik omdat ik weet hoe extreem belangrijk het is dat je goed kunt verkopen als jij die succesvolle praktijk wilt realiseren!

Heeft bovenstaande je nog niet overtuigd?

Als je nu deze mini-investering doet, ontdek je ook nog:

 • Waar je eventueel nog belemerende overtuigingen of blokkades hebt zitten op sales
 • Waarom sommige klanten nooit bij je zullen gaan kopen en waarom je je niet wilt richten op 33% van jouw markt
 • Wat je nu moet doen om over een aantal maanden ook nog klanten te krijgen
 • Welke verschillende soorten verkoopgesprekken er zijn (en hoe je een ieder van die soorten het beste kunt voeren)

En je krijgt mijn 2 sales scripts (voor verschillende soorten verkoopgesprekken)!!!

Silvia Bogers Coaching wie ben ik

Wie ben ik?

Ik ben Silvia Bogers en ik leef een heerlijk leven met mijn eigen bedrijf. Als Mindset Magician help ik ondernemers aan dé mindset voor een succesvolle praktijk en dat doe ik onder andere door business coaching en hypnotherapie. Ik heb een enorme passie sales en een misschien nog wel grotere passie voor mindset!

Strategie en kennis is mega belangrijk als ondernemer, maar zonder een juiste mindset kan je het wel vergeten. Daarom zit er in de training ‘hoe verkopen leuk en makkelijk wordt’ ook een heel stuk over mindset!

Want ik kan je alles leren over verkopen en ondernemerschap, maar als je het ‘vies’ of ‘eng’ blijft vinden, ga je met al die kennis niks doen.

Wat zeggen anderen?

Foto review Veerle Wagenaar

“Silvia heeft mijn bedrijf van level 0 tot level 100 gebracht en nog blijft het groeien!! Ik ben Silvia eeuwig dankbaar. Ik heb geleerd dat spiritualiteit en business eindelijk samen kunnen gaan met de succesformule, die Silvia mij heeft gegeven.”

Veerle Wagenaar – Coaching Veerkracht

Foto review Marije Brand

“Ik zou Silvia aanraden om wie ze is. Niet een coach die je keihard door elkaar schud, maar ook niet passief luisterend en handje vasthouden. De combi van nuchterheid, praktische kennis, open haar eigen lessen delen en dan die magic hypnotherapie sessies erbovenop.”

Marije Brand – Marije Bloeit

Foto review Sabine Feuerstein Coaching

“Silvia heeft mij elke keer weer met beide beentjes op de grond weten te krijgen en nu is het voor mij allemaal heel duidelijk, overzichtelijk en dat geeft rust. Ook heeft ze mij geleerd dat ik mag proberen en mag vallen maar vooral om daarna ook weer op te staan en wat anders te proberen. Zij was er om mij net dat extra steuntje te geven om dat ook te doen. Ik mag mezelf daarin veel meer de tijd geven en wat meer spelen.”

Sabine Feuerstein – Goudsmid

Foto review Veerle Wagenaar

Silvia zorgt ervoor dat je in de actiemodus komt! Silvia is geen “standaard coach” of de volgende wollige trainer die het beter weet, maar zij laat je echt zelf het werk doen en nadenken waar je heen wil en hoe je in de actie moet komen. Mede dankzij haar hulp heb ik nieuwe inzichten gekregen over onze business en kijk je toch anders naar bepaalde zaken. Haar luchtige en down-to-earth aanpak paste heel goed bij mij!

Daniel Perez – Fhris

Foto review Esther van der Mierden

“Silvia is een vrouw die klaar staat voor haar klanten, met je mee denkt, inzichten bij je naar boven haalt (door de goede vraagstelling), ze is er gewoon voor je! Ze is een helder en doortastend persoon. er is tijd voor de klant en niets is gek. Dank Silvia, ik vond en vind het geweldig en ben zeker geinspireerd! gewoon tot later!”

Esther – IKcoaching

Foto Review Roos Adolfs - Silvia Bogers Coaching

“Silvia is open, eerlijk en direct, op een respectvolle manier. Ze laat je nadenken over hoe je dingen aanpakt en geeft tips en tools om dit op een effectievere manier te doen. Met een goede dosis humor, goede vergelijkingen en enthousiasme heeft Silvia me doen groeien als persoon en als ondernemer!”

Roos Adolfs – Roosgewijs Communicatie

Aanmelden!

Nu geen 127,- maar slechts

22,-

exclusief btw

© 2020-2021 Silvia Bogers