fbpx

Gratis 3-daagse challenge (1 uur per dag) voor coaches en therapeuten

Start nu je droompraktijk!

Maandag 18 tot en met woensdag 20 september 2023

Dit is de allerlaatste keer dat je aan deze challenge mee kunt doen.
2.900+ coaches gingen je voor.

Gooi je excuses over boord en zet nu eindelijk die eerste stappen naar jouw droompraktijk!

Hoeveel smoesjes en excuses heb je al bedacht om nog niet (echt) met je eigen praktijk te hoeven beginnen? Hoeveel beren heb je al op de weg gezien en hoe vaak heb je al geroepen dat je het ‘echt wel gaat doen hoor!’?

Wat is voor jou de belangrijkste reden dat je het uitstelt?

 • Bang wat anderen ervan gaan vinden?
 • Je durft niet hardop te zeggen dat je ambitieus bent?
 • Geen idee hoe je het moet combineren met een baan in loondienst, je gezin en een sociaal leven?
 • Je bent bang dat het niet gaat lukken en niemand op jou zit te wachten?
 • Of ben je juist bang dat het wél gaat lukken en dat je het dan mega druk krijgt waardoor je alleen nog maar met je bedrijf bezig bent?

Of laat je je, zoals heel veel potentieel toekomstige ondernemers tegenhouden omdat je simpelweg niet weet hoe je die praktijk op moet gaan zetten?

Hoe zou het voor je zijn, als ik je aan de hand meeneem in het zetten van die eerste stappen?

Op 18, 19 en 20 september ben ik 3 dagen lang jouw coach en ga ik je leren welke eenvoudige stappen je al direct kunt zetten zodat die praktijk er ook écht komt! Want misschien sta je er niet bij stil of twijfel je er nog aan, maar er zitten mensen op jou en jouw diensten te wachten! I promise!

Hoe ziet dat er praktisch uit?

 • Op maandag 18 september starten we om 16.00 uur met een uur online live training en dat doen we de tweede en de derde dag ook. Verwacht veel informatie op een super duidelijke manier, hoge energie en een hoog tempo! In dat uur neem ik je mee langs kennis die er bij mij voor heeft gezorgd van € 30.000 omzet in mijn eerste jaar ging naar meer dan € 300.000 in mijn derde jaar. Het is namelijk helemaal niet zo moeilijk een succesvolle praktijk te bouwen, je moet alleen even weten hoe het moet. Tijdens de training is er genoeg ruimte om mij vragen te stellen.
 • In de live training geef ik je opdrachten mee waar je na afloop mee aan de slag gaat. Geen zorgen, dit zijn geen mega moeilijke opdrachten en ze kosten ook niet de rest van je dag. Door de opdrachten te doen zal je merken dat je praktijk al vorm gaat krijgen.
 • Er is een speciale Facebookgroep voor deze challenge (geen verplichting) waarin je met andere ondernemers je inzichten en je wins kunt delen en meteen contact kunt leggen met toffe andere ondernemers die op hetzelfde pad zitten als jij.

Ik heb meegedaan met de drie daagse van Silvia! Wat een fijne manier van werken Silvia. Ze is heel realistisch en recht voor z’n raap. Je moet er tegen kunnen maar voor mij werkt het. Voor een coach met zijde handschoenen moet je niet bij haar zijn? De drie daagse heeft me een hoop nieuwe inzichten gegeven en ik weet waar ik mee aan de slag moet. Maar omdat Silvia zn topper is en ik het gevoel heb dat ik meer moet dan alleen die drie daagse ga ik ook de opleiding van haar volgen! Super veel zin in ?

Sanne Kielman

Gek Persoonlijke Assistentie en Financiële Administratie

Ik ben wakkergeschud, geïnspireerd en gemotiveerd om er nu echt werk van te maken! Je hebt me in contact gebracht met mijn why, maar ook met mijn boodschap naar mijn ideale klant toe. Je hebt me ook vertrouwen gegeven dat ondernemen te leren is. Ik kijk ernaar uit om verder met je samen te werken. Want als deze drie uren webinar al mind blowing waren, dan belooft dat alle goeds voor de rest van je aanbod.

Maaike Kruijer

Sprankel BewustZijn&Yoga

Men wat een helderheid. Zoveel kunnen brainstormen. Ik was echt aan. Dank voor de inspiratie en positieve vibe 3 dagen lang. Ik ben er nu meer dan ooit van een overtuigd dat ik heel wat te bieden heb. Mijn Why, mijn ideale klant en wat ik voor hem of haar op kan lossen wordt me steeds duidelijker. Ook meer inzicht in wat er nodig is voor een goede omzet. Straks dus niet meer naast mijn werk de praktijk runnen als hobby, maar er echt een goed lopende praktijk van maken waar ik een goed salaris uit kan halen. Inzicht dus in het ondernemerschap en dat had ik echt nodig. Geeft rust, nu ik weet waar ik aan kan werken. Nog veel te leren, maar ik heb het nog nooit gedaan dus denk wel dat ik dat kan met behulp van deze goede business coach. Ik start in het najaar met het traject.Veel succes alvast voor de mensen die nu al instappen. Hele goede keus, ben ik van overtuigd.

Gerdien Santé

Santé Coaching

Wat een heerlijke energie gaf deze 3 daagse training van Silvia. Ik zit in een 1 op 1 coachingstraject bij haar en doe het traject Succesvolle Start. Silvia geeft zoveel extra’s! Je krijgt meer waarde dan je voor betaald hebt en ze weet écht waar ze over praat. “Practice what you preach” is in alles van haar voelbaar en zichtbaar.

Marijke Stoop

Attirance Cosmetics Company

Wanneer is dit voor jou?

 • Je droomt al langer van het hebben van je eigen praktijk maar je vindt die eerste stappen zo eng of moeilijk dat je ze nog niet hebt gezet
 • Je hebt simpelweg geen idee waar je moet beginnen
 • Je wilt echt wel starten maar je merkt dat je tegengehouden wordt door gedachtes als ‘wie zit er op mij te wachten’, ‘wat als het niet lukt en ik dus faal’, ‘wat zullen anderen wel niet van me denken’ of ‘het lukt toch vast niet’
 • Je bent al wel gestart met je praktijk maar het komt eigenlijk allemaal nog niet echt van de grond
 • Je gelooft in alles dat dit is wat je te doen hebt en je bent fully commited te doen wat nodig is om het ook te realiseren! Zelfs als je het spannend vindt ;)

Yes that’s me!!! I’m in en ik doe 3 dagen mee!!!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

Misschien denk je nu ‘Leuk Sil, maar wie ben jij en waarom zou ik naar je luisteren?‘ en dat snap ik ;)

Ik ben dus Silvia, ondernemer sinds 2014 en halverwege 2019 ben ik gestart met Silvia Bogers Coaching waar ik als no bullshit business coach gedreven coaches en therapeuten help aan een succesvolle praktijk! Dat doe ik enerzijds door je een strategie te leren die ervoor zorgt dat potentiële klanten nog net niet kwijlend van enthousiasme contact met je opnemen naar aanleiding van je website en je social media kanalen. En anderzijds doe ik dat door te zorgen dat jij de mindset krijgt van een succesvolle ondernemer en dat je afrekent met je onzekerheden, je twijfels, die saboterende stemmetjes in je hoofd en je bullshit excuses.

Dat alles doe ik door volledig mezelf te zijn, met enorme passie en ambitie, iets te veel energie en een klein beetje chaos.

Ik geloof namelijk dat jij niemand hoeft te zijn of te worden voor een succesvol eigen bedrijf, behalve compleet jezelf. Trust me, als dat voor mij werkt, dan ook zeker voor jou!

En als je dan nog steeds twijfelt (kan dat nog?), dit is wat anderen zeggen over werken met mij!

“Nadat ik met Succesvolle Start gestart was, voelde ik het vlammetje voor de praktijk weer aanwakkeren. En hoewel ik al eerder met een business coach gewerkt had merkte ik nu dat ik een veel stevigere basis aan het aanleggen was. Elke stap die volgde was een logische. En langzaam aan kreeg alles invulling: de ideale klant, haar probleem en hoe dit alles goed te verwoorden in de teksten voor op mn website. Ik ben nu met de afronding van het programma bezig maar voel me weer zó verbonden met mn praktijk ♥️. Nu heb ik ook het gevoel dat ik echt weet wat ik aan het doen ben en wat er belangrijk is om te doen.”

Janine van Hal, Coachpraktijk Leef

Toen ik begon bij Silvia zat ik er eerlijk gezegd echt doorheen, ik wist het niet meer met mijn bedrijf. Ik wilde mijn bedrijf naar een volgend level tillen.

Silvia heeft mijn bedrijf van level 0 tot level 100 gebracht en nog blijft het groeien!! Ik ben Silvia eeuwig dankbaar. Ik heb geleerd dat spiritualiteit en business eindelijk samen kunnen gaan met de succesformule, die Silvia mij heeft gegeven.”

 

Veerle Wagenaar, Coaching Veerkracht

“Ik denk heel anders over mijn bedrijf, ik kan nu echt van mezelf zeggen dat ik een (beginnend) ondernemer ben. Mijn mindset is ontzettend veranderd, waardoor ik veel meer zelfvertrouwen heb gekregen in mijn kunnen. Ook de momenten van vertwijfeling zijn veel minder eng. Ik herken ze nu steeds sneller als groeimomenten, uit je comfort zone zijn. Dat voelt omcomfortabel en dan komt je interne saboteur. Daarnaast ook meer inzicht in hoe je financieel zaken aan moet pakken, wat pricing en persoonlijke financiën betreft.

Waarom ik anderen aanraad met Silvia te werken? Zoals zij zegt: “you don’t know what you don’t know”. And it’s a lot! Als beginnend ondernemer heb je zoveel dingen om aan te denken, maar wat je door de KvK en de Belastingdienst wordt verteld is het topje van de ijsberg. Het is alleen administratief. Dan begint het echte werk pas en daar komt zoveel meer bij kijken dan hetgeen je daadwerkelijk doet met je klanten.”

Elles van der Lingen, Eten met Elles

Sil is duidelijk in haar taalgebruik, geen slingers en ballonnen (alleen confetti dan ☺️). Ze deelt extreem veel waarde/kennis en denkt altijd met de ander mee. Ik vind het persoonlijk heel fijn dat ze me eerst zelf aan het denken zet (doormiddel van goede vragen en je feedback) maar dat ze me ook op weg helpt als ik er echt niet uit kom.
Mijn motto was al: Bij twijfel altijd JA, maar echt, mocht je twijfelen om met Sil te gaan werken……DOE HET!”

José van Breugel, Zonder moeten op blote voeten

Ik heb nog geen bedrijf maar ben al jaren opleidingen aan het volgen. Ik ben bij wijze van spreken al 10x therapeut maar hoe ik een bedrijf moet opzetten heb ik nergens geleerd. Het nut om een eigen bedrijf te beginnen is niet echt prangend omdat ik daarnaast ook nog een leuke baan heb. Wel merk ik dat ik door de ontwikkeling die ik doormaak steeds lastiger in een baan / vast werk pas.
Silvia is heerlijk direct in de communicatie en recht door zee. Ze ziet veel mogelijkheden en stelt de juiste vragen waardoor ik weer verder kan. Confronterend en daardoor lerend. Geen gebakken lucht. Spiritueel. Vrouw. Ook een beetje gek, wijkt af van de gebaande paden, daardoor leuk en (voor mij) inspirerend.”

Constance Melissen

Heb je nog vragen? Waarschijnlijk worden ze hieronder beantwoord.

[DEZE TOGGLE NIET BEWERKEN]
[DEZE TOGGLE NIET BEWERKEN]
Geef je deze challenge ook nog op een ander moment?

Nee er komt geen ander moment. Dit is de laatste keer dat ik deze challenge geef dus het is nu of nooit.

Voor wie is deze challenge?

De challenge is voor startende coaches en therapeuten. Startend wil voor mij zeggen dat je binnen 3 maanden je eigen praktijk wilt starten, dat je je praktijk net gestart bent of al langer bezig bent maar nog niet zo goed weet hoe je klanten moet krijgen en dat het je maar niet lukt een omzet te realiseren van minimaal € 2.000 per maand.

Wil je misschien wel ooit in de toekomst voor jezelf beginnen als alle planeten optimaal uitgelijnd zijn, dan is dit niet voor jou ;)

Ben jij echt gepassioneerd over het hebben van een eigen bedrijf en wil je dat graag op een zo optimaal mogelijke manier neerzetten. Dan wil je erbij zijn.

Ik kan niet alle dagen, moet ik me dan aanmelden?

Ik geloof dat dit een challenge is waar je je agenda voor vrij wilt maken. Jij bent de enige die jouw prioriteiten kan bepalen, maar wat is er zo belangrijk dat het niet even anders kan zodat jij kunt leren over het bouwen van je eigen praktijk wat je zo enorm graag wilt?

Het gaat vaak niet om tijd maar om prioriteit. Als je namelijk gegarandeerd 10.000 euro zou krijgen als je er wel bij bent, dan weet ik zeker dat er opeens veel meer mogelijk is ;)

Maar wat nu als dat wat ik je leer, jou uiteindelijk een veelvoud van 10.000 euro op gaat leveren…

Dus ik zou zorgen dat ik erbij ben, en weet daarbij dat 1 dag aanwezig zijn je meer leert dan helemaal niet aanwezig zijn.

Hoe kom ik bij de trainingen?

De trainingen worden online gegeven in de software van Webinargeek. Dat is een online systeem waar jij NIKS voor hoeft te installeren. Je krijgt voorafgaand aan de live trainingen steeds een mail met daarin jouw unieke link voor de eerstvolgende training.

Het voordeel voor jou van Webinargeek is dat jij mij wel kunt zien, maar ik jou niet. Je hoeft dus niet in de make-up (lekker hè). Wel kunnen we met elkaar communiceren via de chat dus je kunt me tijdens de trainingen vragen stellen.

Moet ik het ergens laten weten als ik er bij een training niet bij kan zijn of later ben?

Nee dat is niet nodig. Er doen veel mensen mee met deze 3daagse challenge en als zij me allemaal persoonlijk gaan laten weten wanneer ze er wel of niet zijn, heb ik een dagtaak aan die mails lezen. Dus doe dat liever niet.

You do you. Je bent er als je er bent. En als je even andere prioriteiten hebt, dan ben je er even niet. En dat is allemaal ok.

Komen er opnames van de live trainingen?

Ik geloof echt dat live aanwezig zijn jou het allermeeste gaat brengen. En tegelijkertijd weet ik dat dat in sommige gevallen écht niet lukt. Ik ga wel iedereen belonen die er live bij aanwezig is en ik ga iedereen belonen die ook echt fully committed is en alle 3 de trainingen volgt.

Ik wilde het eigenlijk niet doen, maar er komt wel een opname die beperkt beschikbaar is. Dit doe ik alleen meer voor de mensen die er toch al waren dan voor wie er niet bij kan zijn. Ik praat namelijk nogal snel en veel en ik geef zo veel informatie, dat ik weet dat de kans groot is dat je niet alles op hebt kunnen schrijven. Daarom worden er voor beperkte tijd opnames verstrekt van de live trainingen (tot middernacht op de dag ná de training).

Ik heb een hele andere vraag die hier niet beantwoord wordt.

Is jouw vraag niet beantwoord, mail me dan even op contact@silviabogers.nl

Ik heb al extreem veel zin in deze challenge! Zie ik je daar?

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.