Ik zoek een algemene VA / customer support VA Deze functie is inmiddels vervuld

In deze rol ben jij dé schakel tussen mij en mijn klanten en voor sommigen de eerste kennismaking met mijn bedrijf. Het is dus belangrijk dat je snapt hoe mijn bedrijf werkt, hoe ik werk, wie mijn klant is en wat ze nodig hebben. Het grootste deel van je werk zal bestaan uit beheer van mijn mailbox, waarbij het streven is dat ik er zo min mogelijk mee doe en ik echt alleen de mails onder ogen krijg die niet door jou behandeld kunnen worden. Hierbij is het belangrijk dat je snapt welke gevolgen jouw reacties hebben en dat je inzicht hebt in sales en marketing zodat je ook snapt waar in bepaalde e-mails verkoopkansen zitten (die je vervolgens vaak naar mij door zal spelen maar misschien ook wel zelf op kunt pakken, dat gaat we samen ontdekken!).

Natuurlijk neem ik de tijd jou hier wegwijs in te maken maar ik heb geen tijd een complete starter in te leren. Bij voorkeur heb je al eerder voor een business coach gewerkt zodat je snapt wat ik doe.

Naast het mailboxwerk, zijn er verschillende kleinere taken als remindermails klaarzetten voor coachcalls, opnames van calls in de online omgeving zetten (Huddle) of mailen, mijn nieuwsbrief als blog op mijn website zetten en een stukje financiële administratie. Daarvoor is het noodzakelijk dat je kennis hebt van ActiveCampaign, WordPress en MoneyBird en bij voorkeur ook Huddle (maar dat is redelijk simpel dus kan ik je ook uitleggen).
En ik weet dat dit gaat gebeuren dus ik vermeld het even extra: noodzakelijk betekent dat je er al mee hebt gewerkt en weet hoe het werkt! ‘Ik maak me systemen snel eigen’ is niet voldoende.

Mijn bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid en zal alleen maar meer groeien. Het aantal uren dat ik voor je heb zal dus ook alleen maar meer worden, wat betekent dat ik dus niet 1 van je ‘heel veel’ klanten kan zijn. In het begin verwacht ik dat ik zo’n 25 tot 30 uur per maand werk voor je heb, maar dat is even een inschatting. Ik zoek iemand die 5 dagen per week beschikbaar is (dus niet iemand die standaard op woensdag vrij is bijvoorbeeld) en niet zodanig vol zit dat als ik tussendoor met een verzoek kom, dat ik dan 2 dagen of langer moet wachten. Simpelweg omdat ik weet dat ik het dan zelf ga doen en ik zoek juist die ondersteuning dat ik het niet meer zelf hoef te doen.

Ben je vooral VA geworden voor je vrijheid dan is dit je opdracht! Ik laat je volledig vrij zolang alles goed gaat. Dit betekent ook dat ik dus niet dagelijks of wekelijks schouderklopjes uit kom delen, doe ik ook niet bij de kassière van de Albert Heijn 😉 Ik ben direct en veeleisend en daar moet je dus mee om kunnen gaan. Weet jij dat je gewoon steengoed bent in wat je doet en heb je niet nodig dat iemand overal ‘alsjeblieft’ achter zet, zou er geen probleem moeten zijn!
Ik verwacht dat je gewoon je werk zo goed mogelijk doet en wanneer er iets niet goed is dan hoor je me. Ik zorg dat je volledig ingeleerd wordt en ik ben altijd beschikbaar voor vragen, maar in de ideale wereld spreken wij elkaar zo min mogelijk.

Als je hier niet bang voor bent, simpelweg omdat je weet dat je briljant werk aflevert, dan zijn wij dus een match!

Stuur me in dat geval een mailtje op contact@silviabogers.nl met in het onderwerp ‘Ben ik je nieuwe algemene VA?’ en vertel me in die mail:

  • Waarom je gelooft dat wij een perfecte match zijn
  • Bij wie je ervaring op hebt gedaan met de taken waar ik ondersteuning bij zoek + hoe lang je al ervaring hebt in dit werk
  • Welke taken je absoluut niet doet
  • Wat je tarief is

Ik kijk uit naar je bericht!

Liefs, Silvia