fbpx

Ik ben simpelweg verliefd op hypnose!

Herken je dat je soms iets wilt zeggen of de wereld in wilt trappen maar dat het maar niet lukt er de juiste woorden aan te geven?

Dat je wel de kern van je boodschap weet, alleen dat je niet weet hoe je moet beginnen met erover vertellen?

Dat je bijna denkt ‘laat maar ik doe het volgende week wel’?

Nou ik herken dat dus wel en dat maakt dat ik deze blog op woensdagmiddag zit te schrijven terwijl ik dat normaal al op maandag of dinsdag doe ?

Er borrelt bij mij al een tijdje iets (niet m’n buik) alleen het wilde nog geen vorm krijgen, niet tastbaar worden. Tot ik afgelopen zondag op maandag nacht op 2 uur na de hele nacht wakker lag en al dat geborrel opeens wel vorm kreeg. Super fijn ook als dat ‘s nachts gebeurt terwijl je eigenlijk alleen maar wilt slapen ;)

Alles viel opeens op z’n plek en voelde compleet logisch! Alsof het er zo heeft moeten zijn, alsof alles me hiervoor klaar heeft gestoomd. In die nacht dacht ik het in hoofdlijnen helemaal uit en zag ik het al helemaal voor me. Het is maar goed dat ik Frans (mijn man) niet wakker wilde maken en dus niet het bed uit ben gegaan om het ‘s nachts ook maar meteen op papier te zetten ;)

Maandag werd ik wakker (na dus 2 uur slapen) en dacht ik “Gaat dit het echt zijn? Is dit dan dátgene wat ik hier te doen heb? Wordt dit echt mijn volgende stap?”

En alles in mijn lijf schreeuwde jaaaaaaaaaa waarop mijn hoofd bezwaren begon te verzinnen.

Ik ben tenslotte ook maar een mens met een ego :P

Gelukkig had ik dinsdag een call met mijn eigen coach en besprak ik mijn plan met haar (no worries, ik ga zo echt wel met je delen wat het is). Met iedere vraag die ze stelde werd ik enthousiaster, ging ik meer aan staan en voelde ik vanuit mijn tenen hoe perfect dit bij alles past!!!

Even een inleiding!

Ik zie veel coaches en therapeuten die een lopende praktijk hebben, die al mensen helpen en mooie dingen doen, maar waarbij er iets mist.

Misschien herken je het wel?

Je hebt klanten waarbij je maar niet bij het echte probleem lijkt te kunnen komen, klanten waarbij je net niet door kunt breken maar er niet de vinger achter krijgt wat er mis gaat of waar het zit, of trajecten die veel langer duren dan je vooraf had verwacht (met minder resultaat dan je had verwacht).

Je doet echt iets voor voor je klanten en je wéét ook dat je waardevol bent maar je voelt aan alles dat het dieper kan, dat het beter kan en dat het resultaat nog beter kan zijn dan wat je nu behaalt.

Herkenbaar?

Dan vraag ik me af, hoe zou het voor je zijn als dit anders was? Als je nog betere, snellere en diepgaandere resultaten zou behalen met je klanten? Zodat jouw vertrouwen groeit, het vertrouwen van je klant groeit en jij en je bedrijf bijna automatisch in een flow komen?

Dat je veel makkelijker bij de echte pijn van je klant kunt komen zodat je efficiënter kunt werken, dat je zelfs met je ‘uitdagende’ klanten enorme resultaten kunt boeken en je klanten mind blown zijn omdat jij ze iets kunt geven wat ze nog niet eerder hebben ervaren?

Want je bent toch coach of therapeut geworden om anderen te helpen? En het liefste zo goed en effectief mogelijk!

Ja of ja?

Daar ga ik je mee helpen!

Er is nog geen hippe sales page, nog geen definitieve datum en nog geen locatie maar ik klap bijna uit elkaar van enthousiasme hierover en ik geloof oprecht dat dit hét ding is wat ik hier te doen heb!!!

Dus ik ga het niet voor me houden tot er wel een sales page is, ik ga het nu al met je delen want ik wil dat jij weet dat dit er aan zit te komen en dat dit na de zomer mogelijk gaat zijn ?

Ik ga na de zomer, speciaal voor coaches en therapeuten die nog beter willen worden in hun vak en die hun klanten nóg veel beter willen helpen de  eerste hypnose opleiding speciaal voor coaches en therapeuten starten ???

Alles wat ik heb geleerd tijdens mijn opleidingen, alles wat ik heb geleerd tijdens mijn werk als hypnotherapeut en alles wat ik heb geleerd in het werken als business coach wat hier mee te maken heeft ga ik samenvoegen in deze opleiding.

De eerste hypnose opleiding speciaal voor coaches en therapeuten!!!

Ik leer je alles van hoe je snel tot de kern van een probleem kunt komen, hoe je iemand in hypnose brengt, hoe je een techniek kiest (ja er zijn verschillende technieken die je toe kunt passen in hypnose), hoe je die technieken uitvoert (is dan ook wel handig), waar je rekening mee moet houden en natuurlijk ook hoe je iemand weer uit hypnose haalt ;)

Het wordt mega praktisch zodat je het direct in je eigen praktijk toe kunt passen en met wat ik je leer worden ook de sessies die je nu al geeft nóg effectiever.

De insteek is niet dat je enkel nog als hypnotherapeut gaat werken (mag wel), de insteek is echt dat je een super waardevolle en effectieve tool in je toolbox hebt die je bij je klanten in kunt zetten. Win-win voor zowel jou als je klant!

Leuk bijkomend voordeel: Doordat je dit allemaal gaat leren, ga je ook met jezelf aan de slag en reken je tijdens de opleiding af met eigen belemmerende overtuigingen, twijfels, onzekerheden, angsten en wat je verder eventueel in de weg zit. Hoe tof is dat!

Nog niet alles is bekend maar een paar dingen al wel:
  • De opleiding gaat bestaan uit 5 x 2 livedagen(locatie is nog niet bekend)
  • Het minimale aantal deelnemers is 6, het maximale aantal 12. De groep blijft dus kleinzodat er veel tijd en ruimte is voor persoonlijke aandacht
  • De opleiding start ergens tussen eind augustus en begin oktober en zal maximaal 6 maandenduren
  • Ik vind het mega belangrijk en waardevol dat je ook met het geleerde aan de slag gaat, dus je wordt in een oefengroepje ingedeeld om je zo snel mogelijk het geleerde eigen te maken
  • De investering voor de opleiding is 2000 euro exclusief btw en de eerste 6 die zich aanmelden krijgen een korting van 250. Zij betalen dus maar 1750 exclusief btw ?(ik heb inmiddels al 1 aanmelding ontvangen en nog 2 dames die serieuze interesse hebben dus het gaat snel!)

Ben je inmiddels minstens net zo enthousiast als ik ben? Wil je meer weten en bespreken of dit dé tool is die nog ontbreekt in je gereedschapskist? En wil je ondertussen ook gewoon tijdens de opleiding gewoon aan jezelf werken ;)

Reageer dan even op deze mail, dan plannen we een vrijblijvende call in om dat te bespreken zodat jij kunt zeggen dat je na de zomer gewoon een opleiding gaat doen tot hypnotherapeut! Geloof mij maar, die doet het leuk op feestjes :P

Heb je andere opmerkingen of vragen? Just let me know!

Voor nu wens ik je een super mooie dag ??

Liefs, Silvia

PS:

Om dit super toffe nieuws met je te vieren, heb ik besloten tijdelijk 100% korting te geven op de nieuwe maan hypnose van volgende week vrijdag 9 juli. Daar kan je dus helemaal gratis aan mee doen!!!
Klik snel hier voor meer informatie en om je aan te melden en gebruik de kortingscode FEESTJE ?