fbpx

Ik stop met dit traject!

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb een gruwelijke hekel aan blogs en posts die beginnen met ‘Ik stop ermee’. En toch doe ik het nu zelf 😅

Waarom ik zo’n hekel heb aan zulke posts en blogs, is dat het vaak ingezet wordt als clickbait in plaats van dat iemand ook echt ergens mee stopt. Stel je jezelf nu de vraag wat clickbait is dan hoef je niet te gaan googelen, ik vertel het je gewoon meteen! Clickbait (letterlijk vertaald klik-lokaas) staat voor een prikkelende of triggerende titel die ervoor zorgt dat mensen gaan klikken omdat ze willen weten wat er achter zit. Je kent ze wel, van die titels als ‘Lees hier welke 3 geheimen voor succes Oprah nooit met iemand deelt‘, ‘Doe dit 3 maanden lang als je net zo succesvol wilt worden als Tony Robbins‘ of ‘Weten welke filmster in een auto woonde tijdens de opname van zijn eerste blockbuster, klik dan hier‘.

3 tellen voordat je de titel las, interesseerde het je nog helemaal niks maar na het lezen ben je toch geneigd te klikken. En inmiddels heb je vast dezelfde ervaring als ik met dat soort titels: de post, het artikel of de YouTube video

bevat nooit de informatie waar je eigenlijk op had gehoopt 🙃

Nou dat dus ook bij de gemiddelde ‘ik stop’ post. Waar je dan verwacht dat iemand echt ergens mee gaat stoppen, is het zo’n blaartrekkend verhaal over dat iemand gaat stoppen met zichzelf klein houden of met zich iets aantrekken van de mening van een ander. Niet dat ik dat niet super tof vind dat iemand dat doet, maar om daar nou een ik-stop-post aan te hangen, dat kan misschien ook anders!

Wil overigens niet zeggen dat het niet werkt hè, mensen blijven toch nieuwsgierig dus ze gaan toch wel lezen 😉  Ik word er dus alleen een beetje moe van!

Daarom in deze ‘ik stop ermee’ blog iets waar ik echt mee ga stoppen, namelijk een traject wat ik aanbied.

Toen in 2020 corona om de hoek kwam kijken, was ik eigenlijk net begonnen met mijn bedrijf. Ik had pas een handje vol klanten, wist maar net een beetje wat ik aan het doen was en toen ging de wereld op slot. KAK, en nu? Iedereen ging online programma’s maken en ik ging helemaal mee op de FOMO dus ik wilde ook een online programma. Ik heb me in noodtempo compleet wegwijs gemaakt in het ondernemerschap, in hoe je een succesvolle business bouwt, in hoe sales werkt én in hoe je dan een online traject bouwt. Omdat ik in die periode meer tijd had dan klanten, kon ik me hier volledig op focussen.

En zo ontstond Bouw je Succesvolle Praktijk, toen nog onder de naam Sales BOSS.

In augustus 2020 startte de eerste groep in mijn online programma waarin ik de basics van ondernemerschap op had genomen en ik was mega trots!!! Het plan was dat er iedere maand 10 nieuwe deelnemers in zouden starten maar in de maanden na augustus ontdekte ik dat dat iets uitdagender was dan ik vooraf had gedacht 😅  Op papier wist ik hoe het werkte en het traject was ook écht goed, ik moest alleen nog leren hoe ik dit het beste kon verkopen.

Na een paar maanden ontdekte ik de grootste blokkade op het geheel, de titel Sales BOSS sloot helemaal niet aan bij mijn ideale klant… Die wilde helemaal geen BOSS worden in sales, die wilden gewoon een leuke praktijk met voldoende klanten. OEPS! Dus wat doe je dan? Precies, je past gewoon de naam aan naar Bouw Je Succesvolle Praktijk! En dat werkte 🤗  De naam was anders, ik stond er meer achter en het verkopen werd steeds makkelijker. Nog niet direct 10 per maand (dat kwam later) maar inmiddels hebben zo’n 120 toppers het traject doorlopen 🔥

Ik geloof nog steeds dat Bouw je Succesvolle Praktijk een fantastisch programma is wat extreem waardevol is voor startende ondernemers en ondernemers met een omzet tot 2.500 per maand die op willen schalen. Alleen geloof ik ook dat met álle kennis die ik in de afgelopen jaren op heb gedaan, ik nu een programma neer kan zetten wat nog heel veel waardevoller is. Kennis die ik nu heel veel in de Q&A (vraag & antwoord) sessies met de deelnemers deel, maar die ik graag in het traject wil stoppen! En ik heb ook ontdekt dat er informatie in BJSP zit, die bij nader inzien er misschien toch niet in hoeft.

Waar ik tussendoor al wel eens een losse video aan heb gepast, ga ik het nu rigoureuzer aanpakken!

Ik ga namelijk gewoon een compleet nieuw traject ontwikkelen 🥳  Een traject wat nóg veel beter is dan BJSP, and trust me, BJSP is al mega waardevol! Mocht je mij daar niet in geloven op m’n bruin-groene ogen, lees dan vooral even wat EllesNynkeGerda en José erover hebben gezegd!

Vanaf maandag sluit ik mezelf dus 1,5 week op in een huisje op een vakantiepark om plankgas te werken aan dit gloedjenieuwe traject en ik sta echt te stuiteren!!! Het betekent alleen wel, dat aanstaande maandag ook de allerlaatste groep start in Bouw je Succesvolle Praktijk en ik weet dat er onder de lezers van mijn wekelijkse blog best wat mensen zitten die heel graag in willen stappen maar voor wie het eerder het moment niet was. Maandag 25 mei start er dus nog 1 keer een groep en daarna is het klaar. En dan is het voorlopig ook nog niet mogelijk om in het nieuwe traject te starten, want de eerste groep daarvan start pas op 1 augustus.

Als bij jou nu een redelijk paniekerig gevoel opkomt omdat je had gepland in juni of juli in te stappen, heb ik iets tofs voor je! Namelijk de mogelijkheid aanstaande maandag gewoon nog te starten met BJSP, tegelijk met de laatste groep.

Er zijn namelijk een aantal voordelen wanneer je dat doet:
  • Je mag instappen voor de prijs die ik de deelnemers aan het webinar deze week heb gegeven (1500 exclusief btw ipv 1750). Het nieuwe traject gaat echt duurder zijn dan dat 😉
  • Je start al voor de zomer met het bouwen van jouw praktijk zodat je na de zomer ook écht iets hebt staan en aan de slag kunt (ipv dan nog te moeten beginnen en pas in november écht aan de slag te kunnen)
  • Zodra het nieuwe traject live komt, krijg jij daar gewoon óók toegang toe!!! Je koopt dus eigenlijk 2 trajecten voor de prijs van 1 🥳
  • Als je maandag start, krijg je van mij nog een aantal bonussen:
    • Je mag gratis deelnemen aan de live salestraining die ik op vrijdag 8 juli geef.
    • Je krijgt templates voor je website en feedback van mij op je websiteteksten zodat jij teksten op je site hebt staan die ook écht voor klanten zorgen.
    • En je mag gratis deelnemen aan de online bonusmiddag op donderdag 15 september.

Denk jij nu OMG DIT WIL IK, dan kan je je direct aanmelden via silviabogers.nl/yes. Doe je dat via die site, dan wordt de korting automatisch verrekend en krijg je dus al die bonussen.
Wil je eerst nog even wat meer lezen over BJSP, dan kan dat op silviabogers.nl/bjsp. Let wel op dat je je niet via daar aanmeldt, want dan betaal je dus 1750 ipv 1500 euro.

Dit aanbod met de korting en de bonussen geldt tot zondagavond 24 mei 22.00 uur!

Heb je nog vragen, laat het me gewoon weten met een mailtje. Heb je geen vragen en wil je gewoon instappen, ga dan naar silviabogers.nl/yes en dan starten we maandag 🥳

Wil je liever wachten op het nieuwe traject en de nieuwe prijs dan mag dat natuurlijk ook!!! Ik heb in ieder geval MEGA veel zin maandag met de laatste groep te starten 🤗

Ik zou het tof vinden als je erbij bent! En voor nu wens ik je een prachtige dag ❤️

Liefs,

Silvia

PS: Ondertussen komt er nog steeds iedere werkdag een podcast live (al voor de 3e maand). Heb jij een onderwerp waar je graag meer over zou horen, laat het me dan vooral weten! Dan wijd ik er een aflevering aan 😊
Je luistert de Makkelijker Ondernemen Podcast onder andere op Spotify!