fbpx

Mindset matters!!! And it’s Magic!!!

Als je mij al ooit ergens 1-op-1 hebt gesproken, dan bestaat er een grote kans dat ik je heb verteld dat het niet handig is je bedrijf te runnen zoals ik het doe. Wat misschien een heel klein beetje een rare uitspraak is voor een business coach 😅 Daarom leer ik ook al mijn klanten hún bedrijf op een andere manier te bouwen, een handigere manier.

Wat bij mij al 1,5 jaar m’n grootste worsteling is, is dat ik eigenlijk meerdere bedrijven heb maar ze als 1 bedrijf neer wil zetten. Ik wil maar 1 website (heb er kort wel 2 gehad maar dat vond ik niet handig) en heb 1 Instagram account. Geloof me dat is al werk genoeg om bij te houden!

Mijn ene bedrijf is als business coach voor vrouwelijke ondernemers, met daarin 1-op-1 trajecten maar ook mijn online programma Bouw je Succesvolle Praktijk voor (startende) ondernemers met een omzet tot € 2.500 per maand. (Eigenlijk zijn dit trouwens ook al 2 bedrijven)

Mijn tweede bedrijf is mijn praktijk als hypnotherapeut. En já daar heb ik wel dezelfde doelgroep – als in dat het vrouwelijke ondernemers zijn – maar die vrouwen hebben een ander probleem als de vrouwen die ik help met coaching. Of in ieder geval komen ze voor een ander probleem binnen 😉
Oh en natuurlijk horen de nieuwe maan hypnoses die ik doe ook onder deze tak!

En of dat allemaal nog niet genoeg was, ben ik onlangs mijn derde bedrijf gestart: een opleiding waarbinnen ik coaches en therapeuten op ga leiden tot hypnotherapeut!

Echt als je nu de draad al een beetje kwijt bent dan snap ik het hoor! Maar lees ff door want er komt zo nog wel een mega waardvolle les die jou dan weer inzichten gaat opleveren enzo 🤪

Nou en dan ben ik dus maar in m’n uppie en moet ik 3 bedrijven staande weten te houden / op weten te zetten. Trust me: niet altijd fijn of makkelijk!

Maar ik ga van niks afscheid nemen want daar ben ik nog niet aan toe. Het zijn toch een soort van m’n kindjes en ze mogen nog niet op kamers!

Toch wringt het soms wel en dat kwam vorige week weer enorm tot uiting toen ik op een netwerkborrel was van Business Women Nederland. Ik zat aan tafel met een aantal andere vrouwen en natuurlijk komt dan de vraag: “Zeg, wat doe jij eigenlijk?”.
En waar mijn tafelgenoten redelijk makkelijk in 2 a 3 zinnen konden uitleggen wat ze doen, had ik toch beduidend meer tijd nodig…

En opeens was ik er helemaal klaar mee!!!

Dat fakking langdradige verhaal om uit te leggen wat ik allemaal doe… BAH! Dat moet toch verdomme makkelijker kunnen 😳 Zelfs met alles wat ik doe!

Want het hoort wel allemaal bij elkaar!

Hypnose is voor mij mega belangrijk in m’n bedrijf en ga ik ‘nooit’ (ik zeg in basis nooit nooit maar voor de vorm hier wel) stoppen met hypnotherapie. Dit is zo mega waardevol en daar kan ik zo’n gigantische transformaties mee realiseren. Dat kan ik niet maken om dat niet meer aan te bieden!

Hypnotherapie gaat helemaal over je mind en je mindset en business coaching kan als je het mij vraagt niet zonder mindset. Ik vind dat er teveel business coaches zijn die te weinig aandacht besteden aan je mind, je beperkende overtuigingen en hoe jij jezelf saboteert dus hier ben ik nodig 😁
Oh en ik vind business coaching mega tof om te doen en ik ben er nog goed in ook!! (Als je mij niet gelooft, lees even de reviews op m’n site)
Een paar hele goede redenen dus om ook daar niet mee te stoppen!

Nou de online opleiding blijf ik geven omdat die bereikbaar is voor startende ondernemers die geen 1-op-1 traject kunnen / willen betalen en de opleiding tot hypnotherapeut is net nieuw dus nee die ga ik ook niet stoppen. Dat hoef ik je vast niet uit te leggen.

Dus mevrouw mega eigenwijs hier (mijn eigen business coach zou echt liever hebben dat ik wel iets laat vallen hoor 😅) loopt al 1,5 jaar te ruziën met haar eigen gekozen uitdagingen en vorige week was ik er klaar mee!

Ik wil ook in 1 zin kunnen zeggen wat ik doe net als al die anderen!

En donderdagochtend wist ik het opeens!

Ik verander niks aan wat ik doe (ok niet helemaal waar maar daar kom ik zo op) maar ik ga het wel onder een paraplu hangen die voor mij de samenhang van alles verklaart!

En die paraplu gaat me ook laten doen wat ik eigenlijk al langer wil! Want ik wil steeds meer met mind en mindset 🧠 Zeker ook in m’n coaching!

Dus…

*tromgeroffel*

En misschien heb je het al op Instagram of op m’n nieuwe homepage gezien 🤗

Ik heb besloten mezelf vanaf nu Mindset Magician te noemen 🥳🥳🥳 Want wat ik doe is magisch als ik mijn klanten mag geloven ❤️

En voor mij klopt het nu! Alles wat ik doe, past hier perfect onder! Want het heeft allemaal met je mind en met magie te maken ✨ Plus ik word er gewoon blij van!

 

Waarschijnlijk denk jij nu “Good for you Sil, nobody cares” 😂 maar ik vertel dit natuurlijk met een reden.

Want ik onderneem al bijna 7 jaar, heb dit bedrijf al 2 jaar en ik vertel je net dat ik 1,5 jaar met iets heb geworsteld. 1,5 jaar heeft dit me in de weg gezeten en toch ben ik doorgegaan. Ik ben blijven bouwen, heb me ontwikkeld, ben gegroeid en ben – al zeg ik het zelf – best wel succesvol geworden.

Ondanks dat er dus iets niet helemaal lekker zat! Ondanks dat ik het mezelf moeilijk maakte en ondanks dat ik soms ook even niet wist hoe ik het nu allemaal moest gaan doen.

En nee ik raad je niet aan heel eigenwijs toch 3 bedrijven te gaan bouwen want echt het is fakking lastig op ‘mijn’ manier!

Ik hoop gewoon dat het je inspireert hoe het hier gaat.

Dat het je geruststelt dat het bij mij ook niet allemaal super soepeltjes gaat (trust me: alles behalve soms 😂) en dat ik ook met dingen ‘worstel’. Alleen ik deal wel met m’n zelfgekozen shit en vervolgens ga ik gewoon door! Dat maakt ook dat ik sta waar ik vandaag de dag sta en dat het met mijn bedrijf (/bedrijven) steeds beter en beter gaat.

Omdat ik het niet op heb gegeven en gewoon door ben blijven gaan! Ook toen het zwaar was en ook toen ik er geen zin meer in had. En dan niet vanuit beuken en rammen in mannelijke energie over al m’n grenzen heen, maar wel doorgaan. Altijd een mogelijkheid blijven zien en steeds blijven zoeken en ontdekken wat wél werkt.

En daar is ook behoorlijk wat magie voor verricht op mindset niveau 😉

Ik gaf net al aan dat er wel iets gaat veranderen, en dat zijn zelfs 4 dingen!
 1. Nieuwe Maan Hypnose
  Aanstaande zondag (8 augustus) is het weer nieuwe maan en dit wordt de laatste keer dat ik de Nieuwe Maan Hypnose ga doen. Het wordt weer een hele toffe groepshypnose én er komt een replay. Zou het super tof vinden als je erbij bent en omdat het de laatste is krijg je € 5,- korting. Meld je aan via deze link.
 2. Persoonlijke coaching
  Ik heb voor het najaar nog een aantal plekken voor 1-op-1 business coaching maar omdat mijn agenda steeds voller raakt ga ik dit afbouwen. Wil jij dus dit jaar nog in het 1-op1 traject stappen neem dan snel contact met me op! Lees hier alle informatie.
 3. Laatste keer gratis training!
  Dinsdag 10 augustus om 9.00 uur en om 20.00 uur is (zeer waarschijnlijk) de allerlaatste keer dat ik mijn gratis online training geef over het bouwen van een succesvolle praktijk. Wil jij de 5 fouten leren die ik heb gemaakt toen ik mijn praktijk begon en wil je allerlei tips en handvatten krijgen voor het bouwen van jouw praktijk? Klik dan meteen even hier om je aan te melden.
  Oh en er komt een replay!
 4. Nieuw programma!
  Er komt in het najaar (oktober of november) een super tof Magical Mindset programma van 6 maanden. Hier komt echt álles in te zitten voor een fakking sterke ondernemersmindset, gecombineerd met een klein beetje strategie. Zodat alles voor jou openstaat om mega succesvol te worden!Dit programma bestaat uit een combinatie van groepsaspecten en 1-op-1 begeleiding. Denk aan maandelijkse livedagen met de groep, 1-op-1 coaching, hypnotherapie, challenges, masterclasses, bijdrages van andere experts, ijsbaden, ademwerk, the whole shebang 🔥

  Wil je het als eerste weten wanneer er meer bekend is? Laat dan hier even je gegevens achter (dat verplicht je natuurlijk tot helemaal niks).

Ok, veel informatie weer! Dus even een samenvatting:
 • Bouw je praktijk anders dan ik doe
 • Ik noem mezelf vanaf nu Mindset Magician
 • Je kunt succesvol worden zonder dat alles mega gestroomlijnd gaat (let’s keep it real)
 • Aanstaande zondag (8 augustus) is de allerlaatste nieuwe maan hypnoseKoop hier je kaartje.
 • Ik ga 1-op-1 coaching afbouwen maar heb voor dit najaar nog een paar plekken. Klik hier voor meer info.
 • Dinsdag 10 augustus laatste keer gratis online trainingMeld je hier aan!
 • In oktober of november start Magical Mindset, een spiksplinternieuw programma van 6 maanden wat een combinatie is van groepsdingen en 1-op-1 dingen en zorgt voor een fakking sterke ondernemersmindset! Wil je als eerste meer weten, laat hier je gegevens achter.

Laat het me vooral even weten of je door de chaos heen nog iets op hebt gestoken van deze mail 😉 En ik kijk er naar uit je zondag of dinsdag te zien!

Liefs, Silvia