fbpx

De vraag der vragen: #HOEDAN

Hoe kom ik aan klanten?
Hoe krijg ik meer volgers op social media?
Hoe schrijf ik goede websiteteksten?
Hoe zorg ik voor meer omzet?
Hoe kies ik een ideale klant?
Hoe voer ik verkoopgesprekken?
Hoe hoe hoe hoe hoe

Echt verreweg de meeste vragen die ik krijg, beginnen met hoe. En ik snap het, want niks menselijks is mij vreemd dus ik begin ook vragen met #hoedan 😉 Of eigenlijk moet ik zeggen ‘begon’, want tegenwoordig pak ik vaak de insteek vanaf ‘Wie heb ik hiervoor nodig’ of ‘Wat moet ik hiervoor doen’.

Maar terug naar die #hoedan vraag! Want ergens ben ik ook heel blij als mensen zichzelf deze vragen stellen, dat betekent namelijk dat ze aan zichzelf toegeven dat ze nog geen idee hebben en de volgende stap is dan vaak beseffen dat je hulp nodig hebt.

Ja behalve een klein groepje… de ‘ik ga het nog wel even zelf proberen’ mensen… Maar even heel eerlijk, zelf proberen het ondernemerschap uit te vogelen is hetzelfde als zonder zwemdiploma en zonder hulp zelf wel even gaan proberen te zwemmen.

Je moet het zelf weten, maar ik zou het niet doen 😳

Omdat er heel veel ondernemers rondlopen met een kruiwagen vol aan #hoedan vragen over hoe ze hun praktijk nou het beste kunnen starten en waar je dan allemaal mee bezig moet zijn – en ik ga je vast verklappen dat websites, visitekaartjes en logo’s daar niet bij horen – heb ik over 1,5 week iets mega tofs dat antwoord geeft op heel veel #hoedan vragen!

Want na de extreem succesvolle eerste versie in april, start op 25 juli de nieuwe ronde van de GRATIS 3 daagse Start nu je Droompraktijk 🥳🥳🥳 (insert hier de slingers, ballonnen, confettikanonnen en andere feestelijkheden)
Een training waarin ik je 3 dagen lang mee ga nemen in het ondernemerschap en in het starten en succesvol maken van je eigen bedrijf!!! Geloof me, hier wil je echt bij zijn!

>> Say no more! I’m in 🔥

Zo ziet de gratis 3 daagse er praktisch uit:
 • Op maandag 25 juli starten we om 9.00 uur ‘s ochtends met een uur online live training en daar starten we de tweede en de derde dag ook mee. Als je mij een beetje kent, weet je dat ik nogal hoog in mijn energie zit en als je een uur op die energie hebt meegelift, dan kan je er de rest van de dag tegenaan! In dat uur neem ik je mee langs kennis die er bij mij voor heeft gezorgd dat ik in mijn eerste jaar als ondernemer € 30.000 omzette, in het tweede jaar € 125.000 en nu binnen 6 maanden al weer dik over de ton heen ben gegaan! Ook is er ruimte om mij vragen te stellen.
 • Er komen geen opnames van de live trainingen maar mocht je er niet iedere dag live bij kunnen zijn, no worries! Ik zorg dagelijks voor een korte video waarin ik de opdracht(en) uitleg. Je kunt dus nog steeds gewoon meedoen, maar live werkt natuurlijk wel het beste omdat je dan meer informatie krijgt én de kans hebt jouw vragen te stellen.
 • In de live training geef ik je opdrachten mee waar je na afloop mee aan de slag kunt. Geen zorgen, dit zijn geen mega moeilijke opdrachten en ze kosten ook niet de rest van je dag ;) Door de opdrachten te doen zal je merken dat je praktijk gewoon al vorm gaat krijgen!
 • Er is ook een speciale Facebookgroep voor deze 3daagse waarin je met andere ondernemers je inzichten en je wins kunt delen én dus ook meteen contact kunt leggen met toffe andere ondernemers die op hetzelfde pad zitten als jij. Connectie met anderen maakt het ondernemerschap namelijk een stuk leuker!

Wanneer wil je hier écht bij zijn:
 • Je droomt al langer van het hebben van je eigen praktijk maar je vindt die eerste stappen zo eng of moeilijk dat je ze nog niet hebt gezet
 • Je hebt simpelweg geen idee waar je moet beginnen
 • Je wilt echt wel starten maar je merkt dat je tegengehouden wordt door gedachtes als ‘wie zit er op mij te wachten’, ‘wat als het niet lukt en ik dus faal’, ‘wat zullen anderen wel niet van me denken’ of ‘het lukt toch vast niet’
 • Je bent al wel gestart met je praktijk maar het komt eigenlijk allemaal nog niet echt van de grond
 • Je gelooft in alles dat dit is wat je te doen hebt en je bent fully commited te doen wat nodig is om het ook te realiseren! Zelfs als je het spannend vindt ;)

>> Yes dat is precies wat ik wil! Ik schrijf me in 🤗

Ik heb een aantal keer de vraag gehad of het ook is voor mensen die nog niet ingeschreven zijn bij de KvK en het antwoord daarop is ‘Ja zeker!!!‘. Wel met de kanttekening dat je de ambitie moet hebben wel voor jezelf te gaan beginnen natuurlijk! Want een training volgen over een eigen praktijk starten als je de rest van je leven in loondienst wilt blijven is misschien niet heel handig ;) Maar ik gok dat dat voor jou niet van toepassing is want dan zou je me denk ik ook niet volgen! Je hoeft overigens verder nog niks te hebben! Weten dat je een eigen praktijk wilt starten is voldoende.

Ok dan doe ik mee!

Natuurlijk kreeg ik ook de vraag of het interessant is wanneer je al een eigen praktijk hebt.

Het antwoord daarop is ook een volmondig JA! Behalve als je een praktijk hebt die nu al volledig naar wens loopt, je agenda vol zit op een manier die jij het liefste wil en die het beste bij je past en er helemaal niks is wat je zou willen veranderen. Dan zou ik me niet aanmelden maar als je praktijk nog niet helemaal loopt zoals je zou willen en je nog niet de klanten en de omzet hebt waar je van droomt, dan zou ik meedoen. Dat geldt overigens zowel voor het aantal klanten als voor het soort klanten.
Klinkt waardevol, schrijf mij maar in!

En als laatste kreeg ik vragen of het ook is voor mensen die ooit al iets bij mij hebben gevolgd, dus een webinar, een training of zelfs een traject.

Guess what, ook daarvoor is het antwoord Ja! 

En wel om verschillende redenen:

 • Ik geloof dat je nooit dommer kunt worden en je er altijd nieuwe inzichten uit zult halen
 • Ik ga een aantal onderwerpen behandelen die ik nergens anders behandel of heb behandeld
 • Als je eerder iets van mij hebt gevolgd, dan weet je als geen ander hoe mijn energie jou aan kan zetten en hoe waardevol dat is

Had ik al gezegd dat het gratis is 😁

Ik zou het super tof vinden als je meedoet op 25, 26 en 27 juli en ik 3 dagen lang antwoord mag geven op een hoop #hoedan vragen die met het ondernemerschap te maken hebben! Ben je erbij?

>> Yes ik ben erbij!

Wens ik je voor nu een prachtige dag ❤️

Liefs,
Silvia

PS: Heb je nog vragen, just let me know 🤗 en weet je iemand anders voor wie dit waardevol is, stuur diegene dan gerust de link silviabogers.nl/droompraktijk zodat zij zich ook aan kunnen melden!
PPS: Het gaat hard met de kaartverkoop voor de nieuwe editie van de live salestraining op dinsdag 29 november. Er zijn nog een paar tickets te koop voor € 144 exclusief btw (van de in totaal 10 voor dat bedrag) maar de prijs kan ieder moment omhoog gaan naar € 222. Wil je erbij zijn, zorg dan dat je snel jouw ticket koopt! Dat kan via https://silviabogers.nl/product/live-salestraining-29-november-2022/