Lees deze pagina even goed door!

Jaaaa, super tof! Je bent succesvol aangemeld voor

Start nu je droompraktijk!

Maandag 14 tot en met woensdag 16 november 2022!

Je ontvangt binnen 10 – 15 minuten een e-mail met de bevestiging van je aanmelding. In die mail vind je ook meteen de link naar de speciale Facebookgroep!
Zorg dat je de mail écht even leest want daar staat belangrijke informatie in!

Heb je de mail over een half uur nog niet ontvangen, check dan even goed je SPAM. Zeker bij hotmail wil het nog wel eens gebeuren dat de mail daar eindigt. Kan je meteen even aangeven dat het geen spam is ;) Mocht je echt geen mail hebben ontvangen, stuur dan even een mailtje naar contact@silviabogers.nl

(lees even verder onder de video voor een super tof aanbod!)

VIP Upgrade! voor slechts 7,99

Ik vertelde al in de video dat ik iets tofs voor je heb! Namelijk een VIP Upgrade waarmee jij het allermeeste uit deze 3daagse kunt halen!

Wat zit erin?

  • Dagelijks een video met feedback op 3 ingestuurde werkboeken. Ik geef normaal geen inhoudelijke feedback op de werkboeken die bij deze 3daagse horen. Voor de VIP members kies ik dagelijks 3 werkboeken uit (completely random) waar ik  wel feedback op geef. Door deze feedback leer jij nog veel beter hoe je bepaalde keuzes kunt maken en voor jezelf strategieën uit kunt stippelen. Je ontdekt hoe je jouw eigen uitwerkingen nog aan kunt scherpen en krijgt echt een inkijkje in hoe ik naar het bouwen van een business kijk. De eerste video krijg je op dag 2 in de middag, omdat werkboeken tot middernacht ingestuurd mogen worden en ik in de ochtend natuurlijk eerst met al mijn aandacht bij de live uitzending ben!
  • 48 uur lang toegang tot de opname van de live uitzendingen. Normaal verstrek ik geen opname van de live training. Ik wil iedereen namelijk stimuleren om er live bij te zijn en ik geloof ook dat je er op die manier het meeste uithaalt. Maar ik ga ook heel eerlijk met je zijn, ik praat enorm snel en deel gigantisch veel waarde tijdens zo’n live training. Door die snelheid is het bijna onmogelijk alles mee te schrijven en dan kan het gebeuren dat je aantekeningen niet volledig zijn, wat super jammer is! En het kan natuurlijk ook gebeuren dat je 1 van de live momenten écht niet aanwezig kunt zijn door andere afspraken. Daarom ontvang je van mij de opnames van de live trainingen maar let op: Vanaf het moment dat je ze ontvangt heb je maar 48 uur om ze terug te kijken! Waarom deze deadline? Omdat ik weet dat anders de kans enorm groot is dat je er toch niks mee doet ;)
  • Behind the scenes secret podcast. In deze secret podcast neem ik je mee in wat er allemaal eigenlijk komt kijken bij het organiseren van een 3daagse. Hoeveel vraagt het eigenlijk van mijn tijd? Waar moet ik allemaal rekening mee houden? Waar loop ik allemaal tegenaan? (Want geloof me, het gaat nooit vlekkeloos!) Je krijgt echt een kijkje in de keuken en door te ontdekken waarom ik bepaalde keuzes maak, leer jij weer super veel over het ondernemerschap!
  • Een Q&A (vraag & antwoord) sessie op donderdag 1 december om 13.00 uur. Omdat het zomaar zou kunnen dat je een paar dagen na afloop van de challenge opeens toch nog wat vragen hebt, geef ik je de mogelijkheid deze te stellen tijdens een groeps Q&A, gewoon online in Zoom.

De investering voor deze VIP Upgrade is slechts € 7,99 exclusief btw en dan krijg je alles wat hierboven staat.

Heb ik nog een laatste verzoek aan je. Ik heb een hele toffe winactie, met als hoofdprijs een lunch met mij waarin je mij alles kunt vragen over het ondernemerschap. Natuurlijk op mijn kosten :)

Wat moet je daarvoor doen?

  1. Download deze graphic en deel op je socials dat je meedoet aan deze 3daagse
  2. Tag mij @silviabogers

Je maakt dan automatisch kans op een paar toffe prijzen!