fbpx

Gratis 3-daagse training (1 uur per dag) voor coaches en therapeuten

Start nu je droompraktijk!

Want nog langer uitstellen, gaat niemand helpen ;)

Maandag 20 tot en met woensdag 22 februari 2023
(Het is helemaal gratis)

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

Gooi je excuses over boord en zet nu eindelijk die eerste stappen naar jouw droompraktijk!

Hoeveel smoesjes en excuses heb je al bedacht om nog niet (echt) met je eigen praktijk te hoeven beginnen? Hoeveel beren heb je al op de weg gezien en hoe vaak heb je al geroepen dat je het ‘echt wel gaat doen hoor!’?

Wat is voor jou de belangrijkste reden dat je het uitstelt?

 • Bang wat anderen ervan gaan vinden?
 • Je durft niet hardop te zeggen dat je ambitieus bent?
 • Geen idee hoe je het moet combineren met een baan in loondienst, je gezin en een sociaal leven?
 • Je bent bang dat het niet gaat lukken en niemand op jou zit te wachten?
 • Of ben je juist bang dat het wél gaat lukken en dat je het dan mega druk krijgt waardoor je alleen nog maar met je bedrijf bezig bent?

Of laat je je, zoals heel veel potentieel toekomstige ondernemers tegenhouden omdat je simpelweg niet weet hoe je die praktijk op moet gaan zetten?

Hoe zou het voor je zijn, als ik je aan de hand meeneem in het zetten van die eerste stappen?

Op 20, 21 en 22 februari ben ik 3 dagen lang jouw coach en ga ik je leren welke eenvoudige stappen je al direct kunt zetten zodat die praktijk er ook écht komt! Want misschien sta je er niet bij stil of twijfel je er nog aan, maar er zitten mensen op jou en jouw diensten te wachten! I promise!

Hoe ziet dat er praktisch uit?

 • Op maandag 20 februari starten we om 9.00 uur ‘s ochtends met een uur online live training en daar starten we de tweede en de derde dag ook mee. Ik weet niet of je mij al kent, maar ik ben nogal hoog in mijn energie en als je een uur op die energie hebt meegelift, dan kan je er de rest van de dag tegenaan! In dat uur neem ik je mee langs kennis die er bij mij voor heeft gezorgd dat ik in mijn eerste jaar als ondernemer € 30.000 omzette, in het tweede jaar naar € 125.000 en in mijn derde jaar meer dan € 300.000! Het is namelijk helemaal niet zo moeilijk een succesvolle praktijk te bouwen, je moet alleen even weten hoe het moet ;) Ook is er ruimte om mij vragen te stellen.
 • Er komen geen opnames van de live trainingen maar mocht je er niet iedere dag live bij kunnen zijn, no worries! Ik zorg dagelijks voor een korte video waarin ik de opdracht(en) uitleg. Je kunt dus nog steeds gewoon meedoen, maar live werkt natuurlijk wel het beste omdat je dan meer informatie krijgt én de kans hebt jouw vragen te stellen.
 • In de live training geef ik je opdrachten mee waar je na afloop mee aan de slag kunt. Geen zorgen, dit zijn geen mega moeilijke opdrachten en ze kosten ook niet de rest van je dag ;) Door de opdrachten te doen zal je merken dat je praktijk gewoon al vorm gaat krijgen!
 • Er is ook een speciale Facebookgroep voor deze 3daagse waarin je met andere ondernemers je inzichten en je wins kunt delen én dus ook meteen contact kunt leggen met toffe andere ondernemers die op hetzelfde pad zitten als jij. Connectie met anderen maakt het ondernemerschap namelijk een stuk leuker!

Ik heb meegedaan met de drie daagse van Silvia! Wat een fijne manier van werken Silvia. Ze is heel realistisch en recht voor z’n raap. Je moet er tegen kunnen maar voor mij werkt het. Voor een coach met zijde handschoenen moet je niet bij haar zijn? De drie daagse heeft me een hoop nieuwe inzichten gegeven en ik weet waar ik mee aan de slag moet. Maar omdat Silvia zn topper is en ik het gevoel heb dat ik meer moet dan alleen die drie daagse ga ik ook de opleiding van haar volgen! Super veel zin in ?

Sanne Kielman

Gek Persoonlijke Assistentie en Financiële Administratie

Ik ben wakkergeschud, geïnspireerd en gemotiveerd om er nu echt werk van te maken! Je hebt me in contact gebracht met mijn why, maar ook met mijn boodschap naar mijn ideale klant toe. Je hebt me ook vertrouwen gegeven dat ondernemen te leren is. Ik kijk ernaar uit om verder met je samen te werken. Want als deze drie uren webinar al mind blowing waren, dan belooft dat alle goeds voor de rest van je aanbod.

Maaike Kruijer

Sprankel BewustZijn&Yoga

Men wat een helderheid. Zoveel kunnen brainstormen. Ik was echt aan. Dank voor de inspiratie en positieve vibe 3 dagen lang. Ik ben er nu meer dan ooit van een overtuigd dat ik heel wat te bieden heb. Mijn Why, mijn ideale klant en wat ik voor hem of haar op kan lossen wordt me steeds duidelijker. Ook meer inzicht in wat er nodig is voor een goede omzet. Straks dus niet meer naast mijn werk de praktijk runnen als hobby, maar er echt een goed lopende praktijk van maken waar ik een goed salaris uit kan halen. Inzicht dus in het ondernemerschap en dat had ik echt nodig. Geeft rust, nu ik weet waar ik aan kan werken. Nog veel te leren, maar ik heb het nog nooit gedaan dus denk wel dat ik dat kan met behulp van deze goede business coach. Ik start in het najaar met het traject.Veel succes alvast voor de mensen die nu al instappen. Hele goede keus, ben ik van overtuigd.

Gerdien Santé

Santé Coaching

Wat een heerlijke energie gaf deze 3 daagse training van Silvia. Ik zit in een 1 op 1 coachingstraject bij haar en doe het traject Succesvolle Start. Silvia geeft zoveel extra’s! Je krijgt meer waarde dan je voor betaald hebt en ze weet écht waar ze over praat. “Practice what you preach” is in alles van haar voelbaar en zichtbaar.

Marijke Stoop

Attirance Cosmetics Company

Wanneer is dit voor jou?

 • Je droomt al langer van het hebben van je eigen praktijk maar je vindt die eerste stappen zo eng of moeilijk dat je ze nog niet hebt gezet
 • Je hebt simpelweg geen idee waar je moet beginnen
 • Je wilt echt wel starten maar je merkt dat je tegengehouden wordt door gedachtes als ‘wie zit er op mij te wachten’, ‘wat als het niet lukt en ik dus faal’, ‘wat zullen anderen wel niet van me denken’ of ‘het lukt toch vast niet’
 • Je bent al wel gestart met je praktijk maar het komt eigenlijk allemaal nog niet echt van de grond
 • Je gelooft in alles dat dit is wat je te doen hebt en je bent fully commited te doen wat nodig is om het ook te realiseren! Zelfs als je het spannend vindt ;)

Yes that’s me!!! I’m in en ik doe 3 dagen mee!!!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

Misschien denk je nu ‘Leuk Sil, maar wie ben jij en waarom zou ik naar je luisteren?‘ en dat snap ik ;)

Ik ben dus Silvia, ondernemer sinds 2014 en halverwege 2019 ben ik gestart met Silvia Bogers Coaching waar ik als no bullshit business coach gedreven coaches en therapeuten help aan een succesvolle praktijk! Dat doe ik enerzijds door je een strategie te leren die ervoor zorgt dat potentiële klanten nog net niet kwijlend van enthousiasme contact met je opnemen naar aanleiding van je website en je social media kanalen. En anderzijds doe ik dat door te zorgen dat jij de mindset krijgt van een succesvolle ondernemer en dat je afrekent met je onzekerheden, je twijfels, die saboterende stemmetjes in je hoofd en je bullshit excuses ?

Dat alles doe ik door volledig mezelf te zijn, met enorme passie en ambitie, iets te veel energie en een klein beetje chaos ?

Ik geloof namelijk dat jij niemand hoeft te zijn of te worden voor een succesvol eigen bedrijf, behalve compleet jezelf. Trust me, als dat voor mij werkt, dan ook zeker voor jou! En wat ik eerder al schreef, ik zette in mijn 2e jaar in dit bedrijf 125.000 om en het derde jaar meer dan 300.000 en dat is niet per ongeluk!

En als je dan nog steeds twijfelt (kan dat nog??), dit is wat anderen zeggen over werken met mij!

Toen ik begon bij Silvia zat ik er eerlijk gezegd echt doorheen, ik wist het niet meer met mijn bedrijf. Ik wilde mijn bedrijf naar een volgend level tillen.

Silvia heeft mijn bedrijf van level 0 tot level 100 gebracht en nog blijft het groeien!! Ik ben Silvia eeuwig dankbaar. Ik heb geleerd dat spiritualiteit en business eindelijk samen kunnen gaan met de succesformule, die Silvia mij heeft gegeven.”

 

Veerle Wagenaar, Coaching Veerkracht

“Ik denk heel anders over mijn bedrijf, ik kan nu echt van mezelf zeggen dat ik een (beginnend) ondernemer ben. Mijn mindset is ontzettend veranderd, waardoor ik veel meer zelfvertrouwen heb gekregen in mijn kunnen. Ook de momenten van vertwijfeling zijn veel minder eng. Ik herken ze nu steeds sneller als groeimomenten, uit je comfort zone zijn. Dat voelt omcomfortabel en dan komt je interne saboteur. Daarnaast ook meer inzicht in hoe je financieel zaken aan moet pakken, wat pricing en persoonlijke financiën betreft.

Waarom ik anderen aanraad met Silvia te werken? Zoals zij zegt: “you don’t know what you don’t know”. And it’s a lot! Als beginnend ondernemer heb je zoveel dingen om aan te denken, maar wat je door de KvK en de Belastingdienst wordt verteld is het topje van de ijsberg. Het is alleen administratief. Dan begint het echte werk pas en daar komt zoveel meer bij kijken dan hetgeen je daadwerkelijk doet met je klanten.”

Elles van der Lingen, Eten met Elles

Sil is duidelijk in haar taalgebruik, geen slingers en ballonnen (alleen confetti dan ☺️). Ze deelt extreem veel waarde/kennis en denkt altijd met de ander mee. Ik vind het persoonlijk heel fijn dat ze me eerst zelf aan het denken zet (doormiddel van goede vragen en je feedback) maar dat ze me ook op weg helpt als ik er echt niet uit kom.
Mijn motto was al: Bij twijfel altijd JA, maar echt, mocht je twijfelen om met Sil te gaan werken……DOE HET!”

José van Breugel, Zonder moeten op blote voeten

Ik heb nog geen bedrijf maar ben al jaren opleidingen aan het volgen. Ik ben bij wijze van spreken al 10x therapeut maar hoe ik een bedrijf moet opzetten heb ik nergens geleerd. Het nut om een eigen bedrijf te beginnen is niet echt prangend omdat ik daarnaast ook nog een leuke baan heb. Wel merk ik dat ik door de ontwikkeling die ik doormaak steeds lastiger in een baan / vast werk pas.
Silvia is heerlijk direct in de communicatie en recht door zee. Ze ziet veel mogelijkheden en stelt de juiste vragen waardoor ik weer verder kan. Confronterend en daardoor lerend. Geen gebakken lucht. Spiritueel. Vrouw. Ook een beetje gek, wijkt af van de gebaande paden, daardoor leuk en (voor mij) inspirerend.”

Constance Melissen

Ik heb al extreem veel zin in deze 3daagse!! Zie ik je daar?

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk.
Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.