fbpx

event 9 april 2024

Al meer dan 50 ondernemers hebben een ticket voor 9 april.
Kom je ook?

Vorig jaar mei was het eerste event

75 ondernemers, fantastische locatie, geweldig eten. En als je de deelnemers mag geloven was het vooral een vet waardevolle en interessante dag.

In januari begon het weer flink te kriebelen.

Het is tijd voor een tweede event.

Dus die gaat er komen en wel op dinsdag 9 april.

Wat ook meteen mijn laatste dag is als 42 jarige.

Een soort van oudjaarsdag, maar dan zonder oliebollen en met vuurwerk (geen echt vuurwerk, daar ben ik bang voor).

Wat je hier vindt is van een ander niveau

Wat we precies gaan doen, gaat de komende tijd ontstaan (deze herken je vast: als ik het nu volledig uit ga denken, ga ik het nog 84 keer veranderen voordat het 9 april is). 

Ach en als je mij een beetje kent of al langer volgt weet je dat ik geen onzin verkoop, dat ik goed ben in wat ik doe en dat een dag met mij allesbehalve saai of zonde van je tijd gaat zijn

Wel een kleine disclaimer: Ik weet al je problemen plat te slaan en behapbaar te maken én ik prik dwars door je bullsh*t heen. Dus als jij nog vakkundig bepaalde stappen of keuzes in je ondernemerschap uit de weg aan het gaan bent, bestaat het risico dat je na 9 april geen excuses meer hebt. Niet zeggen dat ik niet gewaarschuwd heb.

“Tsja, wat moet ik over het event van Silvia zeggen? Dat is een lastige en niet omdat ik geen mening heb, die heb ik namelijk altijd ;) Ik hou alleen altijd van heel duidelijk en concreet en dat zijn woorden die niet het juiste etiket zouden zijn op haar.

Als ik dan toch iets moet roepen dan is het no-bullshit meets magie. Spiritualiteit komt samen met poldernuchterheid. Down to earth in combinatie met gezweef. Doe maar normaal versus droom groot en pas je vooral niet aan.

En wat die combinatie dan met je doet? Ook dat is bijna niet te beantwoorden, het is alleen heel flauw als ik zeg ‘dat moet je gewoon ervaren’, toch is dat de enige juiste omschrijving. Ze laat je voelen, zien en geloven en dat combineert ze dan met haar o zo praktische kant. Zodat je aan de ene kant bijna zweeft en aan de andere kant toch met een concreet plan de deur uit gaat om te doen wat gedaan moet worden. Want dat is natuurlijk ook typisch Sil; ze zweeft maar wel met beide benen op de grond. And I love it ❤”

Veronique Prins

Volgens ‘de regels’ hoor ik mijn event nu te ‘lanceren’ met een titel, een thema, een locatie en een belofte van wat jij uit de dag gaat halen.

Dingen als:
“Heuse transformaties”
“Als een ander persoon”
“Life changing inzichten”
“Misschien wel met nieuwe klanten”

Lekker marketingtechnisch verantwoord.

En het is allemaal waar. Die dingen zitten er allemaal in, maar hoe precies? I don’t know yet.

De zekerheidszoekers mogen natuurlijk wachten tot er meer bekend is. Wel met het risico dat het event dan uitverkocht is en de zekerheid dat tickets alleen maar duurder worden.

Testimonials

“Ik boekte een kaartje voor Silvia haar event en wist helemaal niets van wat ik kon verwachten. Een diepe duik in het onbekende.
Door mijn ervaring vanuit andere trajecten moest het goed komen. Silvia, een event, lekker eten en een grote groep diverse vrouwen ik ga ervoor.
WOW wat een ervaring, energie en glamour trof ik aan bij aankomst en tijdens het event.
Naast alle show en muziek is er een belangrijke boodschap: Wie ben jij als ondernemer, vrouw, moeder en zoveel meer, wie wil ik zijn en waar wil ik naar toe.
Een grote vrouwengroep stil krijgen die aandachtig naar je boodschap luisteren was voor mij een kippenvel moment en een spiegel. Dit wil ik ook!
Bedankt Silvia voor de inzichten die ik heb mogen ervaren op en na het event.”

Maaike de Gans

Belle's Community Centre

Ik had geen idee wat ik kon verwachten van Silvia haar event. Vanaf de ontvangst bij de garderone werd je ondergedompeld in een event, wat je alles behalve standaard kan noemen. Tijdens het event werden we meegenomen langs verschillende onderwerpen die allemaal met zelfontwikkeling te maken hebben.
Ondanks dat ik in een zaal zat met allemaal andere deelnemers, voelde ik mij op mijn gemak en was er al snel een gevoel van saamhorigheid. Ik heb me geen moment eenzaam of buitengesloten gevoeld. Silvia wist terwijl ze op het podium stond, mij met een paar vragen al verder te helpen. Haar on the spot coaching is enorm waardevol. Zelfs toen anderen gecoacht werden, haalde ik er voor mezelf dingen uit.
Dit alles zorgde dat ik ook meteen weer een ticket heb gekocht voor haar volgende event. Ik wil het niet missen want ik weet nu al dat het me verder zal helpen. Silvia haar events zijn echt een dagje uit om vervolgens thuis te komen met een bom aan inzichten die je vooraf niet had kunnen verzinnen.”

Daphne Kleine

D.A.F. Daadwerkelijk Andere Fotografie

Wat ik sowieso wel weet

  • Ik ben eerlijk, direct, rauw, kwetsbaar, confronterend, recht door zee, extreem liefdevol, empathisch en licht chaotisch dus dat zit allemaal in die dag
  • Mijn toolbox is gevuld met een bizarre hoeveelheid kennis en tools over hoe je brein en je lijf werken en hoe jij jezelf op dagelijkse basis in de weg zit. Ga er maar vanuit dat het event daar op aansluit.
  • Er heeft nog nooit iemand geld terug gevraagd na een event, training of bijeenkomst van mij ;)
  • Ik trek de allerleukste mensen aan dus om te netwerken is het een fantastische gelegenheid
  • Het eten is bij mij altijd super goed geregeld inclusief alle dieetwensen
  • En ik ben enorm grappig. Tenzij je geen gevoel voor humor hebt…

Dus het is een event, ik entertain je de hele dag, ik garandeer je dat je ergens minimaal één inzicht of een openbaring krijgt en dat allemaal met super leuke mensen.

Feeling curious and excited? Wees dan van harte welkom op 9 april.

Testimonials

“Het event van Silvia was echt een geweldige dag. Silvia is grappig, eerlijk en niet bang om recht door je bullshit heen te prikken op een liefdevolle manier. Deze dag was een ervaring met hele toffe opdrachten die je aan het denken zetten. De locatie was geweldig, waardoor je vanaf de start al aangezet werd om diep naar jezelf en je business te kijken. Zoals verwacht van Sil, was alles tot in de puntjes geregeld met een heerlijke vegan lunch.
Silvia in 3 woorden: Eerlijk, humor, topcoach.”

Anneroos de Wit

Inner Movements

“Toen ik me aanmeldde voor het event van Silvia, had ik geen idee wat de bedoeling precies was. Maar mijn beeld van haar was al dat ik haar eerlijk en open en écht vond, dus slecht kon het niet zijn!
De sfeer van het event verraste me, het was betaalbaar chique en vooral niet te formeel (ik hou gewoon niet van formaliteiten met alle verplichten die daarbij meekomen), gezellig en confronterend.
Wat confronterend was, was bijvoorbeeld dat ik door de manier van Sil haar praten en coachen en opdrachtjes erachter kwam dat ik mezelf totaal niet serieus nam, maar dat ik ook nog shit aan te pakken had en mezelf niet uit de modder kan trekken: daar heb ik anderen bij nodig.
Not saying dat ik ‘er’ nu wel ben, maar de spreekwoordelijke bal is hier wel enorm gaan rollen!”

Roos Markesteijn

Rooskleurig Happycoach

praktisch

  • Het event is op dinsdag 9 april.
  • De ontvangst is van 9.00 – 9.30 uur. Het programma (inclusief pauzes en lunch) van 9.30 – 17.00 uur en daarna is er nog een borrel (ja met hapjes) tot 18.00 uur.
  • De locatie is Bloemenpark Appeltern (Walstraat 2A, 6629 AD Appeltern) en je kunt hier gratis parkeren.

De last minute sloth tickets zijn slechts 199. Dus scoor snel je stoel via onderstaande knop.

“Ik had al vaker over Silvia gehoord toen ik zag dat ze een event gaf, en uit pure nieuwsgierigheid meldde ik me aan. Tijdens dat event zag ik hoe Silvia haarscherp kan doorprikken waar bij iemand de werkelijke kneep zit. Dat is vaak ergens anders dan je zelf denkt. En zoals Silvia zegt: jij denkt dat het lekt daar waar je water ziet liggen. Maar 9 van de 10 keer zit het lek heel ergens anders….
Voor mij was het event meer dan een eyeopener – en dat is ook gelijk de reden waarom ik bij Silvia ben ingestapt.”

Esther van Berk

De Visiegraaf

“Ik was vorige keer echt BLOWN AWAY tijdens het event van Sil. Ze doet het geheel op eigen wijze (en een beetje eigenwijs) en dat is wat ik heel fijn vond aan de dag. De binnenkomer was al super gaaf en dat legde de verwachting een tikkie hoog maar ik vond alles amazing. Je weet precies wat een ieder per persoon nodig heeft, kent iedereen bij naam en voelt als geen ander aan wat er gaande is.

Blij dat ik er deze editie weer bij ben!

Oh en wat ik ook heel chill vond: dat je zei dat als er iemand lekker in de pauze zit te introverten dat diegene dat dan best even mag ipv dat het zielig gevonden wordt haha. That’s me sometimes 😂”

Barbara Vermaas

barbaravermaas.nl

“Toen ik hoorde over Silvia’s eerste event dat NAKED heette, triggerde dat me gelijk: voorbij aan alle maskers, ‘echt’ zijn. Dat is waar ik naar zoek; bij mezelf, maar ook bij anderen. Ik had geen idee wat ik moest verwachten en ik vond het mega spannend en tegelijkertijd voelt het bij Silvia gelijk heel veilig.
En wat een dag was het! Een supergave ontvangst en entree van Silvia en dat was echt nog maar het begin. Want ze raakt je, daar waar de echte pijn zit. Of beter gezegd: ze ziet je. En ze prikt er dwars doorheen. Om je van daaruit vervolgens te laten zien hoe je vooruit kunt komen.
Ik ben op het event letterlijk gaan staan, om door mijn eigen angsten heen te breken. Doodeng om te doen en tegelijkertijd veilig en helemaal oké. En Silvia gaf me daar alle ruimte voor, om dat te doen en om het te voelen, alle pijn en alle warmte van de mensen om me heen. Vanuit haar liefdevolle manier van er staan, er zijn.
Deze dag heeft me diep geraakt èn ik heb enorm gelachen, mooie mensen ontmoet en ervan genoten om Silvia zo aan het werk te zien. Dus toen ze het volgende event aankondigde…had ik binnen no time een ticket :) Ik kijk er nu al naar uit!”

Mieke Tersteege

Ayanah

Veelgestelde vragen

Waar is het event?

De locatie is Bloementuin Appeltern, Walstraat 2A, 6629 AD Appeltern. Je kunt hier gratis parkeren.

Voor wie is het?

Voor vrouwelijke ondernemers die snappen dat ondernemerschap onlosmakelijk verbonden is met een bedenkelijke personal development rollercoaster ride en dat op een bepaald niveau nog lekker vinden ook.

Ik ken verder niemand / het is mijne eerste event.

Ik heb een aantal mails ontvangen van dames die aangaven het spannend te vinden omdat het hun eerste event is of omdat ze niemand anders kennen die naar dit event gaat. No worries, I’ve got you!

Ik zorg er sowieso voor dat niemand zich alleen of eenzaam hoeft te voelen tijdens zo’n dag. Net als dat ik ervoor zorg dat de introverts niet gestoord worden als ze gewoon even op zichzelf willen zijn.

Daarnaast is mijn ervaring écht dat de mensen die op mijn events af komen super warm en verwelkomend zijn. Je maakt super makkelijk contact al voordat je er goed en wel bent en anders ga je gewoon bij iemand staan en vraag je ‘hoi, mag ik even bij jou’. Dat is echt genoeg.

Dus vind je het spannend, is het je eerste event, ken je nog niemand anders. No worries, je bent niet de enige en het komt echt goed.

Ik ben een man, mag ik dan komen?

Ja dat mag. Weet wel dat je in de minderheid bent en dat ik me in mijn manier van werken en communiceren volledig richt op vrouwen.

Waar kan ik heen met andere vragen?

Zolang het geen vragen zijn over locatie, thema en invulling kan je me je vraag mailen op contact@silviabogers.nl.

Zie ik je 9 april?

"Eigenlijk vond ik haar too much voor mij"

“In mei 2023 was ik bij het event van Silvia. Ik was vooraf niet helemaal zeker waar ik mij voor had aangemeld, een grote verrassing dat wist ik wel. Op dat moment had ik een aantal online sessies van Silvia gevolgd en eigenlijk vond ik haar ‘too much’ voor mij. Maar tijdens haar event kreeg ik een totaal andere indruk. Er was tijd voor rust en reflectie over wat zij deelde en tijd om te knallen door haar aansporing.

Bij de afsluiting was ik zoveel stappen vooruit gekomen dat ik diezelfde dag een persoonlijk gesprek ben ingegaan met Silvia en direct ben ingestapt in haar programma ‘Rise’. Ik ben nu door gegaan in ‘Uncaged’, haar coaching helpt me grote stappen vooruit te zetten. Het event heeft mij ook mooie connecties gebracht met deelnemers. Silvia trekt inspirerende en gedreven ondernemers aan, waar ik sindsdien nog regelmatig contact mee heb.”

Aurélie Veltema
Marketing strateeg en tekstschrijver voor ondernemers