fbpx

Go Big - Groeitraject

Voor ondernemers die klaar zijn voor meer klanten,

meer impact en meer succes!

 

Weten hoe je een paar klanten krijgt en ‘wat geld’ verdienen is voor jou niet genoeg. Je wilt groter en meer en schaamt je niet voor je ambities!

Waarschijnlijk herken je dit wel:

 • De basis van je praktijk staat! Je weet wie je klanten zijn, je weet hoe je mensen tot klant maakt, je bent zichtbaar op social media en onder aan de streep komt er meer binnen dan dat eruit gaat! Meestal tenminste ;)
 • Je hebt grote dromen voor jezelf en je praktijk! Je wilt mensen helpen en impact maken! En je wilt (financiële) vrijheid, reizen en meer tijd doorbrengen met vrienden & familie. Alleen met hoe je business nu gebouwd is, wil dat nog niet helemaal lukken en voor je gevoel moet je 100 uur per week werken.
 • Je bent bereid het werk te doen wat nodig is, maar voor je gevoel mis je ergens kennis of strategie waardoor je niet verder komt dan waar je nu bent. Als je nou alleen maar wist wat het dan precies is dat je mist…
 • Je komt om in de ideeën! Je wilt een e-book, een online programma, een nieuw aanbod, nog een training volgen, misschien wel een podcast… of een challenge geven! Je weet alleen niet goed waar te beginnen of waar je de tijd vandaan moet halen.
 • Jouw manier van nieuwe klanten krijgen, bestaat vooral uit afwachten en hopen dat iemand via via komt of dat potentiële klanten je website of je social media weten te vinden en dan contact met je opnemen. Het voelt alsof je hier niet echt controle over hebt en het is dus iedere maand weer spannend hoeveel nieuwe klanten er bij zullen komen.
 • Als je heel eerlijk bent, voel je je soms een slaaf van je eigen bedrijf. Het moet toch leuker, makkelijker en succesvoller kunnen? Maar hoe dan?

Of heb je – net als een aantal van mijn klanten en ik zelf ook jaren geleden – al een succesvol bedrijf dat niet meer helemaal past? Of misschien wel helemaal niet meer ;) Maar vind je het lastig de overstap te maken naar het opzetten van een ander bedrijf omdat dat eerste nu eenmaal geld in het laatje brengt en het rationeel gezien slimmer is dat gewoon te blijven doen?

Foto Silvia Bogers Coaching Nijmegen persoonlijke coaching Hoe zou het voor je zijn als

Hoe zou het voor je zijn als je leert hoe je jouw praktijk naar een volgend niveau tilt? Meer klanten, meer impact, meer omzet, maar zeker niet nog meer en nog harder werken! Wél slimmer! Zou je daar voor tekenen of blijf je liever doen wat je nu doet?

En hoe zou het voor je zijn als je niet langer reactief onderneemt waarbij je alles een beetje op je af laat komen, maar je ontdekt hoe jij de touwtjes in handen neemt in je bedrijf? Geen verrassingen meer qua omzet en klanten maar een manier van werken waarbij je aan het begin van de maand zelf bepaalt hoe die maand eruit gaat zien qua resultaten en je ook nog weet wat je daarvoor moet doen! (en nee daar horen geen bankovervallen bij of mensen willekeurig iets aansmeren)

Wat denk je dat er gebeurt als je je laat begeleiden door iemand die – in mijn volledig onbescheiden mening – best wat weet van ondernemerschap, zelf een bedrijf heeft waarin ze multiple 6 figures draait en al flink wat mensen heeft mogen begeleiden in hun succesvolle ondernemerschap?

(Multiple 6 figures wil zeggen een jaaromzet tussen € 200.000 en € 1.000.000)

En ik heb dus ook ervaring in het begeleiden van ondernemers die een nieuwe business willen starten, al dan niet naast hun vorige bedrijf!

Dit zeggen Yvonne en Karin over het Go Big traject!

Yvonne Aaldering – Yvofit Leefstijl Coaching

Karin Roest – Ik ben mezelf, dus compleet

Wat zou je willen bereiken met jouw praktijk?
Nog maar 3 of 4 dagen per week werken maar wel goed kunnen leven van je inkomsten? Minimaal 1 keer per week je gezin mee uit eten nemen? Vriendinnen trakteren op een dagje sauna? Je financiële toekomst veiligstellen voor als je ooit 65+ bent (of 60+ of misschien wil je bij 50 al stoppen met werken)? Een vakantiehuis in het buitenland? Je partner eerder laten stoppen met werken? Een boot?

Wat is het voor jou? Wat is jouw NEXT LEVEL?

Wat het ook is, ik geloof dat het mogelijk is, maar dan mag er waarschijnlijk wel het een en ander veranderen in je bedrijf!

En that’s where I come in! Want in het Go Big – Groeitraject begeleid ik je 1 jaar lang naar jouw NEXT LEVEL!

Waarom een volledig jaar? Omdat ik merk dat hoe langer we samenwerken, hoe beter de samenwerking wordt. En ik houd niet zo van stoppen vóór het hoogtepunt!

Wat betekent dat concreet?

1-op-1 coaching

Verdeeld over 12 coaching sessies begeleid ik je persoonlijk! In deze sessies behandelen we de stappen die jij hebt te zetten to go big en deze sessies zijn dan ook volledig afgestemd op jou en wat jij op dat moment nodig hebt. Ik leer je strategisch slim ondernemen en écht die controle te pakken. En no worries, als jij even niet weet wat je nodig hebt, dan weet ik het!

Werken aan je mindset

Misschien wel het belangrijkste aan ondernemerschap – en vooral wanneer je wilt groeien –  is je mindset. Ik heb een enorme radar voor de bullshit die jij jezelf vertelt waarmee je jezelf (al dan niet onbewust) klein houdt en ik ben ook nog eens super goed in die bullshit tackelen! Dit gaat echt een enorm verschil voor je maken :)

Live dagen

Tijdens het traject dompelen jij en de andere Go Big deelnemers jezelf 4 keer onder tijdens een volledig verzorgde livedag met mij op locatie. Op zo’n dag kan je connecten met andere ambitieuze vrouwen en deep diven we in een bepaald stuk van het ondernemerschap zodat jij nog sneller kunt groeien!

Online leeromgeving

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving van het traject Succesvolle Start. Deze omgeving zit vol met trainingsvideo’s met mijn kennis en is een super waardevolle ondersteuning bij het Go Big traject! 

Planningscalls

If you fail to plan, you plan to fail! Dus iedere maand maak je een planning voor die maand daarop én evalueer je de vorige maand. De planningen bespreken we samen als groep om zo van elkaar te leren.

Masterclasses

In de maanden dat er geen live dagen zijn, zijn er online masterclasses. Daarnaast regel ik soms ook masterclasses van een expert op een bepaald gebied van het ondernemerschap. Alle masterclasses worden ook opgenomen en kan je dus altijd nog terugkijken.

Een lijntje met mij

Omdat ik het belangrijk vind dat als je ergens tegenaan loopt, je niet hoeft te wachten tot onze volgende coachsessie, heb je tijdens het Go Big traject een direct lijntje met mij! Je mag me mailen met vragen én ik maak gebruik van Voxer (een soort WhatsApp) waarin je me berichten mag sturen.

Contact met andere deelnemers

In Voxer is een groepschat waarin je contact kunt hebben met de andere deelnemers aan het traject. Iedere vrijdag delen en vieren we daar successen (maar dat mag natuurlijk ook op andere dagen) en als je ergens tegenaan loopt en je wilt weten hoe anderen daar mee omgaan, kan je je vraag daar stellen.

Livedag Silvia Bogers Coaching
Wat het Go Big – Groeitraject jou oplevert:
 • Je krijgt controle over je bedrijf! Niks meer afwachten of klanten op je pad gaan komen maar een strategie waarbij jij de touwtjes in handen hebt!
 • Je hebt een plan voor je toekomst en weet waarom je dat plan volgt. Je laat je dus niet meer afleiden door allerlei andere ideeën die je hebt. Je werkt met veel meer focus want je hebt helder WAT je te doen hebt, WANNEER je dat moet doen en WAAROM. En de HOE weet je ook nog!
 • Je snapt hoe het bouwen van een succesvolle praktijk werkt en dat het ook niet zo heel moeilijk hoeft te zijn. Je hoeft enkel te weten HOE je dat moet doen en dat leer ik je!
 • Omdat ik je begeleid kost alles minder tijd. Je gaat slimmer werken omdat je met de juiste dingen bezig bent dus meer resultaat in minder uren!
 • Je rekent onderweg ook nog even af met de bullshit verhalen die je jezelf vertelt waardoor je nu blijft hangen op het punt waar je bent (en als je nu denkt ‘oh maar ik vertel mezelf geen bullshit verhalen plan dan even een kennismaking in, want ik heb nog nooit iemand ontmoet die dit niet doet, including mezelf!)

Kennismaking

Omdat we 1 jaar lang intensief samen gaan werken, is het natuurlijk super belangrijk dat we een klik hebben en dan we allebei het gevoel hebben dat ik de aangewezen persoon ben om jou verder te helpen!

Voel jij aan alles dat Go Big precies is wat jij nu nodig hebt? Klik dan op onderstaande knop en beantwoord even de intakevragen. We plannen dan een vrijblijvende call in om kennis te maken.

Twijfel je, lees dan even onderstaande punten!

Wanneer is het Go Big – Groeitraject niks voor jou
 • Je bent net gestart met je praktijk en je hebt nog geen idee hoe je aan klanten moet komen. Als dat op jou van toepassing is, dan is het traject Succesvolle Start perfect voor jou!
 • Je eigenlijk hoopt dat die succesvolle business een soort van als vanzelf wel ontstaat omdat je dat nu eenmaal heel graag wilt, het op je moodboard staat en je al een bestelling hebt gedaan bij het universum (ik ben meer van de actie in de taxi en law of attraction bevat niet voor niks het woord action).
 • Je zoekt een succesformule waarbij je enkel nog op een passieve manier inkomen genereert. Niks mis met dat streven maar dat is niet mijn expertise en ik vind het leuk om in mijn bedrijf te werken en met klanten bezig te zijn dus dat is ook wat ik mijn klanten teach.
 • Je iemand zoekt die 24/7 je handje vasthoudt en die motiveert en je stok achter de deur is. I’m not that person! Jij moet dit willen en je motivatie moet uit jezelf komen. Ja ik ben er voor je en ik help je waar nodig, maar ik werk alleen met klanten die een bepaalde mate van zelfstandigheid hebben.
 • Aan de andere kant is het traject ook niks voor je wanneer je het allemaal lekker zelf wilt doen en mega issues hebt op hulp vragen. Ik kom niet 3 keer per week vragen of je nog iets van me nodig hebt, ik verwacht dat je mijn hulp komt halen. Ondertussen zie ik veel meer dan wat jij je beseft en stuur ik echt wel ongevraagd bij ;)
En wanneer is het dan wel echt iets voor jou?
 • Je tijdens het lezen van deze pagina steeds enthousiaster werd en je jezelf al next level ziet gaan met je praktijk!
 • Je bereid bent to do whatever it takes om dat succes een flink stuk groter te maken!
 • Je nu een minimale omzet hebt van gemiddeld 2.000 euro per maand en flink wilt groeien (wil je 10% groeien dan is dat tof maar dan heb je mij niet nodig).
 • Je coachbaar bent! En dat vind ik zelf een complete trutuitspraak maar ik ga niet met je werken als je bij ieder advies wat ik je geef mij in twijfel trekt of de discussie met me aangaat. Nee je hoeft niet zomaar alles te doen wat ik zeg maar als je nu al twijfelt of ik wel iets kan, doe het dan maar niet ;)
 • Als je aan alles voelt dat dit precies is wat jij nu nodig hebt en mijn no bullshit / no nonsense manier van denken en doen je ook nog aanspreken!

Dan wil je natuurlijk ook weten wat het kost (of wat de investering is, want zo hoor je het te noemen natuurlijk)

Het Go Big – Groeitraject van 12 maanden vraagt een investering van 10.000 euro
(of 12 termijnen van 925 euro)

De genoemde bedragen zijn exclusief btw. Mijn algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Dit zegt Marijke over het Go Big traject!

Marijke Stoop – Attirance

Maar wie ben ik dan?

Ik ben Silvia en als no bullshit business coach begeleid ik vrouwelijke ondernemers naar dé mindset en dé strategie voor een succesvolle praktijk. Dat klinkt vast heel fancy maar wat het eigenlijk betekent, is dat ik je steeds weer laat zien waar jij het jezelf onnodig moeilijk maakt en je vervolgens een makkelijkere optie bied. Waarbij ik vooral niet wil doen alsof ondernemen dan opeens niet meer uitdagend is, want je gaat steeds je grenzen opzoeken en groeien als persoon om de volgende stap te zetten. (Ja ik weet het, klinkt fakking vaag maar je ontdekt snel genoeg wat ik hier bedoel ?)

Ik ben zelf in 2014 gestart als ondernemer (dus ik heb wat jaren ervaring) en mijn huidige bedrijf Silvia Bogers Coaching ben ik in 2019 gestart.

In het begin van Silvia Bogers Coaching focuste ik me voornamelijk op mijn praktijk als hypnotherapeut, waarin ik meer dan 100 mensen succesvol van hun problemen af mocht helpen met een 99% success rate. Ik weet dus ook hoe het is om een eigen praktijk te hebben.

Na verloop van tijd kwam mijn focus steeds meer bij business coaching te liggen en is de hypnotherapie naar de achtergrond geschoven. Wel pas ik nog steeds veelvuldig technieken uit de hypnotherapie toe in mijn coaching (zonder je echt in hypnose te hoeven brengen) en dat maakt onder andere dat ik zo extreem goed ben in het versterken van jouw mindset! (Ik had al gezegd dat ik niet bescheiden ben toch :P)

Wil je meer over mij te weten komen? Volg me dan op Instagram (@silviabogers) of klik op onderstaande knop voor mijn ‘Over mij’ pagina.

Silvia Bogers Coaching

“Ik had al een aantal jaren een praktijk en daarnaast als hoofdinkomen een baan in loondienst. Nadat ik bewust ervoor had gekozen om niet meer in loondienst te werken, moest ik leren om ondernemer te zijn. Daar heeft Silvia me echt bij geholpen.

Ik kende mijn valkuilen wel al, maar het frappante was dat Silvia die tijdens ons eerste gesprek meteen in de smiezen had en die ook benoemde. Toen was ik verkocht.

Tijdens het traject heb ik enorm veel geleerd over mijn ideale klant, het belang van een goede planning en doelen stellen.

Silvia neemt haar verantwoordelijkheid als coach heel serieus! Ze is duidelijk en eerlijk met heel veel respect voor de ander, ze heeft toffe humor, waardoor het allemaal net iets lichter voelt en haar beeldspraken helpen enorm! Ze bent heel creatief in het bedenken van oplossingen, reageert altijd snel op vragen en als dat toch een keer niet kan, dan heeft ze dat van te voren duidelijk aangegeven. Zij neemt haar verantwoordelijkheid en leert mij de mijne te nemen.

De resultaten die ik heb behaald, zijn dat ik nu de juiste websiteteksten heb, mijn ideale klant is goed geformuleerd, ik heb hele concrete handvatten voor het voeren van een salesgesprek (daar had ik echt geen kaas van gegeten), mijn tarief is goed onderbouwd en ik weet hoe belangrijk een goede planning is en het bepalen van doelstellingen. Lijkt allemaal logisch, maar had ik niet (goed) geregeld.

Ik ben er nog niet (maar dat heeft niets met Silvia te maken) en daarom heb ik het 1-op-1 traject nog een vervolg gegeven. Indutten zit er niet in :-)”

Marion van den Camp, Praktijk voor Natuurgeneeskunde Marion van den Camp

“Ik ben bij Silvia in haar 1-op-1 coaching traject ingestapt toen ik al bijna 4 jaar aan het aanrommelen was zonder een duidelijk plan, richting en vrijwel geen omzet. Ik had zelfs al twee boeken geschreven én een online cursus gemaakt maar het leverde bij lange na niet genoeg op om van te leven. Ik was er klaar mee om steeds weer nieuwe projecten te bedenken en in de avonduren en weekenden constant aan het werk te zijn naast mijn baan zonder echt inkomsten te genereren. Ik heb twee keer een webinar van Silvia gevolgd en vond haar directheid een verademing. Niet veel later ben ik bij haar gestart in de hoop mijn onderneming naar een volgend niveau te tillen en eindelijk inkomsten te genereren.

Silvia is heel betrokken en haar kennis, eerlijkheid en humor samen zorgen altijd voor een enorm intense en leerzame sessies. Ze zegt nooit wat je graag zou willen horen om je beter te voelen, maar wel wat je moet horen om te groeien als ondernemer. Door haar planningsdocument en feedback heb ik eindelijk een plan en richting en weet ik welke stappen ik te zetten heb om succesvol te worden. Dankzij Silvia heb ik klanten en komt er ook echt geld binnen, iets wat 6 maanden geleden nog onmogelijk leek. Ik weet ook dat dit pas het begin is, want ook al heb ik zoveel geleerd en ben ik enorm dankbaar voor alles waar ze mij bij geholpen heeft, zoals doelen stellen, een plan maken, website teksten schrijven, kritisch mijn eigen excuses om iets niet te doen bekijken en uit m’n comfort zone komen, ik ben me er ook bewust van dat ik nog enorm veel meer van haar kan leren en nóg verder mag groeien. Dus heb ik besloten nog een keer 6 maanden met Silvia te gaan werken omdat ik weet dat dit nog veel meer gaat opleveren. Dank je wel lieve Silvia voor alles wat ik nu al heb geleerd.

Inge Hol, Inge Hol Coaching

“Van te voren had ik niet bedacht dat ik ZO zou groeien van het 1:1 traject bij Silvia. Ik ben daarom ook echt blij met alles wat ik heb geleerd. Dankbaar dat ik bij Silvia het traject heb gevolgd!

We zouden in eerste instantie gaan werken aan mijn ideale klant en aan de website teksten, maar uiteindelijk heb ik nog veel meer waardevols geleerd.

Waar ik vooral erg blij mee ben is de manier waarop ik salesgesprekken nu in ga: ik weet wat ik moet zeggen en doen om een goed salesgesprek te voeren. Het aantal klanten dat in mijn coachtraject stapte is daardoor ook echt toegenomen!

Mijn ideale klant is nu helemaal helder, en dat was iets waar ik voor het traject nogal tegenaan hikte. Silvia heeft me geholpen om mijn ideale klant helemaal scherp voor ogen te krijgen.

Silvia is recht voor haar raap en draait nergens omheen, mét een goede dosis humor. Dat is verhelderend, verfrissend en natuurlijk ook leerzaam!

Ik raad anderen aan met Silvia te werken omdat ik echt heel veel van haar heb geleerd over mijn ideale klant + over taal, wat je wel/niet moet zeggen in eeen sales gesprek en het plannen van je omzet (wat is je omzetdoel en hoe ga je die behalen). Daarnaast is de online training die je erbij krijgt ook echt waardevol.

Super bedankt lieve Silvia voor al je hulp! Ik ben ontzettend gegroeid in mijn ondernemerschap, dankzij jou!”

Anke de Groot, Anke de Groot Coaching

“Door mijn 1-op-1 coachtraject bij Silvia heb ik ontdekt dat spiritualiteit en zakelijkheid heel goed samen gaan en ik heb het traject als erg enerverend ervaren.

Mijn doelstelling voorafgaand aan het traject was: aantrekken van meer individuele cliënten en bedrijven. Deze doelstellingen heb ik zeker gehaald en daar kan ik nu mee verder. Op mijn manier met mijn persoonlijke passie.

www.roelfsemarouwcoaching.nl heeft een extra verdieping gekregen. Dank je wel Silvia. Ik ben heel blij met jouw persoonlijke benadering en het delen van jouw ervaringen. Daardoor werd mij duidelijk dat goede planning en doelen stellen ook mijn klanten helpt.

De juiste vrouw op de juiste plek en dat geldt voor ons beide :-)”

Joke Roelfsema, Roelfsema Rouwcoaching

Waar wacht je nog op? Waar twijfel je nog over?

What got you here, won’t get you there! Het is natuurlijk super tof dat je al bent gekomen waar je nu bent, alleen de kennis die je nu hebt, gaat je waarschijnlijk niet heel veel verder brengen. Zo werkt het ondernemerschap nu eenmaal, heb ik ook niet bedacht.

Je kunt wel denken dat je het nu vast zelf wel kunt, maar hoe dan? Want als jij de kennis en kunde had om je omzet te verdubbelen, had je het toch al lang gedaan! En kennis hebben is dan ook nog eens iets anders dan het implementeren in je business ;) Sterker nog, je hebt niks aan kennis als je niet leert implementeren!

Dit is ook precies de reden dat ik zelf een business coach heb die mij verder helpt en trust me, zonder haar was ik echt lang niet zo ver als waar ik nu ben! Dan was ik ook vast gegroeid, maar nooit zo hard als nu.

Eigenlijk is het heel makkelijker. Als het Go Big trjaect bij je resoneert, plan dan in ieder geval een gratis kennismaking in! Wat heb je te verliezen?