fbpx

Hou toch op met je goede voornemens!

 

De laatste inspiratie blog van dit jaar… En dat voelt dan opeens als een ding! Moet ik er een jaaroverzicht van maken? Mijn grootste lessen uit 2022 met je delen? Vertellen hoe fantastisch het jaar is geweest inclusief aantallen klanten die ik heb geholpen (meer dan 200) en mijn omzet (meer dan € 300.000)?

Ga ik heel sentimenteel doen (laten we eerlijk zijn, niet echt mijn ding) of heel feestelijk? Uitkijken naar de vakantie of vooral naar volgend jaar? Roepen dat 2023 ‘nog meer mijn jaar’ wordt dan 2022 al was? Of misschien wel ‘mijn woord’ of ‘mijn intentie’ voor het komende jaar bekend maken…

Kan allemaal maar die blogs zie je waarschijnlijk al genoeg! En anders check je Insta maar even. De eindejaarsoverzichten zijn al voorbij aan het komen. Allemaal leuk en prima maar ik voel ‘m even niet zo. Had in overigens vorig jaar ook al.

Ik kijk enorm uit naar vrij zijn en dat ben ik ook vanaf vandaag tot en met 8 januari. Maar dat is het. Ik zie deze weken als even heerlijk niks hoeven en mezelf opladen voor het nieuwe jaar. Maar aan de andere kant, het wordt gewoon een nieuwe maand en het wordt gewoon een nieuwe dag. Zo spannend is het allemaal niet als je het heel plat slaat en ik nodig je uit ook echt even naar die kant te kijken.

Ik ben het hele jaar fel tegen de ‘doe maar normaal dan doe je gek genoeg’ uitspraken, maar met Kerst en rond nieuwjaar denk ik het wel soms! Maak je toch niet zo druk en doe gewoon je werk 😅 Ja of niet, I don’t care 😇

En dan al dat gedoe met goede voornemens, ik doe niet aan voornemens, ik doe aan besluiten! En niet per 1 januari maar per het moment dat het in me opkomt 🔥

Dus wil je iets veranderen? In je business, in je leven, aan jezelf…
Wil je het anders gaan doen? Misschien wel stoppen met aankloten en hulp inschakelen (ik ken nog wel een goede businesscoach 😝)
Heb je gezegd toegezegd dat je jezelf nu echt serieus gaat nemen…

Wacht dan verdomme niet tot die fakking 1 januari!
Wat vaak al 2 januari wordt want 1 januari is nog een feestdag… En 2 januari wordt 9 januari want nog vakantie… En 9 januari wordt 16 januari want ik moet er nog even inkomen… En 16 januari wordt na de carnaval, na Pasen, na Hemelvaart en voordat je het weet is het weer kerst 😕

Goede voornemens werken niet omdat je ze uit moet gaan voeren wanneer de energie van de keuze alweer vertrokken is! En je kunt altijd IETS vandaag doen!

Je kunt vandaag nog beginnen met sporten, je kunt vandaag nog gezonder gaan eten, je kunt vandaag nog de afspraak maken je in te schrijven bij de KvK, je kunt vandaag nog de knoop doorhakken over een ideale klant, je kunt vandaag nog je eerste (of je 100e klant) maken, je kunt vandaag nog zorgen dat dit je beste maand ooit wordt, je kunt vandaag nog een business coach inschakelen (start gewoon vandaag nog met Succesvolle Start of vraag vandaag nog een gesprek aan voor Go Big)!

Alles kan vandaag en als je iets écht wilt en écht achter je keuze & besluit staat, dan wacht je niet tot het nieuwe jaar maar dan onderneem je NU actie. Er is namelijk geen beter moment dan nu!

Dus wil jij jezelf serieus gaan nemen, start nu 🔥
Wil jij nu écht dat bedrijf starten, start nu 🔥
Wil je verschil gaan maken, start nu 🔥

Laat je niet verleiden tot uitstellen, het wordt alleen maar lastiger?

En ik hoor je denken ‘Maar Sil mag ik dan geen vakantie hebben’ en natuurlijk mag dat wel! Ik ben zelfs groot voorstander en fan van vakanties 🌴(nog 28 nachtjes slapen en dan vlieg ik naar Kaapverdië 🥰)
Maar ik til verbeteringen van mijn leven daar niet overheen. Ik maak vandaag de keuze of zet vandaag de eerste stap 🔥 Omdat ik weet dat iedere dag dat ik wacht, de kans kleiner wordt dat ik er ook echt mee aan de slag ga!

Wat ik jou wens vanaf vandaag, donderdag 22 december, is dat je ophoudt met jezelf toestaan dat je dingen voor je uitschuift waarvan je weet dat je ze gisteren zou moeten doen. Dat je stopt met je eigen bullshit smoezen en je uitstelgedrag te accepteren en dat je gaat voor datgene waarvan je droomt, ook als het spannend of moeilijk is 🔥

Er is maar 1 iemand die jou kan stoppen en dat ben je zelf. Niet slagen is je eigen schuld! (oh zei ze dat nou echt 🤭) Je bent óf de verkeerde dingen aan het doen, óf niet lang genoeg doorgegaan. Ja of allebei, dat kan ook 😅 Maar als ik van 30k omzet in 2020 naar 125k in 2021 en 310k in 2022 kan gaan, dan kan jij dat ook! Ik ben namelijk echt niet zodanig slim dat alleen ik dit kan en trust me, als het écht heel moeilijk was, dan was het mij ook niet gelukt! Je moet alleen even weten hoe het moet!

 

Dus in deze laatste inspiratieblog van dit kalenderjaar wens ik je geen knallend en extreem succesvol 2023! Ik wens je dat vanaf vandaag al omdat ik het zonde vind nog 1,5 week te wachten 🔥

Liefs,
Silvia

PS: Wil je niet vandaag nog starten met Succesvolle Start want feestdagen maar besluit je wel NU dat je in gaat stappen? Meld je dan vandaag gewoon nog aan!
Je kunt namelijk ook op 9 januari starten, enige wat je hoeft te doen is dat bij het afrekenen even in het opmerkingenveld te zetten. Je regelt het allemaal via silviabogers.nl/succesvollestart