Effectiever dan een psycholoog

In 3 sessies van je probleem af met hypnotherapie

 

Maak meteen een afspraak

Effectiever dan een psycholoog

In 3 sessies van je probleem af met hypnotherapie

 

Maak meteen een afspraak

klanten

sessies

Hoe hypnotherapie je helpt

Als je mag kiezen tussen lange tijd intensief aan je probleem werken om het op te lossen of hypnose inzetten en er in 3 sessies vanaf zijn, waar kies jij dan voor?

Hypnotherapie is één van de snelst groeiende therapievormen en dat is niet voor niks. Waar andere therapiesoorten vaak langdurige trajecten nodig hebben, ben je met hypnose veelal in maximaal 3 sessies klaar. Wie wil dat niet?

Maar hoe werkt hypnose dan? En waarom werkt hypnotherapie zo veel sneller en effectiever dan veel andere methodes?

Wanneer je in hypnose gaat, ga je eigenlijk naar een hele diepe staat van ontspanning, een staat van trance. Je kunt het vergelijken met een diepe meditatie of de staat waarin je verkeert net voordat je in slaap valt. Je bent je ook nog gewoon bewust van waar je bent en dat je in hypnose bent.

In die staat van hypnose, is het mogelijk met je onbewuste brein te communiceren. Je hebt je bewuste brein, het stuk waar je actief mee denkt, en je onbewuste brein, het stuk wat de rest regelt.

Silvia Bogers Coaching - Hypnose

Dat onbewuste brein, dat beslaat 95% van je totale brein. Dit is het stuk waar je patronen, normen, waarden en overtuigingen zitten. De meeste therapieën zoeken oplossingen voor je probleem op bewust niveau. Wanneer er echter op onbewust niveau een patroon of overtuiging zit, is het bijna onmogelijk dit op het bewuste niveau echt te veranderen.

Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat jij als klein kind jezelf een patroon hebt aangeleerd. Dat patroon was toen heel handig maar nu heb je er last van en ervaar je het als een probleem. Dat patroon zit dan vast in je onbewuste en dat is dan ook de plek waar we het probleem aan gaan pakken.

Door hypnose in te zetten, pak je een probleem bij de wortel aan!

Hypnose kan je inzetten bij verschillende ondernemersproblemen. Zoals bijvoorbeeld:

 • Angsten: spreekangst, faalangst, angst om zichtbaar te zijn, angst voor succes
 • Negatieve overtuigingen: “Ik ben niet goed genoeg“, “Ik kan het niet“, “Ik ben het niet waard
 • Psychische problemen: onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen, slecht zelfbeeld
 • Maar ook bij perfectionisme, moeite om jezelf als professional te zien, blokkades op verkopen

Doordat je op onbewust niveau door je probleem werkt, is hypnose zo effectief dat er voor verreweg de meeste klachten maar 3 sessies nodig zijn. Hoe zou dat voor je zijn, in 3 sessies van je probleem af!

Ik kan je met behulp van hypnotherapie met een breed scala aan klachten helpen. Dus heb jij ergens last van en wil je hier nu eindelijk afscheid van nemen, laat me je dan helpen. Uiteraard ben je bij mij op een veilige plek en blijft alles uit de sessies tussen ons en binnen de 4 muren van de praktijkruimte. Ook als we de sessie online doen (via Zoom), is alles natuurlijk vertrouwelijk.

Hoe ziet een hypnosesessie eruit?

Wanneer je voor je eerste sessie bij mij komt, hebben we eerst een voorgesprek waarin jij vertelt over het probleem waar je aan wilt werken. Hierna deel ik algemene informatie over hypnose en de werking van je brein met je zodat je een nog beter beeld hebt van waarom hypnotherapie zo krachtig werkt.

Afhankelijk van jouw probleem, kies ik een techniek die ik in ga zetten die sessie. Voordat we beginnen vertel ik je uitgebreid over die techniek. Ik leg je precies uit wat we gaan doen en wat je mag verwachten terwijl je in hypnose bent en ik vertel je ook verhalen over andere mensen die ik met die techniek heb geholpen. Je weet dus vooraf al wat er gaat gebeuren zodat je ontspannen de hypnose in kunt.

Na de sessie praten we nog na en drink je nog water voordat we afsluiten. Het water drinken is om je lijf weer te hydrateren.

Ik adviseer je direct na de sessie geen belangrijke afspraken te plannen. Hypnose vindt plaats onder diepe ontspanning en de overstap naar afspraken of een drukke planning kan onprettig zijn. Geef jezelf de tijd te verwerken wat er tijdens de sessie is gebeurd. Zeker wanneer hypnose helemaal nieuw voor je is.

Wanneer je voor een tweede of derde sessie komt, hebben we ook weer eerst een voorgesprek. We bespreken je ervaringen sinds de vorige sessie en ik vraag je opnieuw wat het probleem is waar je doorheen gaat werken. Het kan namelijk zomaar zijn dat het probleem van de eerste sessie nu niet precies hetgene is waar je aan wilt werken, dus dat vraag ik altijd. Verder is alles weer hetzelfde, dus ik leg vooraf uit wat we gaan doen en wat je mag verwachten en achteraf praten we na.

Online hypnose

Het is mogelijk om hypnose via een online verbinding te doen. Je hoeft dan niet naar Nijmegen te komen en we ontmoeten elkaar via Zoom (een soort Skype). Dit is erg fijn wanneer je ver weg van Nijmegen woont of verminderd mobiel bent.

Er zijn wel wat ‘spelregels’ belangrijk bij online hypnose:
 • Zorg voor een rustige omgeving en zorg ervoor dat je gedurende minimaal 1,5 uur niet gestoord zult worden. Dus trek de bel eruit, zorg dat je gezin weg is of dat ze stil zijn en zorg dat je geen meldingen krijgt van appjes of mail.
 • Neem plaats op een goede stoel met een hoge rugleuning of ga op bed zitten waarbij je tegen de achterwand of de muur kunt leunen. Je kunt me altijd een foto van een stoel sturen om te vragen of deze voldoet.
 • Zorg voor een goede set-up. Het is voor mij belangrijk dat ik in ieder geval je gezicht en je handen (die op je schoot liggen) kan zien en dat ik je goed kan horen. Je kunt je telefoon gebruiken als camera of de camera van een pc, laptop of tablet. Je kunt je telefoon niet vasthouden tijdens de sessie, dus maak een plek waar je telefoon, laptop of tablet goed kan staan.
 • Omdat we online werken, is het belangrijk dat je een goede en stabiele internetverbinding hebt.
 • Zorg dat je 2 glazen water klaar hebt staan zodat je tijdens het voorgesprek en na de sessie iets te drinken hebt.

Een eerste sessie begint sowieso met een uitgebreid voorgesprek waarbij je nog niet in hypnose bent. Ook testen we dan de kwaliteit van het beeld en het geluid zodat alles helemaal goed is voordat we beginnen met de hypnose zelf. Volgende sessies beginnen ook altijd met een gesprek en een check of beeld en geluid goed zijn.

Wie ben ik?

Ik ben Silvia en als Mindset Magician begeleid ik vrouwelijke ondernemers naar dé mindset voor een succesvolle praktijk. Oh en onderweg geef ik als het even kan ook nog wat strategische kennis mee, want die heb je wel nodig ;)

Ik ben zelf in 2014 gestart als ondernemer (dus ik heb wat jaren ervaring) en ik werk sinds begin 2020 ook als hypnothereapeut.

Als hypnotherapeut heb ik inmiddels meer dan 100 mensen succesvol van hun problemen af mogen helpen met een 99% success rate. En allemaal in 3 sessies!

Silvia Bogers Coaching wie ben ik
Jouw investering
 • Ik werk altijd met 3 sessies
 • Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur tot 2 uur
 • De sessies vinden plaats in Nijmegen of online via Zoom (afhankelijk van jouw voorkeur)

350 per sessie of 1000 bij betaling in één keer

(exclusief btw)

(Mijn algemene voorwaarden zijn van toepassing)

Wil je direct een afspraak maken in mijn online agenda, klik dan op de agenda-button. Na het inplannen van de afspraak krijg je een e-mail met de afspraakbevestiging. In deze mail staat de link om direct de betaling te voldoen.
In het boekingsformulier geef je aan of je een afspraak wilt in Nijmegen of liever online.
Wanneer ik je boeking heb ontvangen en we hebben elkaar nog niet eerder gesproken, neem ik telefonisch contact met je op voor een korte kennismaking.

Wil je eerst contact hebben om te kijken of ik de aangewezen persoon ben jou te helpen met je probleem, dan kan je me bellen op 06 – 2453 1153 of het contactformulier invullen. Klik op onderstaande button voor de contactpagina.

Wil je direct een afspraak maken in mijn online agenda, klik dan op de agenda-button. Na het inplannen van de afspraak krijg je een e-mail met de afspraakbevestiging. In deze mail staat de link om direct de betaling te voldoen.
In het boekingsformulier geef je aan of je een afspraak wilt in Nijmegen of liever online.
Wanneer ik je boeking heb ontvangen en we hebben elkaar nog niet eerder gesproken, neem ik telefonisch contact met je op voor een korte kennismaking.

Wil je eerst contact hebben om te kijken of ik de aangewezen persoon ben jou te helpen met je probleem, dan kan je me bellen op 06 – 2453 1153 of het contactformulier invullen. Klik op onderstaande button voor de contactpagina.

Mijn insteek was: als het echt zo “makkelijk” is om blokkades te veranderen, dan ben ik gek als ik weer weken in therapie ga bij een psycholoog. Want tussen iets weten en voelen zit een groot verschil. Het weten wist ik, nu nog voelen.

Ik had me goed ingelezen over hypnotherapie en was best sceptisch. Maar de sessies vond ik echt mindblowing! Ik voelde verandering en in de tijd daarna ervaarde ik ook daadwerkelijk verandering in mijn handelen! Ik ervaar nu veel meer verbinding met mezelf en handel van daaruit in plaats van wat “men” van je verwacht. En dat is fantastisch!

Silvia is heel professioneel en maakt de sessies onwijs toegankelijk. Ze stelt zich echt open en maakt verbinding, vertelt rustig wat ze gaat doen en vertelt ook over eigen ervaringen. Ik voelde mij gezien en vond de sessies eigenlijk heel erg leuk en gezellig!

Waarom zou je je tijd verdoen als Silvia je er met een paar sessie vanaf kan helpen!? Dikke aanrader!

Sabine Feuerstein, Goudsmit

“Het werden heel donkere dagen voor me, ik kon mezelf niet meer optillen en ik riep voor hulp. Silvia bood meteen haar hulp aan: “ik kan je helpen.” en ik wist dat ze kon.

Hypnose maakte het mogelijk om vaste, ingeroeste patronen in te wisselen voor nieuwe, die mij in deze tijden beter van dienst kunnen zijn. Geest en lichaam hebben keihard samengewerkt. De veranderingen maakte een net wat andere mens van me: vrijer, blijer, zelfverzekerder en leuker. Precies wat ik nodig had.

We hadden een duidelijke klik, ik liet mij een mijn probleem helemaal aan Silvia over. En dat voelde vanzelfsprekend. Je deed precies waar je goed in bent en dat is juist wat ik nodig had. Heel cryptisch, maar geeft toch weer wat en waarom het voor me werkte. Dankjewel Silvia.”

Tünde De Baets, Let it flow

“Hypnose.. Ik was er toch echt wel sceptisch over. Mijn nieuwsgierigheid overwon en ik ging naar Silvia toe om aan mijn perfectionisme te werken. Hier heb ik al mijn hele leven last van. Het begon me steeds meer te belemmeren. Ik ben onderneemster en ontwerp huisstijlen. En ik begon steeds meer aan mijn eigen kunnen te twijfelen. Helpt niet mee in het creatieve proces!

Ik had 3 sessies bij Silvia. Nu verbaas ik mezelf steeds opnieuw. Ik betrek klanten bij het begin af aan bij mijn ontwerpen, als ze nog lang niet af zijn. Dat is juist ontzettend waardevol! Daarnaast voel ik een innerlijke rust. Ik paniek minder en denk minder na (lees: niet elke minuut) over wat anderen van me vinden. Ik accepteer mezelf meer en kan vervelende situaties beter overzien.

Ik ben geen ander mens geworden, ik ben nog steeds dezelfde, maar dan prettiger. Ook voor anderen denk ik! Ook kom ik vaker voor mezelf op en vind ik het nu makkelijker om grenzen aan te geven. Ik vertrouw op zowel privé als zakelijk gebied nu ook veel meer dat ‘het’ wel goed komt.

Ik raad Silvia aan iedereen aan die al heel lang met een innerlijk probleem rond loopt. Ze werkt echt ontzettend prettig. Ze ziet, hoort en begreep mijn belemmeringen meteen. Ze kan dat soort zware onderwerpen serieus bespreken en daarna ook luchtig maken met haar fijne humor en een grap tussendoor. Ik had de ruimte om emotie te tonen. Zowel lachen als huilen. En met elke sessie werden mijn weken erna luchtiger!

Silvia weet problemen bij de wortel aan te pakken. En ondanks dat ik Silvia totaal niet kende, voelde ik meteen een vertrouwelijke band. Ik ben mega blij dat ze op mijn pad is gekomen! Bedankt Silvia!”

Sandra Jørgensen, Studio Jørgensen

“Ik kwam bij Silvia omdat ik langzamer wil leren eten. Wist ik veel dat er nog 100 onderliggende issues aangepakt zouden worden? Ik heb de hypnose-sessies als heel bijzonder en uniek ervaren. Een prachtige kans om met je onderbewustzijn te communiceren en te vragen om hulp.

Al na de eerste sessie voel je je een ander mens, na 3 sessies kan ik zeggen dat ik een enorme rust in mezelf gevonden heb. Ik “moet” niks meer van mezelf en ik “faal” niet als ik m’n doelen niet binnen no time bereik. Dat gevoel is zooo veel waard! Ik zou niet weten hoe je dat op een andere manier kan bereiken en zeker niet in zo’n korte tijd. Ik kan zelfs zeggen dat het probleem niet meer bestaat en het net lijkt alsof het er ook nooit geweest is.

Ik kan alleen maar zeggen, als je twijfelt: doe het! Gun het jezelf. Hou op met aanmodderen en ga deze prachtige ervaring aan! Je gaat er geen spijt van krijgen.”

Sandra Manders, sandramanders.nl

Ik kwam bij Silvia voor een hypnosetraject om wat blokkades die ik had in mijn bedrijf weg te laten nemen. Nooit geweten en durven dromen dat het ook voor privé zijn uitwerking zou hebben. Al na de eerste sessie merkte ik enorm verschil. Ik kreeg energie van hetgeen dat ik deed! Hier kan geen psycholoog tegenop :)
Silvia is een vakkundig, warm persoon bij wie je veilig je verhaal kwijt kunt en ze je daarmee kan helpen.

Mariska Gaasbeek, Droomhulp

Ik heb de sessies als heel fijn ervaren! Duidelijk in wat ik van de sessie kan verwachten. Ruimte voor mijn proces. Vertrouwen voor de tussenliggende tijd tussen 2 afspraken en nu na afloop. Het resultaat is dat ik niet meer kan ‘voelen’ waarvoor ik kwam. En dat ik vertrouwen heb dat ik me daardoor niet meer laat stoppen.
Silvia geeft je super fijne begeleiding tijdens het proces wat je door gaat maken. In vertrouwen en een veilige omgeving. Zeer waardevol in je proces van zelfontwikkeling.

Suzanne Koenen, Osteopathie Huizen

“Ik heb bij Silvia een hypnotherapie traject gedaan. We begonnen met mijn moeite met zichtbaarheid maar nadat dat in 1 sessie al opgelost was, hebben we de andere sessies besteed aan mijn suikerverslaving.

Wat ik zo super geweldig vind aan hypnotherapie, is dat je in je onbewuste brein werkt. Je onbewuste gaat voor je aan de gang en wat je niet zelf lukt (in mijn geval mijn suikerverslaving stoppen) lukt op deze manier wel. Ik ben gezonder bezig en dingen smaken nu anders. Ik ben gewoon heel positief hierover.

Ik ben heel enthousiast over Silvia, over de methode en eigenlijk over alles wat erbij komt kijken. Het is meer dan alleen de sessies en meer dan alleen de hypnotherapie. Het is ook het gesprek vooraf, de diepgang daarin waarin we echt bespraken hoe iets nu eigenlijk is ontstaan en hoe dat het in je hoofd werkt.

Ik vind de hypnotherapie sessies echt super geweldig en ik kan ze iedereen aanraden!”

Jacqueline Nagelkerke, Coach en ervaringsdeskundige in Rouw- en Verliesverwerking

“Na 2 hypnotherapie sessies bij Silvia wil ik er graag wat over vertellen. Dit was mijn eerste ervaring met hypnose. Vooraf vond ik het best spannend, want wat als ze mijn nou zou “aanhypnotiseren” dat ik altijd achterstevoren de werkvloer op zou lopen voortaan. Of iets anders geks.
Ik heb dit gedeeld met Silvia, die mij binnen een paar tellen helemaal op mijn gemak wist te stellen. Ze legde stap voor stap uit wat we gingen doen en wat ik kon verwachten.
Na een fijn gesprek over waar ik aan wilde werken, begeleidde ze me de hypnose in. Bij alles wat we deden en bespraken voelde ik me 100% veilig. Er was zelfs ruimte voor humor! Zo konden we aan het werk met zaken die mij belemmerden tot nu toe. Die belemmeringen hebben we met wortel en al uitgeroeid.
Silvia zorgt voor een positieve afsluiting van de hypnosesessie. Waardoor ik, hoewel er hard gewerkt was en het soms best intens was, helemaal energiek en opgeladen de auto weer instapte. Bijna alsof ik een powermeditatie had gedaan.
Ik kijk ernaar uit om met Silvia te blijven werken en raad een sessie bij haar iedereen aan.”

Gina de Decker

“Eerlijk is eerlijk, ik weet heel erg hoe krachtig ons onbewuste is – en TOCH kon ik me niet helemaal voorstellen dat dit echt zou werken. Maar het werkte. En hoe. Fantastisch! De begeleiding van Silvia was ook super. Ze is lekker recht voor haar raap, oprecht geinteresseerd en all-around een fijn mens. Hypnose zelf vind ik ook leuk, we zijn erachter gekomen dat ik best veel ga giechelen! ;)”

Dorine Tan, Dream Unlocked

Heb je nog vragen? Waarschijnlijk staat het antwoord hieronder :)

[DEZE TOGGLE NIET BEWERKEN]
[DEZE TOGGLE NIET BEWERKEN]
Ik heb al heel veel dokters gezien en therapieën gehad maar niks helpt, hoe weet ik dan of hypnose me wel kan helpen?

Wanneer je klachten hebt die medisch niet te verklaren zijn, is hier vaak met hypnose iets aan te doen. Reguliere behandelingen zoeken vaak naar oplossingen in het bewuste brein. Omdat sommige problemen geworteld zijn in het onbewuste brein, lukt het dus niet deze in het bewuste gedeelte op te lossen. Hypnose werkt wel in het onbewuste brein en is daardoor erg succesvol.

Ik heb meerdere klanten gehad die lange trajecten bij therapeuten en psychologen hebben gevolgd en zij geven allemaal aan dat hypnotherapie vele male effectiever is dan die trajecten en dat ze hier wel eindelijk de resultaten behalen waar ze op hoopten.

Wil je weten of hypnose ook voor jouw probleem een oplossing biedt, neem dan vrijblijvend contact met me op.

Hoe weet ik of hypnose iets voor mij is?

Als het je aanspreekt of er iets in jou zegt dat dit een oplossing kan zijn, dan is het waarschijnlijk iets voor jou! Stuur me gewoon even een berichtje via het contactformulier en dan plannen we een vrijblijvende bel afspraak in.

Kan iedereen in hypnose?

Ja hoor, in basis kan iedereen in hypnose. Het is natuurlijk wel heel belangrijk dat je zelf ook in hypnose wilt ;)

Is hypnose wel veilig?

Hypnose is volledig veilig wanneer de therapeut weet wat hij / zij aan het doen is! Ik heb speciaal een opleiding gevolgd bij Hypnose Instituut Nederland en ben een gecertificeerd hypnotherapeut. Ik begeleid je dus op een veilige en vertrouwelijke manier.

Hypnose is toch dat je als een kip over een podium loopt?

Veel mensen kennen hypnose vanuit de entertainmentindustrie, bijvoorbeeld de shows van Rasti Rostelli. Die shows maken in basis gebruik van eenzelfde techniek, maar dan met een heel ander doel, namelijk vermaak. 

Wanneer je met hypnotherapie gaat werken, dan zet je hypnose op een helpende manier in. En ik beloof je dat je bij mij gewoon in de stoel mag blijven zitten.

Is online hypnose veilig?

Ja hoor dit is volkomen veilig. Het is belangrijk dat je de ‘spelregels’ goed opvolgt en wanneer je dat doet, is het vergelijkbaar met een live sessie.

Misschien vraag je je af wat er gebeurt als de verbinding wegvalt. Ik snap dat je je dat afvraagt maar hier hoef je je geen zorgen over te maken. Zodra je in hypnose bent, vertel ik je dat in het geval dat de verbinding wegvalt, jij gewoon je ogen zult openen en je voelt alsof je net wakker wordt uit een diepe slaap. En dat is dan ook precies wat er zal gebeuren! 

Wat is Zoom?

Zoom is een online programma, een beetje vergelijkbaar met Skype, waarin we elkaar kunnen ontmoeten met beeld en geluid. Je hebt hier een laptop of telefoon met camera en microfoon voor nodig. Voor een sessie ontvang je van mij een link per e-mail waarmee je direct naar de sessie gaat. De eerste keer moet je eventueel het programma nog installeren.

Ik heb een hele andere vraag die hier niet beantwoord wordt.

Je kunt je vraag stellen door me te bellen of je kunt je vraag stellen via het contactformulier.