fbpx

Ik kan wel janken!

Een volle agenda is heerlijk maar brengt 1 heel groot risico met zich mee… Dat als je vol enthousiasme je inspiratieblog van die week hebt getypt en er iets mis gaat waardoor al je tekst opeens weg is, je nergens tijd hebt om opnieuw te beginnen…

That’s what happened en ik baal er extreem van! Ik wilde hele toffe dingen met je delen over je website maar ik heb simpelweg niet de tijd ‘m opnieuw te maken dus deze week is gewoon even heel kort en bondig en ik maak er ook gewoon een salesblog van 🤪

Ondernemerschap is tenslotte onlosmakelijk verbonden met verkopen en schaamteloos m’n aanbod doen, dat durf ik wel!

Allereerst wil ik je vertellen dat ik nog een paar plekken open heb in het persoonlijke coaching traject waarin je een half jaar persoonlijk door mij wordt begeleid in het ondernemerschap. Dit is speciaal voor ondernemers die al minimaal 2.000 euro per maand om weten te zetten en graag door willen groeien. In het traject leer ik je de voor jou meest handige strategieën, rekenen we af met de belemmerende overtuigingen die jou nu klein houden en kijken we hoe je slimmer kunt werken in plaats van harder!

Dit traject is niet voor iedereen

En omdat we intensief samen gaan werken (je krijgt 24/7 een lijntje met mij) vindt er eerst een vrijblijvende kennismaking plaats om te kijken of we elkaar leuk genoeg vinden 😉 Wil je hier meer over weten en je aanmelden voor een kennismakingscall, lees dan hier even verder!

Dan is er aanstaande dinsdag 14 juni de live training (inclusief lunch) Van 2k per maand naar 2k per week! Er zijn pas een aantal aanmeldingen, wat betekent dat als jij besluit erbij te zijn, je mega veel persoonlijke aandacht van mij krijgt 🥳 Wat denk jij dat er gebeurt als ik 4 uur lang mee heb gedacht over strategische stappen voor jou business??? Wil je meer info of er gewoon bij zijn, klik dan hier!

En omdat ik geen genoeg krijg van live trainingen geven, staat op vrijdag 8 juli de volgende training, voor iedereen die iets meer wil leren over sales. Het is een combinatie van van mijn kennis slurpen en contact leggen met andere ondernemers! We zijn nu al met 35 deelnemers en ik zou het super tof vinden als jij er ook bij bent!
Informatie en aanmelden via deze link!

Ik zou het super tof vinden je bij één of meerdere van bovenstaande te mogen verwelkomen! Voor nu wens ik je een prachtige dag ❤️

Liefs,

Silvia

PS: Volgen we elkaar eigenlijk al op Instagram? Je vindt me daar als @silviabogers

PS2: Ik zet al sinds 1 maart dagelijks een nieuwe podcast live waarin ik je meeneem in mijn leven als ondernemer en allerlei waardevolle lessen met je deel. Klik hier om ‘m te beluisteren!