fbpx

In de media

Op deze pagina linkjes naar podcasts, interviews en artikelen! Veel plezier :)

Allereerst mijn eigen podcast waarin ik op compleet willekeurige basis nieuwe verhalen en inzichten met je deel over ondernemerschap, mindset en het leven zelf.

Makkelijker Ondernemen Podcast

NSMBL interviewde mij voor een artikel voor hun Money Talks verhalen. In dit artikel vertel ik hoe ik in mijn lunchpauze – geheel niet gehinderd door enige kennis van zaken – een huis kocht en hoe ik nu bezig ben met het huis hypotheekvrij krijgen.

NSMBL

‘Ik kocht een huis in mijn lunchpauze’

Ik werd door NRC geïnterviewd voor een artikel over inkomensverschillen in relaties en tussen vrienden. Er ontstaat bij verschillen ik inkomen namelijk vaak gedoe over geld, maar niet bij mij! Lees in het artikel hoe ik hier mee omga.

NRC

Hoe ga je om met een (groot) verschil in inkomen binnen je relatie?

“In dit interview hoor je dat Silvia niet één grote lefdaad heeft. Sterker nog, het is discutabel in hoeverre ze ooit lef heeft getoond. En toch heeft ze vele dingen gedaan die anderen waarschijnlijk als lef zouden bestempelen. Zo kocht ze onder meer ooit een huis in haar lunchpauze en zette ze een megasuccesvol bedrijf als software consultant opzei om iets totaal anders te gaan doen. Over lef gesproken ;) Een pareltje van een podcast met maarliefst ruim een uur aan luisterplezier. So sit back and enjoy the ride!”

De 100% Lefwijf Show

#167: 100% Lefwijf interview met Silvia Bogers

Nu.nl heeft een artikel geplaatst over financiële voornemens voor 2022 en ze mij geïnterviewd omdat ik het doel heb dit jaar ons huis hypotheekvrij te krijgen. Dat doe je natuurlijk niet ‘zomaar even’ en dat vertelde ik ook in het interview.

Nu.nl

Met deze tips zorg je dat besparen dit jaar wél lukt

In deze aflevering van Zoomen met….. spreek ik met Silvia Bogers. Eén van de leukste interviews die ik ooit heb gedaan, vol energie en inspiratie voor je business. Een must om te beluisteren voor iedere vrouwelijke ondernemer!”

LIBBIES Podcast

#8 Mindset Magician Silvia over hypnose, geld verdienen en 'fuck alles'!

Silvia vertelt je alles over hypnose, wat hypnotherapie is én uiteraard wat de voordelen er van zijn. Ook deelt ze hoe ze spirituele ondernemers helpt in hun ondernemerschap. Kortom, een boeiend gesprek dat net wat langer duurt dan normaal. Maar, dit wil je weten!”

Op de Sofa Podcast

#8 Alles wat jij wilt weten over hypnotherapie - met Silvia Bogers

In deze aflevering ga ik in gesprek met vriendin Silvia Bogers. Silvia is Mindset Magician waarbij ze vrouwelijke ondernemers helpt om de juiste mindset te creëren voor een succesvol bedrijf. Dit doet ze dmv coaching en ook hypnose. Wij kennen elkaar namelijk via de opleiding die we samen hebben gevolgd en dus was het superleuk weer eens bij te kletsen en met Silvia in gesprek te gaan over jezelf zijn, zichtbaarheid, authenticiteit en natuurlijk ondernemen.”

Luchtige Zaken Podcast

#25 Ondernemen zonder maskers met Silvia Bogers

In Lib the Mag verscheen ik eerder al met het interview dat Deborah met me heeft gehouden. Nu sta ik ook als eerste genoemd in een lijst met experts als het gaat om ondernemerslessen!

LIB the Mag

Leren ondernemen? Dit zijn de lessen van de experts!

Lees hier mijn blog voor Schandalige vrouwen waarin ik vertel dat ik een miljoen wil verdienen, per dag ;) Ik vertel waarom ik het wil, wat ik met dat geld wil doen en waarom ik het belangrijk vind het taboe te doorbreken op praten over geld en ambitieuze doelen te hebben!

Schandalige Vrouwen

Silvia: “Ik wil een miljoen verdienen! Per dag :)”

Een interview door Helen van Dijk die als Razende Podcast Reporter op het live Sales & Netwerk Event van Anne Niemeijer aanwezig was. Tijdens het event stond het thema Leiderschap centraal en daar gingen we over in gesprek.

De Wil om het Verschil te maken Podcast

#89 Netwerken en Leiderschap

Een tijdje geleden sprak ik Mindset Magician Silvia Bogers over hypnose, succes en haar ‘fuck alles’ instelling. Het werd een heel bijzonder gesprek vol energie en inspiratie voor je business. Een must-read voor iedere vrouwelijke ondernemer!”

LIB the Mag

Mindset Magician Silvia over hypnose, succes en ‘fuck alles’!

Lees hier mijn interview met Saskia van Wolferen van Business Women Nederland over ondernemerschap, waarom ik ooit begon met ondernemen, wat ik onderschat heb aan ondernemen en of ik iets anders zou willen doen.

Business Women Nederland

Interview Silvia Bogers Coaching