fbpx
Selecteer een pagina

Er is er één jarig hoera hoera!!!! ?

(Scroll naar beneden en download snel het cadeau!)

Silvia Bogers Coaching jarig
Silvia Bogers Coaching jarig

JAAAAA éindelijk is het zo ver!!!! Ik ben 40!!!

Begrijp me niet verkeerd, ik heb niet de illusie dat ik nu opeens wel volwassen ben of ga doen dus ik hoop dat jij die verwachting ook niet hebt ;)

Nu dat duidelijk is, kunnen we door naar het cadeau dat ik voor je heb! Want wie jarig is trakteert en aangezien ik niet met een busje vol gebak het hele land door wilde gaan reizen (misschien een tof idee voor als ik 50 word), heb ik iets anders bedacht! In het afgelopen jaar ben ik enorm gegroeid als mens en als ondernemer en dat is me grotendeels gelukt omdat ik behoorlijk wat dingen los heb gelaten.

Ik heb bijvoorbeeld ‘mezelf klein houden’ los mogen laten, ‘me laten sturen door adviezen van anderen die niet hebben bereikt wat ik wil bereiken’ heb ik losgelaten en een heel groot deel van mijn ‘wat zullen anderen wel niet van mij denken’ heb ik losgelaten. Ik merkte dat iedere keer wanneer ik iets losliet, ik weer een stukje verder groeide als mens en als ondernemer.

Dus mijn cadeau vandaag voor jou is hulp om dingen los te laten!

Ik heb een speciale zelfhypnose mp3 opgenomen waarin ik je ga helpen 3 dingen los te laten die die je klein houden of die jou nu tegenhouden in het realiseren van je dromen. Want we hebben dit soort dingen allemaal! Ik weet natuurlijk niet wat het voor jou is dat je los wilt laten, dus deze zelfhypnose heb ik zo gemaakt, dat jij zelf kunt kiezen wát je dan precies los wilt laten!

Als je net begint met ondernemen is er misschien een enorme angst voor zichtbaarheid en wil je die loslaten. Ben je een stuk verder, komt misschien angst voor succes wel om de hoek kijken. Want wat vinden anderen van jou als je opeens heel succesvol bent? Of wil jij loslaten dat je je heel makkelijk af laat leiden waardoor je niet doet waarvan je weet dat het wel nodig is? Of wil je loslaten dat je het je heel persoonlijk aantrekt wanneer iemand nee zegt tegen jouw aanbod? Kan allemaal!!

Je bedenkt dus gewoon vooraf 3 dingen die je los wilt laten, en daar ga je mee werken!

En heb je meer dan 3 dingen, dan doe je de zelfhypnose gewoon een paar keer ;)

Vul hieronder je gegevens in en je krijgt direct toegang! Ik ben heel benieuwd wat jij allemaal los gaat laten ❤️

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.