fbpx

Je hebt altijd een keuze! En toch ook weer niet…

Ik hoor je denken, ‘lekker onderwerp Sil, daar kan ik dus helemaal niks mee’ en dat snap ik! Gelukkig weet je ook dat dit ergens heen gaat als je al wat langer mijn wekelijkse mails leest ;)

Het is nogal een hip ding in coachings- en therapeutenland om steeds maar te roepen dat je altijd een keuze hebt.

  • Je kunt ervoor kiezen wel zichtbaar te zijn
  • Jij bepaalt met welke klanten je wilt werken
  • Hoe je je voelt is ook gewoon een keuze
  • Jij kunt ervoor kiezen je prijzen gewoon te verhogen
  • Je kunt kiezen voor je eigen geluk
  • Het is gewoon een keuze je baan op te zeggen

En ga zo nog maar een week of 3 door!

En érgens ben ik het er volledig mee eens! Kijk naar het voorbeeld ‘hoe je je voelt is gewoon een keuze’.

Ik kwam afgelopen maandag op kantoor en toen keek ik naar een hele mooie lege plek op m’n bureau… KAK! Ik had vrijdag na de nieuwe maan hypnose m’n laptop mee naar huis genomen maar dat was ik over het weekend heen even helemaal vergeten. Oeps…

What to do?

Vervolgens kan ik kiezen wat er dan gebeurt. Ik kan heel boos worden (op mezelf dat ik het vergeten ben, op m’n laptop dat die zich niet gemeld heeft of misschien wel op m’n man omdat hij niet pro-actief mij heeft helpen herinneren).

Een andere optie is dat ik helemaal in een emotie van verdriet was gestort. Want waarom gebeurt mij dit nu weer? Kan ik dan ook niks? Het is niet eerlijk! De wereld is tegen mij en ik heb een heel zwaar leven!
​Het was dan wel goed uitgekomen dat ik geen make-up draag tegenwoordig, dan zou ik er na m’n huilbui tenminste niet als een panda uitzien. Mocht je nu denken ‘geen make-up, had ik dat moeten weten?’ Ik heb bedacht dat ik een maand alles zonder make-up ga doen en dat heb ik op Instagram gedeeld 2 weken geleden :)

Wat ik ook kon doen (en wat ongeveer is wat ik deed) is er om lachen, handige actie weer! En vervolgens was ik heel blij :D Want ik had alleen maar om 8.15 uur een telefonische afspraak en daarna had ik meer dan genoeg tijd even naar huis te rijden om de laptop op te halen. Hoe fijn is dat! En ik had meteen ook iets te vertellen in m’n stories, ook al fijn!

Nu gaat bij mij dat positieve redelijk vanzelf, maar dit kan je gewoon trainen als dat bij jou nog niet zo is. Merk je een minder positieve reactie, kies er dan voor om er anders naar te kijken. De situatie verandert namelijk toch niet dus kan je maar beter zelf zorgen dat je er niet zo’n last van hebt!

Dus ja, als je naar bovenstaande kijkt ben ik het er volledig mee eens dat je altijd een keuze hebt!

Maar voor mij is er ook een andere kant! Een kant waarbij jij op bewust niveau geen keuze hebt.

Laat me beginnen met een makkelijk voorbeeld :)

Stel je bent bang voor spinnen of voor hoogtes. En dan echt goed bang! Heb je er geen last van, dan kan je het je vast wel inbeelden (en anders probeer maar even heel hard). Je bent daar dus bang voor en vervolgens kom je een spin tegen (of een hoogte). Ben eens heel eerlijk, kan jij er dan echt voor kiezen hoe jij je voelt?

Kan jij er dan voor kiezen je super chill te voelen en gaat je hele lijf daar dan ook aan mee doen? Dus dat je geen verhoogde hartslag krijgt, geen klamme handjes, geen klotsende oksels en geen lichte (of zware) paniek?

Alles leuk en aardig maar zo werkt het gewoon niet! Je kunt het rationeel wel bedenken alleen je onbewuste (wat je merkt in je lijf) trapt daar echt niet in.

Net als mensen die het heel spannend vinden op een podium te stappen of voor een groep te staan. Ze doen het misschien wel gewoon en ogen heel relaxed, maar vanbinnen gebeurt er van alles! Ze hebben wel de keuze of ze wel of niet dat podium op gaan, maar ze hebben geen keuze hoe ze zich voelen.

Als je het op bewust niveau op had kunnen lossen, had je het al lang gedaan!

Waar ik heel erg in geloof, is dat áls je jouw angst, spanning, onzekerheid, twijfel, paniek, limiting believes, negativiteit etc op bewust niveau op had kunnen lossen, je het al had gedaan!

Als jij puur door een keuze te maken (zoals ik met m’n laptop) het ‘probleem’ op kunt lossen dan is het super tof en draagt het feit dat je een keuze hebt ook bij aan de hele situatie.

Maar als die keuze het niet oplost (je kunt je angst voor die spin niet wegdenken, je hebt nog steeds knikkende knieën als je een podium opgaat, je hebt nog steeds het gevoel dat niemand op je zit te wachten), dan heb je dus geen fuck aan het gegeven dat je een keuze hebt!

En toch heb je daar ook weer een keuze (ja nu wordt het verwarrend) want je kunt er wel voor kiezen hiermee af te rekenen! Een ‘probleem’ wat op onbewust niveau zit kan je dan misschien niet vanuit je bewuste oplossen door simpelweg te kiezen, maar je kunt het wel oplossen door ervoor te kiezen je te laten helpen het op dat onbewuste niveau op te lossen.

Lees die zin even nog 2 keer zodat je goed ziet wat er staat ;)

Echt, blijft niet langer aankloten en laat je gewoon helpen, maak die keuze!

Natuurlijk laat ik je niet achter met enkel deze boodschap, ik ga je ook meteen mijn hulp aanbieden. Want ik weet dat ik je kán helpen jouw struggle op onbewust niveau op te lossen!

Karen is bijvoorbeeld bij mij geweest en zei over haar traject:

“Ik liep tegen een aantal belemmerende overtuigingen aan, wat in eerste instantie vooral in mijn werk naar boven kwam. Ik had het gevoel dat ik tegen bepaalde muren aanliep en niet verder kon. Zoals het zichtbaar durven zijn op social media. Maar ook naar mijn omgeving toe, ik hield mezelf klein. Ik had het altijd over mijn ‘bedrijfje’. En het uitte zich ook in klein inkopen, terwijl ik heel graag wil(de) groeien. Ik had een soort angst om te laten zien wie ik ben.
Dankzij Silvia heb ik deze muren afgebroken en voel ik me echt vrij. Ik heb nog nooit eerder hypnotherapie gedaan, maar wat een ervaring! Het is ongelofelijk, zo goed en snel als het werkt. Je gaat meteen naar je onderbewuste om daar het probleem aan te pakken. Als je twijfelt, doen! Ik raad het iedereen aan!”

Sandra schreef:

“Hypnose.. Ik was er toch echt wel sceptisch over. Mijn nieuwsgierigheid overwon en ik ging naar Silvia toe om aan mijn perfectionisme te werken. Hier heb ik al mijn hele leven last van. Het begon me steeds meer te belemmeren. Ik ben onderneemster en ontwerp huisstijlen. En ik begon steeds meer aan mijn eigen kunnen te twijfelen. Helpt niet mee in het creatieve proces!
Ik raad Silvia aan iedereen aan die al heel lang met een innerlijk probleem rond loopt. Ze werkt echt ontzettend prettig. Ze ziet, hoort en begreep mijn belemmeringen meteen. Ze kan dat soort zware onderwerpen serieus bespreken en daarna ook luchtig maken met haar fijne humor en een grap tussendoor. Ik had de ruimte om emotie te tonen. Zowel lachen als huilen. En met elke sessie werden mijn weken erna luchtiger!”

En ook Annemiek heeft haar ‘problemen’ op onbewust niveau aangepakt:

“Silvia heeft mij enorm geholpen door patronen en diepgewortelde onzekerheden direct bij de oorsprong aan te pakken. Meteen na de eerste sessie ervaarde ik meer rust en zat lekkerder in mijn vel. Ik ben Silvia heel erg dankbaar.
Iedereen die veel stress ervaart, last heeft van angsten, onzekerheden of belemmerende overtuigingen zou ik Silvia aanbevelen.”

Dus waar kies jij voor?

Hoe zou het voor je zijn als datgene wat jou nu steeds tegenhoudt gewoon geen issue meer is? Dat je niet eens meer hoeft te kiezen, omdat er gewoon geen keuze te maken valt!

Ik kan je helpen met mijn hypnotherapie traject. Mega effectief (in 3 sessies ben je klaar) en het pakt problemen / uitdagingen echt bij de wortel aan. Zélfs als jij geen idee hebt waar de wortel dan precies zit en ook nog als je eigenlijk niet eens precies weet wat je probleem nou is. Want daar ben ik dan weer heel goed in, boven tafel krijgen wat er nu eigenlijk echt speelt ;)

Alle informatie over hypnotherapie vind je hier en wil je meer ervaringen lezen, klik dan gewoon even hier.
Heb je vragen? Stuur me dan gerust even een mail ❤️

Geniet van je dag!!

Liefs,
Silvia

PS: Er is ook steeds meer bekend over de allereerste opleiding tot hypnotherapeut speciaal voor coaches en ondernemers. Klik hier voor alle informatie over de opleiding.

 

2)

Besef je je dat nu het moment aan is gebroken waarop je echt hulp in mag gaan schakelen? Dat als je in 2021 toch nog die omzet wilt gaan halen waar je van droomt, dat er dan iets moet veranderen. Dat er misschien toch wel dingen zijn die je in je uppie niet of minder handig voor elkaar krijgt of waar je wel advies bij zou willen. Laat mij je dan helpen! Ik heb deze maand nog 2 plekken voor een nieuw Persoonlijke Coaching traject waarin ik je 4 maanden 1-op-1 begeleid in het bouwen van een succesvolle praktijk!

Wil je weten of dit iets voor jou is? Vul dan het intakeformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een call in te plannen. Het invullen van het formulier verplicht je tot niks.

Sabine zegt over dit traject:

In januari ben ik mijn 1-op-1 business coaching gestart bij Silvia. Ik ken kende haar al via haar hypnotherapie dus ik wist dat ik bij haar ging vinden wat ik zocht. Ik zocht namelijk iemand die mij kon helpen/leren om een fundering te bouwen voor mijn bedrijf. Ik was al een poosje aan het freewheelen en ik wist dat als ik blijf doen wat ik altijd deed, ik de resultaten krijg die ik altijd krijg… en ik wou andere resultaten.

In het traject ga je echt stap voor stap alles bij langs wat je gewoon MOET doen. Doelgroep bepalen, prijs bepalen, social media plannen, je product, verdienmodellen…. Heel eerlijk, echt geen dingen die ik leuk of makkelijk vind om te doen en het ging ook zeker niet vanzelf dus heb mij vreselijk verzet en aangesteld.

Silvia heeft mij elke keer weer met beide beentjes op de grond weten te krijgen en nu is het voor mij allemaal heel duidelijk, overzichtelijk en dat geeft rust. Ook heeft ze mij geleerd dat ik mag proberen, vallen maar vooral om daarna ook weer op te gaan staan en wat anders te proberen. Zij was er om mij net dat extra steuntje te geven om weer op te gaan staan en wat anders te gaan proberen. Ik mag mezelf daarin veel meer de tijd geven en wat meer spelen.

En Veerle schreef:

Toen ik begon bij Silvia zat ik er eerlijk gezegd echt doorheen, ik wist het niet meer met mijn bedrijf. Ik wilde mijn bedrijf naar een volgend level tillen.

Silvia heeft mijn bedrijf van level 0 tot level 100 gebracht en nog blijft het groeien!! Ik ben Silvia eeuwig dankbaar. Ik heb geleerd dat spiritualiteit en business eindelijk samen kunnen gaan met de succesformule, die Silvia mij heeft gegeven. Daarnaast de werking met hypnose is voor mij de key geweest die ik nodig had!

Ik had dit noooooooit gedacht, dat ik dit punt zou bereiken. Het resultaat is dat ik mijn ideale klant hebt gevonden waar ik oprecht gelukkig van wordt! Ik heb de ideale prijs betaald en de waarde die Silvia heeft gegeven is ongekend.

De combi van hypnose en een business traject is voor mij de key geweest. Ik had nooit gedacht dit ik op dit punt stond. Van muurbloempje tot zelfstandige ondernemer die achter haar dienstverlening staat.

Wat zou het voor jou kunnen betekenen als je nu echt volledig voor je praktijk gaat en er met mijn hulp aan gaat werken? Wil je weten wat er mogelijk is voor jou, klik dan op onderstaande knop om het intakeformulier in te vullen en dan gaan we gewoon vrijblijvend in gesprek ❤️

Echt, zoals ook staat op de informatiepagina van het Persoonlijke Coaching traject:

Ondernemen is geen potje patience wat je in je uppie hebt te spelen!

Ik ben benieuwd op welke manier ik jou mag helpen 🙏🏻

Voor nu wens ik je een hele fijne dag!

Liefs,
Silvia

PS: Heb je je al opgegeven voor de nieuwe maan hypnose van morgenavond (9 juli 20.30 uur)? Je kunt nog steeds gratis meedoen. Klik snel hier voor meer informatie en om je aan te melden. Gebruik de kortingscode FEESTJE voor 100% korting 🎉