fbpx

Moeilijke keuze, makkelijk leven

In de blog van vorige week donderdag gaf ik al aan dat je me tijdens mijn vakantie niet hoeft te missen! Ook al zit ik nu op Gran Canaria, toch verschijn ik op de website 🌞.

Deze week wil ik je heel graag meenemen in een keuze die ik bijna 2 weken geleden heb gemaakt die een extreme game changer voor mij is. En ondanks dat de keuze in het moment de enige keuze bleek te zijn waardoor ik ‘m heel snel kon maken, was het geen makkelijke keuze! Maar ja, moeilijke keuzes, makkelijk leven dus ik koos voor de toch wel moeilijke keuze.

Normaal schrijf ik geen inspiratieblogs over onderwerpen die ik ook in mijn podcast behandel of heb behandeld, maar omdat deze denk ik heel inspirerend voor je is en ook écht een kijkje achter de schermen geeft in mijn bedrijf en bij mij als ondernemer, doe ik dat deze week wel.

Gezien ook mijn vakantie (en het voor jou wel eens lekker is niet een half boek te lezen op donderdagochtend 😂) verwijs ik je deze week gewoon graag naar de podcastaflevering die ik heb opgenomen over die keuze die ik heb gemaakt. Hij duurt 25 minuten (12,5 als je me op dubbele snelheid aankunt 😁) en door op onderstaande knop te klikken, ga je direct naar de aflevering (of klik op deze link).

De mensen waar ik tot nu toe het verhaal mee heb gedeeld, gaven allemaal aan dat ze het inspirerend vonden en een klant van me zei zelfs dat het voor haar een stuk de druk van haar schouders afhaalde dat ik nu deze keuze heb gemaakt.

Ik ben heel benieuwd hoe het voor jou is!

Mega leuk ook als je me dat wilt laten weten in een mailtje, waarbij ik je wel vast waarschuw dat je niet direct een reactie zult krijgen. Ik heb namelijk voor het eerst in mijn ondernemerschap mijn zakelijke mail van mijn telefoon gehaald dus ik lees deze vakantie ook echt helemaal niks 😬 . Ook een moeilijke keuze (voor mij in ieder geval wel) die me voor nu een makkelijker leven oplevert! Ik laat het in ieder geval zo zolang ik op Gran Canaria ben, maar misschien durf ik het wel aan tot het einde van mijn vakantie!

Ik heb overigens ook nog iets heel tofs om met je delen, je krijgt zelfs de primeur! Op 19, 20 en 21 april ga ik een gratis 3daagse training geven over het starten van je eigen droompraktijk! Speciaal voor iedereen die nog smoesjes of excuses heeft waarom je nog niet écht begonnen bent met jouw praktijk maar die wel echt klaar is met dat getrut én voor iedereen die wel is gestart maar waarbij het nog niet bepaald soepeltjes loopt!
Alle​ informatie en de mogelijkheid je aan te melden vind je op silviabogers.nl/droompraktijk

Wil ik je als laatste voor nu nog een prachtige dag wensen ❤️  En tot volgende week, want dan sta ik gewoon weer op de website met een nieuwe blog 🤗.

Liefs, Silvia