fbpx

Nieuwe maan groepshypnose 🌑

Ik ga iets doen dat ik nog nooit heb gedaan en ik vind het nu al mega tof!

Geïnspireerd door een collega die online volle maan hypnose sessies doet, ga ik volgende week dinsdag 11 mei om 20.30 uur een online nieuwe maan groepshypnose doen ❤️

De nieuwe maan staat voor een nieuw begin, voor hoop, voor nieuwe plannen en voor een nieuwe start. Het is een moment waarop je nieuwe zaadjes kunt planten die kunnen gaan ontwikkelen. De twee weken van de nieuwe maan naar de volle maan zijn daar ook het meest geschikt voor. De maan wordt dan iedere dag een stukje voller en er is iedere dag meer energie beschikbaar om je plannen uit te voeren en de intenties sterker te maken die je hebt gezet.

Misschien wist je dit allemaal al en leef je al met de maan, misschien is dit allemaal nieuw voor je en ook een beetje hocuspocus. Mag allemaal, ik weet hier ook nog niet zo lang vanaf en ben er zeker geen expert in! Wel leer ik iedere dag bij ;)

Ik vind de kracht van de nieuwe maan heel tof en merk dat deze meestal wordt onderschat. Er is heel veel aandacht voor de volle maan alleen nog niet voor de nieuwe maan. Tijd om daar verandering in te brengen en daarom deze nieuwe maan groepshypnose.

Als je op internet gaat zoeken zijn er best wat rituelen beschreven voor de nieuwe maan die heel waardevol zijn, alleen ik wil dit echt laagdrempelig voor je maken. Heb je wierook, witte kaarsen, witte salie, edelstenen en alles in huis dan kan je die prima inzetten. Heb je dat alles niet, is dat ook helemaal oké! Je hebt dus niks nodig.

Mijn doel met deze nieuwe maan hypnose, is jou inzicht te geven in waar jij je de komende periode op mag focussen. We gaan jouw onbewuste inzetten om jou te laten ontdekken waar je aandacht heen mag en welk pad jou gaat helpen te realiseren wat jij graag wilt realiseren.

Even praktisch:

Datum: Dinsdag 11 mei 2021 om 20.30 uur
Waar: Online via Zoom
Investering: € 14,99 exclusief btw

Omdat ik gek ben op snelle beslissers, krijg je tot en met vrijdag 7 mei 33% korting en betaal je maar € 9,99 in plaats van € 14,99 dus heb je interesse, koop meteen je ticket! Dat doe je door op onderstaande button te klikken.

Ik zou het echt super tof vinden als je er dinsdag bij bent om deze nieuwe maanperiode samen met mij en een aantal anderen te starten. Samen deze hypnose doen maakt het extra sterk en ik vraag me af wat het jou zal brengen ❤️

Misschien heb je nog wat vragen, dat kan ik me zomaar indenken. Daarom heb ik de meest gestelde vragen hier geplaatst met het antwoord:

1. Ik ben nog nooit in hypnose geweest, maakt dat uit?

Nee dit maakt niet uit :) Ik vertel voor we beginnen kort iets over hypnose en hoe het werkt zodat je gewoon mee kunt doen. Hypnose is volledig veilig, ook online. Het is een diepe staat van ontspanning waarin je contact kunt leggen met je onbewuste. Wil je wat meer lezen over hypnose, kijk dan op https://silviabogers.nl/hypnose/.

In een groep is het natuurlijk wel net iets anders dan 1-op-1, we gaan namelijk niet heel specifiek aan een probleem werken dat je ervaart.

2. Ik ben bang dat ik de controle kwijt ben in hypnose.

In hypnose ben jij nog steeds volledig in controle. Je gaat geen dingen doen of zeggen die jij niet wilt en je krijgt alles volledig mee wat er gebeurt.

3. Moet ik iets doen ter voorbereiding op de groepshypnose?

Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen, is zorgen dat je een plekje hebt waar je zo’n 45 tot 60 minuten niet gestoord wordt en waar je lekker kunt zitten of liggen. Maak het jezelf gemakkelijk, zorg dat je het warm hebt en zet een glas water neer om na de hypnose te drinken. Als je oortjes of een koptelefoon hebt, kan dat fijn zijn om die te gebruiken zodat mijn stem nog directer bij je binnenkomt.

Vind je het fijn vooraf een ritueel te doen bijvoorbeeld met wierook, jezelf en de ruimte te reinigen met witte salie of palo santo, wil je graag een kaars aansteken of een kaart trekken uit een deck wat jij fijn vindt, dan mag dat allemaal. Wil je voor de sessie of achteraf dingen opschrijven, zorg dan dat je een boekje of journal bij de hand hebt.

Maar dit is dus allemaal optioneel!

4. Hoe kan ik inloggen voor de hypnose?

Nadat je je aan hebt gemeld, krijg je een mailtje met daarin de Zoom link.

5. Ik kan dinsdag niet, kan ik het terug kijken?

Ik heb besloten een replay link beschikbaar te stellen voor 48 uur, dus tot donderdagavond 20.30 uur. Hierna is het effect van de nieuwe maan echt al zoveel minder dat je beter een volgende maand mee kunt doen. Maar heb je dus binnen 48 uur na de live wel tijd, dan kan je de hypnose terug kijken.

Heb je nog een andere vraag, stuur me dan gewoon even een mail zodat ik die kan beantwoorden!

Zijn al je vragen nu beantwoord en wil je meedoen, klik dan op onderstaande knop om je direct aan te melden. Je komt dan meteen in een online winkelwagentje terecht om af te rekenen. Na het aanmelden ontvang je meteen een mail met alle info.

 

Voor nu wens ik je een prachtige dag en ik hoop tot dinsdag 🌑

Liefs,
Silvia

PS: Op woensdag 12 mei om 13.00 uur geef ik nog een keer mijn gratis online training met de 5 meest gemaakte fouten door spirituele ondernemers (en hoe jij die voorkomt). Je kunt je hier aanmelden.