fbpx

Online nieuwe maan groepshypnose

Zondag 8 augustus 2021 – 20.30 uur

De nieuwe maan staat voor een nieuw begin, voor hoop, voor nieuwe plannen en voor een nieuwe start. Het is een moment waarop je nieuwe zaadjes kunt planten die kunnen gaan ontwikkelen.

De kracht van de nieuwe maan is heel waardevol en ik merk dat deze meestal wordt onderschat. Er is heel veel aandacht voor de volle maan, alleen nog niet voor de nieuwe maan.

Tijd om daar verandering in te brengen en daarom deze nieuwe maan groepshypnose.

Als je op internet gaat zoeken zijn er best wat rituelen beschreven voor de nieuwe maan, alleen ik wil dit echt laagdrempelig voor je maken. Heb je wierook, witte kaarsen, witte salie, edelstenen en alles in huis dan kan je die prima inzetten. Heb je dat alles niet, is dat ook helemaal oké!

Je hebt dus niks nodig.

Mijn doel met deze nieuwe maan hypnose, is jou inzicht te geven in waar jij je de komende periode op mag focussen. We gaan jouw onbewuste inzetten om jou te laten ontdekken waar je aandacht heen mag en welk pad jou gaat helpen te realiseren wat jij graag wilt realiseren.

Praktisch:

Datum: Zondag 8 augustus 2021 om 20.30 uur
Waar: Online via Zoom
Investering: € 14,99 exclusief btw

Koop meteen je ticket door op onderstaande button te klikken.

Binnen 10 minuten krijg je een mail met nog wat informatie en de link naar de Zoom meeting.
Heb je deze na 15 minuten nog niet ontvangen? Check dan even je spambox.

“Wat een bijzondere belevenis. Ontzettend interessant en leerzaam om zo in je eigen hoofd, hart en lijf te duiken. De begeleiding is prettig, veilig en vertrouwd.”

Claudia

“Eerlijk is eerlijk, ik weet heel erg hoe krachtig ons onbewuste is – en TOCH kon ik me niet helemaal voorstellen dat dit echt zou werken. Maar het werkte. En hoe. Fantastisch! De begeleiding van Silvia was ook super. Ze is lekker recht voor haar raap, oprecht geinteresseerd en all-around een fijn mens.”

Dorine

“Bizar, maar onwijs krachtig! Ik wist niet wat ik me bij hypnotherapie kon voorstellen, maar nu ik het weet is het zeker een aanrader.”

Danielle

“Hi Silvia, Allereerst wil ik je ontzettend bedanken voor de gratis sessie gisteravond! Het was voor mij een laagdrempelige, mooie manier op kennis te maken met hypnotherapie.
Ik heb echt een hele diepe ontspanning ervaren gisteravond. Er kwamen geen inzichten, maar de ontspanning was eigenlijk juist precies wat ik nodig had op dat moment.
Voor nu blijf ik je volgen via Instagram en hou ik hypnotherapie in gedachten om misschien eens te gaan proberen. Als ik daartoe besluit, kom ik zeker bij je op de lijn!
Voor nu wens ik je een heel fijn weekend toe, en nogmaals bedankt.”

“Bedankt voor de masterclass hypnose van vandaag. Ik was eerst toch wat sceptisch over hypnose en hypnotherapie, maar de nieuwsgierigheid won (en daar ben ik nu blij om 😊). Jouw uitleg was erg duidelijk en jouw enthousiasme aanstekelijk en het was een leuke eerste kennismaking met hypnose. Geniet nog van het weekend, dat ik nu in ieder geval super relaxed ga inzetten 😊.”

“Ik zou het zeker anderen aanraden, zelf vond ik het heel waardevol en zou het zeker vaker willen proberen. Je hebt een fijne rustige en kalme stem en legt alles goed en duidelijk uit. Bedankt nogmaals!”

Meest gestelde vragen

[DEZE TOGGLE NIET BEWERKEN]
[DEZE TOGGLE NIET BEWERKEN]
Ik ben nog nooit in hypnose geweest, maakt dat uit?

Nee dit maakt niet uit :) Ik vertel voor we beginnen kort iets over hypnose en hoe het werkt zodat je gewoon mee kunt doen. Hypnose is volledig veilig, ook online. Het is een diepe staat van ontspanning waarin je contact kunt leggen met je onbewuste. Wil je wat meer lezen over hypnose, kijk dan op https://silviabogers.nl/hypnose/.

In een groep is het natuurlijk wel net iets anders dan 1-op-1, we gaan namelijk niet heel specifiek aan een probleem werken dat je ervaart.

Moet ik iets doen ter voorbereiding op de groepshypnose?

Het enige wat jij hoeft te doen, is zorgen dat je een plekje hebt waar je zo’n 45 tot 60 minuten niet gestoord wordt en waar je lekker kunt zitten of liggen. Maak het jezelf gemakkelijk, zorg dat je het warm hebt en zet een glas water neer om na de hypnose te drinken. Als je oortjes of een koptelefoon hebt, kan dat fijn zijn om die te gebruiken zodat mijn stem nog directer bij je binnenkomt.

Vind je het fijn vooraf een ritueel te doen bijvoorbeeld door een wierookje aan te steken, jezelf en de ruimte te reinigen met witte salie of palo santo, wil je graag een kaars aansteken of een kaart trekken uit een deck wat jij fijn vindt, dan mag dat allemaal. Wil je voor de sessie of achteraf dingen opschrijven, zorg dan dat je een boekje of journal bij de hand hebt.

Maar dit is dus allemaal optioneel!

Hoe kan ik inloggen voor de hypnose?

Nadat je je aan hebt gemeld, krijg je een mailtje met daarin de Zoom link.

Ik kan die datum niet, kan ik het terug kijken?

Ik heb besloten een replay link beschikbaar te stellen voor 48 uur. Hierna is het effect van de nieuwe maan echt al zoveel minder dat je beter een volgende maand mee kunt doen. Maar heb je dus binnen 48 uur na de live wel tijd, dan kan je de hypnose terug kijken.

Ik heb een hele andere vraag die hier niet beantwoord wordt.

Je kunt je vraag stellen door me te mailen op contact@silviabogers.nl.

Binnen 10 minuten krijg je een mail met nog wat informatie en de link naar de Zoom meeting.
Heb je deze na 15 minuten nog niet ontvangen? Check dan even je spambox.