fbpx
Referenties coaching

Dit is wat anderen zeggen over werken met mij

Kelly Bruynseels – Bella Ballon

Marijke Stoop – Attirance

Esther Kleijn – Nohrah

Diane Veenman – DiVo Coaching & advies

Yvonne Aaldering – Yvofit Leefstijl Coaching

Karin Roest – Ik ben mezelf, dus compleet

“Ik ben bij Silvia in haar 1-op-1 coaching traject ingestapt toen ik al bijna 4 jaar aan het aanrommelen was zonder een duidelijk plan, richting en vrijwel geen omzet. Ik had zelfs al twee boeken geschreven én een online cursus gemaakt maar het leverde bij lange na niet genoeg op om van te leven. Ik was er klaar mee om steeds weer nieuwe projecten te bedenken en in de avonduren en weekenden constant aan het werk te zijn naast mijn baan zonder echt inkomsten te genereren.

Ik heb twee keer een webinar van Silvia gevolgd en vond haar directheid een verademing. Niet veel later ben ik bij haar gestart in de hoop mijn onderneming naar een volgend niveau te tillen en eindelijk inkomsten te genereren. Silvia is heel betrokken en haar kennis, eerlijkheid en humor samen zorgen altijd voor een enorm intense en leerzame sessies. Ze zegt nooit wat je graag zou willen horen om je beter te voelen, maar wel wat je moet horen om te groeien als ondernemer. Door haar planningsdocument en feedback heb ik eindelijk een plan en richting en weet ik welke stappen ik te zetten heb om succesvol te worden.

Dankzij Silvia heb ik mijn eerste klanten en komt er ook echt geld binnen, iets wat 6 maanden geleden nog onmogelijk leek. Ik weet ook dat dit pas het begin is, want ook al heb ik zoveel geleerd en ben ik enorm dankbaar voor alles waar ze mij bij geholpen heeft, zoals doelen stellen, een plan maken, website teksten schrijven, kritisch mijn eigen excuses om iets niet te doen bekijken en uit m’n comfort zone komen, ik ben me er ook bewust van dat ik nog enorm veel meer van haar kan leren en nóg verder mag groeien. Dus heb ik besloten nog een keer 6 maanden met Silvia te gaan werken omdat ik weet dat dit nog veel meer gaat opleveren. Dank je wel lieve Silvia voor alles wat ik nu al heb geleerd.”

Foto review Inge Hol

Inge Hol – Inge Hol Coaching

“Hoewel ik mijn praktijk al ruim 4 jaar had, had ik nauwelijks tot geen klanten. Door persoonlijke omstandigheden was de focus op de praktijk vermindert. Ik wilde graag de connectie met de praktijk weer voelen en vooruit. Alleen ik wist niet hoe. 

Nadat ik met Succesvolle Start gestart was, voelde ik het vlammetje voor de praktijk weer aanwakkeren. En hoewel ik al eerder met een business coach gewerkt had merkte ik nu dat ik een veel stevigere basis aan het aanleggen was. Elke stap die volgde was een logische. En langzaam aan kreeg alles invulling: de ideale klant, haar probleem en hoe dit alles goed te verwoorden in de teksten voor op mn website. Ik ben nu met de afronding van het programma bezig maar voel me weer zó verbonden met mn praktijk ♥️. Nu heb ik ook het gevoel dat ik echt weet wat ik aan het doen ben en wat er belangrijk is om te doen. 

Het was erg fijn om met Silvia te werken. Haar aanstekelijke energie, duidelijke taal. Niet bang om lekker door te vragen als ze weet dat ze dan tot de kern kan komen. Maar ook was er veel humor en ze heeft complimenten uitgedeeld. 

De video’s in het programma waren erg duidelijk, het was fijn te tussendoor op pauze te kunnen zetten om even wat dingen op te schrijven of meteen een opdracht uit te voeren. Of gewoon even dat wat ik gehoord had te laten bezinken. Er was genoeg ruimte om vragen te stellen die Silvia dan beantwoordde in de groepscoaching. 

Hoewel ik tijdens ons kennismakingsgesprek noemde dat ik twijfelde of er niet teveel overlap zat in het programma wat ik al gevolgd had, heb ik geen moment spijt gehad om mee te doen. Ik heb zoveel geleerd en veel plezier beLEEFd! Maar het allerbelangrijkste is dat ik voel dat ik weer volledig in verbinding sta met mn praktijk!”

Foto review Janine Hal

Janine van Hal – Coachpraktijk Leef 

“Silvia is mega creatief in het meedenken van oplossingen en hoe je strategisch kunt bouwen aan je bedrijf. Het heeft mij opgeleverd dat ik nu weet wie mijn ideale klant is en daardoor ook veel beter de richting weet die ik moet aanhouden om ook die klanten aan te trekken. Daarnaast weet ik nu wat ik wel en niet wil binnen mijn bedrijf. Ik maak sterker mijn eigen keuzes en weet waar ik me goed bij voel.

Ik zou Silvia aanraden als je wilt doorpakken met je bedrijf en er helemaal voor wilt gaan. Ze heeft me ook geleerd hoe je sales kunt doen zonder het als sales te laten voelen. En niet te vergeten mijn omzet is mega gegroeid in de tweede maand was dit met 200%.

Mijn weg met Silvia was uitdagend voor me doordat ze zegt wat ze denkt. Uiteindelijk heeft het me doen groeien als mens en binnen mijn bedrijf!

Als ja van direct en duidelijk houdt en wilt doorpakken met je bedrijf, dan raad ik je zeker aan om met Silvia te werken”

Foto review Carin Veen

Karin Roest – Ik ben mezelf, dus compleet! 

“Ik heb het 1 op 1 traject met Silvia als zeer prettig ervaren. Ze heeft me geholpen met het vinden van mijn ideale klant. Waardoor ik nu weet voor wie ik nu mijn posts, lives en blogs maak. Ook heb ik geleerd waar mijn ideale klant allemaal zit en hoe ik er op een oprechte manier mee in contact kom. Sales gesprekken vond ik altijd heel lastig maar Silvia heeft mij geleerd dat je kunt verkopen vanuit verbinding zonder drammerig over te komen. Het traject heeft mij wat mijn bedrijf betreft veel meer zelfvertrouwen gegeven waardoor ik ook persoonlijk een flinke groei heb doorgemaakt.

Ik werk weer met veel plezier in en aan mijn bedrijf, dit was zonder de hulp van Silvia niet gelukt. Ze zorgt ervoor dat je meer gaat denken in oplossingen en houd je scherp zodat je ook echt de actie onderneemt die nodig is om een stabiele basis neer te zetten. En te zorgen dat je bedrijf gaat groeien.

Silvia heel erg bedankt weer dit waardevolle traject. We zijn elkaar weer in je andere traject van in de actie! Want hoewel ik nu weet welke stappen ik mag nemen is het toch wel fijn om bij vragen samen even te kunnen sparren.”

Foto review Carin Veen

Petra Schroën – Valena healing & coaching

“In het beginfase had ik een webinar gevolgd van Silvia die vertelde hoe je kan opstarten als ondernemer en wat je nodig hebt. Ik was net gestart als ondernemer, zo groen als gras, maar door de heldere uitleg, de eerlijkheid en de no nonsens, voelde ik dat dit is wat ik nodig heb om te groeien en mijn praktijk van de grond te krijgen.

Silvia heeft verstand van zaken, ze weet precies waar ze het over heeft. Deelt ook haar eigen ervaringen met vallen en opstaan en weer doorgaan. Ze verteld je wat de mogelijkheden zijn en wat daarvoor nodig is.

Als je huiswerk instuurde krijg je goede feedback terug, het geeft je inzichten, je gaat er anders naar kijken en je moet er weer over brainstormen. Dan zijn het ook heldere momenten als de kwartjes vallen.

Je leert ook om een lange adem te hebben, want ondernemen is vallen en opstaan, uithuilen en opnieuw beginnen, doorzetten. Maar het mooie van de Q&A’s vind ik dat je er veel van leert, en dat je ondernemers ontmoet die dit zelfde doormaken. En ook hierin weet Silvia je te ondersteunen, daarna voel je weer de energie om door te gaan.

Ik raad Silvia aan omdat behalve ze heel veel verstand van zaken heeft, ook oprecht, eerlijk, authentiek en lief is. Ze is een mensen mens die oprecht een ander wilt helpen om jou bedrijf met alle wijsheden te laten groeien. En dat begint met de inzichten in jezelf, die krijg je erbij.

Silvia is heel fijn om mee te werken en geeft je een schop onder je hol als dit nodig is. Top Coach”

Foto review Carin Veen

Carin Veen – Psychosociaal Therapeut

“Ik had al een aantal jaren een praktijk en daarnaast als hoofdinkomen een baan in loondienst. Nadat ik bewust ervoor had gekozen om niet meer in loondienst te werken, moest ik leren om ondernemer te zijn. Daar heeft Silvia me echt bij geholpen.

Ik kende mijn valkuilen wel al, maar het frappante was dat Silvia die tijdens ons eerste gesprek meteen in de smiezen had en die ook benoemde. Toen was ik verkocht.

Tijdens het traject heb ik enorm veel geleerd over mijn ideale klant, het belang van een goede planning en doelen stellen.

Silvia neemt haar verantwoordelijkheid als coach heel serieus! Ze is duidelijk en eerlijk met heel veel respect voor de ander, ze heeft toffe humor, waardoor het allemaal net iets lichter voelt en haar beeldspraken helpen enorm! Ze bent heel creatief in het bedenken van oplossingen, reageert altijd snel op vragen en als dat toch een keer niet kan, dan heeft ze dat van te voren duidelijk aangegeven. Zij neemt haar verantwoordelijkheid en leert mij de mijne te nemen.

De resultaten die ik heb behaald, zijn dat ik nu de juiste websiteteksten heb, mijn ideale klant is goed geformuleerd, ik heb hele concrete handvatten voor het voeren van een salesgesprek (daar had ik echt geen kaas van gegeten), mijn tarief is goed onderbouwd en ik weet hoe belangrijk een goede planning is en het bepalen van doelstellingen. Lijkt allemaal logisch, maar had ik niet (goed) geregeld.

Ik ben er nog niet (maar dat heeft niets met Silvia te maken) en daarom heb ik het 1-op-1 traject nog een vervolg gegeven. Indutten zit er niet in :-)”

Foto review Marion van den Camp

Marion van den Camp – Praktijk voor Natuurgeneeskunde Marion van den Camp

Voordat ik met Succesvolle Start begon wist ik niet waar ik moest beginnen om klanten te krijgen. Het resultaat van instappen in Succesvolle Start is dat ik dat nu wel weet! De durf is bij mij nog niet helemaal in gang gezet op social media omdat ik niet precies weet waarover ik wil schrijven.
Ik ben bij Silvia een traject gaan doen omdat ik haar als heel eerlijk en ondersteunend heb ervaren, wat heel fijn was! Ik leerde heel anders te kijken naar mijn bedrijf, het komt veel meer los te staan van je gevoel (ik wil mensen helpen) en je leert dan ook veel over je mindset. Dit waren eye openers voor mij.

Foto review Beth Woodward

Kathinka Lamberts

“Voor het gesprek wist ik nog niet goed hoe ik aan klanten moest komen. Dankzij Silvia heb ik veel meer inzicht gekregen in welke stappen ik kan ondernemen om klanten blijvend aan te trekken. Ze heeft me geholpen met een heel plan voor nu en met ideeën voor in de toekomst die ik toe kan passen. Silvia zit vol ideeën en fantasie waardoor ze ook jou dingen ik kan laten zien wat wel en niet werkt. Zoals ze zelf zegt: gooi er een muntje in en ze blijft praten. Dat vind ik mega fijn! Ze floept het ene idee na het andere eruit en heeft me ook geholpen met de inhoud van de ideeën. Echt top!!!! Bedankt Silvia!!!!”

Foto review Beth Woodward

Romy Peperkamp

“Toen ik begon bij Silvia zat ik er eerlijk gezegd echt doorheen, ik wist het niet meer met mijn bedrijf. Ik wilde mijn bedrijf naar een volgend level tillen.

Silvia heeft mijn bedrijf van level 0 tot level 100 gebracht en nog blijft het groeien!! Ik ben Silvia eeuwig dankbaar. Ik heb geleerd dat spiritualiteit en business eindelijk samen kunnen gaan met de succesformule, die Silvia mij heeft gegeven. Daarnaast de werking met hypnose is voor mij de key geweest die ik nodig had!

Ik had dit noooooooit gedacht, dat ik dit punt zou bereiken. Het resultaat is dat ik mijn ideale klant hebt gevonden waar ik oprecht gelukkig van wordt! Ik heb de ideale prijs betaald en de waarde die Silvia heeft gegeven is ongekend.

De combi van hypnose en een business traject is voor mij de key geweest. Ik had nooit gedacht dit ik op dit punt stond. Van muurbloempje tot zelfstandige ondernemer die achter haar dienstverlening staat. Voor mij ben je echt een wonder op dat moment. Ik weet dat je het lastig vind om dat te ontvangen en zegt dat ik het zelf heb gedaan maar zonder jou was ik nooit gekomen waar ik nu sta!

Dank Sil!!!”

Foto review Veerle Wagenaar

Veerle Wagenaar – Coaching Veerkracht

“In januari ben ik mijn 1-op-1 business coaching gestart bij Silvia. Ik kende haar al via haar hypnotherapie dus ik wist dat ik bij haar ging vinden wat ik zocht. Ik zocht namelijk iemand die mij kon helpen/leren om een fundering te bouwen voor mijn bedrijf. Ik was al een poosje aan het freewheelen en ik wist dat als ik blijf doen wat ik altijd deed, ik de resultaten krijg die ik altijd krijg… en ik wilde andere resultaten.

In het traject ga je echt stap voor stap alles langs wat je gewoon MOET doen. Doelgroep bepalen, prijs bepalen, social media plannen, je product, verdienmodellen…. Heel eerlijk, echt geen dingen die ik leuk of makkelijk vind om te doen en het ging ook zeker niet vanzelf dus heb mij vreselijk verzet en aangesteld. Silvia heeft mij elke keer weer met beide beentjes op de grond weten te krijgen en nu is het voor mij allemaal heel duidelijk, overzichtelijk en dat geeft rust. Ook heeft ze mij geleerd dat ik mag proberen en mag vallen maar vooral om daarna ook weer op te staan en wat anders te proberen. Zij was er om mij net dat extra steuntje te geven om dat ook te doen. Ik mag mezelf daarin veel meer de tijd geven en wat meer spelen.
De module kernwaarden heeft mij persoonlijk heel erg geraakt en gebruik ik dat nog steeds om te bepalen of iets bij mij past zowel zakelijk als privé.

Wat is er dan zichtbaar zakelijk veranderd in die maanden? Ik werkte eerst thuis in een klein atelier en nu werk ik in een ruim atelier 20 min bij mijn huis vandaan. Ik heb werk en prive gescheiden en alleen maar omdat Silvia aangaf dat mijn manier van werken niet ging werken… En ja, ik had weerstand “Wie denk jij wel niet dat je bent!!” Maar ben nu zo dankbaar dat ze mij zover gekregen heeft!

De basis is gelegd nu is het de tijd om te gaan bouwen! En ook dat doe ik samen met Silvia omdat ik zeker weet dat ik nog zoveel van haar kan leren. Ik kijk er naar uit en zie er tegelijkertijd tegen op! Haha..”

  Foto review Sabine Feuerstein Coaching

  Sabine Feuerstein – Goudsmid

  “Van te voren had ik niet bedacht dat ik ZO zou groeien van het 1:1 traject bij Silvia. Ik ben daarom ook echt blij met alles wat ik heb geleerd. Dankbaar dat ik bij Silvia het traject heb gevolgd!

  We zouden in eerste instantie gaan werken aan mijn ideale klant en aan de website teksten, maar uiteindelijk heb ik nog veel meer waardevols geleerd.

  Waar ik vooral erg blij mee ben is de manier waarop ik salesgesprekken nu in ga: ik weet wat ik moet zeggen en doen om een goed salesgesprek te voeren. Het aantal klanten dat in mijn coachtraject stapte is daardoor ook echt toegenomen!

  Mijn ideale klant is nu helemaal helder, en dat was iets waar ik voor het traject nogal tegenaan hikte. Silvia heeft me geholpen om mijn ideale klant helemaal scherp voor ogen te krijgen.

  Silvia is recht voor haar raap en draait nergens omheen, mét een goede dosis humor. Dat is verhelderend, verfrissend en natuurlijk ook leerzaam!

  Ik raad anderen aan met Silvia te werken omdat ik echt heel veel van haar heb geleerd over mijn ideale klant + over taal, wat je wel/niet moet zeggen in eeen sales gesprek en het plannen van je omzet (wat is je omzetdoel en hoe ga je die behalen). Daarnaast is de online training die je erbij krijgt ook echt waardevol.

  Super bedankt lieve Silvia voor al je hulp! Ik ben ontzettend gegroeid in mijn ondernemerschap, dankzij jou!”

  Foto review Anke de Groot

  Anke – Anke de Groot Coaching

  “Toen ik bij een webinar van Sil aanwezig was dacht ik meteen…”Die moet ik hebben!” Haar energie en haar no-nonsense mentaliteit spraken me meteen aan, zo iemand wil ik als coach.

  Daarom ben ik ook direct na het webinar het “Bouw je succesvolle praktijk” traject ingestapt en het heeft me zoveel meer gebracht dan ik ooit had durven hopen!

  Ze geeft zoveel meer kennis en waarde weg dan dat waar wij (mede studenten) voor betalen. Het is natuurlijk even een uitgave maar echt, voor alles wat ze me tot nu toe geleerd heeft, zou ik het dubbele nog betalen.

  Op elke vraag kreeg ik een waardevol antwoord (of soms een vraag) terug waardoor ik juist zelf weer anders (of dieper) na ging denken. Ik vind dat persoonlijk heel fijn want naast dat ze je alles leert over het opzetten van een eigen praktijk, leert ze je ook nog eens heel veel over jezelf!

  Sil is duidelijk in haar taalgebruik, geen slingers en ballonnen (alleen confetti dan ☺️). Ze deelt extreem veel waarde/kennis en denkt altijd met de ander mee. Ik vind het persoonlijk heel fijn dat ze me eerst zelf aan het denken zet (doormiddel van goede vragen en je feedback) maar dat ze me ook op weg helpt als ik er echt niet uit kom.

  Ze heeft echt persoonlijke aandacht voor elke deelnemer van de opleiding en wil (en gunt ze) gewoon dat ze een top bedrijf neer gaan zetten!! Dat merk je echt in al haar posts, mails, webinars, stories en ga zo maar door.

  Mijn motto was al: Bij twijfel altijd JA, maar echt, mocht je twijfelen om met Sil te gaan werken……DOE HET!”

  Foto review José van Breugel

  José van Breugel –
  Zonder moeten op blote voeten

  “Ik heb nog geen bedrijf maar ben al jaren opleidingen aan het volgen. Ik ben bij wijze van spreken al 10x therapeut maar hoe ik een bedrijf moet opzetten heb ik nergens geleerd. Het nut om een eigen bedrijf te beginnen is niet echt prangend omdat ik daarnaast ook nog een leuke baan heb. Wel merk ik dat ik door de ontwikkeling die ik doormaak steeds lastiger in een baan / vast werk pas.

  Ergens ging ik ‘aan’ op de titel ‘bouw een succesvol bedrijf’. Ja, dat wil ik ook. Maar hoe en waar te beginnen. Daarnaast het enthousiasme van Silvia, haar gedrevenheid en eerlijk verteld over haar beginnersperikelen waar ze ons voor wil behoeden.

  Silvia is heerlijk direct in de communicatie en recht door zee. Ze ziet veel mogelijkheden en stelt de juiste vragen waardoor ik weer verder kan. Confronterend en daardoor lerend. Geen gebakken lucht. Spiritueel. Vrouw. Ook een beetje gek, wijkt af van de gebaande paden, daardoor leuk en (voor mij) inspirerend.”

  Foto review Constance Melissen

  Constance Melissen

  “Ik hikte al maanden aan tegen het punt om te investeren in een goede coach. Ik wist dat wat mij tegenhield de reden was om toch door te zetten, de hypnotherapie sessies hebben mij precies op dat punt verder geholpen… Alles stroomt weer en ik heb mijn comfortzone opgerekt. Met een berg praktische tips nog in mijn achterzak, weet ik weer wat mij te doen staat, vol vertrouwen.

  Ik zou Silvia aanraden om wie ze is. Niet een coach die je keihard door elkaar schud, maar ook niet passief luisterend en handje vasthouden. De combi van nuchterheid, praktische kennis, open haar eigen lessen delen en dan die magic hypnotherapie sessies erbovenop.”

  Foto review Marije Brand

  Marije Brand – Marije Bloeit

  “De training’ hoe verkopen leuk en makkelijk wordt’ heeft in mijn bedrijf enorm veel opgeleverd in mega positieve zin!

  Wat ik zo sterk vind van Silvia is dat ze je helemaal meeneemt in de training van begin af aan wat je inzichten geeft over jezelf en je bedrijf.

  Door met pen en papier deze training te volgen en alle stappen uit te schrijven heb ik een script gemaakt om mijn sales gesprekken mee te voeren. Voor deze training liep ik er namelijk tegenaan dat ik geen idee had hoe ik een verkoop gesprek moest voeren, opbouwen en wat ik moest zeggen. Ik vroeg me af; wat is de insteek van mijn gesprek, hoe maak ik er een goed verhaal van, hoe stel ik de juiste vragen. Het gevolg was dat ik een gesprek alleen maar vreselijk spannend vond en met zweet onder mijn oksels maar wat deed!

  Nu weet ik na het volgen van deze training en het script wat ik daaruit heb gemaakt precies welke vragen ik moet stellen, weet hoe ik erachter kom wat hun probleem is en hoe ik de link kan leggen naar mijn product. Ik voel me nu zelfverzekerd en het is ontzettend fijn om een leidraad te hebben! Ik begon met dat het me enorm veel heeft opgeleverd en zonder te overdrijven heb ik daarna in ieder gesprek mijn product verkocht (en nee Silvia heeft me niet omgekocht om dit te schrijven). Ik had nooit gedacht dat dit zo krachtig zou kunnen werken dus ik raad je deze training zeker aan!”

  Foto review Karin Roest

  Karin Roest – Ik ben mezelf dus compleet

  “Wat heb ik eruit gehaald: ik luister naar zo’n beetje alles dat uit haar mond komt, haar podcast, haar lives, haar webinars en nu deze masterclass. Een redelijk deel van wat ik vandaag hoorde, kende ik daardoor al van haar. Maar dat is écht top. Want hoe meer ik van haar hoor, hoe sterker mijn mindset kan worden op gevoelsniveau. De kracht van herhaling. Wat ik hier specifiek nog weer uitgehaald heb, is het idee van het is niet iets wel of niet kopen voor een bepaald gedrag, maar het prijsverschil met het alternatief. En dat voorbeeld van dat bed. Toevallig heb ik onlangs ook een “prijzig” (niet te verwarren met “duur”) bed gekocht! Ik heb geen duur bed gekocht, ik heb een investering gedaan in een goede nachtrust voor de komende 10 jaar.

  Waarom ik het anderen zou aanraden. Ik heb de replay gekeken en het was een fantastische invulling van mijn vrijdagavond, heerlijk begin van het weekend. Money mindset is een heel wezenlijk thema. Bewust stilstaan bij je geleerde overtuigingen over geld doe je natuurlijk niet als je gedachteloos je pasje ergens op een pinautomaat legt. Terwijl daar heel veel beperkingen uit voort kunnen komen. Als je je daar niet bewust van bent, houdt het je klein en dat is super zonde. En daarnaast……:

  Omdat Sil Sil is. Ik vind haar zo geweldig! Als zij haar kaken al van elkaar haalt, moet ik al lachen. Ze heeft een geweldige vibe, is helemaal zij. Als zij aankondigt een webinar van 2 uur te geven over de pootjes van meerkoetjes (iets met haar podcast, ja ik heb ze gegoogled ?), zou ik óók kijken. Sil, ik hou van je! Dankjewel voor wie je bent en wat je brengt.”

  Foto review Joke Roelfsema

  Ellen Korthagen – Vertel Buitenpsychologie

  “Bij Silvia voelde ik mij direct veilig en vertrouwd. Voor mij altijd een belangrijke in het kiezen voor een coach/therapeut! Kort na de start bij het traject van Silvia raakte ik overspannen. Silvia gaf mij de ruimte voor herstel. Ondanks dat het traject on-hold stond, was Silvia een grote steun, altijd erg betrokken.

  Het traject vraagt, net als het ondernemerschap, een grote mate van zelfverantwoordelijkheid. Als je echt klaar bent met excuses en in de actiemodus wil komen, dan ben je bij Silvia aan het juiste adres om door die blokkades heen te werken en te groeien in je bedrijf.

  Heel erg bedankt lieve Silvia! Hoewel ik er door mn eigen toe doen wat minder uitgehaald heb dan ik zou willen mbt mijn bedrijf. Ik trap mezelf hiervoor niet meer de grond in en ik voel me nu fantastisch. Daar heb jij ook aan bijgedragen. Ik heb er zin in en weet dat ik het kan, het is nu echt klaar met die KUT excuses ;) Dankjewel!!”

  Foto review Laura Stevens

  Laura Stevens

  “Door mijn 1-op-1 coachtraject bij Silvia heb ik ontdekt dat spiritualiteit en zakelijkheid heel goed samen gaan en ik heb het traject als erg enerverend ervaren.

  Mijn doelstelling voorafgaand aan het traject was: aantrekken van meer individuele cliënten en bedrijven. Deze doelstellingen heb ik zeker gehaald en daar kan ik nu mee verder. Op mijn manier met mijn persoonlijke passie.

  www.roelfsemarouwcoaching.nl heeft een extra verdieping gekregen. Dank je wel Silvia. Ik ben heel blij met jouw persoonlijke benadering en het delen van jouw ervaringen. Daardoor werd mij duidelijk dat goede planning en doelen stellen ook mijn klanten helpt.

  De juiste vrouw op de juiste plek en dat geldt voor ons beide :-)”

  Foto review Joke Roelfsema

  Joke Roelfsema – Roelfsema Rouwcoaching

  “Mijn bedrijf en ik waren er helemaal klaar voor, maar helaas wisten mijn klanten dat nog niet. En toen Silvia op mijn pad kwam, snapte ik heel snel waarom dat zo was.

  Ik stapte in het traject Bouw je succesvolle praktijk met de verwachting te leren hoe ik klanten aan kon trekken en dat ook daadwerkelijk te doen. Die eerste verwachting is volledig uitgekomen, de 2e nog niet. Maar inmiddels heb ik geleerd dat daar ook wel wat meer tijd voor nodig is, dus dat gaat helemaal goed komen. Zoals Sil zegt, je kunt niet oogsten als je nog aan het zaaien bent.

  Silvia is eerlijk, direct en helpt je echt vooruit. Als ik iets niet goed aanpakte, wist ze heel goed uit te leggen wat er niet goed aan was en kwam ze ook met duidelijke en heldere suggesties. Ze liet me het niet zelf uitzoeken, maar ze liet het me wel zelf doen, waarbij ze stuurde, ondersteunde en aanmoedigde. En soms deed ze daadwerkelijk wat, vooral met tekst en dat was altijd precies zoals ik het voor ogen had, maar niet onder woorden kon brengen.

  En vooral, ze wist me te motiveren. Ik heb veel geleerd waardoor ik als ondernemer, maar ook als persoon gegroeid ben.

  Ik raad je aan met Silvia te werken omdat ze je wat te vertellen en te leren heeft. Ze is heel duidelijk en doeltreffend en doet het op een leuke wijze. Je hebt niet alleen met haar te maken, maar ook met andere startende ondernemers en dat vind ik ook heel waardevol. Te weten dat je niet alleen worstelt en te leren van mensen die op dat moment in hetzelfde schuitje zitten is fijn.”

  Foto review Inge Steenman

  Inge Steenman – In and out healing en massage

  “Ik had een algemeen en saai traject verwacht, maar al bij het eerste contact wist Silvia haarfijn de vinger op de zere plek bij me te leggen. Door haar bruisende, open en eerlijke manier van communiceren wist ik dat als ik echt iets van het ondernemerschap wilde leren ik bij haar moest zijn. Ik ben dan ook super blij dat ik nu inzicht heb gekregen in wat erbij komt kijken als je je eigen praktijk wilt opzetten.

  Geen algemeenheden maar hoe je op een uitdagende en professionele wijze jouw unieke praktijk kunt neerzetten. Het is zeker niet altijd gemakkelijk, maar zoveel leuker dan verwacht. De praktische tools hebben me geholpen om stap voor stap aan mijn eigen praktijk te bouwen. Het ondernemerschap ging steeds meer en meer voor me leven.

  Door de persoonlijke begeleiding, haar heerlijke recht voor zijn raap communicatie en het gevoel dat je serieus wordt genomen, vooral als je er even doorheen zit, hebben mij naast de prachtige sessies van Q&A veel gebracht. Het is zo fijn om van elkaar te kunnen leren en hier ook ruimte voor te krijgen. Het ondernemerschap heb ik zeker niet van huis uit meegekregen. Mijn beeldvorming is nu veranderd. Wat onmogelijk leek, krijgt nu steeds meer vorm met dank aan de liefdevolle betrokken en wijze lessen van Silvia.

  Als je echt oprechte feedback wilt ontvangen zonder dat die met vaagheden zijn omhult dan is Silvia de juiste persoon om mee te werken. Haar manier van communiceren is voor mij wennen en ligt buiten mijn comfortzone maar daardoor het beste wat me is overkomen. Duidelijk, concreet vanuit liefdevolle betrokkenheid met heel veel compassie en liefde voor haar vak.”

  Review Gerda Stasse

  Gerda Stasse

  “Ik had al wat gratis webinars gevolgd waar ik weinig uit had gehaald dus toen ik Silvia’s advertentie op Facebook voorbij zag komen was mijn eerste reactie: scroll verder. Maar haar tekst sprak me aan, het triggerde me en zo zat ik op een morgen toch weer bij een gratis webinar. And she blew me away! Haar energie, haar kennis en haar manier van praten, ik wist dat ik mijn coach had gevonden.

  Ik denk heel anders over mijn bedrijf, ik kan nu echt van mezelf zeggen dat ik een (beginnend) ondernemer ben. Mijn mindset is ontzettend veranderd, waardoor ik veel meer zelfvertrouwen heb gekregen in mijn kunnen. Ook de momenten van vertwijfeling zijn veel minder eng. Ik herken ze nu steeds sneller als groeimomenten, uit je comfort zone zijn. Dat voelt omcomfortabel en dan komt je interne saboteur. Daarnaast ook meer inzicht in hoe je financieel zaken aan moet pakken, wat pricing en persoonlijke financiën betreft.

  Waarom ik anderen aanraad met Silvia te werken? Zoals zij zegt: “you don’t know what you don’t know”. And it’s a lot! Als beginnend ondernemer heb je zoveel dingen om aan te denken, maar wat je door de KvK en de Belastingdienst wordt verteld is het topje van de ijsberg. Het is alleen administratief. Dan begint het echte werk pas en daar komt zoveel meer bij kijken dan hetgeen je daadwerkelijk doet met je klanten.

  Silvia zorgt ervoor dat je een stevige fundering voor je bedrijf bouwt, kan medogenloos zijn in haar feedback (maar altijd met alle liefde) en haalt je uit de put als je het even niet meer ziet zitten. Je groeit als ondernemer én als mens. De groep mensen die zij aantrekt vormen ook een leuke groep waar ik veel steun en gezelligheid uit haal. Dit is absoluut de beste investering die ik voor mijn bedrijf heb kunnen doen.”

  Foto review Elles van der Lingen

  Elles van der Lingen – Eten met Elles

  “Toen ik het plan had bedacht om een eigen praktijk te gaan starten heb ik een aantal webinars bij businesscoaches gevolgd. Al na het eerste webinar werd me duidelijk dat ik het niet alleen moest willen doen. Ondanks die overtuiging meldde ik me niet bij een coach aan tot ik het webinar bij Silvia volgde. Zonder er al te lang over na te denken heb ik het formulier ingevuld en de betaling gedaan. De energie in het webinar, de waarde die er echt gedeeld werd (dat is niet altijd zo) trokken me zonder twijfel over de streep. Maar wat voor mij echt de doorslag gaf is dat er behalve mijzelf nog iemand op de aarde rondloopt die maffe vergelijkingen maakt op dingen te verduidelijken.

  In de afgelopen periode heb ik duidelijk gekregen voor wie ik mijn praktijk gestart ben en wat ik diegene te bieden heb. En staat mijn website online met teksten waarin heel duidelijk staat wie ik ben en wat ik jou (als mijn ideale klant) te bieden heb en waarom je gek zou zijn als je niet bij mij klant wordt. Maar wat het me vooral opgeleverd heeft is dat ik veel meer zelfvertrouwen heb gekregen in dat ik als leefstijlcoach wat toe te voegen heb.

  Door te werken met Silvia krijg je, zeker door aanwezig te zijn bij de calls, even een figuurlijke schop onder je kont. Of om door te gaan en niet op te geven of om te gaan staan voor wie je bent en wat je te bieden hebt en niet stiekem achter de rokken van je moeder weg te kruipen.”

  Foto review Nynke van Oene

  Nynke van Oene – Nynke van Oene Leefstijlcoach

  “In de afgelopen 3 maanden heb ik veel geleerd. Soms was dit wel confronterend, maar het was altijd met het juiste doel en de juiste intentie. Ik heb een grote groei doorgemaakt als persoon, en zeker ook als fotograaf. Ook ik was zoekende met waar ik nou precies op wilde focussen op het gebied van fotografie. Silvia heeft me er toe aangezet om daar heel bewust naar te kijken. En toen ik het wist, was dat echt een verademing en kon ik me daar meer op focussen. Wat je aandacht geeft, groeit.

  “In het begin was je een hobby fotograaf, maar nu ben je gewoon een professional Mariko!” Dit waren haar woorden in mijn laatste coachcall. En dat voel ik ook! Ik ben Silvia dan ook erg dankbaar voor alle inzichten. Als ondernemer en als persoon ben je nooit uitgeleerd, dat is alleen maar goed. En alles wat ik heb geleerd, neem ik mee in mijn verdere reis als fotograaf.

  Review Mariko de Groot

  Mariko de Groot – Photographs by Mariko

  “Ik heb Silvia leren kennen via Instagram en vervolgens een hypnose masterclass bij haar gevolgd. Op deze manier kon ik haar nog beter leren kennen. Want ondanks dat ik zelf al best veel ervaring heb met hypnotherapie, had ik steeds het gevoel dat er iets miste in mijn aanbod. Ik was op zoek naar iemand die al mijn zorgvuldig opgebouwde puzzelstukjes kon samenvoegen tot een compleet geheel.

  Deze persoon heb ik absoluut gevonden in Silvia. Door haar openheid, haar spontaniteit en haar gedrevenheid heb ik precies gevonden wat ik zocht. Silvia is iemand die jou jouw succes echt gunt en dat voel je aan alles. 

  Ik kan vooruit vol nieuwe plannen en ben blij dat ik de stap heb genomen en een afspraak heb gemaakt voor deze waardevolle middag.

  Dankjewel en ik weet je te vinden mocht ik vastlopen!”

  Foto review Beth Woodward

  Mariëlle Keijzers – Eetbuicoach

  “Ik wilde graag meer duidelijkheid in hoe ik mijn praktijk wil gaan opzetten en hoe ik meer klanten kan aantrekken en dat heb ik inmiddels ook. De modules binnen Bouw je Succesvolle Praktijk zijn fijn en erg duidelijk.

  Silvia is recht door door zee, je kunt haar niet voor de gek houden met allerlei smoesjes. Ze is duidelijk en ja ze zegt soms dingen die je eigenlijk niet wilt horen, maar die je wel nodig hebt op dat moment.”

  Foto review Jolanda Manders

  Jolanda Manders – Hypnotherapie, Reiki en tarot

  Mijn onderneming is in de afgelopen 14 jaar flink gegroeid, dus ook alles daaromheen. Ik houd van mijn vak en blijf mezelf prikkelen en ontwikkelen op mijn vakgebied. Je leert veel tijdens trainingen en scholing over je expertise, maar er komt veel meer bij ondernemen kijken. Silvia heeft mij geholpen stap voor stap het overzicht achter de schermen te krijgen van mijn onderneming. Ze kijkt naar jou als persoon en hoe jij kunt groeien, maar kijkt ook mee naar bijvoorbeeld je zakelijke doelen en je administratie. Super om met een persoon zoals Silvia te kunnen sparren en samen te werken!

  Sabrina van Steensel – Bonito Skincare

  “Vandaag met Silvia gesproken over hoe grip te krijgen op je financiën. Iedereen wil graag geloven speciaal te zijn. Ik ook. Ik heb n net wat ander verdienmodel dan anderen en daardoor t idee dat t voor mij moeilijker is om grip te krijgen op mn geld. Na met Silvia gesproken te hebben wist ik binnen een kwartier dat ook ik grip kan krijgen; wist ik na een half uur hoe en na drie kwartier kon ik vooruit met praktische handvatten. En waar ik niet naar zocht maar wel kreeg: rust! Want eerst ga ik mn vakanties inplannen. En van daaruit verder creëren.

  Echt zoek je iemand die gewoon no nonsense -maar wel met veel humor- je kan laten reflecteren op je financiële situatie en hoe hier grip op te krijgen: Silvia is de way to go. Niet alleen voor spirituele ondernemers maar ook voor mensen zoals ik (financiële dienstverlening), hoewel ik wel van spiritualiteit houd. Dat dan weer wel.”

  Foto review Danielle Eerenberg

  Danielle Eerenberg – MAZE Subsidies

  Silvia zorgt ervoor dat je in de actiemodus komt!

  Silvia is geen “standaard coach” of de volgende wollige trainer die het beter weet, maar zij laat je echt zelf het werk doen en nadenken waar je heen wil en hoe je in de actie moet komen. Mede dankzij haar hulp heb ik nieuwe inzichten gekregen over onze business en kijk je toch anders naar bepaalde zaken.

  Vooraf was ik wat sceptisch, maar gedurende het traject meer dan overtuigd en is ze zeker aan te bevelen. Haar luchtige en down-to-earth aanpak paste heel goed bij mij!

  Louis Baerts - Tricky Business

  Daniel Perez – Fhris

  Silvia die zegt op Insta, ik heb ruimte in mijn agenda gekregen en wie wil er iets plannen. Ik heb Silvia een keer ontmoet bij een netwerk event. Daarna gaan volgen op Insta. Ze is lekker direct, tot the point. En er zijn altijd wel dingen die je wil spiegelen. We zijn aan het groeien met ons bedrijf. Ik denk die afspraak maak ik. Dus op naar Nijmegen, en wat een gave sessie, Ze zegt gelijk ik ben liever eerlijk dan aardig! Yes dat is hoe het ook moet.

  Nou het werd een mooi open gesprek waarbij we zaken die binnen Malsen spelen hebben kunnen spiegelen en een frisse eerlijke blik op gekregen. Wil je groeien met je bedrijf en een eerlijk antwoord moet je bij Silvia zijn.”

  Foto review Claudia Steenbakkers

  Mark de Jong – Malsen Sport en Civiel

  “Lieve Silvia, dank je wel voor je liefdevolle schopjes onder mijn achterwerk! Dat je mij bij de kraag pakt als ik afdwaal. En alles weer eens te breed maak. Met jou duidelijke taal en scherpe PB berichten begrijp ik de boodschap(pen) Blijf ik meet gefocust en herpak ik mezelf, ook als ik het even lastig vind. Maar jij weet er in iedere Q&A weer zo’n draai aan te geven, dat daarna weer alles duidelijk en helder is. Daarom raad ik iedereen aan die een praktijk (of ander bedrijf) wil beginnen om jouw cursus te volgen. WoW ik kan niet wachten tot alles staat, en dat alles echt af is. To be continued ❤️?”

  Foto review Claudia Steenbakkers

  Claudia Steenbakkers

  “Silvia is een powervrouw die in korte tijd tot de kern van het probleem kan komen. Ik als zelfstandig ondernemer had een duwtje in de juiste richting nodig. Een duwtje heb ik gekregen, en wat voor één.

  Het is een kado om je onderneming en je gedachtepatronen door te laten zagen tijdens de Succes Boost Sessie. Ik liep weg uit het gesprek met een glimlach, een kladblok vol aantekeningen en een lijst met concrete actiepunten waar ik direct werk kon van maken.

  Doe jezelf deze sessie kado en luister aandachtig, Silvia is the real deal.”

  Foto review Danielle Eerenberg

  Mark Kingma – Brand Strategist & Designer

  “Silvia is open, eerlijk en direct, op een respectvolle manier. Ze laat je nadenken over hoe je dingen aanpakt en geeft tips en tools om dit op een effectievere manier te doen. Ik ben meer gaan nadenken over mijn doelen op zakelijk vlak. Silvia heeft het nadenken aangespoord tot het daadwerkelijk doen. Met een goede dosis humor, goede vergelijkingen en enthousiasme heeft Silvia me doen groeien als persoon en als ondernemer!

  Foto Review Roos Adolfs - Silvia Bogers Coaching

  Roos Adolfs – Roosgewijs Communicatie

  “Wat is het een verademing om met Silvia samen te mogen sparren (ik durf het niet eens “werken” te noemen). Eindelijk elkaar ontmoet en ze is echt zo leuk en spontaan als ze in het voorafgaande mailverkeer al deed vermoeden. Ze denkt niet alleen mee, maar komt zelf ook met voorstellen die ik nog niet gezien had. Zeker een aanrader voor iedereen die een coach zoekt die warm, hartelijk en zeker erg kundig is..!”

  Louis Baerts - Tricky Business

  Louis Baerts – Tricky Business

  Voordat ik aan de analyse begon wist ik grotendeels waar ik stond met mijn praktijk. In theorie stond alles klaar om mijn klanten te helpen. Alleen bleven de klanten weg. In mijn gesprek met Silvia heb ik ontdekt wat er in de weg staat om mijn ideale klanten te vinden en binden. En dus te gaan verkopen. Soms is het nodig eerst jezelf te (laten) helpen voordat je anderen beter kunt gaan helpen.”

  Foto review Karlijn van Kasteren hypnotherapie

  Karlijn van Kasteren – Moms@Work

  “Het gesprek met Silvia overtrof mijn verwachtingen. Ik ben al geruime tijd zelfstandig ondernemer en dacht alles al wel te weten. ;-) Silvia heeft mij echter een aantal fijne tips en een frisse kijk op zaken gegeven. Ik heb het zetje gekregen wat ik op dit moment nodig heb om een verdere ontwikkeling te kunnen maken.”

  Margo Geelhoed – New Life Yoga

  “Ik had geen idee waar ik moest beginnen, dus handvatten waren makkelijk om ergens te beginnen. Het meest waardevol aan Bouw je Succesvolle Praktijk in 13 weken vind ik dat je gewoon kunt luisteren en werkbladen hebt om te lezen. Het voelt alsof elk gesproken stukje persoonlijk is.

  Ik had vele belemmerende overtuigingen waardoor ik iets niet zou doen, ik iets later zou doen (uitstelgedrag) en ik nu hierdoor weet, dat het goed is om hulp te mogen ontvangen.

  Ik zou anderen aanraden met Silvia te werken omdat ze recht voor de raap is… Ze zag ideeën waar ik toen nog niet klaar voor was… en het nu voor mij werkelijkheid is geworden… mijn ogen zijn letterlijk geopend.

  Foto review Remi Terhorst

  Remi Terhorst – Hypnopraktijk Remi

  “Silvia is helder met haar antwoorden. De analyse geeft de werkelijkheid goed weer. De tips die Silvia geeft zijn waardevol. Het is de moeite waard om haar een analyse te laten maken.”

  Review Miranda vd Wouw

  Miranda van de Wouw – Health2balance

  “Het mooie is dat Silvia het antwoord op je vragen uit jezelf haalt! Want je weet veel eigenlijk zelf al maar Silvia weet je de inzichten te geven die je op dat moment nodig hebt. Super!

  Foto review Imke Beenders

  Imke Beenders Coaching and Healing

  “De opleiding Bouw je Succesvolle Praktijk in 13 weken is een stok achter de deur. Ik heb er inmiddels al best wat van geleerd en ben ik al zeker een stuk verder gekomen. Vooral na elke coach call krijg ik weer inspiratie om alles aan te passen. Momenteel heb ik heel veel kleine dingen uit Bouw je Succesvolle Praktijk gehaald. Een onderneming bestaat namelijk niet uit één groot ding.

  Foto review Bella Ballon

  Kelly Bruynseels – Bella Ballon

  “Silvia is open, eerlijk en direct, op een respectvolle manier. Ze laat je nadenken over hoe je dingen aanpakt en geeft tips en tools om dit op een effectievere manier te doen. Ik ben meer gaan nadenken over mijn doelen op zakelijk vlak. Silvia heeft het nadenken aangespoord tot het daadwerkelijk doen. Met een goede dosis humor, goede vergelijkingen en enthousiasme heeft Silvia me doen groeien als persoon en als ondernemer!

  QHHT Amsterdam

  “Silvia is een enthousiaste persoonlijkheid die je laat inzien waar mogelijkheden tot groei zitten. Ze laat je zien dat het niet bij dromen hoeft te blijven en maakt dit direct heel inzichtelijk voor je zodat je weet welke stappen je dient te nemen.”

  Laura – Bewust Veerkrachtig

  “Ik raad de gratis Succes Boost Sessie aan iedere ondernemer aan omdat je direct aan de slag kan met nieuwe inzichten en praktische feedback. Silvia brengt een positieve energie met zich mee en kan de coaching afwisselen met humor en luchtigheid!”

  Ceder Baars Holistic Beauty Therapy

  “De Succes Boost Sessie van Silvia laat je op een duidelijke manier door de ogen van een potentiële klant naar, in mijn geval, je website kijken. En daarmee legt ze heel snel bloot wat er moet veranderen om het gewenste resultaat te behalen. Ze windt er geen doekjes om, is scherp, maar wel liefdevol confronterend.

  Lisette Grift

  “Silvia is een hele vriendelijke vrouw die je echt goede en nieuwe inzichten geeft, waar ik een goed gevoel bij had! Het was een heel fijn telefoon gesprek dat we hebben gehad. Ik heb het als heel positief ervaren! Ik neem uit het gesprek mee dat ik specifieker mag zijn in mijn doelgroep, mensen beter telefonisch kan benaderen ipv mailen en dat ik met bestaande klanten nieuwe afspraken in moet plannen voordat mensen de deur uitgaan.“

  Eveline Zuiderwijk – Gaya in balans | Gaya for kids

  “Silvia heeft mij geholpen door verder te kijken naar de huidige situatie en door mij te laten inzien dat ondernemen echt een vak is waar je ook in mag leren en groeien! Ze luistert echt naar je, heel fijn.

  Celina Groothuizen Training en Coaching

  “Silvia is praktisch, hands-on en stelt prikkelende vragen waar je direct mee aan de slag kan in de Succes Boost Sessie. Ze denkt goed mee en geeft bruikbare, down to earth adviezen. En wat ook fijn is; de vleugjes humor tijdens haar sessie!

  Sanne Meijer – Heartsome

  “Een professionele benadering gericht op helpen succesvol te worden met begrip voor de mens in dit proces.

  Ronald Korink – Korink Advies en Coaching

  Silvia is een open en fijn persoon en heeft laten inzien dat perfectionisme je alleen maar kan tegenhouden in je keuzes.

  Patricia Hoefnagel

  “Je zelf denkt te weten hoe je praktijk ervoor staat, maar dan komen er tijdens een gesprek toch zaken naar boven die je liever een beetje wegstopt, maar die van levensbelang kunnen zijn voor een bloeiende praktijk.

  “Silvia is duidelijk en transparant, ze geeft je de inzichten die duidelijk maken welke stappen je moet nemen om tot een beter resultaat te komen.

  Annette Brueren

  Review Wim Paul hypnotherapie