fbpx
Referenties coaching

Dit is wat anderen zeggen over werken met mij

“Toen ik begon bij Silvia zat ik er eerlijk gezegd echt doorheen, ik wist het niet meer met mijn bedrijf. Ik wilde mijn bedrijf naar een volgend level tillen.

Silvia heeft mijn bedrijf van level 0 tot level 100 gebracht en nog blijft het groeien!! Ik ben Silvia eeuwig dankbaar. Ik heb geleerd dat spiritualiteit en business eindelijk samen kunnen gaan met de succesformule, die Silvia mij heeft gegeven. Daarnaast de werking met hypnose is voor mij de key geweest die ik nodig had!

Ik had dit noooooooit gedacht, dat ik dit punt zou bereiken. Het resultaat is dat ik mijn ideale klant hebt gevonden waar ik oprecht gelukkig van wordt! Ik heb de ideale prijs betaald en de waarde die Silvia heeft gegeven is ongekend.

De combi van hypnose en een business traject is voor mij de key geweest. Ik had nooit gedacht dit ik op dit punt stond. Van muurbloempje tot zelfstandige ondernemer die achter haar dienstverlening staat. Voor mij ben je echt een wonder op dat moment. Ik weet dat je het lastig vind om dat te ontvangen en zegt dat ik het zelf heb gedaan maar zonder jou was ik nooit gekomen waar ik nu sta!

Dank Sil!!!”

Foto review Veerle Wagenaar

Veerle Wagenaar – Coaching Veerkracht

“In januari ben ik mijn 1-op-1 business coaching gestart bij Silvia. Ik kende haar al via haar hypnotherapie dus ik wist dat ik bij haar ging vinden wat ik zocht. Ik zocht namelijk iemand die mij kon helpen/leren om een fundering te bouwen voor mijn bedrijf. Ik was al een poosje aan het freewheelen en ik wist dat als ik blijf doen wat ik altijd deed, ik de resultaten krijg die ik altijd krijg… en ik wilde andere resultaten.

In het traject ga je echt stap voor stap alles langs wat je gewoon MOET doen. Doelgroep bepalen, prijs bepalen, social media plannen, je product, verdienmodellen…. Heel eerlijk, echt geen dingen die ik leuk of makkelijk vind om te doen en het ging ook zeker niet vanzelf dus heb mij vreselijk verzet en aangesteld. Silvia heeft mij elke keer weer met beide beentjes op de grond weten te krijgen en nu is het voor mij allemaal heel duidelijk, overzichtelijk en dat geeft rust. Ook heeft ze mij geleerd dat ik mag proberen en mag vallen maar vooral om daarna ook weer op te staan en wat anders te proberen. Zij was er om mij net dat extra steuntje te geven om dat ook te doen. Ik mag mezelf daarin veel meer de tijd geven en wat meer spelen.
De module kernwaarden heeft mij persoonlijk heel erg geraakt en gebruik ik dat nog steeds om te bepalen of iets bij mij past zowel zakelijk als privé.

Wat is er dan zichtbaar zakelijk veranderd in die maanden? Ik werkte eerst thuis in een klein atelier en nu werk ik in een ruim atelier 20 min bij mijn huis vandaan. Ik heb werk en prive gescheiden en alleen maar omdat Silvia aangaf dat mijn manier van werken niet ging werken… En ja, ik had weerstand “Wie denk jij wel niet dat je bent!!” Maar ben nu zo dankbaar dat ze mij zover gekregen heeft!

De basis is gelegd nu is het de tijd om te gaan bouwen! En ook dat doe ik samen met Silvia omdat ik zeker weet dat ik nog zoveel van haar kan leren. Ik kijk er naar uit en zie er tegelijkertijd tegen op! Haha..”

  Foto review Sabine Feuerstein Coaching

  Sabine Feuerstein – Goudsmid

  “Ik hikte al maanden aan tegen het punt om te investeren in een goede coach. Ik wist dat wat mij tegenhield de reden was om toch door te zetten, de hypnotherapie sessies hebben mij precies op dat punt verder geholpen… Alles stroomt weer en ik heb mijn comfortzone opgerekt. Met een berg praktische tips nog in mijn achterzak, weet ik weer wat mij te doen staat, vol vertrouwen.

  Ik zou Silvia aanraden om wie ze is. Niet een coach die je keihard door elkaar schud, maar ook niet passief luisterend en handje vasthouden. De combi van nuchterheid, praktische kennis, open haar eigen lessen delen en dan die magic hypnotherapie sessies erbovenop.”

  Foto review Marije Brand

  Marije Brand – Marije Bloeit

  “In de afgelopen 3 maanden heb ik veel geleerd. Soms was dit wel confronterend, maar het was altijd met het juiste doel en de juiste intentie. Ik heb een grote groei doorgemaakt als persoon, en zeker ook als fotograaf. Ook ik was zoekende met waar ik nou precies op wilde focussen op het gebied van fotografie. Silvia heeft me er toe aangezet om daar heel bewust naar te kijken. En toen ik het wist, was dat echt een verademing en kon ik me daar meer op focussen. Wat je aandacht geeft, groeit.

  “In het begin was je een hobby fotograaf, maar nu ben je gewoon een professional Mariko!” Dit waren haar woorden in mijn laatste coachcall. En dat voel ik ook! Ik ben Silvia dan ook erg dankbaar voor alle inzichten. Als ondernemer en als persoon ben je nooit uitgeleerd, dat is alleen maar goed. En alles wat ik heb geleerd, neem ik mee in mijn verdere reis als fotograaf.

  Review Mariko de Groot

  Mariko de Groot – Photographs by Mariko

  “Bij Silvia voelde ik mij direct veilig en vertrouwd. Voor mij altijd een belangrijke in het kiezen voor een coach/therapeut! Kort na de start bij het traject van Silvia raakte ik overspannen. Silvia gaf mij de ruimte voor herstel. Ondanks dat het traject on-hold stond, was Silvia een grote steun, altijd erg betrokken.

  Het traject vraagt, net als het ondernemerschap, een grote mate van zelfverantwoordelijkheid. Als je echt klaar bent met excuses en in de actiemodus wil komen, dan ben je bij Silvia aan het juiste adres om door die blokkades heen te werken en te groeien in je bedrijf.

  Heel erg bedankt lieve Silvia! Hoewel ik er door mn eigen toe doen wat minder uitgehaald heb dan ik zou willen mbt mijn bedrijf. Ik trap mezelf hiervoor niet meer de grond in en ik voel me nu fantastisch. Daar heb jij ook aan bijgedragen. Ik heb er zin in en weet dat ik het kan, het is nu echt klaar met die KUT excuses ;) Dankjewel!!”

  Foto review Laura Stevens

  Laura Stevens

  “Door mijn 1-op-1 coachtraject bij Silvia heb ik ontdekt dat spiritualiteit en zakelijkheid heel goed samen gaan en ik heb het traject als erg enerverend ervaren.

  Mijn doelstelling voorafgaand aan het traject was: aantrekken van meer individuele cliënten en bedrijven. Deze doelstellingen heb ik zeker gehaald en daar kan ik nu mee verder. Op mijn manier met mijn persoonlijke passie.

  www.roelfsemarouwcoaching.nl heeft een extra verdieping gekregen. Dank je wel Silvia. Ik ben heel blij met jouw persoonlijke benadering en het delen van jouw ervaringen. Daardoor werd mij duidelijk dat goede planning en doelen stellen ook mijn klanten helpt.

  De juiste vrouw op de juiste plek en dat geldt voor ons beide :-)”

  Foto review Joke Roelfsema

  Joke Roelfsema – Roelfsema Rouwcoaching

  “Ik heb Silvia leren kennen via Instagram en vervolgens een hypnose masterclass bij haar gevolgd. Op deze manier kon ik haar nog beter leren kennen. Want ondanks dat ik zelf al best veel ervaring heb met hypnotherapie, had ik steeds het gevoel dat er iets miste in mijn aanbod. Ik was op zoek naar iemand die al mijn zorgvuldig opgebouwde puzzelstukjes kon samenvoegen tot een compleet geheel.

  Deze persoon heb ik absoluut gevonden in Silvia. Door haar openheid, haar spontaniteit en haar gedrevenheid heb ik precies gevonden wat ik zocht. Silvia is iemand die jou jouw succes echt gunt en dat voel je aan alles. 

  Ik kan vooruit vol nieuwe plannen en ben blij dat ik de stap heb genomen en een afspraak heb gemaakt voor deze waardevolle middag.

  Dankjewel en ik weet je te vinden mocht ik vastlopen!”

  Foto review Beth Woodward

  Mariëlle Keijzers – Eetbuicoach

  Mijn onderneming is in de afgelopen 14 jaar flink gegroeid, dus ook alles daaromheen. Ik houd van mijn vak en blijf mezelf prikkelen en ontwikkelen op mijn vakgebied. Je leert veel tijdens trainingen en scholing over je expertise, maar er komt veel meer bij ondernemen kijken. Silvia heeft mij geholpen stap voor stap het overzicht achter de schermen te krijgen van mijn onderneming. Ze kijkt naar jou als persoon en hoe jij kunt groeien, maar kijkt ook mee naar bijvoorbeeld je zakelijke doelen en je administratie. Super om met een persoon zoals Silvia te kunnen sparren en samen te werken!

  Sabrina van Steensel – Bonito Skincare

  “Vandaag met Silvia gesproken over hoe grip te krijgen op je financiën. Iedereen wil graag geloven speciaal te zijn. Ik ook. Ik heb n net wat ander verdienmodel dan anderen en daardoor t idee dat t voor mij moeilijker is om grip te krijgen op mn geld. Na met Silvia gesproken te hebben wist ik binnen een kwartier dat ook ik grip kan krijgen; wist ik na een half uur hoe en na drie kwartier kon ik vooruit met praktische handvatten. En waar ik niet naar zocht maar wel kreeg: rust! Want eerst ga ik mn vakanties inplannen. En van daaruit verder creëren.

  Echt zoek je iemand die gewoon no nonsense -maar wel met veel humor- je kan laten reflecteren op je financiële situatie en hoe hier grip op te krijgen: Silvia is de way to go. Niet alleen voor spirituele ondernemers maar ook voor mensen zoals ik (financiële dienstverlening), hoewel ik wel van spiritualiteit houd. Dat dan weer wel.”

  Foto review Danielle Eerenberg

  Danielle Eerenberg – MAZE Subsidies

  Silvia zorgt ervoor dat je in de actiemodus komt!

  Silvia is geen “standaard coach” of de volgende wollige trainer die het beter weet, maar zij laat je echt zelf het werk doen en nadenken waar je heen wil en hoe je in de actie moet komen. Mede dankzij haar hulp heb ik nieuwe inzichten gekregen over onze business en kijk je toch anders naar bepaalde zaken.

  Vooraf was ik wat sceptisch, maar gedurende het traject meer dan overtuigd en is ze zeker aan te bevelen. Haar luchtige en down-to-earth aanpak paste heel goed bij mij!

  Louis Baerts - Tricky Business

  Daniel Perez – Fhris

  Silvia die zegt op Insta, ik heb ruimte in mijn agenda gekregen en wie wil er iets plannen. Ik heb Silvia een keer ontmoet bij een netwerk event. Daarna gaan volgen op Insta. Ze is lekker direct, tot the point. En er zijn altijd wel dingen die je wil spiegelen. We zijn aan het groeien met ons bedrijf. Ik denk die afspraak maak ik. Dus op naar Nijmegen, en wat een gave sessie, Ze zegt gelijk ik ben liever eerlijk dan aardig! Yes dat is hoe het ook moet.

  Nou het werd een mooi open gesprek waarbij we zaken die binnen Malsen spelen hebben kunnen spiegelen en een frisse eerlijke blik op gekregen. Wil je groeien met je bedrijf en een eerlijk antwoord moet je bij Silvia zijn.”

  Foto review Claudia Steenbakkers

  Mark de Jong – Malsen Sport en Civiel

  “Lieve Silvia, dank je wel voor je liefdevolle schopjes onder mijn achterwerk! Dat je mij bij de kraag pakt als ik afdwaal. En alles weer eens te breed maak. Met jou duidelijke taal en scherpe PB berichten begrijp ik de boodschap(pen) Blijf ik meet gefocust en herpak ik mezelf, ook als ik het even lastig vind. Maar jij weet er in iedere Q&A weer zo’n draai aan te geven, dat daarna weer alles duidelijk en helder is. Daarom raad ik iedereen aan die een praktijk (of ander bedrijf) wil beginnen om jouw cursus te volgen. WoW ik kan niet wachten tot alles staat, en dat alles echt af is. To be continued ❤️😘”

  Foto review Claudia Steenbakkers

  Claudia Steenbakkers

  “Silvia is een powervrouw die in korte tijd tot de kern van het probleem kan komen. Ik als zelfstandig ondernemer had een duwtje in de juiste richting nodig. Een duwtje heb ik gekregen, en wat voor één.

  Het is een kado om je onderneming en je gedachtepatronen door te laten zagen tijdens de Succes Boost Sessie. Ik liep weg uit het gesprek met een glimlach, een kladblok vol aantekeningen en een lijst met concrete actiepunten waar ik direct werk kon van maken.

  Doe jezelf deze sessie kado en luister aandachtig, Silvia is the real deal.”

  Foto review Danielle Eerenberg

  Mark Kingma – Brand Strategist & Designer

  “Silvia is open, eerlijk en direct, op een respectvolle manier. Ze laat je nadenken over hoe je dingen aanpakt en geeft tips en tools om dit op een effectievere manier te doen. Ik ben meer gaan nadenken over mijn doelen op zakelijk vlak. Silvia heeft het nadenken aangespoord tot het daadwerkelijk doen. Met een goede dosis humor, goede vergelijkingen en enthousiasme heeft Silvia me doen groeien als persoon en als ondernemer!

  Foto Review Roos Adolfs - Silvia Bogers Coaching

  Roos Adolfs – Roosgewijs Communicatie

  “Wat is het een verademing om met Silvia samen te mogen sparren (ik durf het niet eens “werken” te noemen). Eindelijk elkaar ontmoet en ze is echt zo leuk en spontaan als ze in het voorafgaande mailverkeer al deed vermoeden. Ze denkt niet alleen mee, maar komt zelf ook met voorstellen die ik nog niet gezien had. Zeker een aanrader voor iedereen die een coach zoekt die warm, hartelijk en zeker erg kundig is..!”

  Louis Baerts - Tricky Business

  Louis Baerts – Tricky Business

  Voordat ik aan de analyse begon wist ik grotendeels waar ik stond met mijn praktijk. In theorie stond alles klaar om mijn klanten te helpen. Alleen bleven de klanten weg. In mijn gesprek met Silvia heb ik ontdekt wat er in de weg staat om mijn ideale klanten te vinden en binden. En dus te gaan verkopen. Soms is het nodig eerst jezelf te (laten) helpen voordat je anderen beter kunt gaan helpen.”

  Foto review Karlijn van Kasteren hypnotherapie

  Karlijn van Kasteren – Moms@Work

  “Het gesprek met Silvia overtrof mijn verwachtingen. Ik ben al geruime tijd zelfstandig ondernemer en dacht alles al wel te weten. ;-) Silvia heeft mij echter een aantal fijne tips en een frisse kijk op zaken gegeven. Ik heb het zetje gekregen wat ik op dit moment nodig heb om een verdere ontwikkeling te kunnen maken.”

  Margo Geelhoed – New Life Yoga

  “Ik had geen idee waar ik moest beginnen, dus handvatten waren makkelijk om ergens te beginnen. Het meest waardevol aan Bouw je Succesvolle Praktijk in 13 weken vind ik dat je gewoon kunt luisteren en werkbladen hebt om te lezen. Het voelt alsof elk gesproken stukje persoonlijk is.

  Ik had vele belemmerende overtuigingen waardoor ik iets niet zou doen, ik iets later zou doen (uitstelgedrag) en ik nu hierdoor weet, dat het goed is om hulp te mogen ontvangen.

  Ik zou anderen aanraden met Silvia te werken omdat ze recht voor de raap is… Ze zag ideeën waar ik toen nog niet klaar voor was… en het nu voor mij werkelijkheid is geworden… mijn ogen zijn letterlijk geopend.

  Foto review Remi Terhorst

  Remi Terhorst – Hypnopraktijk Remi

  “Silvia is helder met haar antwoorden. De analyse geeft de werkelijkheid goed weer. De tips die Silvia geeft zijn waardevol. Het is de moeite waard om haar een analyse te laten maken.”

  Review Miranda vd Wouw

  Miranda van de Wouw – Health2balance

  “Het mooie is dat Silvia het antwoord op je vragen uit jezelf haalt! Want je weet veel eigenlijk zelf al maar Silvia weet je de inzichten te geven die je op dat moment nodig hebt. Super!

  Foto review Imke Beenders

  Imke Beenders Coaching and Healing

  “De opleiding Bouw je Succesvolle Praktijk in 13 weken is een stok achter de deur. Ik heb er inmiddels al best wat van geleerd en ben ik al zeker een stuk verder gekomen. Vooral na elke coach call krijg ik weer inspiratie om alles aan te passen. Momenteel heb ik heel veel kleine dingen uit Bouw je Succesvolle Praktijk gehaald. Een onderneming bestaat namelijk niet uit één groot ding.

  Foto review Bella Ballon

  Kelly Bruynseels – Bella Ballon

  “Silvia is open, eerlijk en direct, op een respectvolle manier. Ze laat je nadenken over hoe je dingen aanpakt en geeft tips en tools om dit op een effectievere manier te doen. Ik ben meer gaan nadenken over mijn doelen op zakelijk vlak. Silvia heeft het nadenken aangespoord tot het daadwerkelijk doen. Met een goede dosis humor, goede vergelijkingen en enthousiasme heeft Silvia me doen groeien als persoon en als ondernemer!

  QHHT Amsterdam

  “Silvia is een enthousiaste persoonlijkheid die je laat inzien waar mogelijkheden tot groei zitten. Ze laat je zien dat het niet bij dromen hoeft te blijven en maakt dit direct heel inzichtelijk voor je zodat je weet welke stappen je dient te nemen.”

  Laura – Bewust Veerkrachtig

  “Ik raad de gratis Succes Boost Sessie aan iedere ondernemer aan omdat je direct aan de slag kan met nieuwe inzichten en praktische feedback. Silvia brengt een positieve energie met zich mee en kan de coaching afwisselen met humor en luchtigheid!”

  Ceder Baars Holistic Beauty Therapy

  “De Succes Boost Sessie van Silvia laat je op een duidelijke manier door de ogen van een potentiële klant naar, in mijn geval, je website kijken. En daarmee legt ze heel snel bloot wat er moet veranderen om het gewenste resultaat te behalen. Ze windt er geen doekjes om, is scherp, maar wel liefdevol confronterend.

  Lisette Grift

  “Silvia is een hele vriendelijke vrouw die je echt goede en nieuwe inzichten geeft, waar ik een goed gevoel bij had! Het was een heel fijn telefoon gesprek dat we hebben gehad. Ik heb het als heel positief ervaren! Ik neem uit het gesprek mee dat ik specifieker mag zijn in mijn doelgroep, mensen beter telefonisch kan benaderen ipv mailen en dat ik met bestaande klanten nieuwe afspraken in moet plannen voordat mensen de deur uitgaan.“

  Eveline Zuiderwijk – Gaya in balans | Gaya for kids

  “Silvia heeft mij geholpen door verder te kijken naar de huidige situatie en door mij te laten inzien dat ondernemen echt een vak is waar je ook in mag leren en groeien! Ze luistert echt naar je, heel fijn.

  Celina Groothuizen Training en Coaching

  “Silvia is praktisch, hands-on en stelt prikkelende vragen waar je direct mee aan de slag kan in de Succes Boost Sessie. Ze denkt goed mee en geeft bruikbare, down to earth adviezen. En wat ook fijn is; de vleugjes humor tijdens haar sessie!

  Sanne Meijer – Heartsome

  “Een professionele benadering gericht op helpen succesvol te worden met begrip voor de mens in dit proces.

  Ronald Korink – Korink Advies en Coaching

  Silvia is een open en fijn persoon en heeft laten inzien dat perfectionisme je alleen maar kan tegenhouden in je keuzes.

  Patricia Hoefnagel

  “Je zelf denkt te weten hoe je praktijk ervoor staat, maar dan komen er tijdens een gesprek toch zaken naar boven die je liever een beetje wegstopt, maar die van levensbelang kunnen zijn voor een bloeiende praktijk.

  “Silvia is duidelijk en transparant, ze geeft je de inzichten die duidelijk maken welke stappen je moet nemen om tot een beter resultaat te komen.

  Annette Brueren

  Review Wim Paul hypnotherapie