fbpx
Referenties hypnotherapie

Dit is wat anderen zeggen over werken met mij

“Ik wilde impact maken, groots worden als Zelfvertrouwen coach, maar iets hield me tegen. Een overtuiging dat ik dit niet kon, of dat het voor mij niet mogelijk was om een bepaalde omzet te draaien, of elke maand meer dan een handjevol nieuwe klanten kon krijgen. Dit voelde een beetje als falen, want hoe kon ik mensen helpen in hun zelfvertrouwen als ik zelf soms nog onzeker was? (Terwijl ik nu besef dat als je écht next level wil in zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid, dat je dan moet gaan ondernemen ;) Het is constant uit je comfortzone gaan. Niet erg! Wel vond ik het uitdagend, vooral omdat oude delen en overtuigingen regelmatig om de hoek kwamen kijken.)

Silvia was mijn businesscoach en samen hadden we het weleens over de hypnotherapie die zij aanbood.
Ik zag bij een van mijn coach-collega’s dat dit haar erg hielp en ik werd nieuwsgierig.

Toen ik op een punt kwam van: “Dit kan zo niet langer! Ik wil groeien in plaats van mezelf klein houden!”, belde ik Silvia op om een hypnose traject te starten.
Een spannend moment, maar ook iets waar ik tot op de dag van vandaag geen moment spijt van heb.
Iedere sessie was bijzonder en bracht energie.
Vooral na de laatste sessie kwam er enorm veel energie vrij om plannen te maken, doelen te stellen en mijn praktijk GROOTS te maken.. Heerlijk was dat!!
Dit voel ik nu nog steeds.
Ook weet ik wat ik kan doen wanneer er een beperkende overtuiging naar boven komt, die niet wil dat ik boven een bepaalde omzet kom. Ik kijk met zin en veel meer vertrouwen naar de toekomst.
Ik mag GROOTS worden en van betekenis zijn in deze wereld!!!
Dankjewel lieve Silvia! Ik heb zoveel aan je te danken!!!”

Foto review Anke de Groot

Anke de Groot – Anke de Groot Coaching

“Hypnose.. Ik was er toch echt wel sceptisch over. Mijn nieuwsgierigheid overwon en ik ging naar Silvia toe om aan mijn perfectionisme te werken. Hier heb ik al mijn hele leven last van. Het begon me steeds meer te belemmeren. Ik ben onderneemster en ontwerp huisstijlen. En ik begon steeds meer aan mijn eigen kunnen te twijfelen. Helpt niet mee in het creatieve proces!

Ik had 3 sessies bij Silvia. Nu verbaas ik mezelf steeds opnieuw. Ik betrek klanten bij het begin af aan bij mijn ontwerpen, als ze nog lang niet af zijn. Dat is juist ontzettend waardevol! Daarnaast voel ik een innerlijke rust. Ik paniek minder en denk minder na (lees: niet elke minuut) over wat anderen van me vinden. Ik accepteer mezelf meer en kan vervelende situaties beter overzien.

Ik ben geen ander mens geworden, ik ben nog steeds dezelfde, maar dan prettiger. Ook voor anderen denk ik! Ook kom ik vaker voor mezelf op en vind ik het nu makkelijker om grenzen aan te geven. Ik vertrouw op zowel privé als zakelijk gebied nu ook veel meer dat ‘het’ wel goed komt.

Ik raad Silvia aan iedereen aan die al heel lang met een innerlijk probleem rond loopt. Ze werkt echt ontzettend prettig. Ze ziet, hoort en begreep mijn belemmeringen meteen. Ze kan dat soort zware onderwerpen serieus bespreken en daarna ook luchtig maken met haar fijne humor en een grap tussendoor. Ik had de ruimte om emotie te tonen. Zowel lachen als huilen. En met elke sessie werden mijn weken erna luchtiger!

Silvia weet problemen bij de wortel aan te pakken. En ondanks dat ik Silvia totaal niet kende, voelde ik meteen een vertrouwelijke band. Ik ben mega blij dat ze op mijn pad is gekomen! Bedankt Silvia!”

Foto review Beth Woodward

Sandra Jørgensen – Studio Jørgensen

Mijn insteek was: als het echt zo “makkelijk” is om blokkades te veranderen, dan ben ik gek als ik weer weken in therapie ga bij een psycholoog. Want tussen iets weten en voelen zit een groot verschil. Het weten wist ik, nu nog voelen.

Ik had me goed ingelezen over hypnotherapie en was best sceptisch. Maar de sessies vond ik echt mindblowing! Ik voelde verandering en in de tijd daarna ervaarde ik ook daadwerkelijk verandering in mijn handelen! Ik ervaar nu veel meer verbinding met mezelf en handel van daaruit in plaats van wat “men” van je verwacht. En dat is fantastisch!

Silvia is heel professioneel en maakt de sessies onwijs toegankelijk. Ze stelt zich echt open en maakt verbinding, vertelt rustig wat ze gaat doen en vertelt ook over eigen ervaringen. Ik voelde mij gezien en vond de sessies eigenlijk heel erg leuk en gezellig!

Waarom zou je je tijd verdoen als Silvia je er met een paar sessie vanaf kan helpen!? Dikke aanrader!

Foto review Sabine Feuerstein

Sabine Feuerstein – Goudsmit

“Via Facebook kwam ik met Silvia in contact. Ze heeft voor mij een praktijkanalyse gemaakt en zo kwam de hypnosessie ter sprake. Ik was meteen geinteresseerd. We hebben 2 sessies bij haar op kantoor gedaan en 1 online, beide mogelijkheden waren prima en alle 3 de sessies waren magisch! Hoe bijzonder, een hypnosessie! Het blijft steeds weer magisch!!

Silvia is een vrouw die klaar staat voor haar klanten, met je mee denkt, inzichten bij je naar boven haalt (door de goede vraagstelling), ze is er gewoon voor je! Ze is een helder en doortastend persoon. er is tijd voor de klant en niets is gek. Ze denkt mee en bevraagt je al voor het gesprek op het onderwerp waardoor je in het voorgesprek al inzichten krijgt. Ze is echt beschikbaar en mijn 3 sessies zullen vast niet de enige zijn….!!!!

Dank Silvia, ik vond en vind het geweldig en ben zeker geinspireerd! gewoon tot later!”

Foto review Esther van der Mierden

Esther – IKcoaching

“Ik liep tegen een aantal belemmerende overtuigingen aan, wat in eerste instantie vooral in mijn werk naar boven kwam. Ik had het gevoel dat ik tegen bepaalde muren aanliep en niet verder kon. Zoals het zichtbaar durven zijn op social media. Maar ook naar mijn omgeving toe, ik hield mezelf klein. Ik had het altijd over mijn ‘bedrijfje’. En het uitte zich ook in klein inkopen, terwijl ik heel graag wil(de) groeien. Ik had een soort angst om te laten zien wie ik ben.

Dankzij Silvia heb ik deze muren afgebroken en voel ik me echt vrij. Ik heb nog nooit eerder hypnotherapie gedaan, maar wat een ervaring! Het is ongelofelijk, zo goed en snel als het werkt. Je gaat meteen naar je onderbewuste om daar het probleem aan te pakken. Als je twijfelt, doen! Ik raad het iedereen aan!

Foto review Karen Stuurman

Karen – Spice Jar

“Het werden heel donkere dagen voor me, ik kon mezelf niet meer optillen en ik riep voor hulp. Silvia bood meteen haar hulp aan: “ik kan je helpen.” en ik wist dat ze kon.

Hypnose maakte het mogelijk om vaste, ingeroeste patronen in te wisselen voor nieuwe, die mij in deze tijden beter van dienst kunnen zijn. Geest en lichaam hebben keihard samengewerkt. De veranderingen maakte een net wat andere mens van me: vrijer, blijer, zelfverzekerder en leuker. Precies wat ik nodig had.

We hadden een duidelijke klik, ik liet mij een mijn probleem helemaal aan Silvia over. En dat voelde vanzelfsprekend. Je deed precies waar je goed in bent en dat is juist wat ik nodig had. Heel cryptisch, maar geeft toch weer wat en waarom het voor me werkte. Dankjewel Silvia.”

Foto review Tünde

Tünde De Baets – Let it Flow

“Wat je ook bedenkt; Silvia kan t met je oplossen. Echt. Met geduld luistert ze je verhaal aan om vervolgens het probleem wat je denkt te hebben met jou om te zetten in een concreet doel voor de sessie. Je doel bepaalt mede welke techniek wordt toegepast. Silvia legt alles stap voor stap uit zodat er ruimte is voor vragen en de spanning (had ik) er mag zijn. Ze straalt zoveel expertise uit dat ik me zonder probleem overgaf.

Na de sessies heb ik gigantische resultaten behaald. Sessie 1; probleem met zichtbaarheid. Daarna gestart met filmpjes en als bijeffect is mn selfcare beter dan ooit te voren.

Sessie 2. Uitstelgedrag. Niet kunnen kiezen voor werk en/of ontspanning waardoor ik altijd multitaskte en beiden niet per se goed aan bod kwamen. Na de sessie ben ik een single tasker en geniet ik volop van mijn vrije tijd.

Sessie 3. Faalangst mbt autorijden. Resultaat: na de sessie na 1 jaar niet gereden te hebben de auto ingestapt en nog nooit zo goed en zelfverzekerd gereden. Wauw!

Ik beveel Silvia van harte aan. Ik ga een tweede ronde doen. Smaakt naar meer. Echt, de makkelijkste manier om echte resultaten te behalen. Life changing voor jou; voor Silvia een doodgewone woensdag. Goede deal?”

Review Danielle Eerenberg

Danielle Eerenberg – MAZE Subsidies

“Ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik moest verwachten toen ik het hypnose traject wilde starten bij Silvia. Ik had natuurlijk wel een idee over hypnose, zoals je wel eens in youtube filmpjes ziet of op TV maar dat leek me voornamelijk “show”. Ik had na het vrijblijvende intake gesprek met Silvia wel een goed gevoel over het traject. Het onder hypnose gebracht worden kon mij helpen!!

En dat heeft het gedaan. Silvia is heerlijk nuchter en geeft je het gevoel dat je niet alleen bent met je struggles Waar het voor mij een never ending story leek, maakte Silvia er iets simpels van waar echt wel meer mensen mee te maken hebben. Ik heb het traject als mega fijn ervaren, niet alleen de hypnose zelf maar ook de coaching daar omheen.

Silvia is een fijn, nuchter persoon en heeft echt verstand van de dingen die ze doet. Ze heeft een luisterend oor en wat ik vooral fijn vond was mij laten weten dat ik niet de enige ben met bepaalde issues.

Het resultaat van het traject is dat het allemaal wat lichter voelt, alsof er ruimte is gecreëerd in mijn hoofd. Mijn gedachten, waar ik voorheen problemen zag, zie ik die niet meer.”

Foto review Jocelyn Berkhout

Jocelyn Berkhout

“De Hypnose sessies bij Silvia raad ik echt iedereen aan! Ik heb vaker hypnose sessies gedaan maar ze waren nog nooit zo intens als bij Silvia! De eerste keer ben ik op de terug weg een aantal keer gestopt om over te geven zo intenst was de hypnose! Ik moest letterlijk mijn lichaam accepteren en reinigen en m’n oude ik achter me laten. Dus al loop je tegen een probleem aan en wil je dat verhelpen door hypnose raad ik Silvia zeker aan!!! Dat is super fijn om verder te komen in mijn eigen bedrijf Shadow’s Passion als hondengedragscoach.”

Foto review Monique Busse

Monique Busse – Shadow’s Passion

Opmerking van Silvia: het gebeurt zeer zelden dat het lichaam zo sterk reageert dat er overgegeven wordt. Dit is dus zeker niet dat bij iedere klant gebeurt en ook bij Monique was het enkel na de eerste sessie

Tijdens de gesprekken voorafgaand aan de hypnosesessies wist Silvia binnen enkele minuten door mij heen te prikken. Vond ze de angel van het probleem en doorzag ze mijn strategieën. De strategieën die ik zelf nog niet helemaal helder had. 

Na iedere sessie voelde het weer rustig in mijn hoofd en voelde het alsof er een flinke mindset change had plaatsgevonden, ongelooflijk! Ik heb nog nooit zo’n goede (Hypno)therapeut gehad. En geloof mij die heb ik al veel gehad. 

 Ik ben Silvia hier nog steeds heel erg dankbaar voor. En ben erg blij dat ze nu ook mijn businesscoach is?

Foto review Milou Gerrits

Milou Gerrits – Jouw wondere binnenwereld

“Silvia heeft mij enorm geholpen door patronen en diepgewortelde onzekerheden direct bij de oorsprong aan te pakken. Meteen na de eerste sessie ervaarde ik meer rust en zat lekkerder in mijn vel. Ik ben Silvia heel erg dankbaar.

Silvia is een lieve vrouw die erg makkelijk benaderbaar is. Het voelde meteen vertrouwd. Dat maakte dat ik mij erg goed kon ontspannen waardoor ik in diepe trance raakte.

Mijn laatste sessie heb ik op afstand digitaal gedaan. Ik was een beetje sceptisch maar zelfs op afstand wist zij mij zeer goed te begeleiden.

Iedereen die veel stress ervaart, last heeft van angsten, onzekerheden of belemmerende overtuigingen zou ik Silvia aanbevelen.”

Review Mariska hypnose Silvia Bogers Coaching

Annemiek van Kraay – Miek van Kraay Photography & Fembitious

“Op een fijne deskundige manier heeft Silvia mij begeleidt en het verrassende was dat er een positieve werking te merken was op gebieden waar ik niet direct voor kwam. Ik kijk ernaar uit hoe het eea de komende periode voor me gaat werken. Een bijzondere reis die ik iedereen gun!”

Foto review Jeanette Godtschalk

Jeanette Godtschalk – De Zwangere Zaak

“Ik vond het interessant om onder hypnose te gaan en te zien wat er dan zou gebeuren. Dat je al heel lang met iets rondloopt wat in 3 sessies verholpen kan zijn vind ik nog steeds bizar. Dat had ik veel eerder moeten doen. Ik ben blij dat Silvia op mijn pad is gekomen. Daarbij waardeer ik haar manier van aanpakken en het veilige gevoel dat ze heel natuurlijk uitstraalt. Ze legt goed uit wat ze gaat doen en hoe ze dat gaat doen.

Ze is spiritueel en ook heerlijk nuchter. Zelfs tijdens de hypnose kon er nog gelachen worden. Silvia is een fijne, warme persoonlijkheid die weet waar ze mee bezig is.

Mocht je een probleem hebben dan hoef je hiervoor niet eindeloos naar therapie maar kan het binnen 3 sessies ook klaar zijn door de bijzondere inzet van hypnotherapie.”

Rianne

“Silvia is een heel professionele coach die ontzettend goed is in het doorgronden van een situatie. Zij weet feilloos af te pellen en komt tot de kern van een probleem. Zonder oordeel, zonder vervelend commentaar maar mét een groot relativeringsvermogen en oprechte interesse in de ander. Dat maakt Silvia een heel fijne sparringpartner en mooi mens.”

Anoniem

“I had an amazing hypnotherapy experience with Silvia! In just one session she removed the blocks I had in my sales process and I was seeing results THE NEXT DAY. In my second session we worked on my lack mentality and just 1 week later I am experiencing life in a whole new way. I am seeing new opportunities come into my life and it’s like my new brain knows exactly how to receive the best gifts from the universe. Silvia’s sessions themselves are extremely relaxing and she is so soothing- and it has great results! Thank you so much Silvia! I’ll be back for sure :)

Foto review Beth Woodward

Beth Woodward – Beth W Digital

“Vooraf had ik totaal geen idee wat ik kon verwachten. Het werken met Silva vond ik daarom verrassend fijn. Ze weet uit de warboel van je verhaal altijd een goeie samenvatting te maken en zo kom je samen tot de kern van het probleem. Met heel snel resultaat middels hypnose. Na een hypnose sessie weet je niet meer waar voor je eigenlijk kwam en wat er nou eigenlijk zo verschrikkelijk was. Dankjewel!

Foto review Marijse Hofstede

Marijse Hofstede – Holistisch voedingscoach

Door de Masterclass Hypnose heb ik een duidelijker beeld gekregen van hypnose en hypnotherapie. Ik wist eigenlijk niet zo goed wat hypnotherapie nou precies inhield. Jouw uitleg is erg helder en de manier waarop je dat doet, jouw passie en enthousiasme sprak mij aan.

 Inderdaad denken de meeste mensen die ik ken bij het woord hypnose al snel aan de Rasti Rostelli show. Dus dan wordt het al meteen ‘eng’. En zien ze het als iets waarbij mensen voor de gek worden gehouden en beïnvloedt.

 Zelf heb ik dat nooit zo bekeken. Het menselijk brein vind ik enorm intrigerend. In jouw Masterclass geeft je duidelijke voorbeelden waarom hypnotherapie zo effectief is. Op een manier dat zelfs mijn vrienden zouden zeggen, “goh … dat is interessant”.

Ook de sessie die je met ons deed was heel bijzonder. Gisteren schoot ik even in de stress door iets en meteen dacht ik “oh … even mijn ringvinger tegen mijn duim aan zetten”. Meteen had ik dat ‘geluksgevoel’, kriebels in de buik noemde ik het tijdens de masterclass. Dat gevoel bracht me terug naar het moment dat ik vol zelfvertrouwen was. De stress vloeide meteen weg.

Heel fijn om dat te mogen ervaren.

 Ik kan iedereen die op een laagdrempelige manier kennis wil maken met hypnose jouw masterclass aanraden. Het is geen langdradig verhaal, er zit een opbouw in en om het op het einde zelf te mogen ervaren is echt top.“

“Ik kwam bij Silvia omdat ik langzamer wil leren eten. Wist ik veel dat er nog 100 onderliggende issues aangepakt zouden worden? Ik heb de hypnose-sessies als heel bijzonder en uniek ervaren. Een prachtige kans om met je onderbewustzijn te communiceren en te vragen om hulp.

Al na de eerste sessie voel je je een ander mens, na 3 sessies kan ik zeggen dat ik een enorme rust in mezelf gevonden heb. Ik “moet” niks meer van mezelf en ik “faal” niet als ik m’n doelen niet binnen no time bereik. Dat gevoel is zooo veel waard! Ik zou niet weten hoe je dat op een andere manier kan bereiken en zeker niet in zo’n korte tijd. Ik kan zelfs zeggen dat het probleem niet meer bestaat en het net lijkt alsof het er ook nooit geweest is.

Ik kan alleen maar zeggen, als je twijfelt: doe het! Gun het jezelf. Hou op met aanmodderen en ga deze prachtige ervaring aan! Je gaat er geen spijt van krijgen.”

Foto review Sandra Manders

Sandra Manders – sandramanders.nl

“Ik kwam bij Silvia omdat ik regelmatig vastliep. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Ik had veel last van onrust, chaos in mijn hoofd en ik blokkeerde regelmatig. Omdat ik zelf vrij nuchter ben had ik nog wel mijn twijfels of hypnose iets voor mij zou zijn. Maar na een gesprek met Silvia wist ik meteen dat ik het moest doen.

Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar en durfde volledig op haar vertrouwen.
Silvia is een warm, lief en tegelijkertijd nuchter persoon. De perfecte combi wat mij betreft. En wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Ik voel weer rust in mijn lijf en ik durf te vertrouwen.”

Review Mariska hypnose Silvia Bogers Coaching

Brigit van der Heijden – Jouw Business online

Ik ben in 3 sessies van mijn probleem afgeholpen door Silvia. Ik ervaar meer ontspanning in mijn lijf en hoofd. Hierdoor ontstaat er ruimte tussen de trigger en de response. Ik reageer meer vanuit mildheid. Het voelt bevrijdend als je geen spanning meer ervaart in je lijf en hoofd.

Silvia laat een ander in zijn/haar waarde en luistert goed naar het probleem. Het probleem is na afloop geen probleem meer. Hoe cool is dat?!

Ontzettend bedankt voor deze ervaring.”

Gert D.

Silvia zorgt ervoor dat je in de actiemodus komt!

Silvia is geen “standaard coach” of de volgende wollige trainer die het beter weet, maar zij laat je echt zelf het werk doen en nadenken waar je heen wil en hoe je in de actie moet komen. Mede dankzij haar hulp heb ik nieuwe inzichten gekregen over onze business en kijk je toch anders naar bepaalde zaken.

Vooraf was ik wat sceptisch, maar gedurende het traject meer dan overtuigd en is ze zeker aan te bevelen. Haar luchtige en down-to-earth aanpak paste heel goed bij mij!

Review Mariska hypnose Silvia Bogers Coaching

Daniel Perez – Fhris

“Wat een bijzondere belevenis. Ontzettend interessant en leerzaam om zo in je eigen hoofd, hart en lijf te duiken. De begeleiding is prettig, veilig en vertrouwd. Ik weet dat het me ook in de toekomst zal blijven verbazen wat deze 3 sessies me gebracht hebben en nog zullen brengen. Dankjewel.

Ik raad anderen aan naar Silvia te gaan omdat je snel resultaat hebt. Het is heel interessant en bijzonder om te beleven! Vertrouwde, veilige coach.”

Foto review Claudia de Jongh

Claudia de Jongh

“Ik kan Silvia Bogers Coaching van harte aanraden. Ze luister goed naar je probleem en gaat hier heel gericht mee aan de slag. Ze legt duidelijk uit wat er in een sessie gaat gebeuren. Ik ben erg goed geholpen en kan nu fijn buitenrijden met mijn paard.”

Review Mariska hypnose Silvia Bogers Coaching

Jiska Breedijk

“Ik kwam bij Silvia met bindingsangst. Al na 1 sessie was dit volledig weg. Een hele gekke gewaarwording, maar natuurlijk wel het doel. Silvia stelt de juiste vragen om het probleem duidelijk in kaart te brengen. Vervolgens legt ze stap voor stap uit wat ze gaat doen en wat er gaat gebeuren. Dit maakte dat ik me op mijn gemak voelde, gehoord en gezien.

Silvia zet afhankelijk van het probleem steeds een andere techniek in en weet wat ze doet. De overige sessies hebben we aan wat vagere problemen gewerkt, waarvan het resultaat ook niet meteen duidelijk zichtbaar is dus dat zal de komende tijd moeten blijken :)”

Sanne Meijer

Ik kwam bij Silvia voor een hypnosetraject om wat blokkades die ik had in mijn bedrijf weg te laten nemen. Nooit geweten en durven dromen dat het ook voor privé zijn uitwerking zou hebben. Al na de eerste sessie merkte ik enorm verschil. Ik kreeg energie van hetgeen dat ik deed! Hier kan geen psycholoog tegenop :)

Silvia is een vakkundig, warm persoon bij wie je veilig je verhaal kwijt kunt en ze je daarmee kan helpen.

Review Mariska hypnose Silvia Bogers Coaching

Mariska Gaasbeek – Droomhulp

“Door de hypnotherapie van Silvia heb ik dingen ontdekt die verborgen lagen in mijn onderbewuste. Deze zijn tijdens de sessies ook meteen aangepakt. Silvia kon heel goed doorvragen om zo bij de oorzaak van een probleem te komen. De sessies hebben mij enorm geholpen om zekerder te zijn over mijzelf.”

Review Mariska hypnose Silvia Bogers Coaching

Karlijn van Kasteren – Moms@Work

“Ik heb bij Silvia een hypnotherapie traject gedaan. We begonnen met mijn moeite met zichtbaarheid maar nadat dat in 1 sessie al opgelost was, hebben we de andere sessies besteed aan mijn suikerverslaving.

Wat ik zo super geweldig vind aan hypnotherapie, is dat je in je onbewuste brein werkt. Je onbewuste gaat voor je aan de gang en wat je niet zelf lukt (in mijn geval mijn suikerverslaving stoppen) lukt op deze manier wel. Ik ben gezonder bezig en dingen smaken nu anders. Ik ben gewoon heel positief hierover.

Ik ben heel enthousiast over Silvia, over de methode en eigenlijk over alles wat erbij komt kijken. Het is meer dan alleen de sessies en meer dan alleen de hypnotherapie. Het is ook het gesprek vooraf, de diepgang daarin waarin we echt bespraken hoe iets nu eigenlijk is ontstaan en hoe dat het in je hoofd werkt.

Ik vind de hypnotherapie sessies echt super geweldig en ik kan ze iedereen aanraden!”

Review Gina hypnose sessies Silvia Bogers Coaching

Jacqueline Nagelkerke – Coach en ervaringsdeskundige in Rouw- en Verliesverwerking

Na 2 hypnotherapie sessies bij Silvia wil ik er graag wat over vertellen. Dit was mijn eerste ervaring met hypnose. Vooraf vond ik het best spannend, want wat als ze mij nou zou ‘aanhypnotiseren’ dat ik altijd achterstevoren de werkvloer op zou lopen voortaan. Of iets anders geks.

Ik heb dit gedeeld met Silvia die mij binnen een paar tellen helemaal op mijn gemak wist te stellen. Ze legde stap voor stap uit wat we gingen doen en wat ik kon verwachten.

Na een fijn gesprek over waar ik aan wilde werken, begeleidde ze me de hypnose in. Bij alles wat we deden en bespraken voelde ik me 100% veilig. Er was zelfs ruimte voor humor! Zo konden we aan het werk met zaken die mij belemmerden tot nu toe. Die belemmeringen hebben we met wortel en al uitgeroeid.

Silvia zorgt voor een positieve afsluiting van de hypnotherapie sessie. Waardoor ik, hoewel er hard gewerkt was, helemaal energiek en opgeladen de auto weer instapte. Bijna alsof ik een powermeditatie had gedaan.

Ik kijk ernaar uit om met Silvia te blijven werken en raad iedereen een traject bij haar aan.”

Review Gina hypnose sessies Silvia Bogers Coaching

Gina de Decker

“Eerlijk is eerlijk, ik weet heel erg hoe krachtig ons onbewuste is – en TOCH kon ik me niet helemaal voorstellen dat dit echt zou werken. Maar het werkte. En hoe. Fantastisch! De begeleiding van Silvia was ook super. Ze is lekker recht voor haar raap, oprecht geinteresseerd en all-around een fijn mens. Hypnose zelf vind ik ook leuk, we zijn erachter gekomen dat ik best veel ga giechelen! ;)”

Review Dorine Tan tarwe intollerantie Silvia Bogers Coaching

Dorine Tan – Dream Unlocked

Ik heb de sessies als heel fijn ervaren! Duidelijk in wat ik van de sessie kan verwachten. Ruimte voor mijn proces. Vertrouwen voor de tussenliggende tijd tussen 2 afspraken en nu na afloop. Het resultaat is dat ik niet meer kan ‘voelen’ waarvoor ik kwam. En dat ik vertrouwen heb dat ik me daardoor niet meer laat stoppen.

Silvia geeft je super fijne begeleiding tijdens het proces wat je door gaat maken. In vertrouwen en een veilige omgeving. Zeer waardevol in je proces van zelfontwikkeling.

Foto review Suzanne Koenen

Suzanne Koenen – Osteopathie Huizen

“Bizar, maar onwijs krachtig! Ik wist niet wat ik me bij hypnotherapie kon voorstellen, maar nu ik het weet is het zeker een aanrader.”

Review Danielle ten Cate huisstofmijtallergie hooikoorts Silvia Bogers Coaching

Danielle ten Cate – Mauties Mama

“De hypnosessie heb ik als erg prettig ervaren. Silvia legt duidelijk uit hoe iets kan ontstaan in je onderbewuste en hoe ze je er van af gaat helpen. Silvia heeft een rustige fijne stem om naar te luisteren. Waardoor je je vol vertrouwen overgeeft aan de hypnose. Heel bijzonder hoe zoiets werkt.”
Foto review Eelke Hasselo

Eelke Hasselo – Eeks

Ik heb een hypnosesessie bij Silvia gedaan. Op het moment dat je binnenkomt in haar praktijkruimte voel je je eigenlijk meteen op je gemak, het is heel fijn ingericht. Silvia nam vervolgens goed de tijd om te bespreken wat mijn angst inhield en hoe de hypnose eruit ging zien.
Review Maarten hypnose Silvia Bogers Coaching

Maarten Tamboer

“Ik zou het zeker anderen aanraden, zelf vond ik het heel waardevol en zou het zeker vaker willen proberen. Je hebt een fijne rustige en kalme stem en legt alles goed en duidelijk uit. Bedankt nogmaals!”

“Silvia is een eerlijk, oprecht, deskundig, comfortabel confronterend en authentiek mens. Zin om jezelf (beter) te leren kennen en waarderen? Geef jezelf dan dit traject cadeau ☺️ Veel plezier! 

Melanie van Erp

“Ik heb bij Silvia een hypnosetraject gedaan en voel me nu veel relaxter en mag ontvangen. Ik raad anderen absoluut aan met Silvia te werken omdat ze gewoon een supergoede coach en hypnotherapeut is!

Review Maarten hypnose Silvia Bogers Coaching

Sylvia Holtslag

“Bedankt voor de masterclass hypnose van vandaag. Ik was eerst toch wat sceptisch over hypnose en hypnotherapie, maar de nieuwsgierigheid won (en daar ben ik nu blij om ?). Jouw uitleg was erg duidelijk en jouw enthousiasme aanstekelijk en het was een leuke eerste kennismaking met hypnose. Geniet nog van het weekend, dat ik nu in ieder geval super relaxed ga inzetten ?.”

“Ik raad andere mensen aan met Silvia te werken omdat het veel indruk op me heeft gemaakt en ik antwoorden heb gevonden waar ik met mijn volle bewustzijn nooit bij heb kunnen komen.”

Review Wim Paul hypnotherapie