fbpx

Dit is wat anderen zeggen over werken met mij

“In januari ben ik mijn 1-op-1 business coaching gestart bij Silvia. Ik kende haar al via haar hypnotherapie dus ik wist dat ik bij haar ging vinden wat ik zocht. Ik zocht namelijk iemand die mij kon helpen/leren om een fundering te bouwen voor mijn bedrijf. Ik was al een poosje aan het freewheelen en ik wist dat als ik blijf doen wat ik altijd deed, ik de resultaten krijg die ik altijd krijg… en ik wilde andere resultaten.

In het traject ga je echt stap voor stap alles langs wat je gewoon MOET doen. Doelgroep bepalen, prijs bepalen, social media plannen, je product, verdienmodellen…. Heel eerlijk, echt geen dingen die ik leuk of makkelijk vind om te doen en het ging ook zeker niet vanzelf dus heb mij vreselijk verzet en aangesteld. Silvia heeft mij elke keer weer met beide beentjes op de grond weten te krijgen en nu is het voor mij allemaal heel duidelijk, overzichtelijk en dat geeft rust. Ook heeft ze mij geleerd dat ik mag proberen en mag vallen maar vooral om daarna ook weer op te staan en wat anders te proberen. Zij was er om mij net dat extra steuntje te geven om dat ook te doen. Ik mag mezelf daarin veel meer de tijd geven en wat meer spelen.
De module kernwaarden heeft mij persoonlijk heel erg geraakt en gebruik ik dat nog steeds om te bepalen of iets bij mij past zowel zakelijk als privé.

Wat is er dan zichtbaar zakelijk veranderd in die maanden? Ik werkte eerst thuis in een klein atelier en nu werk ik in een ruim atelier 20 min bij mijn huis vandaan. Ik heb werk en prive gescheiden en alleen maar omdat Silvia aangaf dat mijn manier van werken niet ging werken… En ja, ik had weerstand “Wie denk jij wel niet dat je bent!!” Maar ben nu zo dankbaar dat ze mij zover gekregen heeft!

De basis is gelegd nu is het de tijd om te gaan bouwen! En ook dat doe ik samen met Silvia omdat ik zeker weet dat ik nog zoveel van haar kan leren. Ik kijk er naar uit en zie er tegelijkertijd tegen op! Haha..”

Foto review Sabine Feuerstein Coaching

Sabine Feuerstein – Goudsmid

“Wat je ook bedenkt; Silvia kan t met je oplossen. Echt. Met geduld luistert ze je verhaal aan om vervolgens het probleem wat je denkt te hebben met jou om te zetten in een concreet doel voor de sessie. Je doel bepaalt mede welke techniek wordt toegepast. Silvia legt alles stap voor stap uit zodat er ruimte is voor vragen en de spanning (had ik) er mag zijn. Ze straalt zoveel expertise uit dat ik me zonder probleem overgaf.

Na de sessies heb ik gigantische resultaten behaald. Sessie 1; probleem met zichtbaarheid. Daarna gestart met filmpjes en als bijeffect is mn selfcare beter dan ooit te voren.

Sessie 2. Uitstelgedrag. Niet kunnen kiezen voor werk en/of ontspanning waardoor ik altijd multitaskte en beiden niet per se goed aan bod kwamen. Na de sessie ben ik een single tasker en geniet ik volop van mijn vrije tijd.

Sessie 3. Faalangst mbt autorijden. Resultaat: na de sessie na 1 jaar niet gereden te hebben de auto ingestapt en nog nooit zo goed en zelfverzekerd gereden. Wauw!

Ik beveel Silvia van harte aan. Ik ga een tweede ronde doen. Smaakt naar meer. Echt, de makkelijkste manier om echte resultaten te behalen. Life changing voor jou; voor Silvia een doodgewone woensdag. Goede deal🤩”

Review Danielle Eerenberg

Danielle Eerenberg – MAZE Subsidies

“Bij Silvia voelde ik mij direct veilig en vertrouwd. Voor mij altijd een belangrijke in het kiezen voor een coach/therapeut! Kort na de start bij het traject van Silvia raakte ik overspannen. Silvia gaf mij de ruimte voor herstel. Ondanks dat het traject on-hold stond, was Silvia een grote steun, altijd erg betrokken.

Het traject vraagt, net als het ondernemerschap, een grote mate van zelfverantwoordelijkheid. Als je echt klaar bent met excuses en in de actiemodus wil komen, dan ben je bij Silvia aan het juiste adres om door die blokkades heen te werken en te groeien in je bedrijf.

Heel erg bedankt lieve Silvia! Hoewel ik er door mn eigen toe doen wat minder uitgehaald heb dan ik zou willen mbt mijn bedrijf. Ik trap mezelf hiervoor niet meer de grond in en ik voel me nu fantastisch. Daar heb jij ook aan bijgedragen. Ik heb er zin in en weet dat ik het kan, het is nu echt klaar met die KUT excuses ;) Dankjewel!!”

Foto review Laura Stevens

Laura Stevens – Laura Stevens Coaching

“Toen ik begon bij Silvia zat ik er eerlijk gezegd echt doorheen, ik wist het niet meer met mijn bedrijf. Ik wilde mijn bedrijf naar een volgend level tillen.

Silvia heeft mijn bedrijf van level 0 tot level 100 gebracht en nog blijft het groeien!! Ik ben Silvia eeuwig dankbaar. Ik heb geleerd dat spiritualiteit en business eindelijk samen kunnen gaan met de succesformule, die Silvia mij heeft gegeven. Daarnaast de werking met hypnose is voor mij de key geweest die ik nodig had!

Ik had dit noooooooit gedacht, dat ik dit punt zou bereiken. Het resultaat is dat ik mijn ideale klant hebt gevonden waar ik oprecht gelukkig van wordt! Ik heb de ideale prijs betaald en de waarde die Silvia heeft gegeven is ongekend.

De combi van hypnose en een business traject is voor mij de key geweest. Ik had nooit gedacht dit ik op dit punt stond. Van muurbloempje tot zelfstandige ondernemer die achter haar dienstverlening staat. Voor mij ben je echt een wonder op dat moment. Ik weet dat je het lastig vind om dat te ontvangen en zegt dat ik het zelf heb gedaan maar zonder jou was ik nooit gekomen waar ik nu sta!

Dank Sil!!!”

Foto review Veerle Wagenaar

Veerle Wagenaar – Coaching Veerkracht

“Ik hikte al maanden aan tegen het punt om te investeren in een goede coach. Ik wist dat wat mij tegenhield de reden was om toch door te zetten, de hypnotherapie sessies hebben mij precies op dat punt verder geholpen… Alles stroomt weer en ik heb mijn comfortzone opgerekt. Met een berg praktische tips nog in mijn achterzak, weet ik weer wat mij te doen staat, vol vertrouwen.

Ik zou Silvia aanraden om wie ze is. Niet een coach die je keihard door elkaar schud, maar ook niet passief luisterend en handje vasthouden. De combi van nuchterheid, praktische kennis, open haar eigen lessen delen en dan die magic hypnotherapie sessies erbovenop.”

Foto review Marije Brand

Marije Brand – Marije Bloeit

“Lieve Silvia, dank je wel voor je liefdevolle schopjes onder mijn achterwerk! Dat je mij bij de kraag pakt als ik afdwaal. En alles weer eens te breed maak. Met jou duidelijke taal en scherpe PB berichten begrijp ik de boodschap(pen) Blijf ik meet gefocust en herpak ik mezelf, ook als ik het even lastig vind. Maar jij weet er in iedere Q&A weer zo’n draai aan te geven, dat daarna weer alles duidelijk en helder is. Daarom raad ik iedereen aan die een praktijk (of ander bedrijf) wil beginnen om jouw cursus te volgen. WoW ik kan niet wachten tot alles staat, en dat alles echt af is. To be continued ❤️😘”

Foto review Claudia Steenbakkers

Claudia Steenbakkers

“In de afgelopen 3 maanden heb ik veel geleerd. Soms was dit wel confronterend, maar het was altijd met het juiste doel en de juiste intentie. Ik heb een grote groei doorgemaakt als persoon, en zeker ook als fotograaf. Ook ik was zoekende met waar ik nou precies op wilde focussen op het gebied van fotografie. Silvia heeft me er toe aangezet om daar heel bewust naar te kijken. En toen ik het wist, was dat echt een verademing en kon ik me daar meer op focussen. Wat je aandacht geeft, groeit.

“In het begin was je een hobby fotograaf, maar nu ben je gewoon een professional Mariko!” Dit waren haar woorden in mijn laatste coachcall. En dat voel ik ook! Ik ben Silvia dan ook erg dankbaar voor alle inzichten. Als ondernemer en als persoon ben je nooit uitgeleerd, dat is alleen maar goed. En alles wat ik heb geleerd, neem ik mee in mijn verdere reis als fotograaf.

Review Mariko de Groot

Mariko de Groot – Photographs by Mariko

“Via Facebook kwam ik met Silvia in contact. Ze heeft voor mij een praktijkanalyse gemaakt en zo kwam de hypnosessie ter sprake. Ik was meteen geinteresseerd. We hebben 2 sessies bij haar op kantoor gedaan en 1 online, beide mogelijkheden waren prima en alle 3 de sessies waren magisch! Hoe bijzonder, een hypnosessie! Het blijft steeds weer magisch!!

Silvia is een vrouw die klaar staat voor haar klanten, met je mee denkt, inzichten bij je naar boven haalt (door de goede vraagstelling), ze is er gewoon voor je! Ze is een helder en doortastend persoon. er is tijd voor de klant en niets is gek. Ze denkt mee en bevraagt je al voor het gesprek op het onderwerp waardoor je in het voorgesprek al inzichten krijgt. Ze is echt beschikbaar en mijn 3 sessies zullen vast niet de enige zijn….!!!!

Dank Silvia, ik vond en vind het geweldig en ben zeker geinspireerd! gewoon tot later!”

Foto review Esther van der Mierden

Esther – IKcoaching

“Door mijn 1-op-1 coachtraject bij Silvia heb ik ontdekt dat spiritualiteit en zakelijkheid heel goed samen gaan en ik heb het traject als erg enerverend ervaren.

Mijn doelstelling voorafgaand aan het traject was: aantrekken van meer individuele cliënten en bedrijven. Deze doelstellingen heb ik zeker gehaald en daar kan ik nu mee verder. Op mijn manier met mijn persoonlijke passie.

www.roelfsemarouwcoaching.nl heeft een extra verdieping gekregen. Dank je wel Silvia. Ik ben heel blij met jouw persoonlijke benadering en het delen van jouw ervaringen. Daardoor werd mij duidelijk dat goede planning en doelen stellen ook mijn klanten helpt.

De juiste vrouw op de juiste plek en dat geldt voor ons beide :-)”

Foto review Joke Roelfsema

Joke Roelfsema – Roelfsema Rouwcoaching

Mijn insteek was: als het echt zo “makkelijk” is om blokkades te veranderen, dan ben ik gek als ik weer weken in therapie ga bij een psycholoog. Want tussen iets weten en voelen zit een groot verschil. Het weten wist ik, nu nog voelen.

Ik had me goed ingelezen over hypnotherapie en was best sceptisch. Maar de sessies vond ik echt mindblowing! Ik voelde verandering en in de tijd daarna ervaarde ik ook daadwerkelijk verandering in mijn handelen! Ik ervaar nu veel meer verbinding met mezelf en handel van daaruit in plaats van wat “men” van je verwacht. En dat is fantastisch!

Silvia is heel professioneel en maakt de sessies onwijs toegankelijk. Ze stelt zich echt open en maakt verbinding, vertelt rustig wat ze gaat doen en vertelt ook over eigen ervaringen. Ik voelde mij gezien en vond de sessies eigenlijk heel erg leuk en gezellig!

Waarom zou je je tijd verdoen als Silvia je er met een paar sessie vanaf kan helpen!? Dikke aanrader!

Foto review Sabine Feuerstein

Sabine Feuerstein – Goudsmit

Mijn onderneming is in de afgelopen 14 jaar flink gegroeid, dus ook alles daaromheen. Ik houd van mijn vak en blijf mezelf prikkelen en ontwikkelen op mijn vakgebied. Je leert veel tijdens trainingen en scholing over je expertise, maar er komt veel meer bij ondernemen kijken. Silvia heeft mij geholpen stap voor stap het overzicht achter de schermen te krijgen van mijn onderneming. Ze kijkt naar jou als persoon en hoe jij kunt groeien, maar kijkt ook mee naar bijvoorbeeld je zakelijke doelen en je administratie. Super om met een persoon zoals Silvia te kunnen sparren en samen te werken!

Sabrina van Steensel – Bonito Skincare

“Ik liep tegen een aantal belemmerende overtuigingen aan, wat in eerste instantie vooral in mijn werk naar boven kwam. Ik had het gevoel dat ik tegen bepaalde muren aanliep en niet verder kon. Zoals het zichtbaar durven zijn op social media. Maar ook naar mijn omgeving toe, ik hield mezelf klein. Ik had het altijd over mijn ‘bedrijfje’. En het uitte zich ook in klein inkopen, terwijl ik heel graag wil(de) groeien. Ik had een soort angst om te laten zien wie ik ben.

Dankzij Silvia heb ik deze muren afgebroken en voel ik me echt vrij. Ik heb nog nooit eerder hypnotherapie gedaan, maar wat een ervaring! Het is ongelofelijk, zo goed en snel als het werkt. Je gaat meteen naar je onderbewuste om daar het probleem aan te pakken. Als je twijfelt, doen! Ik raad het iedereen aan!

Foto review Karen Stuurman

Karen – Spice Jar

“Silvia die zegt op Insta, ik heb ruimte in mijn agenda gekregen en wie wil er iets plannen. Ik heb Silvia een keer ontmoet bij een netwerk event. Daarna gaan volgen op Insta. Ze is lekker direct, tot the point. En er zijn altijd wel dingen die je wil spiegelen. We zijn aan het groeien met ons bedrijf. Ik denk die afspraak maak ik. Dus op naar Nijmegen, en wat een gave sessie, Ze zegt gelijk ik ben liever eerlijk dan aardig! Yes dat is hoe het ook moet.

Nou het werd een mooi open gesprek waarbij we zaken die binnen Malsen spelen hebben kunnen spiegelen en een frisse eerlijke blik op gekregen. Wil je groeien met je bedrijf en een eerlijk antwoord moet je bij Silvia zijn.”

Foto review Tünde

Mark de Jong – Malsen Sport en Civiel

“Het werden heel donkere dagen voor me, ik kon mezelf niet meer optillen en ik riep voor hulp. Silvia bood meteen haar hulp aan: “ik kan je helpen.” en ik wist dat ze kon.

Hypnose maakte het mogelijk om vaste, ingeroeste patronen in te wisselen voor nieuwe, die mij in deze tijden beter van dienst kunnen zijn. Geest en lichaam hebben keihard samengewerkt. De veranderingen maakte een net wat andere mens van me: vrijer, blijer, zelfverzekerder en leuker. Precies wat ik nodig had.

We hadden een duidelijke klik, ik liet mij een mijn probleem helemaal aan Silvia over. En dat voelde vanzelfsprekend. Je deed precies waar je goed in bent en dat is juist wat ik nodig had. Heel cryptisch, maar geeft toch weer wat en waarom het voor me werkte. Dankjewel Silvia.”

Foto review Tünde

Tünde De Baets – Let it Flow

Door de Masterclass Hypnose heb ik een duidelijker beeld gekregen van hypnose en hypnotherapie. Ik wist eigenlijk niet zo goed wat hypnotherapie nou precies inhield. Jouw uitleg is erg helder en de manier waarop je dat doet, jouw passie en enthousiasme sprak mij aan.

 Inderdaad denken de meeste mensen die ik ken bij het woord hypnose al snel aan de Rasti Rostelli show.
Dus dan wordt het al meteen ‘eng’. En zien ze het als iets waarbij mensen voor de gek worden gehouden en beïnvloedt.

 Zelf heb ik dat nooit zo bekeken. Het menselijk brein vind ik enorm intrigerend. In jouw Masterclass geeft je duidelijke voorbeelden waarom hypnotherapie zo effectief is. Op een manier dat zelfs mijn vrienden zouden zeggen, “goh … dat is interessant”.

Ook de sessie die je met ons deed was heel bijzonder. Gisteren schoot ik even in de stress door iets en meteen dacht ik “oh … even mijn ringvinger tegen mijn duim aan zetten”. Meteen had ik dat ‘geluksgevoel’, kriebels in de buik noemde ik het tijdens de masterclass. Dat gevoel bracht me terug naar het moment dat ik vol zelfvertrouwen was. De stress vloeide meteen weg.

Heel fijn om dat te mogen ervaren.

 Ik kan iedereen die op een laagdrempelige manier kennis wil maken met hypnose jouw masterclass aanraden. Het is geen langdradig verhaal, er zit een opbouw in en om het op het einde zelf te mogen ervaren is echt top.“

“Hypnose.. Ik was er toch echt wel sceptisch over. Mijn nieuwsgierigheid overwon en ik ging naar Silvia toe om aan mijn perfectionisme te werken. Hier heb ik al mijn hele leven last van. Het begon me steeds meer te belemmeren. Ik ben onderneemster en ontwerp huisstijlen. En ik begon steeds meer aan mijn eigen kunnen te twijfelen. Helpt niet mee in het creatieve proces!

Ik had 3 sessies bij Silvia. Nu verbaas ik mezelf steeds opnieuw. Ik betrek klanten bij het begin af aan bij mijn ontwerpen, als ze nog lang niet af zijn. Dat is juist ontzettend waardevol! Daarnaast voel ik een innerlijke rust. Ik paniek minder en denk minder na (lees: niet elke minuut) over wat anderen van me vinden. Ik accepteer mezelf meer en kan vervelende situaties beter overzien.

Ik ben geen ander mens geworden, ik ben nog steeds dezelfde, maar dan prettiger. Ook voor anderen denk ik! Ook kom ik vaker voor mezelf op en vind ik het nu makkelijker om grenzen aan te geven. Ik vertrouw op zowel privé als zakelijk gebied nu ook veel meer dat ‘het’ wel goed komt.

Ik raad Silvia aan iedereen aan die al heel lang met een innerlijk probleem rond loopt. Ze werkt echt ontzettend prettig. Ze ziet, hoort en begreep mijn belemmeringen meteen. Ze kan dat soort zware onderwerpen serieus bespreken en daarna ook luchtig maken met haar fijne humor en een grap tussendoor. Ik had de ruimte om emotie te tonen. Zowel lachen als huilen. En met elke sessie werden mijn weken erna luchtiger!

Silvia weet problemen bij de wortel aan te pakken. En ondanks dat ik Silvia totaal niet kende, voelde ik meteen een vertrouwelijke band. Ik ben mega blij dat ze op mijn pad is gekomen! Bedankt Silvia!”

Foto review Danielle Eerenberg

Sandra Jørgensen – Studio Jørgensen

“Vandaag met Silvia gesproken over hoe grip te krijgen op je financiën. Iedereen wil graag geloven speciaal te zijn. Ik ook. Ik heb n net wat ander verdienmodel dan anderen en daardoor t idee dat t voor mij moeilijker is om grip te krijgen op mn geld. Na met Silvia gesproken te hebben wist ik binnen een kwartier dat ook ik grip kan krijgen; wist ik na een half uur hoe en na drie kwartier kon ik vooruit met praktische handvatten. En waar ik niet naar zocht maar wel kreeg: rust! Want eerst ga ik mn vakanties inplannen. En van daaruit verder creëren.

Echt zoek je iemand die gewoon no nonsense -maar wel met veel humor- je kan laten reflecteren op je financiële situatie en hoe hier grip op te krijgen: Silvia is de way to go. Niet alleen voor spirituele ondernemers maar ook voor mensen zoals ik (financiële dienstverlening), hoewel ik wel van spiritualiteit houd. Dat dan weer wel.”

Foto review Danielle Eerenberg

Danielle Eerenberg – MAZE Subsidies

“Ik heb Silvia leren kennen via Instagram en vervolgens een hypnose masterclass bij haar gevolgd. Op deze manier kon ik haar nog beter leren kennen. Want ondanks dat ik zelf al best veel ervaring heb met hypnotherapie, had ik steeds het gevoel dat er iets miste in mijn aanbod. Ik was op zoek naar iemand die al mijn zorgvuldig opgebouwde puzzelstukjes kon samenvoegen tot een compleet geheel.

Deze persoon heb ik absoluut gevonden in Silvia. Door haar openheid, haar spontaniteit en haar gedrevenheid heb ik precies gevonden wat ik zocht. Silvia is iemand die jou jouw succes echt gunt en dat voel je aan alles. 

Ik kan vooruit vol nieuwe plannen en ben blij dat ik de stap heb genomen en een afspraak heb gemaakt voor deze waardevolle middag.

Dankjewel en ik weet je te vinden mocht ik vastlopen!”

Foto review Beth Woodward

Mariëlle Keijzers – Eetbuicoach

“I had an amazing hypnotherapy experience with Silvia! In just one session she removed the blocks I had in my sales process and I was seeing results THE NEXT DAY. In my second session we worked on my lack mentality and just 1 week later I am experiencing life in a whole new way. I am seeing new opportunities come into my life and it’s like my new brain knows exactly how to receive the best gifts from the universe. Silvia’s sessions themselves are extremely relaxing and she is so soothing- and it has great results! Thank you so much Silvia! I’ll be back for sure :)

Foto review Beth Woodward

Beth Woodward – Beth W Digital

“Silvia is een powervrouw die in korte tijd tot de kern van het probleem kan komen. Ik als zelfstandig ondernemer had een duwtje in de juiste richting nodig. Een duwtje heb ik gekregen, en wat voor één.

Het is een kado om je onderneming en je gedachtepatronen door te laten zagen tijdens de Succes Boost Sessie. Ik liep weg uit het gesprek met een glimlach, een kladblok vol aantekeningen en een lijst met concrete actiepunten waar ik direct werk kon van maken.

Doe jezelf deze sessie kado en luister aandachtig, Silvia is the real deal.”

Foto review Danielle Eerenberg

Mark Kingma – Brand Strategist & Designer

“Silvia is open, eerlijk en direct, op een respectvolle manier. Ze laat je nadenken over hoe je dingen aanpakt en geeft tips en tools om dit op een effectievere manier te doen. Ik ben meer gaan nadenken over mijn doelen op zakelijk vlak. Silvia heeft het nadenken aangespoord tot het daadwerkelijk doen. Met een goede dosis humor, goede vergelijkingen en enthousiasme heeft Silvia me doen groeien als persoon en als ondernemer!

Foto Review Roos Adolfs - Silvia Bogers Coaching

Roos Adolfs – Roosgewijs Communicatie

“Vooraf had ik totaal geen idee wat ik kon verwachten. Het werken met Silva vond ik daarom verrassend fijn. Ze weet uit de warboel van je verhaal altijd een goeie samenvatting te maken en zo kom je samen tot de kern van het probleem. Met heel snel resultaat middels hypnose. Na een hypnose sessie weet je niet meer waar voor je eigenlijk kwam en wat er nou eigenlijk zo verschrikkelijk was. Dankjewel!

Foto review Marijse Hofstede

Marijse Hofstede – Holistisch voedingscoach

Silvia zorgt ervoor dat je in de actiemodus komt!

Silvia is geen “standaard coach” of de volgende wollige trainer die het beter weet, maar zij laat je echt zelf het werk doen en nadenken waar je heen wil en hoe je in de actie moet komen. Mede dankzij haar hulp heb ik nieuwe inzichten gekregen over onze business en kijk je toch anders naar bepaalde zaken.

Vooraf was ik wat sceptisch, maar gedurende het traject meer dan overtuigd en is ze zeker aan te bevelen. Haar luchtige en down-to-earth aanpak paste heel goed bij mij!

Foto review Sandra Manders

Daniel Perez – Fhris

“Ik kwam bij Silvia omdat ik regelmatig vastliep. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Ik had veel last van onrust, chaos in mijn hoofd en ik blokkeerde regelmatig. Omdat ik zelf vrij nuchter ben had ik nog wel mijn twijfels of hypnose iets voor mij zou zijn. Maar na een gesprek met Silvia wist ik meteen dat ik het moest doen.

Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar en durfde volledig op haar vertrouwen. Silvia is een warm, lief en tegelijkertijd nuchter persoon. De perfecte combi wat mij betreft. En wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Ik voel weer rust in mijn lijf en ik durf te vertrouwen.”

Foto review Sandra Manders

Brigit van der Heijden – Jouw Business online

“Ik kwam bij Silvia omdat ik langzamer wil leren eten. Wist ik veel dat er nog 100 onderliggende issues aangepakt zouden worden? Ik heb de hypnose-sessies als heel bijzonder en uniek ervaren. Een prachtige kans om met je onderbewustzijn te communiceren en te vragen om hulp.

Al na de eerste sessie voel je je een ander mens, na 3 sessies kan ik zeggen dat ik een enorme rust in mezelf gevonden heb. Ik “moet” niks meer van mezelf en ik “faal” niet als ik m’n doelen niet binnen no time bereik. Dat gevoel is zooo veel waard! Ik zou niet weten hoe je dat op een andere manier kan bereiken en zeker niet in zo’n korte tijd. Ik kan zelfs zeggen dat het probleem niet meer bestaat en het net lijkt alsof het er ook nooit geweest is.

Ik kan alleen maar zeggen, als je twijfelt: doe het! Gun het jezelf. Hou op met aanmodderen en ga deze prachtige ervaring aan! Je gaat er geen spijt van krijgen.”

Foto review Sandra Manders

Sandra Manders – sandramanders.nl

“Ik kan Silvia Bogers Coaching van harte aanraden. Ze luister goed naar je probleem en gaat hier heel gericht mee aan de slag. Ze legt duidelijk uit wat er in een sessie gaat gebeuren. Ik ben erg goed geholpen en kan nu fijn buitenrijden met mijn paard.”

Foto review Sandra Manders

Jiska Breedijk

Ik ben in 3 sessies van mijn probleem afgeholpen door Silvia. Ik ervaar meer ontspanning in mijn lijf en hoofd. Hierdoor ontstaat er ruimte tussen de trigger en de response. Ik reageer meer vanuit mildheid. Het voelt bevrijdend als je geen spanning meer ervaart in je lijf en hoofd.

Silvia laat een ander in zijn/haar waarde en luistert goed naar het probleem. Het probleem is na afloop geen probleem meer. Hoe cool is dat?!

Ontzettend bedankt voor deze ervaring.”

Gert D.

“Wat is het een verademing om met Silvia samen te mogen sparren (ik durf het niet eens “werken” te noemen). Eindelijk elkaar ontmoet en ze is echt zo leuk en spontaan als ze in het voorafgaande mailverkeer al deed vermoeden. Ze denkt niet alleen mee, maar komt zelf ook met voorstellen die ik nog niet gezien had. Zeker een aanrader voor iedereen die een coach zoekt die warm, hartelijk en zeker erg kundig is..!”

Louis Baerts - Tricky Business

Louis Baerts – Tricky Business

Voordat ik aan de analyse begon wist ik grotendeels waar ik stond met mijn praktijk. In theorie stond alles klaar om mijn klanten te helpen. Alleen bleven de klanten weg. In mijn gesprek met Silvia heb ik ontdekt wat er in de weg staat om mijn ideale klanten te vinden en binden. En dus te gaan verkopen. Soms is het nodig eerst jezelf te (laten) helpen voordat je anderen beter kunt gaan helpen.”

Foto review Karlijn van Kasteren hypnotherapie

Karlijn van Kasteren – Moms@Work

“Ik kwam bij Silvia met bindingsangst. Al na 1 sessie was dit volledig weg. Een hele gekke gewaarwording, maar natuurlijk wel het doel. Silvia stelt de juiste vragen om het probleem duidelijk in kaart te brengen. Vervolgens legt ze stap voor stap uit wat ze gaat doen en wat er gaat gebeuren. Dit maakte dat ik me op mijn gemak voelde, gehoord en gezien.

Silvia zet afhankelijk van het probleem steeds een andere techniek in en weet wat ze doet. De overige sessies hebben we aan wat vagere problemen gewerkt, waarvan het resultaat ook niet meteen duidelijk zichtbaar is dus dat zal de komende tijd moeten blijken :).”

Sanne Meijer

“Ik heb bij Silvia een hypnosetraject gedaan en voel me nu veel relaxter en mag ontvangen. Ik raad anderen absoluut aan met Silvia te werken omdat ze gewoon een supergoede coach en hypnotherapeut is!

Foto review Karlijn van Kasteren hypnotherapie

Sylvia Holtkamp

“Het gesprek met Silvia overtrof mijn verwachtingen. Ik ben al geruime tijd zelfstandig ondernemer en dacht alles al wel te weten. ;-) Silvia heeft mij echter een aantal fijne tips en een frisse kijk op zaken gegeven. Ik heb het zetje gekregen wat ik op dit moment nodig heb om een verdere ontwikkeling te kunnen maken.”

Margo Geelhoed – New Life Yoga

“Ik had geen idee waar ik moest beginnen, dus handvatten waren makkelijk om ergens te beginnen. Het meest waardevol aan Bouw je Succesvolle Praktijk in 13 weken vind ik dat je gewoon kunt luisteren en werkbladen hebt om te lezen. Het voelt alsof elk gesproken stukje persoonlijk is.

Ik had vele belemmerende overtuigingen waardoor ik iets niet zou doen, ik iets later zou doen (uitstelgedrag) en ik nu hierdoor weet, dat het goed is om hulp te mogen ontvangen.

Ik zou anderen aanraden met Silvia te werken omdat ze recht voor de raap is… Ze zag ideeën waar ik toen nog niet klaar voor was… en het nu voor mij werkelijkheid is geworden… mijn ogen zijn letterlijk geopend.

Foto review Remi Terhorst

Remi Terhorst – Hypnopraktijk Remi

“Wat een bijzondere belevenis. Ontzettend interessant en leerzaam om zo in je eigen hoofd, hart en lijf te duiken. De begeleiding is prettig, veilig en vertrouwd. Ik weet dat het me ook in de toekomst zal blijven verbazen wat deze 3 sessies me gebracht hebben en nog zullen brengen. Dankjewel.

Ik raad anderen aan naar Silvia te gaan omdat je snel resultaat hebt. Het is heel interessant en bijzonder om te beleven! Vertrouwde, veilige coach.”

Foto review Claudia de Jongh

Claudia de Jongh

Silvia is een heel professionele coach die ontzettend goed is in het doorgronden van een situatie. Zij weet feilloos af te pellen en komt tot de kern van een probleem. Zonder oordeel, zonder vervelend commentaar maar mét een groot relativeringsvermogen en oprechte interesse in de ander. Dat maakt Silvia een heel fijne sparringpartner en mooi mens.

Anoniem

“Silvia is helder met haar antwoorden. De analyse geeft de werkelijkheid goed weer. De tips die Silvia geeft zijn waardevol. Het is de moeite waard om haar een analyse te laten maken.”

Review Miranda vd Wouw

Miranda van de Wouw – Health2balance

“Het mooie is dat Silvia het antwoord op je vragen uit jezelf haalt! Want je weet veel eigenlijk zelf al maar Silvia weet je de inzichten te geven die je op dat moment nodig hebt. Super!

Foto review Imke Beenders

Imke Beenders Coaching and Healing

“De opleiding Bouw je Succesvolle Praktijk in 13 weken is een stok achter de deur. Ik heb er inmiddels al best wat van geleerd en ben ik al zeker een stuk verder gekomen. Vooral na elke coach call krijg ik weer inspiratie om alles aan te passen. Momenteel heb ik heel veel kleine dingen uit Bouw je Succesvolle Praktijk gehaald. Een onderneming bestaat namelijk niet uit één groot ding.

Foto review Bella Ballon

Kelly Bruynseels – Bella Ballon

“Silvia is open, eerlijk en direct, op een respectvolle manier. Ze laat je nadenken over hoe je dingen aanpakt en geeft tips en tools om dit op een effectievere manier te doen. Ik ben meer gaan nadenken over mijn doelen op zakelijk vlak. Silvia heeft het nadenken aangespoord tot het daadwerkelijk doen. Met een goede dosis humor, goede vergelijkingen en enthousiasme heeft Silvia me doen groeien als persoon en als ondernemer!

QHHT Amsterdam

Ik kwam bij Silvia voor een hypnosetraject om wat blokkades die ik had in mijn bedrijf weg te laten nemen. Nooit geweten en durven dromen dat het ook voor privé zijn uitwerking zou hebben. Al na de eerste sessie merkte ik enorm verschil. Ik kreeg energie van hetgeen dat ik deed! Hier kan geen psycholoog tegenop :)

Silvia is een vakkundig, warm persoon bij wie je veilig je verhaal kwijt kunt en ze je daarmee kan helpen.

Review Mariska hypnose Silvia Bogers Coaching

Mariska Gaasbeek – Droomhulp

“Door de hypnotherapie van Silvia heb ik dingen ontdekt die verborgen lagen in mijn onderbewuste. Deze zijn tijdens de sessies ook meteen aangepakt. Silvia kon heel goed doorvragen om zo bij de oorzaak van een probleem te komen. De sessies hebben mij enorm geholpen om zekerder te zijn over mijzelf.”

Review Mariska hypnose Silvia Bogers Coaching

Karlijn van Kasteren – Moms@Work

“Ik heb bij Silvia een hypnotherapie traject gedaan. We begonnen met mijn moeite met zichtbaarheid maar nadat dat in 1 sessie al opgelost was, hebben we de andere sessies besteed aan mijn suikerverslaving.

Wat ik zo super geweldig vind aan hypnotherapie, is dat je in je onbewuste brein werkt. Je onbewuste gaat voor je aan de gang en wat je niet zelf lukt (in mijn geval mijn suikerverslaving stoppen) lukt op deze manier wel. Ik ben gezonder bezig en dingen smaken nu anders. Ik ben gewoon heel positief hierover.

Ik ben heel enthousiast over Silvia, over de methode en eigenlijk over alles wat erbij komt kijken. Het is meer dan alleen de sessies en meer dan alleen de hypnotherapie. Het is ook het gesprek vooraf, de diepgang daarin waarin we echt bespraken hoe iets nu eigenlijk is ontstaan en hoe dat het in je hoofd werkt.

Ik vind de hypnotherapie sessies echt super geweldig en ik kan ze iedereen aanraden!”

Review Gina hypnose sessies Silvia Bogers Coaching

Jacqueline Nagelkerke – Coach en ervaringsdeskundige in Rouw- en Verliesverwerking

“Silvia heeft mij enorm geholpen door patronen en diepgewortelde onzekerheden direct bij de oorsprong aan te pakken. Meteen na de eerste sessie ervaarde ik meer rust en zat lekkerder in mijn vel. Ik ben Silvia heel erg dankbaar.
Silvia is een lieve vrouw die erg makkelijk benaderbaar is. Het voelde meteen vertrouwd. Dat maakte dat ik mij erg goed kon ontspannen waardoor ik in diepe trans raakte.

Mijn laatste sessie heb ik op afstand digitaal gedaan. Ik was een beetje sceptisch maar zelfs op afstand wist zij mij zeer goed te begeleiden.

Iedereen die veel stress ervaart, last heeft van angsten, onzekerheden of belemmerende overtuigingen zou ik Silvia aanbevelen.”

Review Gina hypnose sessies Silvia Bogers Coaching

Annemiek van Kraay – Miek van Kraay Photography & Fembitious

“Eerlijk is eerlijk, ik weet heel erg hoe krachtig ons onbewuste is – en TOCH kon ik me niet helemaal voorstellen dat dit echt zou werken. Maar het werkte. En hoe. Fantastisch! De begeleiding van Silvia was ook super. Ze is lekker recht voor haar raap, oprecht geinteresseerd en all-around een fijn mens. Hypnose zelf vind ik ook leuk, we zijn erachter gekomen dat ik best veel ga giechelen! ;)”

Review Dorine Tan tarwe intollerantie Silvia Bogers Coaching

Dorine Tan – Dream Unlocked

Na 2 hypnotherapie sessies bij Silvia wil ik er graag wat over vertellen. Dit was mijn eerste ervaring met hypnose. Vooraf vond ik het best spannend, want wat als ze mij nou zou ‘aanhypnotiseren’ dat ik altijd achterstevoren de werkvloer op zou lopen voortaan. Of iets anders geks.

Ik heb dit gedeeld met Silvia die mij binnen een paar tellen helemaal op mijn gemak wist te stellen. Ze legde stap voor stap uit wat we gingen doen en wat ik kon verwachten.

Na een fijn gesprek over waar ik aan wilde werken, begeleidde ze me de hypnose in. Bij alles wat we deden en bespraken voelde ik me 100% veilig. Er was zelfs ruimte voor humor! Zo konden we aan het werk met zaken die mij belemmerden tot nu toe. Die belemmeringen hebben we met wortel en al uitgeroeid.

Silvia zorgt voor een positieve afsluiting van de hypnotherapie sessie. Waardoor ik, hoewel er hard gewerkt was, helemaal energiek en opgeladen de auto weer instapte. Bijna alsof ik een powermeditatie had gedaan.

Ik kijk ernaar uit om met Silvia te blijven werken en raad iedereen een traject bij haar aan.”

Review Gina hypnose sessies Silvia Bogers Coaching

Gina de Decker

“Bizar, maar onwijs krachtig! Ik wist niet wat ik me bij hypnotherapie kon voorstellen, maar nu ik het weet is het zeker een aanrader.”

Review Danielle ten Cate huisstofmijtallergie hooikoorts Silvia Bogers Coaching

Danielle ten Cate – Mauties Mama

Ik heb de sessies als heel fijn ervaren! Duidelijk in wat ik van de sessie kan verwachten. Ruimte voor mijn proces. Vertrouwen voor de tussenliggende tijd tussen 2 afspraken en nu na afloop. Het resultaat is dat ik niet meer kan ‘voelen’ waarvoor ik kwam. En dat ik vertrouwen heb dat ik me daardoor niet meer laat stoppen.

Silvia geeft je super fijne begeleiding tijdens het proces wat je door gaat maken. In vertrouwen en een veilige omgeving. Zeer waardevol in je proces van zelfontwikkeling.

Foto review Suzanne Koenen

Suzanne Koenen – Osteopathie Huizen

Ik heb een hypnosesessie bij Silvia gedaan. Op het moment dat je binnenkomt in haar praktijkruimte voel je je eigenlijk meteen op je gemak, het is heel fijn ingericht. Silvia nam vervolgens goed de tijd om te bespreken wat mijn angst inhield en hoe de hypnose eruit ging zien.
Review Maarten hypnose Silvia Bogers Coaching

Maarten Tamboer

“De hypnosessie heb ik als erg prettig ervaren. Silvia legt duidelijk uit hoe iets kan ontstaan in je onderbewuste en hoe ze je er van af gaat helpen. Silvia heeft een rustige fijne stem om naar te luisteren. Waardoor je je vol vertrouwen overgeeft aan de hypnose. Heel bijzonder hoe zoiets werkt.”
Foto review Eelke Hasselo

Eelke Hasselo – Eeks

“De Succes Boost Sessie van Silvia laat je op een duidelijke manier door de ogen van een potentiële klant naar, in mijn geval, je website kijken. En daarmee legt ze heel snel bloot wat er moet veranderen om het gewenste resultaat te behalen. Ze windt er geen doekjes om, is scherp, maar wel liefdevol confronterend.

Lisette Grift

“Silvia is een hele vriendelijke vrouw die je echt goede en nieuwe inzichten geeft, waar ik een goed gevoel bij had! Het was een heel fijn telefoon gesprek dat we hebben gehad. Ik heb het als heel positief ervaren! Ik neem uit het gesprek mee dat ik specifieker mag zijn in mijn doelgroep, mensen beter telefonisch kan benaderen ipv mailen en dat ik met bestaande klanten nieuwe afspraken in moet plannen voordat mensen de deur uitgaan.“

Eveline Zuiderwijk – Gaya in balans | Gaya for kids

“Ik raad de gratis Succes Boost Sessie aan iedere ondernemer aan omdat je direct aan de slag kan met nieuwe inzichten en praktische feedback. Silvia brengt een positieve energie met zich mee en kan de coaching afwisselen met humor en luchtigheid!”

Ceder Baars Holistic Beauty Therapy

“Silvia is een enthousiaste persoonlijkheid die je laat inzien waar mogelijkheden tot groei zitten. Ze laat je zien dat het niet bij dromen hoeft te blijven en maakt dit direct heel inzichtelijk voor je zodat je weet welke stappen je dient te nemen.”

Laura – Bewust Veerkrachtig

“Silvia heeft mij geholpen door verder te kijken naar de huidige situatie en door mij te laten inzien dat ondernemen echt een vak is waar je ook in mag leren en groeien! Ze luistert echt naar je, heel fijn.

Celina Groothuizen Training en Coaching

“Silvia is praktisch, hands-on en stelt prikkelende vragen waar je direct mee aan de slag kan in de Succes Boost Sessie. Ze denkt goed mee en geeft bruikbare, down to earth adviezen. En wat ook fijn is; de vleugjes humor tijdens haar sessie!

Sanne Meijer – Heartsome

“Een professionele benadering gericht op helpen succesvol te worden met begrip voor de mens in dit proces.

Ronald Korink – Korink Advies en Coaching

Silvia is een open en fijn persoon en heeft laten inzien dat perfectionisme je alleen maar kan tegenhouden in je keuzes.

Patricia Hoefnagel

“Je zelf denkt te weten hoe je praktijk ervoor staat, maar dan komen er tijdens een gesprek toch zaken naar boven die je liever een beetje wegstopt, maar die van levensbelang kunnen zijn voor een bloeiende praktijk.

“Silvia is duidelijk en transparant, ze geeft je de inzichten die duidelijk maken welke stappen je moet nemen om tot een beter resultaat te komen.

Annette Brueren

“Ik raad andere mensen aan met Silvia te werken omdat het veel indruk op me heeft gemaakt en ik antwoorden heb gevonden waar ik met mijn volle bewustzijn nooit bij heb kunnen komen.”

Review Wim Paul hypnotherapie
Review Wim Paul hypnotherapie