fbpx

Live Sales Bootcamp – 10 & 11 juli 2023

Zonder sales geen klanten, zonder klanten geen omzet en zonder omzet geen bestaansrecht met je business…

Waarom zijn de meeste ondernemers dan zo fakking slecht in sales?

Meteen maar even een waarschuwing! Dit is niet een doorsnee salestraining. Nog niet misschien zelfs! Sales is zeker de rode draad maar het gaat over alles rondom ondernemerschap. In de laatste editie kwamen we zelfs tot aan relatieadvies ?

Zoals Nadine ook schreef na afloop: “Silvia vertelt de HOE, maar tackelt op de weg er heen ook een boel overtuigingen over sales die je stiekem ook enorm blokkeren om van AL je contactmomenten met klanten (want alles is sales) een succes te maken.

 Zoek je dus een 13 in dozijn salestraining, dan is dit niet wat je zoekt! Zoek je iets wat meer op een experience lijkt waarin je zo enorm veel meer krijgt dan waar je voor kwam én je alles leert over sales vanuit verbinding, dan geloof ik dat je hier wilt zijn! Als je durft ?

Bianca van Dongen

“Ik wilde nog even zeggen dat script van het salesgesprek is echt fantastisch! Ik heb twee keer het script gevolgd en alles komt gewoon uit zoals je het voorspelt. Het is zo fijn om te gebruiken en ik vind het super leuk om te doen zo. Het gaf me heel veel vertrouwen omdat ik precies wist welke stappen ik moest aanhouden en wat ik kan zeggen op welke momenten. Je maakt gewoon echt verbinding met de ander omdat je echt naar hun verhaal luistert en het voelt helemaal niet als verkoperig. Het voelt alleen maar als ik ben gewoon iemand aan het helpen en ik geef iemand een luisterend oor.

Dat is zo’n fijn gevoel en ik ben echt zo enthousiast! Daarom wilde ik je nog extra bedanken voor het salesscript.”

Sales Bootcamp Silvia Bogers

Ik weet niet of jij je praktijk al bent gestart of dat je nog vooral met ideeën bezig bent, maar als je een beetje op mij (of de meeste van mijn klanten) lijkt dan verwacht je dat zodra jij wereldkundig maakt dat je een praktijk hebt, dat klanten jou gewoon gaan bellen toch?

Ik had dat in ieder geval wel! Ik vond mijn eigen aanbod zo enorm fantastisch dat ik me niet in kon denken dat er iemand is die het niet wil hebben ;) Hier had ik me (natuurlijk) een héél klein beetje in vergist en gaandeweg ontdekte ik dat er bij een eigen praktijk ook zoiets hoort als sales…

En zoals 95% van de ondernemers waar ik mee werk, was ook ik in die tijd niet bepaald fan van verkopen. Dat leuren met je diensten, mensen iets ‘aansmeren’, proberen ze over de streep te trekken… Niet precies waar je ondernemer voor bent geworden toch?

Kan het niet anders? Kunnen die klanten niet gewoon naar jou toekomen? Je hebt tenslotte een mega tof aanbod dus hoezo wil niet iedereen dat meteen hebben nadat je er 1 keer iets over hebt gezegd op Instagram?

Wat als sales veel makkelijker, leuker en succesvoller kan dan jij nu denkt?

Jeanette van Os – Healingbydivinelove

Is dit herkenbaar voor je?

 • Je hebt iets super moois en waardevols te bieden waar je mensen echt mee kunt helpen, het lijkt alleen alsof ‘niemand’ het wil hebben
 • Je vertelt soms wel iets over je aanbod op bijvoorbeeld Instagram maar je wilt ook niet all day every day aan het verkopen zijn. Daar zit toch niemand op te wachten?
 • Als je aan verkopen denkt, word je eigenlijk niet heel blij of enthousiast. Het voelt toch altijd een beetje alsof je iemand iets aan aan het smeren bent en het laatste wat je wilt is dat mensen je pusherig over vinden komen
 • Je ideale verdienmodel is mond-tot-mond reclame. Want laten we eerlijk zijn, iets verkopen aan iemand die toch al geïnteresseerd is, is een stuk makkelijker
 • Wanneer je wel een verkoopgesprek hebt, ben je best zenuwachtig. Je doet (vanzelfsprekend) enorm je best, vertelt uitgebreid over jouw aanbod maar aan het einde van zo’n gesprek hoor je dan toch meestal dat ze het wel duur vinden of er even over na willen denken. Vervolgens ga je zitten wachten tot ze erop terug gaan komen maar dat gebeurt dan niet of je krijgt een appje dat ze er toch maar vanaf zien…
 • Als je vooraf had geweten dat verkopen zo moeilijk zou zijn, misschien was je dan liever geen ondernemer geworden. Het is toch een stuk lastiger dan je had bedacht…
Livedag Silvia Bogers

Zou het niet veel fijner zijn als je…

 • Ontdekt hoe je kunt verkopen zonder verkoperig of pusherig te zijn? Het kan namelijk echt, want als je het mij vraagt, heeft verkopen helemaal niks te maken met ‘aansmeren’ of ‘overhalen’. Ik geloof in verkopen vanuit verbinding en ik ga jou laten zien hoe dat werkt!
 • Leert hoe je jouw aanbod zo kunt brengen dat jouw potentiële klant al met zijn of haar bankpas in de hand staat om af te rekenen!
 • Ontdekt dat verkopen niet alleen je plicht is als ondernemer, maar dat het stiekem ook nog best leuk is om te doen! En ja ik weet dat je nu nog niet gelooft dat het leuk kan zijn, maar ik ga je leren dat het wel zo is ;)
 • Vol vertrouwen verkoopgesprekken ingaat omdat jij simpelweg weet hoe je zo’n gesprek kan voeren. En bezwaren als ‘te duur’ of opmerkingen als ‘daar wil ik nog even over nadenken’ daar schrik jij niet van terug. Je snapt namelijk waarom iemand dit zegt en weet hoe je erop kan reageren.
 • Inziet dat verkopen inderdaad bij ondernemerschap hoort, maar dat het geen stuk is waar je je tegen hoeft te verzetten :)

Lucy Beugeling-Ramos – Puur Lucy

Klinkt dit als iets wat jij ook wel wilt? Mooi want dat (en zo veel meer) ga je allemaal leren tijdens de

Live Sales Bootcamp

Op maandag 10 & 11 juli 2023

Je kijkt heel anders tegen verkopen aan. Het is niet meer iets wat je ‘moet’ en wat een soort noodzakelijk kwaad is, maar het is iets wat simpelweg hoort bij het ondernemerschap en waar je ook nog energie van krijgt!

Je weet hoe je verbinding maakt met je potentiële klanten en vanuit daar een verkoop kunt doen. Zonder pushen, zonder trekken, zonder leuren en zonder verkoperig te zijn.

Je bent niet langer afhankelijk van mond-tot-mond reclame maar weet hoe je ook zelf actief kunt zorgen dat mensen klant bij jou worden.

Je hebt geleerd hoe je een verkoopgesprek voert op zo’n manier dat je niet al jouw kennis en informatie over die ander uitstort maar juist die connectie maakt vanuit waar je vervolgens je aanbod kunt doen.

Je weet hoe je om kunt gaan met bezwaren. Want heel eerlijk: ‘te duur’ heeft vaak niks met geld te maken, ‘geen geld’ niks met euro’s en ‘een nachtje over slapen’ kan gewoon resulteren in dat iemand vol enthousiasme ja zegt!

De praktische informatie over de bootcamp!

 • De Sales Bootcamp is op maandag 10 en dinsdag 11 juli 2023. De ontvangst is vanaf 9.30 uur, de bootcamp duurt de eerste dag van 10.00 tot 18.00 uur en de tweede dag van 10.00 tot 17.00 uur.
 • Beide dagen is het mogelijk op eigen kosten gezamenlijk te eten. De tweede dag hebben we ook na afloop nog een afsluitende borrel.
 • Je ontvangt geen fysiek ticket, je naam komt gewoon op de lijst te staan.
 • De locatie is Hotel Theater Figi in Zeist. Op deze locatie kan je ook overnachten (niet inbegrepen bij de prijs). Na het aanmelden voor de Sales Bootcamp, krijg je een mail met een kortingscode van 10% voor je overnachting.
 • Koffie, thee, water, iets van een tussendoortje en beide dagen een uitgebreide lunch zijn inbegrepen!
Bekijk hieronder de aftermovie van de Sales Bootcamp op 8 juli 2022!

Eigenlijk is het heel makkelijk! Als je agenda niet compleet uitpuilt en het geld nog niet tegen de plinten omhoog klotst, dan wil je hier bij zijn ;)

En nou hoor ik je denken, maar wie is die Silvia dan…

Ik ben Silvia Bogers en als No Bullshit Business Coach help ik ondernemers aan dé mindset en dé strategie voor een succesvolle praktijk. Ik heb een enorme passie voor sales en een misschien nog wel grotere passie voor mindset!

Strategie en kennis zijn mega belangrijk als ondernemer, maar zonder een juiste mindset kan je het wel vergeten. Daarom krijg je tijdens de bootcamp niet alleen praktische tips over hoe je nu eigenlijk het meest effectief en succesvol sales doet, maar gaan we het ook hebben over redenen waarom je het spannend, eng en lastig vindt. Oh en die redenen haal ik ook nog even bij je weg, dat is namelijk één van mijn kwaliteiten ;)

Want ik kan je alles leren over verkopen en ondernemerschap (of risotto maken, alleen daar kom je vast niet voor), maar als je het ‘vies’ of ‘eng’ blijft vinden, ga je met al die kennis niks doen!

Naast dat ik een flinke dosis kennis heb over sales en ondernemerschap, schijn ik ook nog eens heel grappig te zijn! Je krijgt dus een sales bootcamp en een cabaretvoorstelling in 1 want hoe meer ik je kan laten lachen, hoe beter jij de kennis tot je neemt die ik met je deel!

De bootcamp is dus niet voor mensen die niet van lachen houden ;)

Als je tot hier bent gekomen op deze pagina, dan ga ik er vanuit dat ik je ergens getriggerd, geprikkeld of geïnspireerd heb en dat je niet kunt wachten je ticket voor de Sales Bootcamp aan te schaffen!

Lucky you, dit is de plek waar je dat kunt doen!

De investering voor de Sales Bootcamp op 10 & 11 juli is 1.111 euro maar je krijgt nu 37% korting en betaalt slechts

699 euro

(exclusief btw)

Het is ook mogelijk in 3 termijnen te betalen. De investering per termijn is dan 270. Op de afrekenpagina kan je kiezen voor termijnbetalingen.

Ik kan het me bijna niet voorstellen, maar stel dan je nog twijfelt, lees dan hieronder de ervaringen van een aantal deelnemers die eerder aanwezig waren.

Nadine van Brederode – De Ontwaking

Anne-Marie Huurdeman – Quality Care Thuiszorg

Eline Zegers – Vrouwen versieren voor vrouwen

Jacomien van Essen – Zij leeft

Bianca Schuurman-Bosgoed – Kinderyogatuin Zwiep

Mariëlle Schrotenboer

Nynke van Oene – Nynke van Oene LeefstijlCoach

Yvonne Aaldering – Yvofit

Nassira & Hayet – Maximize your Business

Hellen van Kaam – AquamaRein, praktijk voor kinesiologie

TauLing Liew – Studio Tau

Evi Tuitjer

Natascha St-Boudier – Rebalanced Breathing

Shana Zarrabie – Aphrodite Center

Meld je dan aan via de knop en dan zie ik je 10 & 11 juli!