fbpx

Workshop 6 april 2023
12.00 – 15.00 uur

Jouw gegevens (voor op de factuur)

Extra informatie

Hoe wil je betalen?

Workshop 6 april - Beursaanbieding
+
47,00
Eenmalige kans 88% korting! - Masterclass Prijzen en Tarieven

Vind je het lastig je prijzen te bepalen? Weet je niet zo goed hoe en wanneer je je prijzen moet verhogen? Geef je vaak maar korting omdat je bang bent dat je te duur bent?
Dan is deze masterclass speciaal voor jou! Na deze pagina komt dit aanbod niet meer terug.
149,00 17,00

Samenvatting

Product Subtotaal
Workshop 6 april - Beursaanbieding  × 1 47,00
Subtotaal 47,00
BTW 9,87
Totaal 56,87
  • Selecteer je bank

Door het plaatsen van de bestelling ga je akkoord met de algemene voorwaarden en betaalverplichting voor deze bestelling. Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in de privacybeleid.

Dit is wat je krijgt!

Na deze online workshop weet jij niet alleen waarom een ideale klant zo belangrijk is, maar weet je ook hoe je die bepaalt.

Je leert hoe je jouw aanbod zo verwoordt dat jouw ideale klant spontaan gaat kwijlen.

Je ontdekt hoe je proactief je praktijk kunt runnen in plaats van reactief. Dus je krijgt controle over je omzet in plaats van dat je maandelijks af moet wachten wat er gaat gebeuren.

Klanten krijgen wordt een stuk makkelijker en daarmee ook leuker!

Beursaanbieding: Bring a Friend! Als jij een ticket koopt, mag je voor slechts 1 euro een collega ondernemer ‘meenemen’. Diegene kan zich aanmelden nadat jij dat hebt gedaan, je ontvangt een mail hoe dat werkt.

Wat zeggen anderen over het werken met mij?

“Silvia is mega creatief in het meedenken van oplossingen en hoe je strategisch kunt bouwen aan je bedrijf. Het heeft mij opgeleverd dat ik nu weet wie mijn ideale klant is en daardoor ook veel beter de richting weet die ik moet aanhouden om ook die klanten aan te trekken. Daarnaast weet ik nu wat ik wel en niet wil binnen mijn bedrijf. Ik maak sterker mijn eigen keuzes en weet waar ik me goed bij voel.”

Foto review Karin Roest
Karin Roest – Ik ben mezelf, dus compleet! 

“Ik had al een aantal jaren een praktijk en daarnaast als hoofdinkomen een baan in loondienst. Nadat ik bewust ervoor had gekozen om niet meer in loondienst te werken, moest ik leren om ondernemer te zijn. Daar heeft Silvia me echt bij geholpen.”

Foto review Marion van den Camp
Marion van den Camp – Praktijk voor Natuurgeneeskunde Marion van den Camp

“Silvia heeft mijn bedrijf van level 0 tot level 100 gebracht en nog blijft het groeien!! Ik ben Silvia eeuwig dankbaar. Ik heb geleerd dat spiritualiteit en business eindelijk samen kunnen gaan met de succesformule, die Silvia mij heeft gegeven.”

Foto review Veerle Wagenaar
Veerle Wagenaar – Coaching Veerkracht