fbpx

Let’s achieve your BIG Desires

Jouw gegevens (voor op de factuur)

Extra informatie

Hoe wil je betalen?

BIG Desires - Telefonisch aanbod
Betaling in 1 keer
+
2.666,00
BIG Desires - Telefonisch aanbod
Betaling in 6 maandtermijnen
+
515,00

Samenvatting

Product Subtotaal
BIG Desires - Telefonisch aanbod  × 1 2.666,00
Subtotaal 2.666,00
BTW 559,86
Totaal 3.225,86
  • Selecteer je bank

Door het plaatsen van de bestelling ga je akkoord met de algemene voorwaarden en betaalverplichting voor deze bestelling. Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in de privacybeleid.

Dit is wat je krijgt

6 maanden – 6 thema’s

6 maanden lang maandelijkse online groepssessies met Q&A rondom de thema’s zichtbaarheidprijsen claimenovervloedsalesgrenzen en onzekerheid over teveel zijn (of juist te weinig). In deze sessies krijg je een combinatie van strategische kennis over de thema’s en kijken we naar waar jij je eigen succes nu in de weg staat doordat je onbewuste de show runt zonder dat jij door hebt waar je jezelf saboteert.

Maandelijkse online groepshypnose waarin we jouw onbewuste herprogrammeren. Because that’s where the magic happens.

Community met andere toppers die net zo’n BIG Desires hebben als jij. Want een ander ziet jou altijd groter dan jij jezelf en hoe fijn is het mensen om je heen te hebben wanneer jij even in een kramp schiet. Anderen die er voor je zijn om je te supporten en met je mee te denken. Ik haal binnen de trajecten die ik volg super veel waarde uit de communities die erbij zitten en het levert me simpelweg geld op.

Alle sessies en hypnoses worden opgenomen en de opnames blijven onbeperkt beschikbaar voor je. Dus op ieder moment van de dag kan je een sessie terugkijken als je voelt dat een thema wat we behandeld hebben opnieuw aandacht mag krijgen. Als je even wat wankel bent staan de video’s voor je klaar. En het opnieuw doen van hypnosesessies is enorm waardevol. Ze brengen je namelijk iedere keer dat je ze luistert iets anders.

We starten op donderdag 8 juni met het thema grenzen.