fbpx

Je bent er bijna…

Factuurgegevens

Extra informatie

Hoe wil je betalen?

Succesvolle Start (#6085)
+
2.222,00

Order samenvatting

Product Subtotaal
Succesvolle Start  × 1 2.222,00
Subtotaal 2.222,00
BTW 466,62
Totaal 2.688,62
  • Selecteer je bank

Door het plaatsen van de bestelling ga je akkoord met de algemene voorwaarden en betaalverplichting voor deze bestelling. Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in de privacybeleid.

Dit is wat je krijgt

Toegang tot een online leeromgeving met 10 modules met video & audio

Een simpel, duidelijk & uitgebreid werkboek om alles direct uit te werken voor jouw bedrijf

8 live online groepscoachingsessies in de eerste 4 maanden

Instappen zonder risico door de niet goed – geld terug garantie

Connecten met andere startende ondernemers en ontdekken dat je niet de enige bent die tegen bepaalde hobbels aanloopt

Wat anderen zeggen

“Als ik kijk naar wat er was en wat er aan het ontstaan is, dan zie ik een pad in de richting die ik wil. Lekker vaag nog…. Tja het is soms niet gemakkelijk. Zoveel kennis, zoveel diploma’s/certificaten en gewoon iedereen wel kunnen helpen en dan toch niet starten. Volgens mij zit ik in de juiste training bij je Silvia!”

– Agnes Wiegersma

“Wat ben ik blij dat ik ja heb gezegd om deze investering in mezelf te doen. Out of your comfortzone is where the magic happens. Zo waar! Ik dacht t wel te weten, ben al zo lang ondernemer, maar wat is dit totaal anders.”

– Marjan Slagt

“Wat het mij gebracht heeft is dat ik begonnen ben om te bouwen aan mijn praktijk!! Ik wist gewoon niet waar ik moest beginnen en bedacht daarom allerlei redenen waarom ik nog niet kon starten. Dit traject geeft me echt handvatten, ook al vind ik het af en toe erg lastig. Super blij en dankbaar dat dit op mijn pad gekomen is!”

– Evelien Hommes