fbpx

Reserveer hier je stoel voor 9 april

Factuurgegevens

Extra informatie

Selecteer hier hoe je wilt betalen

Event 202404091
+
Oorspronkelijke prijs was: €288,00.Huidige prijs is: €199,00.

Samenvatting

Product Subtotaal
Event 20240409  × 1 288,00
Subtotaal 288,00
BTW 60,48
Totaal 348,48
  • Selecteer je bank

Door het plaatsen van de bestelling ga je akkoord met de algemene voorwaarden en betaalverplichting voor deze bestelling. Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in de privacybeleid.

Wat anderen zeiden na het vorige event

“Tsja, wat moet ik over het event van Silvia zeggen? Dat is een lastige en niet omdat ik geen mening heb, die heb ik namelijk altijd :) Ik hou alleen altijd van heel duidelijk en concreet en dat zijn woorden die niet het juiste etiket zouden zijn op haar.
Als ik dan toch iets moet roepen dan is het no-bullshit meets magie. Spiritualiteit komt samen met poldernuchterheid. Down to earth in combinatie met gezweef. Doe maar normaal versus droom groot en pas je vooral niet aan.
En wat die combinatie dan met je doet? Ook dat is bijna niet te beantwoorden, het is alleen heel flauw als ik zeg ‘dat moet je gewoon ervaren’, toch is dat de enige juiste omschrijving. Ze laat je voelen, zien en geloven en dat combineert ze dan met haar o zo praktische kant. Zodat je aan de ene kant bijna zweeft en aan de andere kant toch met een concreet plan de deur uit gaat om te doen wat gedaan moet worden. Want dat is natuurlijk ook typisch Sil; ze zweeft maar wel met beide benen op de grond. And I love it ❤”

Foto review José van Breugel
Veronique Prins

“Het event ‘Naked’ van Silvia was voor mij echt een ‘beleving’. Het is bij haar niet “zoek maar een plekje en luister naar mijn verhaal”. Je wordt echt AAN gezet. Sil durft te zeggen wat ze denkt en dat is vaak niet de standaard en daardoor gebeurt er van alles in je hoofd en lijf. Je mag even lekker buiten de lijntjes denken en dat is heel bevrijdend. Op het event zelf zorgt ze echt voor een fijne sfeer waar iedereen heel makkelijk aansluiting bij elkaar vind en je daardoor echt één met de groep voelt. Ik kijk nu al uit naar haar volgende event. Want ondanks dat de boodschap van Sil echt onderscheidend en helder is, zorgt ze ook echt voor een chille sfeer tijdens het hele event.”

Foto review José van Breugel
Martine Hol – Succesmomenten

“Ik kan een livedag van Sil aan iedereen aanraden. Naast het feit dat het heerlijk is om een dag uit je business te zijn, is het bij Sil geen moment saai… nee, juist het omgekeerde. Ik houd van haar directheid, ze is heel adrem en weet mensen on the spot echt super te coachen, haar no bullshit-radar staat volledig aan. Ook is er ruimte voor kwetsbaarheid en dat maakt het een compleet pakket. En dan heb ik het nog niet eens over de goede verzorging en de mooie contacten die je er legt.”

Foto review José van Breugel
Esther Huijsmans