fbpx

Maak hier je aanmelding compleet voor de kennismakingsversie van Succesvolle Start

Jouw gegevens (voor op de factuur)

Extra informatie

Hoe wil je betalen?

Succesvolle Start - Module 1-3
Betaling in 1 keer
+
500,00
Succesvolle Start - Module 1-3 (termijnen)
Betaling in 2 termijnen
+
300,00

Samenvatting

Product Subtotaal
Succesvolle Start - Module 1-3  × 1 500,00
Subtotaal 500,00
BTW 105,00
Totaal 605,00
  • Selecteer je bank

Door het plaatsen van de bestelling ga je akkoord met de algemene voorwaarden en betaalverplichting voor deze bestelling. Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in de privacybeleid.

Dit is wat je krijgt

Directe toegang tot modules 1, 2 en 3 in de online omgeving van Succesvolle Start

Een simpel, duidelijk & uitgebreid werkboek voor de eerste 3 modules

Check hier nog een paar reviews van deelnemers!

“Wat ben ik blij dat ik ja heb gezegd om deze investering in mezelf te doen. Out of your comfortzone is where the magic happens. Zo waar! Ik dacht t wel te weten, ben al zo lang ondernemer, maar wat is dit totaal anders.”

Foto review José van Breugel
Marjan Slagt

“Wat het mij gebracht heeft is dat ik begonnen ben om te bouwen aan mijn praktijk!! Ik wist gewoon niet waar ik moest beginnen en bedacht daarom allerlei redenen waarom ik nog niet kon starten. Dit traject geeft me echt handvatten, ook al vind ik het af en toe erg lastig. Super blij en dankbaar dat dit op mijn pad gekomen is!”

Foto Gerdien Santé
Evelien Hommes

“Als ik kijk naar wat er was en wat er aan het ontstaan is, dan zie ik een pad in de richting die ik wil. Lekker vaag nog…. Tja het is soms niet gemakkelijk. Zoveel kennis, zoveel diploma’s/certificaten en gewoon iedereen wel kunnen helpen en dan toch niet starten. Volgens mij zit ik in de juiste training bij je Silvia!”

Agnes Wiegersma