fbpx
Selecteer een pagina

Gun jezelf een gratis Succes Boost Sessie

Van frustratie over het gebrek aan klanten en omzet, naar een concreet actieplan om de volgende stappen te zetten!

Tijdens dit online videogesprek van 45 minuten, bespreken we waar jij op vastloopt binnen (de opstart van) je praktijk. Ik geef je niet alleen minimaal 3 gouden tips die je eenvoudig direct in kunt zetten in je praktijk, ik geef je ook aan waar jij eventueel jezelf saboteert als het gaat om mindset.

Voel jij je aangesproken door mij en mijn aanpak en wil je weten waar voor jou de directe kansen zitten om je praktijk succesvol(ler) te maken? Klik dan op onderstaande knop en vul even het formulier in! Binnen 48 uur neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen.

Gun jezelf een gratis Succes Boost Sessie

Van frustratie over het gebrek aan klanten en omzet, naar een concreet actieplan om de volgende stappen te zetten!

Tijdens dit online videogesprek van 45 minuten, bespreken we waar jij op vastloopt binnen (de opstart van) je praktijk. Ik geef je niet alleen minimaal 3 gouden tips die je eenvoudig direct in kunt zetten in je praktijk, ik geef je ook aan waar jij eventueel jezelf saboteert als het gaat om mindset.

Voel jij je aangesproken door mij en mijn aanpak en wil je weten waar voor jou de directe kansen zitten om je praktijk succesvol(ler) te maken? Klik dan op onderstaande knop en vul even het formulier in! Binnen 48 uur neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen.

Liefs, Silvia

De eerste stap naar groei is actie!

“Het gesprek met Silvia overtrof mijn verwachtingen. Ik ben al geruime tijd zelfstandig ondernemer en dacht alles al wel te weten. ;-) Silvia heeft mij echter een aantal fijne tips en een frisse kijk op zaken gegeven. Ik heb het zetje gekregen wat ik op dit moment nodig heb om een verdere ontwikkeling te kunnen maken.

Margo Geelhoed, New Life Yoga

“De Succes Boost Sessie van Silvia laat je op een duidelijke manier door de ogen van een potentiële klant naar, in mijn geval, je website kijken. En daarmee legt ze heel snel bloot wat er moet veranderen om het gewenste resultaat te behalen. Ze windt er geen doekjes om, is scherp, maar wel liefdevol confronterend.

Lisette Grift

“Silvia is praktisch, hands-on en stelt prikkelende vragen waar je direct mee aan de slag kan in de Succes Boost Sessie. Ze denkt goed mee en geeft bruikbare, down to earth adviezen. En wat ook fijn is; de vleugjes humor tijdens haar sessie!

Sanne Meijer, Heartsome

Ik vond het een fijn gesprek. Silvia zet je echt aan het denken over jezelf en ik ben tot waardevolle inzichten gekomen waarmee ik verder kan. Ook heb ik een aantal tips en aandachtspunten meegekregen. Het mooie is dat Silvia het antwoord op je vragen uit jezelf haalt! Want je weet veel eigenlijk zelf al maar Silvia weet je de inzichten te geven die je op dat moment nodig hebt. Super!

Imke Beenders, Imke Beenders Coaching and Healing

In de call met Silvia werd mij al snel duidelijk dat ik hele mooie doelen had om in mijn werk én privé na te streven. Dat gaf mij de drive om nu echt voor een businesscoach te kiezen. Silvia had veel tijd voor me, stelde hele fijne, verhelderende vragen en wist mij aan het denken te zetten. Binnen korte tijd durfde ik me voor haar open te stellen en kreeg ik al mooie inzichten! Silvia, bedankt daarvoor!

Anouk Sonnemans, Balanscoach

Voordat ik aan het gesprek begon wist ik grotendeels waar ik stond met mijn praktijk. In theorie stond alles klaar om mijn klanten te helpen. Alleen bleven de klanten weg. In mijn gesprek met Silvia heb ik ontdekt wat er in de weg staat om mijn ideale klanten te vinden en binden. En dus te gaan verkopen. Soms is het nodig eerst jezelf te (laten) helpen voordat je anderen beter kunt gaan helpen.”

Karlijn van Kasteren, Moms@Work

Ik had niet verwacht dat ik zoveel interessante en concrete inzichten zou krijgen over hoe ik mijn bedrijf naar het volgende niveau kan tillen. Silvia hanteert een prettige coachende aanpak waardoor ik glashelder heb gekregen wat mijn ideale doelen zijn voor mijn bedrijf en hoe ik deze kan bereiken. Silvia heeft mij bovendien gemotiveerd om hiermee aan de slag te gaan en ervan overtuigd dat het mogelijk is om mijn bedrijfsdoel te halen. Daarbij verliest ze de realiteit niet uit het oog. Wat Silvia uniek maakt, is dat ze in haar advies tevens haar vakkennis als hypnotherapeut en als coach inzet waardoor ik veel grondiger geholpen word dan wanneer ik geadviseerd zou worden door een sales-en marketing adviseur die deze andere vakgebieden niet verwerkt in het advies. Kortom: het was zeer nuttig, leerzaam, verhelderend en ik ben nu enorm gemotiveerd om dit verder te brengen.”

QHHT Amsterdam

“Silvia heeft mij geholpen door verder te kijken naar de huidige situatie en door mij te laten inzien dat ondernemen echt een vak is waar je ook in mag leren en groeien! Ze luistert echt naar je, heel fijn.

Celina Groothuizen, Celina Groothuizen Training en Coaching

“Silvia is een enthousiaste persoonlijkheid die je laat inzien waar mogelijkheden tot groei zitten. Ze laat je zien dat het niet bij dromen hoeft te blijven en maakt dit direct heel inzichtelijk voor je zodat je weet welke stappen je dient te nemen.”

Laura, Bewust Veerkrachtig, Praktijk voor energetische therapie en bewustwording

Ik heb het gesprek als prettig ervaren: Professioneel en inlevend, zonder aan doelgerichtheid in te boeten. Een professionele benadering gericht op helpen succesvol te worden met begrip voor de mens in dit proces.

Ronald Korink, Korink Advies en Coaching