“Als ik – met alle kennis die ik de afgelopen jaren op heb gedaan over het ondernemerschap – vandaag een traject zou ontwikkelen voor startende coaches,  therapeuten en andere dienstverleners waarin ze alle essentiële onderdelen leren die nodig zijn om een succesvolle praktijk op te zetten. Hoe zou dat traject er dan uitzien?”

Dat is de vraag die ik mezelf stelde toen ik Succesvolle Start creëerde.
Een traject speciaal voor jou als je op het punt staat voor jezelf te beginnen of voor als je al begonnen bent maar nog niet echt een continue stroom aan klanten hebt weten te realiseren.

Maar het traject is niet voor iedereen!

Het is niet voor excuustruzen, uitstellers en veredelde hobbyisten. En ook niet voor de ‘ooit ga ik voor mezelf beginnen ‘, de ‘ik wil alles vanuit flow’ en de ‘ik ga het nog even zelf proberen’ vrouwen.

Hoor jij daar niet bij en ben je tot in de puntjes van je tenen excited en committed je eigen praktijk te starten? En dan niet zomaar een bedrijf(je) maar een succesvolle praktijk! Eentje waar je mega blij van wordt, impact mee maakt en leuk van kunt leven?

Maak dan jouw Succesvolle Start 🔥
Waarschijnlijk herken je dit wel:
 • Je voelt vanuit je tenen dat jij meer te doen hebt in dit leven dan netjes voor een baas werken in loondienst. Alleen dat ondernemerschap voelt zó groot dat het je overweldigt en je niet zo goed weet waar je moet beginnen of wat je volgende stap moet zijn
 • Je weet wat voor verschil jij kunt maken in het leven van iemand anders, je vertelt hierover tegen de mensen om je heen en je krijgt ook enthousiaste reacties. Maar tenzij je ze gratis helpt of voor een heel laag bedrag, worden ze toch geen klant bij je… Snappen ze dan niet wat jij voor ze kunt doen?
 • In je hoofd (of misschien al in de praktijk) ben je druk bezig met dingen als je website, een logo en hoe je je administratie op moet zetten. Je hoopt dat als dit staat en je ook nog zichtbaar gaat zijn op social media, de klanten vanzelf gaan komen (ik kan je vast verklappen, dat is niet zo)
 • Sales is absoluut niet je hobby en tijdens verkoopgesprekken (áls je die al hebt) doe je eigenlijk maar wat. Je wilt niet pusherig overkomen en hebt snel het gevoel dat je mensen iets aansmeert dus wat je meestal maar zegt is ‘laat maar weten als ik iets voor je kan doen’. Ze laten alleen zelden tot nooit iets weten…
 • Heel wat uren heb je al besteed aan social media om te kijken bij andere ondernemers hoe zij het doen, je hebt al wat gratis e-books over ondernemerschap versleten en meerdere webinars bijgewoond. En dan ben je als het goed is nu op het punt dat je compleet verzuipt in al die gratis informatie en hebt ontdekt dat al die kennis wel waardevol is, maar dat je geen idee hebt hoe je het dan het meest handige in jouw bedrijf in kunt zetten om ook resultaat te behalen.
 • Je weet dat je dit kunt en wilt maar als je heel eerlijk bent, hang je tegelijkertijd van twijfels aan elkaar. ‘Kan ik dit wel?’, ‘Wie zit er op mij te wachten?’, ‘Ben ik wel goed genoeg?’, ‘Er zijn al zoveel anderen die veel verder zijn dan ik’, ‘Ben ik niet te duur?’, ‘Kan ik wel mensen helpen als ik zelf ook niet alles weet?’, ‘Wat als het niet lukt?’, ‘Wat als het wel lukt?’, ‘Ga ik wel genoeg geld verdienen?’, ‘Ik wil me niet opdringen’, ‘Wie gaat hier nu voor betalen?’, ‘Wat zal mijn omgeving hiervan vinden?’ en ga zo maar door!

Esther Kleijn – Nohrah

Diane Veenman – DiVo Coaching & advies

Kelly Bruynseels – Bella Ballon

Het is niet moeilijk, als je weet hoe het moet!

Dat is één van mijn lijfspreuken en ik geloof er heilig in! Lopen was heel moeilijk totdat je wist hoe het moest, eten in een rechte lijn naar je mond brengen ook! Net als veters strikken, autorijden en risotto maken (of ben jij iemand die het nog steeds volledig aan laat koeken omdat je vergat te roeren :P)

Waar het alleen vaak mis gaat, is dat we zelf aan gaan lopen kloten. Wat eigenlijk heel gek is!

Toen je ooit leerde zwemmen, heb je hopelijk les gehad en hebben ze je niet zonder zwembandjes het diepe in gegooid om te kijken wat er zou gebeuren. Toch? En bij fietsen kreeg je als het goed is zijwieltjes!

Leg me dan even uit waarom je van jezelf verwacht dat je iets als ondernemerschap wel even zelf uit kunt gaan vinden!

Ondernemerschap is een vak! En net als dat je het vak hebt geleerd wat je in je praktijk uit wilt gaan oefenen, mag je nu ook het vak van ondernemer leren!

Je hoeft dit niet zelf uit te vinden, echt niet! Er is geen enkele succesvolle ondernemer die het allemaal zelf heeft gedaan zonder enige hulp.

(Ja als je echt gaat zoeken vind je vast iemand die het wel zelf heeft gedaan, but you get my point! Zelfs Tony Robbins en Oprah laten zich helpen)

SS - Hoe zou het voor je zijn?
Daarom heb ik Succesvolle start ontwikkeld! Zodat jij het niet allemaal zelf hoeft te gaan ontdekken :)

Ik zie teveel (potentiële) ondernemers binnen een jaar het bijltje er weer bij neergooien omdat het ze gewoon niet lukt. Ze krijgen niet de klanten die ze willen, ze kunnen niet de impact maken die ze willen en hun omgeving gelooft er al lang niet meer in. Maar ik weet dat het anders kan! Ik weet dat ondernemerschap een kwestie is van de juiste dingen leren en de juiste stappen zetten in de juiste volgorde.

Waarbij er natuurlijk niet maar 1 manier is om succesvol te worden, maar de basis is voor iedereen gelijk.

Je moet eerst de spelregels kennen, voordat je ze kunt gaan buigen en breken!

Dus als jij:

 • Klaar bent met zelf aankloten & steeds je neus stoten! Behoefte hebt aan handvatten en een stappenplan voor het opzetten en succesvol maken van je praktijk en het zetten van de juiste stappen (en je vooral ook wilt weten waar je je nog niet mee bezig hoeft te houden)
 • Wilt gaan werken met klanten die meer dan bereid zijn geld te betalen voor hetgeen jij voor ze kunt doen
 • Snapt dat een succesvolle praktijk niet per ongeluk ontstaat en je nog wel 5 jaar gratis informatie kunt blijven verzamelen, maar dat als je niet leert hoe je dat in je eigen bedrijf in moet zetten, je niet veel verder gaat komen dan waar je nu bent
 • Bereid bent om dingen te doen die je nu nog spannend, moeilijk, stom of eng vindt (denk aan keuzes maken over wie je wel en niet gaat helpen, salesgesprekken voeren en zichtbaar zijn op bijvoorbeeld social media)
 • Klaar bent om je niet langer te laten leiden door je twijfels en onzekerheden. Ja ze zijn er maar jij weet dat als je er naar blijft luisteren, dat bedrijf waar jij van droomt nooit van de grond gaat komen!
Dan is Succesvolle Start hét traject voor jou!!!

“You don’t know what you don’t know”

Je kunt het natuurlijk ook nog even zelf proberen… Maar waar heeft dat je tot nu toe gebracht?
Met zelf proberen zoek je alleen antwoorden op de vragen die je zelf ook kunt bedenken. Wat jij alleen nog niet weet, is dat je antwoorden nodig hebt op de vragen die je nog niet hebt gesteld. Simpelweg omdat je niet weet dat je ze moet stellen.

Je weet niet wat je niet weet en daarom is het ondernemerschap zelf uitvinden eigenlijk onmogelijk.

“Met jouw duidelijke taal en scherpe berichten begrijp ik de boodschap(pen), blijf ik meer gefocust en herpak ik mezelf, ook als ik het even lastig vind. Maar jij weet er in iedere coachingsessie weer zo’n draai aan te geven, dat daarna weer alles duidelijk en helder is. Daarom raad ik iedereen aan die een praktijk (of ander bedrijf) wil beginnen om jouw traject te volgen. WoW ik kan niet wachten tot alles staat, en dat alles echt af is. To be continued ❤️😘”

Claudia Steenbakkers

“Ik wilde graag meer duidelijkheid in hoe ik mijn praktijk wil gaan opzetten en hoe ik meer klanten kan aantrekken en dat heb ik inmiddels ook. De modules zijn fijn en erg duidelijk.

Silvia is recht door door zee, je kunt haar niet voor de gek houden met allerlei smoesjes. Ze is duidelijk en ja ze zegt soms dingen die je eigenlijk niet wilt horen, maar die je wel nodig hebt op dat moment.”

Jolanda Manders

Hypnotherapie, Reiki en tarot

“Ik heb duidelijk gekregen voor wie ik mijn praktijk gestart ben en wat ik diegene te bieden heb. En staat mijn website online met teksten waarin heel duidelijk staat wie ik ben en wat ik jou (als mijn ideale klant) te bieden heb en waarom je gek zou zijn als je niet bij mij klant wordt. Maar wat het me vooral opgeleverd heeft is dat ik veel meer zelfvertrouwen heb gekregen”

Nynke van Oene

Nynke van Oene Leefstijlcoach

SS - Modules
Maar wat is Succesvolle Start dan?

Ik begon deze pagina met de vraag die ik mezelf heb gesteld toen ik het traject ontwikkelde:
“Als ik een traject zou ontwikkelen voor startende coaches, therapeuten en andere dienstverleners waarin ze leren hoe ze een succesvolle praktijk opzetten, hoe zou dat er dan uit zien?”

Succesvolle Start is het antwoord op die vraag en bevat alles waarvan ik geloof dat jij het nodig hebt om een succesvolle basis te bouwen! Via eenvoudige stappen ontdek je dat ondernemen eigenlijk heel simpel is. Het pad wordt overzichtelijk en doordat je de volgorde van bepaalde stappen gaat begrijpen, wordt het allemaal heel logisch.

Modules

Live online groepscoaching sessies

jaar toegang

Hoe ziet het traject eruit?

Modules

Het traject bestaat uit 10 online modules waarin je alles leert over het bouwen van een succesvolle praktijk.

12 weken lang krijg je wekelijks toegang tot een nieuwe module, behalve in week 4 en 8. Die weken zijn implementatieweken waarin je de tijd krijgt om bij te werken. Een module bestaat uit één of meerdere video’s en duidelijke opdrachten in het werkboek om de lessen voor jezelf uit te werken.

De volgorde van de modules volgt een logisch stappenplan en het enige wat je steeds hoeft te doen, is aan de slag te gaan met dat wat in de beschikbare module(s) zit.

Je houdt een jaar toegang tot de online modules dus tijd genoeg ze te volgen of nog eens iets terug te kijken. Je kunt dus ook niet achter raken, je mag alles op je eigen tempo doen!

Live online groepscoaching sessies

Twee keer per maand heb je de kans al je vragen te stellen in een live online groepscoaching sessie via Zoom. Is er dus iets uit de modules niet helemaal duidelijk, twijfel je aan bepaalde keuzes of heb je een willekeurige andere vraag over ondernemerschap? Dan kan je daar op dat moment vragen over stellen. Het is mega waardevol dat we dit met de hele groep doen, want je zult merken dat anderen vragen stellen over onderwerpen waar jij ook tegenaan loopt! Je krijgt dus én antwoord op vragen die je nog niet zelf hebt gesteld én je ontdekt dat jij niet de enige bent die tegen bepaalde vraagstukken aanloopt!

Vanaf het moment dat je start met de opleiding, heb je 4 maanden toegang tot de groepscoaching sessies. Kan je er een keer niet bij zijn dan is dat geen enkel probleem, ze worden namelijk opgenomen dus je kunt altijd terugkijken!

1. Over jou en je why

Why do you get out of bed in the morning and why should anyone care? Dat ontdek je in deze module en je begint aan je over mij pagina voor je website.

2. Ideale klant

De nachtmerrie van bijna iedere ondernemer maar o zo waardevol als je hier mee aan de slag gaat: Je ideale klant! 

3. Welk probleem los je op?

Mensen zoeken geen hulp voor een pijn die ze niet hebben! Ik leer je in de taal van je klant het probleem te beschrijven dat jij oplost.

4. Van probleem naar resultaat + homepage

Welk resultaat behaalt jouw klant bij jou? en hoe verwoord je dat duidelijk? Dat leer je in deze module en ik leer je hoe je je hompage schrijft.

5. Productaanbod

Wat verkoop je nou eigenlijk? En ook hier, hoe verwoord je dat zodat je klant meteen met zijn / haar creditcard begint te wapperen? 

6. Prijs bepalen

Wat vraag je nou eigenlijk voor je traject? Hoe bepaal je dat en waar heb je rekening mee te houden? 

7. Salespage + website

Je aanbod is nu rond, dus tijd om je salespage voor je website te schrijven! En ik leer je waar een goede website aan moet voldoen.

8. Klanten krijgen

De basis van je praktijk staat nu en misschien heb je al een paar klanten gekregen. Maar hoe krijg je nu ook structureel klanten?

9. Sales

Verkopen is niet moeilijk, als je weet hoe het moet! Ik leer je hoe je eigenlijk super simpel een verkoopgesprek voert zonder pushen, trekken, leuren of aansmeren.

10. Mindset

Een mega belangrijk onderdeel in ondernemerschap dus daarom in deze module verschillende onderdelen die je gaan helpen met jouw mindset!

“Sometimes strength comes from knowing you’re not alone”

Je bent niet de enige die tegen de uitdagingen van het ondernemerschap aanloopt! Dus hoe tof dat je in dit traject ook andere ondernemers leert kennen!

Leuk dat je nu weet wat er allemaal in Succesvolle Start zit, maar je wilt natuurlijk weten wat het je oplevert!
 • Je leert super concreet welke stappen je hebt te zetten om een stevige basis van je bedrijf neer te zetten en die stappen worden je ook nog helemaal uitgelegd. Écht, makkelijker dan dit kan ik het niet voor je maken!
 • Je ontdekt hoe je in contact gaat komen met klanten die niet alleen graag door jou geholpen worden, maar die ook nog bereid zijn daar voor te betalen!
 • Je weet hoe je websiteteksten kunt schrijven voor je over mij pagina, je homepage en je salespage waar jouw ideale klant zich in herkent en bij denkt ‘Shut up and take my money!‘ (en wat je daarover leert, kan je ook weer super goed inzetten voor je social media)
 • Je krijgt focus en pakt controle over je bedrijf! Je weet wat je aan het doen bent en waarom en dat geeft je een goed gevoel én een mega boost op je zelfvertrouwen 🔥
 • Je laat je niet langer verlammen of uit het veld slaan door twijfels en onzekerheden! Zal het altijd makkelijk zijn? Nee zeker niet, daar ben ik heel eerlijk over. Maar omdat je wéét wat je aan het doen bent, kies je er heel bewust voor door te blijven gaan. Jij weet wat jouw stip op de horizon is en niet doen is geen optie!

De investering voor Succesvolle Start is 2500 (of 5 maandelijkse termijnen van 550)

Alle bedragen zijn exclusief btw. Na betaling krijg je binnen 10 minuten toegang!

Je kunt ook kiezen voor de VIP versie van succesvolle start!

Wil jij intensiever begeleid worden, grotere stappen maken en zou je eigenlijk wel een directere lijn met mij willen hebben? Kies dan voor de VIP versie van Succesvolle Start!

 • 4 maanden lang krijg je 3 dagen per maand Voxer support. Dat is dus 12 dagen mij direct tot je beschikking! 3 weken per maand is er een dag per week waarop je mij vragen kunt stellen via een Voxer groep (Voxer is een soort WhatsApp). Dus waar je ook maar tegenaan loopt, just let me know en ik help je op weg! – t.w.v. € 999
 • Website Scan: Ik geef je feedback op je website die al online staat of net voordat je website online gaat. Dit zodat we de laatste ‘onhandigheden’ eruit halen en jouw website zo optimaal mogelijk een klantmagneet kan zijn! Ik geef hierbij geen inhoudelijke feedback op je teksten, daar kijk ik enkel globaal naar. – t.w.v. € 397
 • 4 maanden lang hebben we een maandelijkse kick off call waarin ik met je meekijk en je adviseer over jouw strategie voor die maand. Wat zijn handige acties voor het punt waar je nu staat? Waar zou ik me mee bezig houden als ik jou was? Welke super simpele dingen kan je doen die jij zo snel niet ziet? Iedere maand komen een aantal mensen aan de beurt die ik echt persoonlijk advies geef over wat ik zou doen als jouw bedrijf mijn bedrijf zou zijn. De adviezen aan anderen zijn voor jou al super waardevol en tijdens de 4 maanden kom jij minstens 1 keer aan de beurt voor 1-op-1 persoonlijk advies over je strategie (maar mijn streven is vaker dan 1 keer) – t.w.v. € 555
 • LIVE lunch & learn: Op mijn kosten gaan we lunchen en tijdens die lunch mogen jullie me alles vragen en leren jullie elkaar nog beter kennen (datum en locatie nog te bepalen) – t.w.v. 299

De totale waarde van de VIP onderdelen is € 2.250. Wanneer jij nu kiest voor de VIP Versie van Succesvolle Start betaal je geen € 4.750 maar slechts:

3500 (of 5 maandelijkse termijnen van 750)

Alle bedragen zijn exclusief btw. Na betaling krijg je binnen 10 minuten toegang!

Dit zeggen anderen over werken met mij!

Before: Ik wist niet waar ik moest beginnen om klanten te krijgen.
Resultaat: Dat ik dat nu wel weet! De durf is bij mij nog niet helemaal in gang gezet op social media omdat ik niet precies weet waarover ik wil schrijven.
Waarom bij jou een traject volgen? Ik heb je als heel eerlijk en ondersteunend ervaren, wat heel fijn was! Ik leerde heel anders te kijken naar mijn bedrijf, het komt veel meer los te staan van je gevoel (ik wil mensen helpen) en je leert dan ook veel over je mindset. Dit waren eye openers voor mij.

Kathinka Lamberts

“Toen ik bij een webinar van Sil aanwezig was dacht ik meteen…”Die moet ik hebben!” Haar energie en haar no-nonsense mentaliteit spraken me meteen aan, zo iemand wil ik als coach. Daarom ben ik ook direct na het webinar haar traject ingestapt en het heeft me zoveel meer gebracht dan ik ooit had durven hopen!

Ze geeft zoveel meer kennis en waarde weg dan dat waar wij (mede studenten) voor betalen. Het is natuurlijk even een uitgave maar echt, voor alles wat ze me tot nu toe geleerd heeft, zou ik het dubbele nog betalen. Op elke vraag kreeg ik een waardevol antwoord (of soms een vraag) terug waardoor ik juist zelf weer anders (of dieper) na ging denken. Ik vind dat persoonlijk heel fijn want naast dat ze je alles leert over het opzetten van een eigen praktijk, leert ze je ook nog eens heel veel over jezelf!

Sil is duidelijk in haar taalgebruik, geen slingers en ballonnen (alleen confetti dan ☺️). Ze deelt extreem veel waarde/kennis en denkt altijd met de ander mee. Ik vind het persoonlijk heel fijn dat ze me eerst zelf aan het denken zet (doormiddel van goede vragen en je feedback) maar dat ze me ook op weg helpt als ik er echt niet uit kom. Ze heeft echt persoonlijke aandacht voor elke deelnemer van de opleiding en wil (en gunt ze) gewoon dat ze een top bedrijf neer gaan zetten!! Dat merk je echt in al haar posts, mails, webinars, stories en ga zo maar door.

Mijn motto was al: Bij twijfel altijd JA, maar echt, mocht je twijfelen om met Sil te gaan werken……DOE HET!”

José van Breugel, Zonder moeten op blote voeten | Rouw- en verlies coaching

“In de beginfase had ik een webinar gevolgd van Silvia die vertelde hoe je kan opstarten als ondernemer en wat je nodig hebt. Ik was net gestart als ondernemer, zo groen als gras, maar door de heldere uitleg, de eerlijkheid en de no nonsens, voelde ik dat dit is wat ik nodig heb om te groeien en mijn praktijk van de grond te krijgen.

Silvia heeft verstand van zaken, ze weet precies waar ze het over heeft. Deelt ook haar eigen ervaringen met vallen en opstaan en weer doorgaan. Ze vertelt je wat de mogelijkheden zijn en wat daarvoor nodig is.

Als je huiswerk instuurde krijg je goede feedback terug, het geeft je inzichten, je gaat er anders naar kijken en je moet er weer over brainstormen. Dan zijn het ook heldere momenten als de kwartjes vallen.

Je leert ook om een lange adem te hebben, want ondernemen is vallen en opstaan, uithuilen en opnieuw beginnen, doorzetten. Maar het mooie van de groepscoaching vind ik dat je er veel van leert, en dat je ondernemers ontmoet die dit zelfde doormaken. En ook hierin weet Silvia je te ondersteunen, daarna voel je weer de energie om door te gaan.

Ik raad Silvia aan omdat behalve ze heel veel verstand van zaken heeft, ook oprecht, eerlijk, authentiek en lief is. Ze is een mensen mens die oprecht een ander wilt helpen om jou bedrijf met alle wijsheden te laten groeien. En dat begint met de inzichten in jezelf, die krijg je erbij.

Silvia is heel fijn om mee te werken en geeft je een schop onder je hol als dit nodig is. Top Coach”

Carin Veen, Psychosociaal Therapeut

“Ik had al wat gratis webinars gevolgd waar ik weinig uit had gehaald dus toen ik Silvia’s advertentie op Facebook voorbij zag komen was mijn eerste reactie: scroll verder. Maar haar tekst sprak me aan, het triggerde me en zo zat ik op een morgen toch weer bij een gratis webinar. And she blew me away! Haar energie, haar kennis en haar manier van praten, ik wist dat ik mijn coach had gevonden.

Ik denk heel anders over mijn bedrijf, ik kan nu echt van mezelf zeggen dat ik een (beginnend) ondernemer ben. Mijn mindset is ontzettend veranderd, waardoor ik veel meer zelfvertrouwen heb gekregen in mijn kunnen. Ook de momenten van vertwijfeling zijn veel minder eng. Ik herken ze nu steeds sneller als groeimomenten, uit je comfort zone zijn. Dat voelt omcomfortabel en dan komt je interne saboteur. Daarnaast ook meer inzicht in hoe je financieel zaken aan moet pakken, wat pricing en persoonlijke financiën betreft.

Waarom ik anderen aanraad met Silvia te werken? Zoals zij zegt: “you don’t know what you don’t know”. And it’s a lot! Als beginnend ondernemer heb je zoveel dingen om aan te denken, maar wat je door de KvK en de Belastingdienst wordt verteld is het topje van de ijsberg. Het is alleen administratief. Dan begint het echte werk pas en daar komt zoveel meer bij kijken dan hetgeen je daadwerkelijk doet met je klanten.

Silvia zorgt ervoor dat je een stevige fundering voor je bedrijf bouwt, kan medogenloos zijn in haar feedback (maar altijd met alle liefde) en haalt je uit de put als je het even niet meer ziet zitten. Je groeit als ondernemer én als mens. De groep mensen die zij aantrekt vormen ook een leuke groep waar ik veel steun en gezelligheid uit haal. Dit is absoluut de beste investering die ik voor mijn bedrijf heb kunnen doen.”

Elles van der Lingen, Eten met Elles

“Ik had een algemeen en saai traject verwacht, maar al bij het eerste contact wist Silvia haarfijn de vinger op de zere plek bij me te leggen. Door haar bruisende, open en eerlijke manier van communiceren wist ik dat als ik echt iets van het ondernemerschap wilde leren ik bij haar moest zijn. Ik ben dan ook super blij dat ik nu inzicht heb gekregen in wat erbij komt kijken als je je eigen praktijk wilt opzetten.

Geen algemeenheden maar hoe je op een uitdagende en professionele wijze jouw unieke praktijk kunt neerzetten. Het is zeker niet altijd gemakkelijk, maar zoveel leuker dan verwacht. De praktische tools hebben me geholpen om stap voor stap aan mijn eigen praktijk te bouwen. Het ondernemerschap ging steeds meer en meer voor me leven.

Door de persoonlijke begeleiding, haar heerlijke recht voor zijn raap communicatie en het gevoel dat je serieus wordt genomen, vooral als je er even doorheen zit, hebben mij naast de prachtige sessies van de groepscoaching veel gebracht. Het is zo fijn om van elkaar te kunnen leren en hier ook ruimte voor te krijgen. Het ondernemerschap heb ik zeker niet van huis uit meegekregen. Mijn beeldvorming is nu veranderd. Wat onmogelijk leek, krijgt nu steeds meer vorm met dank aan de liefdevolle betrokken en wijze lessen van Silvia.

Als je echt oprechte feedback wilt ontvangen zonder dat die met vaagheden zijn omhult dan is Silvia de juiste persoon om mee te werken. Haar manier van communiceren is voor mij wennen en ligt buiten mijn comfortzone maar daardoor het beste wat me is overkomen. Duidelijk, concreet vanuit liefdevolle betrokkenheid met heel veel compassie en liefde voor haar vak.”

Gerda Stasse

“Mijn bedrijf en ik waren er helemaal klaar voor, maar helaas wisten mijn klanten dat nog niet. En toen Silvia op mijn pad kwam, snapte ik heel snel waarom dat zo was.

Ik stapte in het traject met de verwachting te leren hoe ik klanten aan kon trekken en dat ook daadwerkelijk te doen. Die eerste verwachting is volledig uitgekomen, de 2e nog niet. Maar inmiddels heb ik geleerd dat daar ook wel wat meer tijd voor nodig is, dus dat gaat helemaal goed komen. Zoals Sil zegt, je kunt niet oogsten als je nog aan het zaaien bent.

Silvia is eerlijk, direct en helpt je echt vooruit. Als ik iets niet goed aanpakte, wist ze heel goed uit te leggen wat er niet goed aan was en kwam ze ook met duidelijke en heldere suggesties. Ze liet me het niet zelf uitzoeken, maar ze liet het me wel zelf doen, waarbij ze stuurde, ondersteunde en aanmoedigde. En soms deed ze daadwerkelijk wat, vooral met tekst en dat was altijd precies zoals ik het voor ogen had, maar niet onder woorden kon brengen.

En vooral, ze wist me te motiveren. Ik heb veel geleerd waardoor ik als ondernemer, maar ook als persoon gegroeid ben.

Ik raad je aan met Silvia te werken omdat ze je wat te vertellen en te leren heeft. Ze is heel duidelijk en doeltreffend en doet het op een leuke wijze. Je hebt niet alleen met haar te maken, maar ook met andere startende ondernemers en dat vind ik ook heel waardevol. Te weten dat je niet alleen worstelt en te leren van mensen die op dat moment in hetzelfde schuitje zitten is fijn.”

Inge Steenman, In and out healing en massage

“Ik heb nog geen bedrijf maar ben al jaren opleidingen aan het volgen. Ik ben bij wijze van spreken al 10x therapeut maar hoe ik een bedrijf moet opzetten heb ik nergens geleerd. Het nut om een eigen bedrijf te beginnen is niet echt prangend omdat ik daarnaast ook nog een leuke baan heb. Wel merk ik dat ik door de ontwikkeling die ik doormaak steeds lastiger in een baas – vast werk pas.

Ergens ging ik ‘aan’ op de titel ‘bouw een succesvol bedrijf’. Ja, dat wil ik ook. Maar hoe en waar te beginnen. Daarnaast het enthousiasme van Silvia, haar gedrevenheid en eerlijk verteld over haar beginnersperikelen waar ze ons voor wil behoeden.

Silvia is heerlijk direct in de communicatie en recht door zee. Ze ziet veel mogelijkheden en stelt de juiste vragen waardoor ik weer verder kan. Confronterend en daardoor lerend. Geen gebakken lucht. Spiritueel. Vrouw. Ook een beetje gek, wijkt af van de gebaande paden, daardoor leuk en (voor mij) inspirerend.”

Constance Melissen

“Het meest waardevol aan het traject vind ik dat je gewoon kunt luisteren en werkbladen hebt om te lezen. Het voelt alsof elk gesproken stukje persoonlijk is.

Ik had vele belemmerende overtuigingen waardoor ik iets niet zou doen, ik iets later zou doen (uitstelgedrag) en ik nu hierdoor weet, dat het goed is om hulp te mogen ontvangen.

Ik zou anderen aanraden met Silvia te werken omdat ze recht voor de raap is… Ze zag ideeën waar ik toen nog niet klaar voor was… en het nu voor mij werkelijkheid is geworden… mijn ogen zijn letterlijk geopend.

Remi Terhorst, Hypnopraktijk Remi

Wat zou Succesvolle Start jou allemaal kunnen brengen!

Na betaling krijg je binnen 10 minuten toegang!

Meest gestelde vragen

Misschien heb je nog vragen? Grote kans dat je hieronder het antwoord vindt!

[DEZE TOGGLE NIET BEWERKEN]

[DEZE TOGGLE NIET BEWERKEN]

Ik heb nog geen praktijk, is het iets voor mij?

Ja absoluut! Zeker als beginnende ondernemer gaat dit je een vliegende start geven. Want hoe zou het zijn wanneer jij als starter al precies weet hoe het vak ondernemer werkt? Daarmee krijg je echt een enorme voorsprong op je concullega’s. Je bouwt direct een super stevige fundering voor je bedrijf waar je enorm veel plezier van gaat hebben.

Eerlijk, ik wilde dat ik al deze dingen had geleerd toen ik begon, dat had me een hoop ellende bespaard en klanten en omzet opgeleverd!

Ik heb al een praktijk, is het dan iets voor mij?

Heb je nu een succesvolle praktijk? Zit je agenda al helemaal vol of heb je in ieder geval een omzet van € 2.500 per maand? Als dat het geval is, dan is ditr traject waarschijnlijk te basic voor jou en heb je iets anders nodig. Vul dan gerust het kennismakingsformulier in, dan plannen we een call in om te bekijken of ik je verder kan helpen.

Is je antwoord op de vragen geen volmondige ja? Dan is Succesvolle Start absoluut voor jou!

Ik twijfel of ik hier al klaar voor ben.

Als je hier over twijfelt dan mag je jezelf de vraag stellen wanneer je er wel klaar voor zou zijn ;) Succesvolle Start bezorgt je een enorme sprong voorwaarts en geeft je een sterke fundering waar je de rest van je bedrijf op verder kunt bouwen.

Als je het mij vraagt, kan je hier niet vroeg genoeg mee starten maar twijfel je teveel, dan is dit waarschijnlijk niet voor jou.

Waar kan ik terecht met mijn vragen wanneer ik ben gestart?

Ik snap dat je een mogelijkheid wilt om al je vragen te stellen. Daarom is er 4 maanden lang om de week een live online groepscoaching sessie via Zoom. Je kunt vooraf je vragen insturen.

Wanneer kan ik beginnen en hoe lang duurt het?

Je kunt direct starten!

In de eerste 12 weken worden de modules 1 voor 1 aan je vrijgegeven. In totaal heb je 1 jaar toegang tot de online omgeving en 4 maanden toegang tot de groepscoaching sessies.

Hoe werkt dat met die groepscoaching sessies? En wat als ik er een keer niet bij kan zijn?

2 keer per maand is er een live online groepscoaching sessie. De precieze planning vind je in de online omgeving.

Heb je een vraag, dan kan je die vooraf insturen via een vragenformulier. Op die manier weet je zeker dat jouw vraag wordt behandeld.

Kan je er niet live bij zijn, dat is geen probleem. Iedere groepcoaching wordt opgenomen en kan je terugkijken in de online omgeving.

Ik wil heel graag beginnen, maar ik ga binnenkort op vakantie en wil niet achterlopen.

Omdat je het traject helemaal op je eigen tempo kunt doorlopen is het geen probleem wanneer je tussendoor op vakantie gaat. Je hebt 12 maanden toegang tot de online omgeving en je kunt het na je vakantie gewoon weer oppakken.

Heel eerlijk, ik hou niet van gedoe en ik verwacht jij ook niet. Wat ik dus ook absoluut niet wil, is dat jij vast zit aan iets wat waar je niet blij van wordt. Ik ben 100% overtuigd van de waarde en kwaliteit van dit traject, daarom durf ik ook deze ‘niet goed, geld terug’ garantie te geven. Als jij binnen 30 dagen niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van het traject, dan kan je gewoon stoppen en krijg je je geld terug minus € 150,- exclusief btw administratiekosten.

De voorwaarde is dat je in die 30 dagen de eerste 3 modules hebt gevolgd, dat je de bijbehorende opdrachten in de werkboeken hebt gemaakt en dat je bij minimaal 1 groepscoaching aanwezig bent geweest én vragen hebt gesteld zodat ik de kans heb gehad je te helpen. Annulering kan alleen per e-mail aan contact@silviabogers.nl. Omschrijf in die mail heel duidelijk waarom het traject niet aan jouw kwaliteitseisen voldoet en voeg de ingevulde werkboeken bij.

Recht op annulering geldt niet als de onderwerpen of inhoud van de modules zoals omschreven niet aansluiten bij jouw persoonlijke behoeften. Dit kon je voor aanschaf van het traject namelijk al beoordelen. Wanneer je niet aan de voorwaarden voldoet, vervalt je recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren direct je geld retour.

Ik ga je niet overhalen in te stappen, jij weet namelijk al lang of je dit nodig hebt (en je bent niet voor niks tot het einde van deze pagina gekomen)

Na betaling krijg je binnen 10 minuten toegang!