fbpx

Ik ben op zoek naar een technisch VA – Deze functie is inmiddels vervuld

Ik zoek iemand die niet alleen zegt dat ze technisch goed is, maar voor wie Webinargeek, ActiveCampaign, Zapier, Huddle, Zoom, WordPress websites en Cartflows geen geheimen hebben en die niet terugschrikt van complexe automations. Ik eis dat je al gewerkt hebt met iemand die minstens lanceringen heeft gedraaid en je moet aan kunnen tonen voor wie je nog meer werkt en wat je voor hun doet.

De standaard automations voor webinars, challenges en aanschaf van mijn grootste programma staan al ingericht. Ik vraag het inzicht dat als er iets wijzigt in een challenge of webinar ten opzichte van een vorige keer, dat jij dan snapt waar dat allemaal consequenties heeft voor de techniek aan de achterkant. Daarnaast verwacht ik dat wanneer ik een nieuwe actie bedenk, jij snapt wat er dan allemaal ingericht moet worden of in ieder geval weet welke vragen je me moet stellen om daar achter te komen.

Het aantal uren is wisselend, afhankelijk van de activiteiten in een bepaalde maand. Ga uit van ergens tussen de 4 en 12 uur per maand. Draai ik een challenge of webinar of bedenk ik een nieuwe actie, dan is er vanzelfsprekend meer te doen dan in een maand waarin ik even met niks nieuws kom (wat zelden gebeurt…). Ik zoek iemand die 5 dagen per week beschikbaar is (dus niet iemand die standaard op woensdag vrij is bijvoorbeeld) en niet zodanig vol zit dat als ik tussendoor met een verzoek kom, dat ik dan 2 dagen of langer moet wachten. Simpelweg omdat ik weet dat ik het dan zelf ga doen en ik zoek juist die ondersteuning zodat ik het niet meer zelf hoef te doen. Er zullen weken voorkomen dat ik even weinig of niks van je nodig heb en er zullen weken zijn dat ik heel veel van je vraag. Ik wil dus geen pakket waarbij ik een vast aantal uren per week af moet nemen want dat werkt voor mij niet.

Ben je vooral VA geworden voor je vrijheid dan is dit je opdracht! Ik laat je volledig vrij zolang alles goed gaat. Dit betekent ook dat ik dus niet dagelijks of wekelijks schouderklopjes uit kom delen, doe ik ook niet bij de kassière van de Albert Heijn ? Ik ben direct en veeleisend en daar moet je dus mee om kunnen gaan. Weet jij dat je gewoon steengoed bent in wat je doet en heb je niet nodig dat iemand overal ‘alsjeblieft’ achter zet, zou er geen probleem moeten zijn! Ik verwacht dat je gewoon je werk zo goed mogelijk doet en wanneer er iets niet goed is dan hoor je me. Ik zorg dat je volledig ingeleerd wordt en ik ben altijd beschikbaar voor vragen, maar in de ideale wereld spreken wij elkaar zo min mogelijk.
Als je hier niet bang voor bent, simpelweg omdat je weet dat je briljant werk aflevert, dan zijn wij dus een match!

Stuur me in dat geval een mailtje op contact@silviabogers.nl met in het onderwerp ‘Ben ik je nieuwe technisch VA?’ en vertel me in die mail:

  • Waarom je gelooft dat wij een perfecte match zijn
  • Bij wie je ervaring op hebt gedaan met de taken waar ik ondersteuning bij zoek + hoe lang je al ervaring hebt in dit werk
  • Welke taken je absoluut niet doet
  • Wat je tarief is

Ik kijk uit naar je bericht!

Liefs, Silvia