fbpx

Wat is er anders aan jou?

Vorige week stond ik 2 dagen op het podium tijdens een training die ik volgde met nog 10 geweldige andere dames. Allemaal fantastische, sterke en kundige vrouwen en ik voelde me oprecht vereerd dat ik 2 hele dagen met hun door mocht brengen.

Wat heel mooi tijdens die dagen naar voren kwam, is dat we allemaal anders zijn. We zien er anders uit, we runnen onze bedrijven op andere manieren, we praten over verschillende onderwerpen en we hebben allemaal onze eigen angsten, twijfels en onzekerheden.

Juist die verschillen en dat we allemaal anders zijn, maakten het zo magisch en wat er gedurende de 2 dagen gebeurde, is dat deze verschillen steeds meer benadrukt werden omdat we steeds meer onze eigen unieke eigenschappen gingen omarmen.

Wat bleek? Hoe meer we van elkaar gingen verschillen door écht onszelf te zijn, hoe mooier, krachtiger & aantrekkelijker al die vrouwen werden! Er is namelijk niks zo magnetisch aantrekkelijk, als een vrouw die volledig zichzelf durft te zijn. Ongeacht wat anderen daar wel niet van kunnen of zullen vinden! En dat geldt dus niet alleen wanneer je aan het daten bent, dat geldt ook wanneer je aan het ondernemen bent!

Afgelopen zondag keek ik Formule 1 en toen besefte ik me ook weer hoe belangrijk het is dat je anders bent. Het begon met dat we niet allemaal hetzelfde zijn, want als dat zo was dan keken we allemaal wel F1 of allemaal niet. En ook binnen de groep mensen die F1 kijkt, vinden we niet allemaal hetzelfde leuk.

Iedere coureur heeft namelijk z’n eigen fans

Door het land of het team waarvoor hij rijdt, gewoon omdat hij heel goed is, omdat hij er leuk uitziet of omdat hij een heerlijk accent heeft (ik bekende op Instagram al dat ik jaren een zwak heb gehad voor David Coulthard omdat hij een Schots accent heeft).

Als al die coureurs nou hun eigen fans hebben, terwijl ze allemaal dus F1 coureur zijn, dan laat mij dat zien dat het niet erg is als je precies hetzelfde doet als een ander en dat je dus zelfs niet per se de beste hoeft te zijn! Maar wat je wel hebt te zijn, is anders!

Dus mijn uitnodiging vandaag aan jou is dat je eens gaat kijken waarin jij anders bent dan al je collega’s! Heb jij altijd knalrode lippen? Heb je een accent? Vind je het belangrijk dat je nagels altijd rood gelakt zijn? Doe jij coachsessies samen met je kat? Woon je in het buitenland?

Het maakt niet uit wat het is, maar het is wel belangrijk dat je gaan ontdekken waarin jij anders bent dan anderen, en dat dan vervolgens ook echt gaat ownen! Ik zie namelijk te vaak vrouwen die hetgeen hun anders maakt heel hard proberen te verbergen en dat is precies wat je niet wilt 😉

Dus terwijl ik bh- en make-uploos door het leven ga ben ik benieuwd, wat aan jou is anders? Wil je dat met me delen?

Dan nog even voordat ik afsluit!

Inmiddels is de locatie bekend voor de live training op vrijdag 8 juli, namelijk het Carlton President Hotel in Utrecht. Een super fijne locatie vlak aan de snelweg waar je gratis kunt parkeren en ook nog kunt blijven eten na afloop als je niet in de file terug naar huis wilt. Ik heb nog een paar plekken vrij dus als je erbij wilt zijn, regel hier dan snel je ticket!

Ik zou het super leuk vinden iets van je te horen en voor nu wens ik je gewoon een fantastische dag ❤️

Liefs,

Silvia​​​​​