fbpx

Get your hopes up voor 2022 🥳 Wordt het jouw jaar?

De een na laatste dag van 2021! Ik weet niet hoe het voor jou is, maar ik was er wel aan toe dat dit jaar afgelopen is 😅

En dan niet eens omdat het een zwaar jaar was, of een stom jaar of een jaar wat ik heel snel wil vergeten. Alles behalve zelfs want ik vond 2021 een fantastisch jaar 🎉

Mijn jaar
  • Ik heb meer dan 100 klanten mogen verwelkomen in mijn 1-op-1 coachtrajectBouw je Succesvolle Praktijk en in hypnotherapie trajecten
  • 1.306 mensen zijn aanwezig geweest bij mijn webinar over de 5 meest gemaakte fouten door ondernemers (ik geef ‘m dinsdag 18 januari weer dus hoor jij niet bij die 1.306 maar wil je er wel bijzijn, klik dan hier om je aan te melden)
  • Ik ben in januari zelf met een nieuwe business coach gestart wat mijn bedrijf dit jaar echt een extreme boost heeft gegeven waardoor ik niet alleen ál die klanten heb kunnen helpen maar ook nog mijn omzet heb verviervoudigd ten opzichte van vorig jaar 🥳
  • Ik heb geleerd hoe ik met minder hard werken, minder ploeteren en meer structuur meer kan realiseren met mijn bedrijf! Ik onderneem meer vanuit rust en ik heb ook nog veel meer controle over mijn business 🤗
  • Ik ben dit jaar heerlijk op vakantie geweest! In juni een week naar Ibiza, in augustus een nachtje Amsterdam (alles telt!), in september een stilteweekend in een klooster en in oktober 2 weken naar Tenerife en La Palma. Ik heb deze week overigens ook vakantie, maar nu blijf ik lekker thuis. Vakantie is voor mij echt iets heel belangrijks dus ik ben mega dankbaar dat dit kon en ik kijk alweer uit naar de vakanties aankomend jaar! Nog geen idee overigens waar die heen zullen gaan, eerst even afwachten wat de maatregelen doen.
  • Ik heb zowel zakelijk als privé veel toffe, leuke, inspirerende, motiverende, confronterende, lieve en betrokken mensen mogen leren kennen. Wat wonen er toch fijne personen op deze wereld ❤️
Kom maar op 2022

Maar nu is het dus 30 december en ik ben wel klaar voor 2022! Ik heb grootse plannen en kan niet wachten tot ik ze uit kan gaan voeren!!!

En ik ben best wel benieuwd, hoe was jouw 2021? Heb je al terug gekeken op alles wat je dit jaar hebt gerealiseerd? Heb je je al beseft hoe enorm je bent gegroeid in de afgelopen 12 maanden? Als mens, als ondernemer! Als je dat nog niet hebt gedaan, nodig ik je echt uit daar even bij stil te staan. Het is zo tof als je mag ontdekken hoeveel mooie dingen er eigenlijk zijn gebeurd

Wil je 1 ding met me delen wat in 2021 er echt uitspringt voor je als je terug kijkt? Dat zou ik super leuk vinden.

Ben jij er klaar voor?

Ook ben ik wel benieuwd of jij grootse plannen hebt voor 2022! Wat ga je doen? Zakelijk maar ook privé! Heb je al doelen gesteld, plannen gemaakt? Ben je er helemaal klaar voor om vanaf komende week (ok, of een weekje later) te gaan knallen 🔥

Ik hou dit artikel (met belachelijk veel emoticons) deze week kort. Voor mijn doen zelfs super kort 😉 Ik ga lekker verder genieten van mijn vakantie maar dat doe ik niet voordat ik jou een fantastisch einde van 2021 heb gewenst en een knallend, feestelijk en liefdevol begin van 2022 ❤️

Ik wens je alle moois en dat al je wensen maar uit mogen komen! Waarbij de business coach in mij natuurlijk wel nog even wil zeggen dat enkel wensen je niks gaat brengen, je zult wel in de actie moeten 🤪

Heb je nog geen idee hoe je het aan gaat pakken in 2022 en kan je daar echt wel wat hulp bij gebruiken, reageer dan gewoon even op deze mail met HELP en dan neem ik vrijblijvend contact met je op!

Tot volgend jaar 🥰

Liefs,

Silvia