fbpx

Succesvolle Start

Hét traject voor gedreven coaches en therapeuten waarin jij leert klanten aan te trekken en succesvol te ondernemen.

Ja ik wil een succesvolle start!!!

En ik doe graag mee vanaf maandag 6 maart!

(Nadat je op 1 van de knoppen hebt geklikt, kan je op de afrekenpagina kiezen voor betalen in 1 keer of betalen in termijnen)

Alle bedragen zijn exclusief btw. Na je aanmelding ontvang je direct een e-mail met met de bevestiging van je aanmelding.

Alle bedragen zijn exclusief btw. Na je aanmelding ontvang je direct een e-mail met met de bevestiging van je aanmelding.

Bonussen!

Wanneer je instapt voor vrijdag 24 februari 22.00 uur, krijg je ook nog een aantal bonussen

Bonus 1: De opname van de masterclass (Financiële) doelen stellen voor 2023 t.w.v. € 157
In de opname van deze bijna 2 uur durende masterclass leer ik je hoe je doelen kunt stellen binnen je business, ook als je nog helemaal niet weet wat er mogelijk is. De opname blijft onbeperkt beschikbaar voor je.

Bonus 2: Healing Hypnose masterclass met losse hypnose mp3 t.w.v. € 165
Dit is een magische & helende reis waar ik je op meeneem. Mijn achtergrond als hypnotherapeut past heel goed binnen het ondernemerschap en dat ga je in deze masterclass ervaren. De opnames blijven onbeperkt beschikbaar voor je!

Bonus 3: Live online bonusmiddag met mij op donderdag 10 augustus 2023 t.w.v. € 350

Dit zeggen anderen over werken met mij

Esther Kleijn – Nohrah

Diane Veenman – DiVo Coaching & advies

Kelly Bruynseels – Bella Ballon

Heel eerlijk, ik hou niet van gedoe en ik verwacht jij ook niet. Wat ik dus ook absoluut niet wil, is dat jij vast zit aan iets wat waar je niet blij van wordt. Ik ben 100% overtuigd van de waarde en kwaliteit van deze opleiding, daarom durf ik ook deze ‘niet goed, geld terug’ garantie te geven. Als jij binnen 30 dagen niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van Succesvolle Start, dan kan je gewoon stoppen en krijg je je geld terug minus € 150,- exclusief btw administratiekosten.

De voorwaarde is dat je in die 30 dagen de eerste 3 modules hebt gevolgd, dat je de bijbehorende opdrachten in de werkboeken hebt gemaakt en dat je bij minimaal 1 online groepscoaching aanwezig bent geweest én vragen hebt gesteld zodat ik de kans heb gehad je te helpen. Annulering kan alleen per e-mail aan contact@silviabogers.nl. Omschrijf in die mail heel duidelijk waarom het traject niet aan jouw kwaliteitseisen voldoet en voeg de ingevulde werkboeken bij.

Recht op annulering geldt niet als de onderwerpen of inhoud van de modules zoals omschreven niet aansluiten bij jouw persoonlijke behoeften. Dit kon je voor aanschaf van de opleiding namelijk al beoordelen. Wanneer je niet aan de voorwaarden voldoet, vervalt je recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren direct je geld retour.

Ja ik wil een succesvolle start!!!

En ik doe graag mee vanaf maandag 6 maart!

(Nadat je op 1 van de knoppen hebt geklikt, kan je op de afrekenpagina kiezen voor betalen in 1 keer of betalen in termijnen)

Alle bedragen zijn exclusief btw. Na je aanmelding ontvang je direct een e-mail met met de bevestiging van je aanmelding.

Alle bedragen zijn exclusief btw. Na je aanmelding ontvang je direct een e-mail met met de bevestiging van je aanmelding.

“Toen ik bij een webinar van Sil aanwezig was dacht ik meteen…”Die moet ik hebben!” Haar energie en haar no-nonsense mentaliteit spraken me meteen aan, zo iemand wil ik als coach. Daarom ben ik ook direct na het webinar haar traject ingestapt en het heeft me zoveel meer gebracht dan ik ooit had durven hopen!

Ze geeft zoveel meer kennis en waarde weg dan dat waar wij (mede studenten) voor betalen. Het is natuurlijk even een uitgave maar echt, voor alles wat ze me tot nu toe geleerd heeft, zou ik het dubbele nog betalen. Op elke vraag kreeg ik een waardevol antwoord (of soms een vraag) terug waardoor ik juist zelf weer anders (of dieper) na ging denken. Ik vind dat persoonlijk heel fijn want naast dat ze je alles leert over het opzetten van een eigen praktijk, leert ze je ook nog eens heel veel over jezelf!

Sil is duidelijk in haar taalgebruik, geen slingers en ballonnen (alleen confetti dan ☺️). Ze deelt extreem veel waarde/kennis en denkt altijd met de ander mee. Ik vind het persoonlijk heel fijn dat ze me eerst zelf aan het denken zet (doormiddel van goede vragen en je feedback) maar dat ze me ook op weg helpt als ik er echt niet uit kom. Ze heeft echt persoonlijke aandacht voor elke deelnemer van de opleiding en wil (en gunt ze) gewoon dat ze een top bedrijf neer gaan zetten!! Dat merk je echt in al haar posts, mails, webinars, stories en ga zo maar door.

Mijn motto was al: Bij twijfel altijd JA, maar echt, mocht je twijfelen om met Sil te gaan werken……DOE HET!”

José van Breugel, Zonder moeten op blote voeten | Rouw- en verlies coaching

“In de beginfase had ik een webinar gevolgd van Silvia die vertelde hoe je kan opstarten als ondernemer en wat je nodig hebt. Ik was net gestart als ondernemer, zo groen als gras, maar door de heldere uitleg, de eerlijkheid en de no nonsens, voelde ik dat dit is wat ik nodig heb om te groeien en mijn praktijk van de grond te krijgen.

Silvia heeft verstand van zaken, ze weet precies waar ze het over heeft. Deelt ook haar eigen ervaringen met vallen en opstaan en weer doorgaan. Ze vertelt je wat de mogelijkheden zijn en wat daarvoor nodig is.

Als je huiswerk instuurde krijg je goede feedback terug, het geeft je inzichten, je gaat er anders naar kijken en je moet er weer over brainstormen. Dan zijn het ook heldere momenten als de kwartjes vallen.

Je leert ook om een lange adem te hebben, want ondernemen is vallen en opstaan, uithuilen en opnieuw beginnen, doorzetten. Maar het mooie van de groepscoaching vind ik dat je er veel van leert, en dat je ondernemers ontmoet die dit zelfde doormaken. En ook hierin weet Silvia je te ondersteunen, daarna voel je weer de energie om door te gaan.

Ik raad Silvia aan omdat behalve ze heel veel verstand van zaken heeft, ook oprecht, eerlijk, authentiek en lief is. Ze is een mensen mens die oprecht een ander wilt helpen om jou bedrijf met alle wijsheden te laten groeien. En dat begint met de inzichten in jezelf, die krijg je erbij.

Silvia is heel fijn om mee te werken en geeft je een schop onder je hol als dit nodig is. Top Coach”

Carin Veen, Psychosociaal Therapeut

“Ik had al wat gratis webinars gevolgd waar ik weinig uit had gehaald dus toen ik Silvia’s advertentie op Facebook voorbij zag komen was mijn eerste reactie: scroll verder. Maar haar tekst sprak me aan, het triggerde me en zo zat ik op een morgen toch weer bij een gratis webinar. And she blew me away! Haar energie, haar kennis en haar manier van praten, ik wist dat ik mijn coach had gevonden.

Ik denk heel anders over mijn bedrijf, ik kan nu echt van mezelf zeggen dat ik een (beginnend) ondernemer ben. Mijn mindset is ontzettend veranderd, waardoor ik veel meer zelfvertrouwen heb gekregen in mijn kunnen. Ook de momenten van vertwijfeling zijn veel minder eng. Ik herken ze nu steeds sneller als groeimomenten, uit je comfort zone zijn. Dat voelt omcomfortabel en dan komt je interne saboteur. Daarnaast ook meer inzicht in hoe je financieel zaken aan moet pakken, wat pricing en persoonlijke financiën betreft.

Waarom ik anderen aanraad met Silvia te werken? Zoals zij zegt: “you don’t know what you don’t know”. And it’s a lot! Als beginnend ondernemer heb je zoveel dingen om aan te denken, maar wat je door de KvK en de Belastingdienst wordt verteld is het topje van de ijsberg. Het is alleen administratief. Dan begint het echte werk pas en daar komt zoveel meer bij kijken dan hetgeen je daadwerkelijk doet met je klanten.

Silvia zorgt ervoor dat je een stevige fundering voor je bedrijf bouwt, kan medogenloos zijn in haar feedback (maar altijd met alle liefde) en haalt je uit de put als je het even niet meer ziet zitten. Je groeit als ondernemer én als mens. De groep mensen die zij aantrekt vormen ook een leuke groep waar ik veel steun en gezelligheid uit haal. Dit is absoluut de beste investering die ik voor mijn bedrijf heb kunnen doen.”

Elles van der Lingen, Eten met Elles

“Ik had een algemeen en saai traject verwacht, maar al bij het eerste contact wist Silvia haarfijn de vinger op de zere plek bij me te leggen. Door haar bruisende, open en eerlijke manier van communiceren wist ik dat als ik echt iets van het ondernemerschap wilde leren ik bij haar moest zijn. Ik ben dan ook super blij dat ik nu inzicht heb gekregen in wat erbij komt kijken als je je eigen praktijk wilt opzetten.

Geen algemeenheden maar hoe je op een uitdagende en professionele wijze jouw unieke praktijk kunt neerzetten. Het is zeker niet altijd gemakkelijk, maar zoveel leuker dan verwacht. De praktische tools hebben me geholpen om stap voor stap aan mijn eigen praktijk te bouwen. Het ondernemerschap ging steeds meer en meer voor me leven.

Door de persoonlijke begeleiding, haar heerlijke recht voor zijn raap communicatie en het gevoel dat je serieus wordt genomen, vooral als je er even doorheen zit, hebben mij naast de prachtige sessies van de groepscoaching veel gebracht. Het is zo fijn om van elkaar te kunnen leren en hier ook ruimte voor te krijgen. Het ondernemerschap heb ik zeker niet van huis uit meegekregen. Mijn beeldvorming is nu veranderd. Wat onmogelijk leek, krijgt nu steeds meer vorm met dank aan de liefdevolle betrokken en wijze lessen van Silvia.

Als je echt oprechte feedback wilt ontvangen zonder dat die met vaagheden zijn omhult dan is Silvia de juiste persoon om mee te werken. Haar manier van communiceren is voor mij wennen en ligt buiten mijn comfortzone maar daardoor het beste wat me is overkomen. Duidelijk, concreet vanuit liefdevolle betrokkenheid met heel veel compassie en liefde voor haar vak.”

Gerda Stasse

“Mijn bedrijf en ik waren er helemaal klaar voor, maar helaas wisten mijn klanten dat nog niet. En toen Silvia op mijn pad kwam, snapte ik heel snel waarom dat zo was.

Ik stapte in het traject met de verwachting te leren hoe ik klanten aan kon trekken en dat ook daadwerkelijk te doen. Die eerste verwachting is volledig uitgekomen, de 2e nog niet. Maar inmiddels heb ik geleerd dat daar ook wel wat meer tijd voor nodig is, dus dat gaat helemaal goed komen. Zoals Sil zegt, je kunt niet oogsten als je nog aan het zaaien bent.

Silvia is eerlijk, direct en helpt je echt vooruit. Als ik iets niet goed aanpakte, wist ze heel goed uit te leggen wat er niet goed aan was en kwam ze ook met duidelijke en heldere suggesties. Ze liet me het niet zelf uitzoeken, maar ze liet het me wel zelf doen, waarbij ze stuurde, ondersteunde en aanmoedigde. En soms deed ze daadwerkelijk wat, vooral met tekst en dat was altijd precies zoals ik het voor ogen had, maar niet onder woorden kon brengen.

En vooral, ze wist me te motiveren. Ik heb veel geleerd waardoor ik als ondernemer, maar ook als persoon gegroeid ben.

Ik raad je aan met Silvia te werken omdat ze je wat te vertellen en te leren heeft. Ze is heel duidelijk en doeltreffend en doet het op een leuke wijze. Je hebt niet alleen met haar te maken, maar ook met andere startende ondernemers en dat vind ik ook heel waardevol. Te weten dat je niet alleen worstelt en te leren van mensen die op dat moment in hetzelfde schuitje zitten is fijn.”

Inge Steenman, In and out healing en massage

“Ik heb nog geen bedrijf maar ben al jaren opleidingen aan het volgen. Ik ben bij wijze van spreken al 10x therapeut maar hoe ik een bedrijf moet opzetten heb ik nergens geleerd. Het nut om een eigen bedrijf te beginnen is niet echt prangend omdat ik daarnaast ook nog een leuke baan heb. Wel merk ik dat ik door de ontwikkeling die ik doormaak steeds lastiger in een baas – vast werk pas.

Ergens ging ik ‘aan’ op de titel ‘bouw een succesvol bedrijf’. Ja, dat wil ik ook. Maar hoe en waar te beginnen. Daarnaast het enthousiasme van Silvia, haar gedrevenheid en eerlijk verteld over haar beginnersperikelen waar ze ons voor wil behoeden.

Silvia is heerlijk direct in de communicatie en recht door zee. Ze ziet veel mogelijkheden en stelt de juiste vragen waardoor ik weer verder kan. Confronterend en daardoor lerend. Geen gebakken lucht. Spiritueel. Vrouw. Ook een beetje gek, wijkt af van de gebaande paden, daardoor leuk en (voor mij) inspirerend.”

Constance Melissen

“Het meest waardevol aan het traject vind ik dat je gewoon kunt luisteren en werkbladen hebt om te lezen. Het voelt alsof elk gesproken stukje persoonlijk is.

Ik had vele belemmerende overtuigingen waardoor ik iets niet zou doen, ik iets later zou doen (uitstelgedrag) en ik nu hierdoor weet, dat het goed is om hulp te mogen ontvangen.

Ik zou anderen aanraden met Silvia te werken omdat ze recht voor de raap is… Ze zag ideeën waar ik toen nog niet klaar voor was… en het nu voor mij werkelijkheid is geworden… mijn ogen zijn letterlijk geopend.

Remi Terhorst, Hypnopraktijk Remi

Ja ik wil een succesvolle start!!!

En ik doe graag mee vanaf maandag 6 maart!

(Nadat je op 1 van de knoppen hebt geklikt, kan je op de afrekenpagina kiezen voor betalen in 1 keer of betalen in termijnen)

Alle bedragen zijn exclusief btw. Na je aanmelding ontvang je direct een e-mail met met de bevestiging van je aanmelding.

Alle bedragen zijn exclusief btw. Na je aanmelding ontvang je direct een e-mail met met de bevestiging van je aanmelding.