fbpx

Do you dare to deep dive with me?

IMMERSION

22 september 2023 – Live event

Onderdompeling – Overgave – Beleving

Geen standaard event (whatever that may be)

Ik ga voor een experience.
Een IMMERSION.

Samen met andere likeminded ondernemers een dag deep diven op dat wat er echt toe doet.

JIJ

Spannend? Misschien
Confronterend? Waarschijnlijk
Helend? Absoluut

Er is nog geen locatie. Ik streef naar een plek centraal in het land.
Maar dat is geen belofte.
De dag duurt van 9.30 – 17.30 uur

Ik zou het fantastisch vinden als jij erbij bent.

Jouw gegevens (voor op de factuur)

Extra informatie

Hoe wil je betalen?

Immersion
+
Oorspronkelijke prijs was: €177,00.Huidige prijs is: €111,00.
Immersion
Betaling in 2 maandtermijnen
+
Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €66,00.

Samenvatting

Product Subtotaal
Immersion – 22 september  × 1 177,00
Subtotaal 177,00
BTW 37,17
Totaal 214,17
  • Selecteer je bank

Door het plaatsen van de bestelling ga je akkoord met de algemene voorwaarden en betaalverplichting voor deze bestelling. Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in de privacybeleid.

Dit zeiden anderen over NAKED, het vorige event.

“Als je denkt dat je de oorzaak weet van waarom je ergens blokkeert, think again.
Tijdens het event NAKED zag ik hoe Silvia scherp doorvraagt tot de oorzaak achter de oorzaak boven water komt. En dan kan je (in haar woorden) wel dweilen op de plek waar jij het water ziet, en waar jij dus denkt dat het lekt – maar als je de kraan een stukje verderop niet dichtdraait, dan kom je nog geen steek verder.
We weten inmiddels allemaal wel dat 95% van ons gedrag onbewust is en dat we daar dus niet zelf bijkomen. Dat kan je alleen met hulp van iemand anders doen. Mijn advies: doe dat met Silvia.”
Esther van Berk

Op 17 mei heb ik het event Naked bezocht.
Silvia weet binnen no-time de vinger op de zere plek te leggen, of het nou om jouw bedrijf gaat of over jezelf. Ik heb veel nieuwe inzichten door haar gekregen en heb besloten dat ik bij haar een traject ga volgen, veel zin in!
Een echte aanrader dus!”
Nathalie Brink

“Woensdag 17 mei nam ik deel aan het NAKED event. De hele dag werd ik uitgedaagd om na te denken over welk (bullshit) verhaal ik mezelf blijf vertellen. Ik kreeg die dag het inzicht dat ik hetzelfde verhaal al 2 jaar vertel en dat ik nog altijd niet écht andere keuzes durft te maken.
Ik nam even het podium en binnen enkele vragen bracht jij mij tot de kern: krijg helder wat je wil betekenen en voor wie.
Dus jouw event heeft me zeer fundamentele inzichten gegeven en me in mijn kracht gezet om terug naar de tekentafel te gaan en het verder uit te diepen zodat ik er mijn passende boodschap over kan gaan delen.
En natuurlijk heb ik ook genoten van de gave energie die er heel de dag rondging en de mooie nieuwe contacten die ik er op deed, alsook live kennismakingen met mensen die ik al enigszins kende. Topdag! Had het voor geen goud willen missen!”
Jessica Bril