fbpx

Privacy policy Silvia Bogers Coaching

Silvia Bogers Coaching verwerkt persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Op deze pagina lees je hoe Silvia Bogers Coaching met jouw gegevens omgaat. Dat gebeurt uiteraard zo zorgvuldig en vertrouwelijk mogelijk.

Deze verklaring is van toepassing op de website www.silviabogers.nl en alle subdomeinen, maar niet op websites waarnaar wordt doorgelinkt.

Over Silvia Bogers Coaching
Silvia Bogers Coaching
De Kluijskamp 1139
6545 JE Nijmegen

KvK 61753521

Vragen, opmerkingen of een verzoek in dienen?
contact@silviabogers.nl

Persoonsgegevens
Silvia Bogers Coaching verwerkt persoonsgegevens over jou, doordat je gebruik maakt van de diensten van Silvia Bogers Coaching, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website of telefonisch aan Silvia Bogers Coaching verstrekt.

Silvia Bogers Coaching kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Je voor- en achternaam
  • Je adresgegevens
  • Je telefoonnummer
  • Je e-mailadres
  • Je IP-adres
  • Je bedrijfsnaam
  • Je KvK-nummer
  • Je btw-nummer
  • Je bankrekeningnummer
  • Je social media accountnamen
  • Technische gegevens zoals MAC-adres en zogeheten identifiers in cookies
  • Gegevens over jouw activiteiten op de website
  • Persoonlijke informatie die je vrijwillig deelt in een reactie op een blogartikel, via het contactformulier of een ander formulier

Gebruik van jouw persoonsgegevens
Op de website www.silviabogers.nl en bij het afnemen van diensten en producten van Silvia Bogers Coaching laat je (persoons)gegevens achter. Silvia Bogers Coaching verwerkt je persoonsgegevens alleen wanneer dat volgens de AVG en de UAVG mag en voor de beschreven doeleinden.
Silvia Bogers Coaching vraagt alleen om de meest noodzakelijke gegevens. Je e-mailadres is nodig om je bijvoorbeeld een afspraak te bevestigen of een e-book te sturen; je voornaam wordt gebruikt om e-mails te personaliseren.
Daarnaast worden je persoonsgegevens gebruikt in het kader van het uitvoeren van een met jou gesloten overeenkomst.

Silvia Bogers Coaching verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

  • Als je een reactie op de website achterlaat, onder een blogpost of een recensie bij een product, dan wordt je naam verwerkt. Dit blijft in principe oneindig staan, tenzij de blogpost of het product van de website verdwijnt of wanneer jij een verwijderingsverzoek indient. Er is een gerechtvaardigd belang om deze reacties te laten staan, met name wanneer er ook weer antwoord is gegeven, door Silvia Bogers Coaching of een derde, op jouw reactie.
  • Heb je contact opgenomen met Silvia Bogers Coaching, per telefoon, e-mail, het contactformulier, WhatsApp of social media, dan heeft Silvia Bogers Coaching van jou gegevens ontvangen. Deze worden verwerkt om te kunnen reageren op jouw bericht.
  • Silvia Bogers Coaching verstuurt je graag een nieuwsbrief, omdat je klant bij ons bent of omdat je jezelf hebt ingeschreven. Je naam en e-mailadres worden verwerkt om je informatie en nieuws te kunnen sturen. Onder elke nieuwbrief vind je de mogelijkheid aan om je uit te schrijven. Je gegevens worden bewaard voor dit doeleinde, totdat je je hebt uitgeschreven.
  • Zodat je gebruik kunt maken van alle functies op de website.
  • Om je te bellen of te e-mailen als dit nodig is om een dienst te kunnen leveren of antwoord te geven op vragen.
  • Om jou te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten.
  • Voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (en elke mail bevat een uitschrijflink).
  • Om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren.
  • Om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren.

Silvia Bogers Coaching is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijv. bepaalde gegevens nodig voor de belasting. 

Websitebezoekers jonger dan 16 jaar 
Silvia Bogers Coaching heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Beschikt Silvia Bogers Coaching ongewild over gegevens van jouw kind, stuur dan een e-mail aan contact@silviabogers.nl om deze informatie te laten verwijderen.

Bewaartermijn
Silvia Bogers Coaching bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.
Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan blijven je gegevens nog max. 1 maand in het systeem staan. Websitedata zijn maximaal 24 maanden inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden omdat deze data geanonimiseerd worden opgeslagen.
Voor de administratie geldt de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar.

Persoonsgegevens delen met derden
Silvia Bogers Coaching verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt het bedrijf gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. Hierbij kan je denken aan de volgende verwerkers:

  • Hosting van de website
  • WordPress
  • CRM systeem
  • Boekhouder
  • Mailservers
  • Betaaldiensten
  • Bezorgdiensten

Cookies en profilering
Een cookie is een klein informatiebestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Silvia Bogers Coaching gebruikt technische, functionele en analytische cookies. De cookies die wij gebruiken, zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld voorkeursinstellingen.

Bij jouw eerste bezoek aan silviabogers.nl ben je geïnformeerd over de cookies die Silvia Bogers Coaching gebruikt. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kan je alle informatie die eerder door je browser is opgeslagen verwijderen via de instellingen van de browser.

Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Functionele of technische cookies
Functionele (technische) cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en in alle browsers. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Ook de cookie die jouw cookie-toestemming opslaat, valt in deze categorie.

Analytische cookies
Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Zo ziet Silvia Bogers Coaching hoe bezoekers de website gebruiken, wat populaire pagina’s zijn, en langs welk kanaal mensen op de website terechtkomen.

Affiliate cookies
Silvia Bogers Coaching maakt gebruik van affiliate marketing. Er worden affiliate cookies op deze website geplaatst om te bepalen of wij een vergoeding van een van onze partners ontvangen, wanneer jij via deze website bent doorverwezen. Silvia Bogers Coaching ontvangt hierbij geen persoonlijke informatie over jou ontvangen.

Google Analytics
Silvia Bogers Coaching maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de eventuele Adwords-advertenties van Silvia Bogers Coaching bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van je computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Silvia Bogers Coaching te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Silvia Bogers Coaching heeft hier geen invloed op. Silvia Bogers Coaching heeft Google geen toestemming gegeven om via Silvia Bogers Coaching verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Ook heb je het recht je eventuele toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens in te trekken of bezwaar te maken tegen het verwerken van je persoonsgegevens. Ontvang je de nieuwsbrief, dan kan je je altijd met één klik uitschrijven. Mocht je je gegevens willen wijzigen of je tussendoor afmelden, stuur dan een e-mail naar contact@silviabogers.nl.

Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen.
Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar contact@silviabogers.nl.

Beveiliging
Silvia Bogers Coaching neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Met up-to-date beveiligingsmaatregelen beperkt Silvia Bogers Coaching de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd.

De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het groene slotje in de adresbalk: gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden.

Links
Op de website vind je links naar externe websites. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Heb je een vraag, opmerking of klacht?
Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of als je meer informatie wenst over de beveiliging van door Silvia Bogers Coaching verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op via contact@silviabogers.nl. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door Silvia Bogers Coaching.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Disclaimer
Silvia Bogers Coaching is gerechtigd de inhoud van de Privacy Policy te wijzigen zonder dat de bezoeker daarvan op de hoogte wordt gesteld. Het doorvoeren van de wijziging op de website is daarvoor afdoende.

www.silviabogers.nl is een website van Silvia Bogers Coaching.

Laatst bijgewerkt op 21 januari 2020